Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας
13/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας ( 20/11/2019) , με αφορμή την κατάταξη της συγκεκριμένης νόσου ως την τέταρτη αιτία θανάτου διεθνώς σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική διάλεξη την Δευτέρα 18/11/2019 στις 10:30 το πρωί, στο Δημοτικό  Πολυϊατρείο με ομιλήτρια την Πνευμονολόγο Κα Σιωνίδου Μαρία. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης αυτής της νόσου, για την αποφυγή της δυσμενούς εξέλιξής της.

Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος
13/11/2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) με σκοπό την εκλογή μελών του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ και ακολούθως Προέδρου.
Τη Γ.Σ. της ΕΝΠΕ συγκάλεσε ο Γ. Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που ανοίγονται και ιδιαίτερα στη Διοικητική Μεταρρύθμιση.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής καταγραφής αιτημάτων πολιτών 4mycity στο Δήμο μας
12/11/2019

Η εφαρμογή 4myCity αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια του Δήμου Aμπελοκήπων – Μενεμένης να έρθει πιο κοντά στους δημότες του.
Με την εφαρμογή 4myCity ο κάθε πολίτης μπορεί πλέον:
•    να αναφέρει ένα πρόβλημα που έχει εντοπίσει
•    να καταγράψει ένα γεγονός, ένα περιστατικό τη στιγμή ακριβώς που συμβαίνει.
•    να προτείνει τρόπους βελτίωσης και επίλυσης μίας κατάστασης που άπτεται της αρμοδιότητας του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Θεατρικη παράσταση "Όρνιθες"
12/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου "Καλλίστη" σας προσκαλούν στην παρουσίαση της αειθαλούς κωμωδίας του Αριστοφάνη "Όρνιθες" το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων "Αλέξης Μινωτής". Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΔ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
11/11/2019

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10/11/2019 στην Κομοτηνή η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της περιόδου 2019-2023 καθώς και των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
11/11/2019

Στη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου η οποία πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρέστη το πρωί του Σαββάτου 9/11 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
11/11/2019

Υπό την Προεδρία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, συνήλθε το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη δημοτική περίοδο 2019-2023. Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του, ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ευχαρίστησε τους συναδέλφους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους για την αγαστή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου 2014-2019

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
PHILOXENIA 2019
11/11/2019

Με περισσότερους από 540 εκθέτες, συμμετοχές από 21 χώρες, εκπροσώπηση από όλη την εγχώρια τουριστική βιομηχανία και δυναμικό «παρών» από τις Περιφέρειες και τους Δήμους, άνοιξε τις πύλες της η 35η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 το πρωί της 8 Νοεμβρίου 2019. Τους χώρους της Έκθεσης καθώς και τα περίπτερα Δήμων και Περιφερειών, επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος συνομίλησε με αιρετούς. Η μεγάλη «γιορτή» του τουρισμού θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου και είναι ανοιχτή το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου για το κοινό. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
11/11/2019

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο συνοικισμό της Κοινότητας Μενεμένης χοροστάτησε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Απόστολο Φουκίδη, αμέσως μετά τη Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Εικόνας του Αγίου Νεκταρίου. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου με Αρχιερατική Λειτουργία, ενώ το βράδυ στις 7:15 θα πραγματοποιηθεί σχετική μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά συγκροτήματα στην κατακόμβη του Ιερού Ναού.
 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
8/11/2019

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Δενδροποτάμου σας προσκαλούν στα εγκαίνια του σχολείου και στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-20 την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα Κωνσταντινουπόλεως 58 με Κολοκοτρώνη, στο χώρο του 3ου Δ.Σ. Μενεμένης.

Πρόσκληση...

  Εκδηλώσεις (Σχολεία - Παιδεία)
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
8/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας "Out fo Focus" θα παρουσιάσουν την Έκθεση Φωτογραφίας "Θαλασσογραφίες" στο "Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο" (Μ.Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι) από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2019. Είσοδος Ελεύθερη.

Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ-ΚΜ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
7/11/2019

Με μεγάλη συμμετοχή αιρετών και στελεχών δήμων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιείται  στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Ιωάννινα το τριήμερο Συνέδριο με επίκεντρο τη Δημόσια Διοίκηση 11ο OTS FORUM 2019 από 7 Νοεμβρίου έως και 9 Νοεμβρίου 2019. Σκοπός του είναι η ανάδειξη των καλών πρακτικών, η μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών, η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών. Με πληθώρα εισηγήσεων και workshops θα καλυφθούν 20 άξονες θεματολογίας όπως: Καλές Πρακτικές από τη Δημόσια Διοίκηση, Πληροφοριακά Συστήματα & Υποδομές, Ολιστική Διαχείριση Υδάτων: από το σήμερα στο αύριο, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στην Υγεία, Επαγγελματικά Ταμεία Ασφάλισης, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Συνενώσεις Εκπαιδεύσεις στο υφιστάμενο πλαίσιο εφαρμογών.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 1 ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
7/11/2019

Δείτε την Γνωστοποίηση...

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ
6/11/2019

Την Κυριακή στις 3 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του Στρατοπέδου «Μεγ. Αλέξανδρος» η προγραμματισμένη εκδήλωση δενδροφύτευσης, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία «ΑΜΣΤΕΛ» με τη συμμετοχή εθελοντών. Στην εκδήλωση φυτεύτηκαν συνολικά 86 θάμνοι και 16 δένδρα από γονείς και παιδιά. Σημαντική ήταν η συμβολή του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. και Πρασίνου κ. Βασίλης Μανωλόπουλος καθώς και άλλα μέλη της Διοίκησης. Την εκδήλωση συντόνισε το τμήμα πρασίνου του Δήμου μας σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Κεραμιτζόγλου, δημοσιογράφο του skai και υποστήριξε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία (ΑΜΣΤΕΛ). O χαρακτήρας της εκδήλωσης ήταν εκπαιδευτικός με στόχο την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά και την ενίσχυση του εθελοντισμού.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΠΡΕΜΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ
6/11/2019

Στις αρχές Οκτωβρίου ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αποξήλωση πρέμνων και φύτευση νέων δένδρων». Στις εκτελούμενες εργασίες περιλαμβάνονται η κοπή των ξερών δένδρων, η αποξήλωσή τους και η φύτευση νέων δένδρων, επιλεγμένων με βάση τις τοπικές  χωροταξικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο συνολικός αριθμός των δένδρων που θα φυτευτούν ανέρχεται στα τριακόσια ενενήντα (390) τεμάχια.

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
6/11/2019

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2020. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται σημαντικά έργα τα οποία θα εκτελεσθούν εντός του 2020.
Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
5/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Επιτροπή Αγοράς και Εμπορίου προσκαλούν τους καταστηματάρχες και εμπόρους των Αμπελοκήπων σε έναν ανοιχτό διάλογο για θέματα που αφορούν στην αγορά των Αμπελοκήπων την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο»).

Πρόσκληση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
5/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Επιτροπή Αγοράς και Εμπορίου προσκαλούν τους καταστηματάρχες και εμπόρους της Μενεμένης σε έναν ανοιχτό διάλογο για θέματα που αφορούν στην αγορά της Μενεμένης την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άστρον».

Πρόσκληση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ
4/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σακχαρώδη Διαβήτη (14/11/2019) με αφορμή την αύξηση του επιπολασμού αυτής της πάθησης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική διάλεξη την Τετάρτη 13/11/2019 στις 09:00 το πρωί στο Δημοτικό Πολυϊατρείο, με ομιλητή τον Ειδικό Παθολόγο- Διαβητολόγο Κο Ανδρεάδη Βασίλειο. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση των πολιτών για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη, με απώτερο στόχο την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή του.

Αφίσα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 1 από 259Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by