Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
10/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση  « Προμήθεια βιβλίων για τις βιβλιοθήκες του Δήμου » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  20-03-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Μαζί με το έντυπο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1) Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)  Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι απασχολείται ή όχι προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)  Φορολογική ενημερότητα
4)  Αν πρόκειται για εταιρία, πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών όπου αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα των εκπροσώπων).
5)  Αν η τεχνική έκθεση αναφέρει ειδικούς όρους και πιστοποιητικά να προσκομίσετε και αυτά.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Αβράμη Αγγελική (τηλ.2313.300970) Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)
Τεχνική έκθεση…
Έντυπο προσφοράς…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
10/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην  « Παροχή υπηρεσιών φυτοπροστασίας » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  13-03-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Μαζί με το έντυπο της προσφοράς , οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1) Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2) Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι απασχολείται ή όχι προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3) Φορολογική ενημερότητα
4) Αν πρόκειται για εταιρία, πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών όπου αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα των εκπροσώπων).
5) Αν η τεχνική έκθεση αναφέρει ειδικούς όρους και πιστοποιητικά να προσκομίσετε και αυτά.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ.2313.300949) Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)
Τεχνική έκθεση…
Προϋπολογισμός μελέτης…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΠΗ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
9/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λαμβάνοντας υπόψη την Κοινή Υπουργική Απόφαση 15954/8.03.2020 ΦΕΚ 726/Β΄/ 8.03.2020  «Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, της λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων και της λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)», η οποία συντάχθηκε μετά την από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας  για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας αποφάσισε:
1.Την αναστολή λειτουργίας όλων των δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων παιδιών και ενηλίκων από 9 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου 2020.
2.Την παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων δημοτικών θεάτρων, κινηματογράφων καθώς και όλων των διοργανώσεων που αυτές φιλοξενούν έως τις 22 Μαρτίου 2020
3.Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), που αφορά ειδικά τους χώρους συνεύρεσης  των ηλικιωμένων από 9 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020.  

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
9/3/2020

Σε απόλυτη συνάρτηση με την βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην έκδοση 8 Οδηγιών και 19 Ερωτήσεων-Απαντήσεων για τη νόσο COVID-19. Η νέα ενημερωτική αυτή προσπάθεια της ΓΓΠΠ, εντάσσεται στην νέα καμπάνια της με γενικό τίτλο: Δεν φοβόμαστε- Προστατευόμαστε/ Ασπίδα μας, η γνώση. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Π. (https://www.civilprotection.gr/…/enimerotiki-kampania-gia-t…). Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε από την σχετική ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/). Και μην ξεχνάτε ο καλύτερος φίλος της παραπληροφόρησης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων είναι ο πανικός.

Δείτε περισσότερα...
Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
6/3/2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (8.3.20)
Μήνυμα Δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
6/3/2020

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωση για τους πιθανούς τρόπους μετάδοσης, τα αναγκαία μέτρα πρόληψης καθώς και τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό COVID-19, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5-3-2020 ειδική ενημερωτική συνάντηση στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Η συνάντηση οργανώθηκε από την προσκεκλημένη του Δήμου, Δρ. Όλια Βασιλάκη-Καρόζη, Ιατρό Βιοπαθολόγο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».

Δείτε περισσσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.)
6/3/2020

Έναρξη των προγραμμάτων και συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Προμήθεια υλικών άρδευσης
5/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια υλικών άρδευσης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  10-03-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μπήττας Νικόλαος (τηλ. 2313.300942)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
4/3/2020

Στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης εδώ και αρκετό καιρό, από τότε που πρωτο-εμφανίστηκε ο κοροναϊός στην Κίνα, λήφθηκαν αυξημένα μέτρα καθαριότητας όλων των σχολείων, των κοινωνικοπρονοιακών δομών του δήμου και των δημοτικών κτηρίων.
Ήδη μετά τους σχολαστικούς καθαρισμούς των σχολείων (χλωρίνη κλπ.) ξεκίνησε, επιπροσθέτως και απολύμανση από ειδικό συνεργείο, χωρίς αυτό κατ’ ανάγκην να απαιτείται αλλά για τη διασφάλιση στο μέγιστο δυνατό βαθμό της δημόσιας υγείας στα σχολεία. Μέχρι στιγμής κανένας κάτοικος του δήμου, οποιασδήποτε ηλικίας, δεν έχει νοσήσει από τον κοροναϊό.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Α.ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ»
4/3/2020

Ανακοίνωση...

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ & ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ
4/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
«Παροχής υπηρεσιων ψηφιακής αναπαραγωγής έντυπου υλικού & Ραδιοτηλεοπτικών αναφορών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  06-03-2020 και ώρα 11:30 π.μ.. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση…
Προσφορά…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/3/2020

Το Υπουργείο Παιδείας ύστερα από οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας
Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) αποφάσισε την διακοπή της λειτουργίας ορισμένων σχολείων σε όλη τη χώρα λόγω του
κοροναϊού COVID-19.
Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Παιδείας & Θρησκευμάτων και Υγείας, τα παρακάτω σχολεία που βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας, προληπτικά και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, διακόπτουν προσωρινά τη λειτουργία τους

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
3/3/2020

Ξεκίνησε το έργο  με αρ. 98/2017 και τίτλο «Ανακατασκευή παιδικών χαρών», προϋπολογισμού 440.246,45€, το οποίο αφορά στις οικοδομικές εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών του Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ (ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΣ)
2/3/2020

Επειδή εμφανίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό σχολείου της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) της Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου αποφασίσθηκε η διακοπή των μαθημάτων και η προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας, από την Τρίτη 3 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, των κάτωθι σχολικών μονάδων που βρίσκονται στον οικισμό του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) της Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης καθώς και των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, που βρίσκονται στον οικισμό του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤ/ΚΟ Δ/ΝΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
28/2/2020

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Ελλάδας Λάζαρου Κυρίζογλου, των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών κ Βασίλη Μανωλόπουλου και Καθαριότητας και Κίνησης Γεώργιο Κουσίδη, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Υποστράτηγου κ. Λάζαρου Μαυρόπουλου καθώς και των Διευθυντών Ασφάλειας και Αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/2 στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σύσκεψη κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα εγκληματικότητας-παραβατικότητας που αφορούν στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συνεννόησης, συναντίληψης των προβλημάτων και κατέληξε στη λήψη συγκεκριμένων-εξειδικευμένων μέτρων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
FOLLOWGREEN APP
28/2/2020

Το «Followgreen Αpp», είναι εδώ! Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κοντά σου, όπου κι’ αν βρίσκεσαι.
Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Followgreen.gr/ampelokipi-menemeni) είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα! Η εφαρμογή αποτελεί μία καινοτομία του Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.

Δείτε περισσότερα...
Αφίσα  QrCode...
 

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
28/2/2020

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ WC
27/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
« Eνοικίαση χημικών WC»  στα  πλαίσια των εξόδων διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  04-03-2020 και ώρα 11:30 π.μ.. Μαζί με το έντυπο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1) Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2) Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι δεν απασχολείται προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3) Φορολογική ενημερότητα
4) Αν πρόκειται για εταιρία, πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:Χαρίση Αφροδίτη (τηλ.2310725775), Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση...
Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ
27/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
« Eνοικίαση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων »  στα  πλαίσια των εξόδων διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  04-03-2020 και ώρα 11:30 π.μ.. Μαζί με το έντυπο της προσφοράς , οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1)    Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι δεν απασχολείται προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα
4)    Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:Χαρίση Αφροδίτη (τηλ.2310725775), Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση...
Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
27/2/2020

Σε απόλυτη συνάρτηση με την βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην έκδοση 8 Οδηγιών και 19 Ερωτήσεων-Απαντήσεων για τη νόσο COVID-19. Η νέα ενημερωτική αυτή προσπάθεια της ΓΓΠΠ, εντάσσεται στην νέα καμπάνια της με γενικό τίτλο: Δεν φοβόμαστε- Προστατευόμαστε/ Ασπίδα μας, η γνώση. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Π. (https://www.civilprotection.gr/…/enimerotiki-kampania-gia-t…). Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε από την σχετική ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/). Και μην ξεχνάτε ο καλύτερος φίλος της παραπληροφόρησης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων είναι ο πανικός.

Δείτε περισσότερα...
Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 10 από 279Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by