Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ
18/1/2021

Παρακαλούμε τους γεννηθέντες το έτος 2005, οι οποίοι είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης να δώσουν στοιχεία για τον καταρτισμό των Στρατολογικών Πινάκων μέχρι 31/3/2021 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 π.μ. -14:00 μ.μ..
Τα στοιχεία θα δίνονται στο γραφείο Μητρώου Αρρένων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποκλειστικά τηλεφωνικά στους αριθμούς 2313 305 615, 2313 305 614 ή 2313 305 613.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ
18/1/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΚΤΥΠ A.E. («Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»), ύστερα από αίτηση του
δήμου μας, αποφάσισε την έγκριση των μελετών της Τ.Υ. του δήμου μας, την δημοπράτηση και την
κατασκευή δύο (2) σύγχρονων κλειστών σχολικών γυμναστηρίων στα σχολικά συγκροτήματα που
βρίσκονται: το ένα στο τέρμα της οδού Ν. Πλαστήρα (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων
«Κωνσταντίνος Καραμανλής»), προϋπολογισμού 780.000 ευρώ και το άλλο στο σχολικό συγκρότημα
της οδού Γ.Γεννηματά, προϋπολογισμού 790.000 ευρώ.
Έτσι ικανοποιείται επιτέλους ένα πάγιο εδώ και πολλά έτη, αίτημά του Δήμου μας, γονέων, μαθητών,
αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Δείτε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/1/2021

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα προβεί στην ανάθεση ετήσιας συντήρησης των κλιματιστικών του 6ου Δημοτικού Μενεμένης.  Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τετάρτη  20/01/2021 και ώρα 11:00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12, 2ος όροφος.
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
13/1/2021

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα προβεί στην προμήθεια παιδικών Βιβλίων προς ενίσχυση των βιβλιοθηκών των Νηπιαγωγείων.  Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Δευτέρα  18/01/2021 και ώρα 11:00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
7 ΝΕΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
12/1/2021

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι επτά (7) δημοτικοί χώροι παιδικών χαρών ανακατασκευάστηκαν στο Δήμο μας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και είναι έτοιμοι προς λειτουργία, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια τους κανόνες λειτουργίας λόγω πανδημίας, ιδίως τα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.
Τρεις από τις επτά παιδικές χαρές πλαισιώθηκαν από υπαίθρια γυμναστήρια, προκειμένου να μπορούν να γυμνάζονται και οι έφηβοι, παράλληλα με τους ενήλικες. Οι 6 μικρότεροι χώροι προσφέρονται για τις ηλικιακές ομάδες 1-12 χρονών, ενώ ένας μεγαλύτερος περιλαμβάνει και τους έφηβους.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ανακοίνωση-Παρέμβαση για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Δυτική Θεσσαλονίκη
12/1/2021

Ανακοίνωση-Παρέμβαση για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Δυτική Θεσσαλονίκη και τη Δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ένα επίκαιρο κείμενο του Δημάρχου για το λοιμό της Αθήνας
11/1/2021

Δείτε το κείμενο

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
11/1/2021

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 11/1 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η λειτουργία των νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.  Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών πραγματοποιήθηκαν σχολαστικοί καθαρισμοί στο εσωτερικό των κτηρίων, στις αυλές και του εξωτερικούς χώρους. Στα σχολεία έχει ήδη διανεμηθεί η απαιτούμενη ποσότητα μασκών ενώ σε όλα υπάρχει διαθέσιμη η απαιτούμενη ποσότητα αντισηπτικών. Η θέρμανση των κτιρίων τέθηκε σε λειτουργία την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.  Επίσης, ο δήμος με δικούς του πόρους προέβη στην προμήθεια και τη διανομή laptop και tablet στα Γυμνάσια και τα Λύκεια και laptop στα Δημοτικά Σχολεία με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναβάθμισή τους.  Τέλος, ο δήμος μας ζήτησε ήδη από τον ΕΟΔΥ την αποστολή συνεργείων προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα τεστ σε εκπαιδευτικούς σε συγκεκριμένους χώρους που έχει υποδείξει.  Ευχόμαστε σε όλους τους παράγοντες της εκπαιδευτικής διαδικασίας (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς) καλή χρονιά.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ
11/1/2021

Κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 9.1.21 εκδηλώθηκε από άγνωστα άτομα οργανωμένη απόπειρα κλοπής στην περιοχή Δενδροποτάμου της Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα αποξήλωσαν πολλά μέτρα βαριά μεταλλικά κάγκελα από περίφραξη δημοτικού πάρκου, από τα οποία άλλα μεν μετέφεραν σε άλλο χώρο και άλλα δεν πρόλαβαν να απομακρύνουν, λόγω της διέλευσης, κατά της ώρας κλοπής, της αστυνομίας (δικυκλιστές της δύναμης ΔΙΑΣ).
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ, 4η Συνάντηση
8/1/2021

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού». Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
Παρακαλούμε για την επικοινωνία των διαδραστικών συναντήσεων στους συνεργαζόμενους φορείς σας όπως εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και λοιπούς για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
7/1/2021

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει διεθνή ανοικτό διαγωνισμό άνω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 για την «Προμήθεια φυσικού αερίου για τον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης και των νομικών του προσώπων» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής.
Προκήρυξη
Προκήρυξη ΕΕ
Διακήρυξη
Τεχνική έκθεση
ΕΕΕΣ/ ΤΕΥΔ(pdf)
ΕΕΕΣ/ ΤΕΥΔ(xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΠΑΖΟΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΛΑΔΕΥΣΗΣ ΔΕΝΔΡΩΝ
5/1/2021

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ) για την ανάθεση των υπηρεσιών “Διαχείρισης ογκωδών απορριμμάτων, μπαζοαπορριμμάτων και προϊόντων κλάδευσης δένδρων» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, μόνο βάσει τιμής.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ RAPID TEST ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/1/2021

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνέχεια των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) θα συνεχίσει τα rapid test μέσα από αυτοκίνητο την Τρίτη 5 και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) για όσους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΝΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
31/12/2020

 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ»
31/12/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης για τη σύσταση τριμελούς επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ»

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
30/12/2020

Δείτε την Ανακοίνωση Κλήρωσης για την ανάδειξη επιτροπής οριστής παραλαβής του έργου: "ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ"

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
30/12/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού Πληροφορικής για τις ανάγκες του Καλλιτεχνικού Σχολείου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 18.590,00€ πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 23.051,60€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Περίληψη Διακήρυξης
Διακήρυξη
Τεχνική έκθεση
ΕΕΕΣ/ ΤΕΥΔ(pdf)
ΕΕΕΣ/ ΤΕΥΔ(xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ
29/12/2020

Στο ομώνυμο κλειστό προπονητήριο στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ», στους Αμπελόκηπους, συναντήθηκε η ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου με το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου παρουσία αθλητικών παραγόντων του στίβου και υπηρεσιακών του δήμου.
    Η Τασούλα Κελεσίδου ενημερώθηκε για τις εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα (ταρτάν), οι οποίες ολοκληρώθηκαν. Πρόκειται για κλειστό γυμναστήριο με (9+3) δώδεκα συνολικά διαδρόμους. Μετά το πέρας του χειμώνα, με κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα στον εξωτερικό χώρο δηλαδή στον χώρο ανοικτού στίβου του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by