Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
19/9/2019

Η αθλητική σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε και για το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων με τον καθιερωμένο αγιασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18/9 στα γραφεία του στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
19/9/2019

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 18/9 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» στον αύλειο χώρο της Αριστοτελείου Βιβλιοθήκης Αμπελοκήπων. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22/9, ώρες λειτουργίας 7μ.μ. έως 10μ.μ. είσοδος ελεύθερη. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
18/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με τις ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29/9/19 στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Αφίσα…

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ
18/9/2019

Η Διεύθυνση ΤΥ θα διεξάγει κλήρωση για τη σύσταση τριμελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου "ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ".  Δείτε την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ "ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ, Σ' ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΦΥΤΕΜΕΝΗ"
18/9/2019

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Μενεμένης - Αμπελοκήπων "ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" ενόψει της 97ης επετείου από τη Μικρασιατική Καταστροφή παρουσιάζει το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα "ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ, Σ' ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΦΥΤΕΜΕΝΗ". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30μ.μ. στο Κινηματοθέατρο "ΑΣΤΡΟ" επί της οδού Κομνηνών 3, Μενεμένη. Στο εν λόγω αφιέρωμα θα παρουσιαστούν μαρτυρίες Μικρασιατών  και θα διαδραματηστούν σκηνές από την Καταστροφή της Σμύρνης, την Προσφυγιά και την ζωή των προσφύγων στη νέα πατρίδα. Το αφιέρωμα θα είναι πλαισιωμένο με οτικοαουστικό υλικό και τραγούδια της προσφυγιάς.

Συμμετοχή: χορευτικά τμήμα του Συλλόγου
Γενική επιμέλεια - οργάνωση: Περικλής Διαματνής
Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης
Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΕΔΚΜ: ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
17/9/2019

ΠΕΔ-ΚΜ: Εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για την έγκριση, από την Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), του έργου «Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
17/9/2019

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού-πλυσίματος δρόμων και πλατειών καθώς και των αγωγών ομβρίων υδάτων σε όλο το δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου. Με τον τακτικό έλεγχο και καθαρισμό των φρεατίων αποφεύγεται ο κίνδυνος πλημύρας κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
16/9/2019

Η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής 15/09 στη Θεσσαλονίκη με επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος δήλωσε πως «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας υποχρεώσει να παραιτηθούμε από το δικαίωμα στην ιστορική μνήμη» στέλνοντας «ένα μήνυμα στους εθνοαποδομητές της ιστορικής αλήθειας, ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ξαναγράψει την ιστορία όπως θέλει ακολουθώντας την τάση της εθνοαποδόμησης».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εκδήλωση της Alzheimer Hellas για τη Νόσο Αλτσχάιμερ
16/9/2019

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία της Ψυχολόγου κας Χριστίνας Αγωγιάτου με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση της Νόσου Alzheimer».

Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Υπηρεσίες προς Δημότες)
Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δενδροποτάμου
12/9/2019

Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δενδροποτάμου για την σχολική χρονιά 2019/2020 συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να έρχονται στο σχολείο για πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφών, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
12/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα)

Διαβάστε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Προμήθεια ξυλείας για Κοινωνικές Δομές του Δήμου
12/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθειας ξυλείας για Κοινωνικές Δομές του Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  16-09-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Ξανθίππη Μαΐτου (τηλ. 2313.300951)
Τεχνική έκθεση…
Προϋπολογισμός Ξυλείας…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Τμήματα Εφηβικού και Παιδικού μπαλέτου 2019
12/9/2019

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα τμήματα εφηβικού και παιδικού μπαλέτου του δήμου μας.

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Δήμο μας
12/9/2019

Με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά  στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα και του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος που φιλοξενεί τα 1ο, 6ο, & 7ο Νηπιαγωγείων - 1ο, 2ο  & 12ο Δημοτικών Αμπελοκήπων. Ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό τους ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Ευχές του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για το νέο σχολικό έτος 2019-2020
12/9/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά όλα τα διδακτήρια του δήμου (νηπιαγωγεία κτλ.) είναι καλοσυντηρημένα και υποδέχθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ο δήμος βάζοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή στέκεται στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Έγκριση εκκίνησης της διαδικασίας για τη σύνταξη του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (ΤΧΣ)
12/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης ως αρχή κίνησης της διαδικασίας σύνταξης Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (ΤΧΣ) στην έκταση ευθύνης του, σε εφαρμογή του υπ’ αριθμ. 90/26-07-2018 Π.Δ. (ΦΕΚ 162Α/03-09-2018) «Αρμόδια διοικητικά όργανα, διαδικασίες και προθεσμίες έγκρισης, αναθεώρησης και τροποποίησης των πλαισίων και σχεδίων του συστήματος χωρικού σχεδιασμού του ν. 4447/2016 (Α’ 241), καθώς και ειδικότερο περιεχόμενο αυτών» :
1.  Ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 193/26-08-2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων –   Μενεμένης εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας για τη σύνταξη του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (ΤΧΣ) στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε εφαρμογή της παρ. 6 του άρθρου 7 του Ν.4447/2016 (ΦΕΚ 241Α’).
2.  Προσκαλεί τις αρμόδιες τοπικές, περιφερειακές ή κεντρικές υπηρεσίες των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού, Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εθνικής Άμυνας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, πολίτες καθώς και κάθε άλλο φορέα ή περιβαλλοντική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην περιοχή του εκπονούμενου ΤΧΣ του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, να υποβάλλουν στο Δήμο υπάρχοντα σχετικά προγράμματα των φορέων τους ή άλλες απόψεις τους εντός δύο (2) μηνών.
Ανακοίνωση
Έγκριση ΔΣ

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 3/2019 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
10/9/2019

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.) ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) ωρομίσθιων επιμορφωτών-διδασκόντων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8)μηνών, για την υλοποίηση των Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. που εδρεύει στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 11-09-2019 ΕΩΣ 20-09-2019

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ3-2019
2) ΑΙΤΗΣΗ
3) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
4) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Έπεσε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Χαλκίδεια 2019»
10/9/2019

Τίτλοι τέλους για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Χαλκιδεια 2019» έπεσαν την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με την πραγματοποίηση δυο τελευταίων όμορφων μουσικών εκδηλώσεων.  Η πρώτη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά με τη Γεωργία Μαρνέλλου και την εξαιρετική ομάδα της ενώ η τελευταία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) όπου το νεανικό συγκρότημα του Φάρου του Κόσμου «Faros Music Band” μας διασκέδασε με λαϊκά τραγούδια αλλά και τραγούδια της ιδιαίτερης κουλτούρας των ΡΟΜΑ.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Δράση Κοινωνικής Ποδηλασίας (16/9 – 6/10) και διαδημοτική ποδηλατάδα (21/9) από τους Δήμους
9/9/2019

Στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019, οι τρεις Δήμοι της δυτικής Θεσσαλονίκης, Κορδελιού – Ευόσμου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη συνεχή χρονιά και με στόχο την προώθηση των βιώσιμων μέσων μεταφοράς, καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν σε διαδημοτικές δράσεις με επίκεντρο τη χρήση ποδηλάτου.

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
9/9/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποφασίζει τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2019 την αλλαγή κυκλοφορίας από μονόδρομο σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης των οχημάτων, επί της οδού Αρκαδίου, από Δαβάκη έως Γ. Κυρίμη,  από τις 11:00 έως και τις 20:00 ή το πέρας των εργασιών, προκειμένου να γίνεται εκτροπή των οχημάτων από την οδό Ελ. Βενιζέλου για να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, επί του οδοστρώματος.

Δείτε την Απόφαση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 254Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by