Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Διαδραστική ομιλία: "Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέματα αγωγής υγείας και πρώτων βοηθειών"
23/10/2018

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων κ. Μανώλη Ιωαννίδη και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/10 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων "Αλέξης Μινωτής" η δωρεάν διαδραστική ομιλία με θέμα "Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέματα αγωγής υγείας και πρώτων βοηθειών" με την υποστήριξη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, του εκπαιδευτικού φορέα "Training Rescue Team" και του ΠΕΠΓΑΣ. Οι παραβρισκόμενοι παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για πρακτικές πρώτων βοηθειών από τους δύο φορείς όπως τεχνητή αναπνοή, αντιμετώπιση απλών τραυματισμών παιδιών και ενηλίκων. Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ενημέρωση του πληθυσμού για την αξία και τα οφέλη του εμβολιασμού στη προαγωγή της υγείας των πολιτώ
23/10/2018

Εκστρατεία Ενημέρωσης για τους Εμβολιασμούς Ενηλίκων σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – ΕΔΔΥΠΠΥ

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Επιστολή Πρέδρου ΠΕΔ/ΚΜ και Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση
22/10/2018

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση με την οποία διαβιβάζει την ομόφωνη απόφαση του Δ..Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την επίλυση χρονίζοντων προβλημάτων που αφορούν τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» που τρέχουν στους δήμους.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα από το ΔΣ της ΠΕΔ/ΚΜ για τα ακίνητα των ΟΤΑ
22/10/2018

Την ομόφωνη καταδίκη της απόφασης μεταβίβασης ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο, εξέφρασε με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Στην επιστολή του Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου αναφέρεται ότι στην απόφασή του το Δ.Σ. της Ένωσης ζητεί: 

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Συναυλία της εξαιρετικής Ορχήστρας «Νέοι μουσικοί χωρίς Σύνορα»
22/10/2018

Τη συναυλία της εξαιρετικής Ορχήστρας «Νέοι μουσικοί χωρίς Σύνορα» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» το βράδυ της Κυριακής 21/10. Η ορχήστρα δημιουργήθηκε το Μάϊο του 2014 από νέους μουσικούς με σκοπό να δίνει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να καλλιεργούν και να ανακαλύπτουν τις μουσικές τους δυνατότητες μέσα από μία συλλογική δουλειά. Η Ορχήστρα τελεί υπό τη διεύθυνση της κ. Εύης Γρηγοριάδου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Ετήσια τελετή Στέψης της Προτομής του Ναυάρχου Βότση
22/10/2018

Με πάσα τιμή και παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21/10 η ετήσια τελετή Στέψης της Προτομής του Ναυάρχου Βότση. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Θεσσαλονίκης με το Πολεμικό Ναυτικό, θεσπίσθηκε το 1939 από τους ναυτοπροσκόπους και με εξαίρεση τα χρόνια της γερμανικής κατοχής πραγματοποιείται αδιάλειπτα κάθε χρόνο.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Διαχείριση ιατρικών αποβλήτων
19/10/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Διαχείριση ιατρικών αποβλήτων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  24-10-2018 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Σαρακατσάνου Γεωργία (τηλ. 2310.724621)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Βράβευση του Μακαριοτάτου Αρχιεπεπισκόπου Αλβανίας κ Αναστάσιου από τη Σύγκλητο του Α.Π.Θ.
19/10/2018

Με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Χρυσό Αριστοτέλη, τιμήθηκε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ Αναστάσιος από τη Σύγκλητο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε ειδική τελετή στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. 

Πρόγραμμα βράβευσης

Το βιογραφικό του Αρχιεπισκόπου

Το ψήφισμα της Συγκλήτου του Α.Π.Θ.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθεια αθλητικών και γυμναστηριακών ειδών και εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων
19/10/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια αθλητικών και γυμναστηριακών ειδών και εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  24-10-2018 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Χαρίση Αφροδίτη (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική Έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Άμεση απόδοση στην κυκλοφορία της Νέας Κύριας Οδού στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης
18/10/2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου προς την Υφυπουργό Εσωτερικών κα Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Προϊστάμενο του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ.Γεώργιο Αγγελόπουλο για την άμεση απόδοση στην κυκλοφορία της Νέας Κύριας Οδού (οδός Σωκ. Καραντινού - Κάτω διάβασης οχημάτων) στη Δημοτική Κοινότητα (ΔΚ) Μενεμένης

Συνημμένη Αλληλογραφία

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 10 από 464Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by