Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΝΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
17/9/2020

Στο υπαίθριο πάρκινγκ δίπλα στο Α.Τ. Αγίου Νεκταρίου υποδέχθηκαν τον κόσμο το νεανικό σχήμα του Φάρου του Κόσμου «Faros music band» σε μία μοναδική μουσική βραδιά νεανικής μουσικής. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020». Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκόμενους. Τα εφετινά Χαλκίδεια, τα οποία πραγματοποιούνται σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί, κλείνουν τον κύκλο τους απόψε Πέμπτη 17/9 στις 8:30μ.μ. στην πλατεία Μακεδονομάχων με μία συναυλία ποικίλου ελληνικού προγράμματος από νεανικό σχήμα που το απαρτίζουν οι Ιάσων Τόσκας στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Ιωάννης Μπατσιώκης στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Γιάννης Πλιάφας στα κρουστά.  Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
17/9/2020

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)» αρ. μελ. 54/2020,  θα προβεί στην ασφαλτόστρωση των παρακάτω οδών, εντός και εκτός σχεδίου του Δήμου, που χρήζουν αποκατάσταση λόγω φθορών του οδοστρώματος. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021.
Δείτε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΓΔΟΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
17/9/2020

Συνεχίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 15/9 οι δεκαήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του αγωνιστή της Ελευθερίας Γιάννη Χαλκίδη με τη δημοφιλή παιδική παράσταση «Παιδιά ελάτε να παίξουμε» με την Αστερόπη Χαριτίδου και τη Χριστίνα Νασιάδου που παρουσιάσθηκε στο πάρκο Λιγδών ενώ η Κατερίνα Δούκα στο τραγούδι, η Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι και ο Κώστας Φωστηρόπουλος στο τραγούδι και το ακορντεόν παρουσίασαν ένα μελωδικό ταξίδι στην πλατεία «Γιάννη Ρίτσου». Το πρόγραμμα των Χαλκιδείων συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 16/9 στις 9μ.μ. στο υπαίθριο πάρκινγκ δίπλα στο Α.Τ. Αγίου Νεκταρίου με μία μουσική βραδιά από τους «Faros music band», το νεανικό σχήμα του Φάρου του Κόσμου. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/9/2020

Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 16/9 η διανομή μασκών σε όλα τα σχολεία του δήμου καθώς και παιδικών παγουριών στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ο δήμος ήδη από την Παρασκευή 11/9 διένειμε μάσκες τις οποίες είχε προμηθευθεί με ίδιους πόρους σε όλα τα σχολεία.  Οι μάσκες και τα παγούρια που διανέμονται έχουν αποσταλεί στους δήμους όλης της χώρας σε συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Η διανομή θα συνεχιστεί την Πέμπτη 17/9 και την Παρασκευή 18/9.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/9/2020

Την ευκαιρία να διαθέσουν για ακόμη μία φορά δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα για το συνάνθρωπό τους είχαν δεκάδες δημότες και κάτοικοι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που συνδιοργάνωσε ο δήμος με το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Ο δήμος για ακόμη μία φορά τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020
15/9/2020

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020 : Μία (1) θέση ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών και μία (1) θέση  ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ 101)
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ 100)

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
15/9/2020

Με παραδοσιακές και έντεχνες μελωδίες διασκέδασαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15/9 στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) όπου ο Οδυσσέας Μαυρομάτης στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κοσμάς Σαρηγιαννίδης στο τραγούδι και στο λαούτο και ο Κώστας Κυριτσάκης στο τραγούδι και στην κρητική λύρα παρουσίασαν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χαλκίδεια 2020» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι δεκαήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του αγωνιστή της Ελευθερίας Γιάννη Χαλκίδη συνεχίζονται και το βράδυ της Τρίτης στις 7μ.μ στην πλατεία «Εμμανουήλ Παππά» (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) με τη δημοφιλή παιδική παράσταση «Παιδιά ελάτε να παίξουμε» με την Αστερόπη Χαριτίδου και τη Χριστίνα Νασιάδου ενώ στις 8:30 η Κατερίνα Δούκα στο τραγούδι, η Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι και ο Κώστας Φωστηρόπουλος στο τραγούδι και το ακορντεόν έχουν προετοιμάσει ένα εξωτικό ταξίδι στη μελωδία. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021
14/9/2020

Χωρίς προβλήματα και με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά  στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν σε ειδικό καθεστώς σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. 
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου παρέστη στους αγιασμούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης, του σχολικού συγκροτήματος των 3ο 4ο Νηπιαγωγείων και 3ο Δημοτικό Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως 58), του σχολικού συγκροτήματος των 1ου 6ου 7ου Νηπιαγωγείων και 1ου, 2ου, 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων (οδός Πανταζοπούλου) και του 6ου Νηπιαγωγείου Μενεμένης (περιοχή Καζαντζάκη). Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
14/9/2020

Με πολύ κέφι και μουσική συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 11/9 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020». Στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη το νεανικό σχήμα του Δήμου «Dream teen» διασκέδασε με μεγάλες γνωστές επιτυχίες του ξένου και του ελληνικού πενταγράμμου ενώ παράλληλα στην πλατεία Μακεδονομάχων η Γεωργία Μαρνέλου στο τραγούδι, ο Σταύρος Σιώπης στο μπουζούκι και ο Βασίλης Πλιάκας στα πλήκτρα διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με γνωστά λαϊκά τραγούδια. Τα «Χαλκίδεια» συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 14/9 στις 8:30 στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) ο Οδυσσέας Μαυρομάτης στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κοσμάς Σαρηγιαννίδης στο τραγούδι και στο λαούτο και ο Κώστας Κυριτσάκης στο τραγούδι και στην κρητική λύρα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"
14/9/2020

Δείτε το Άρθρο του Δημάρχου στην Εφημερίδα "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020
11/9/2020

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020 : έξι (6) ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (Με κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου) και έξι (6) ΥΕ Εργατών-τριών Καθαριότητας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩN

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ_ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (κωδ 102)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ_ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (κωδ 103)

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021
11/9/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια των θερινών διακοπών όλα τα διδακτήρια του δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) συντηρήθηκαν, καθαρίσθηκαν και απολυμάνθηκαν ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Για την εφετινή  σχολική χρονιά (2020-2021) ο δήμος μας, έχοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
11/9/2020

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης (άρθρο 221 παρ. 10 του Ν.4412/2016) για το έργο με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)», Αρ. Μελ. 54/2020, προϋπολογισμού 2.207.200,00 € με Φ.Π.Α.» και ανακοίνωση κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
11/9/2020

Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ.  για το έργο με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)», Αρ. Μελ. 54/2020, προϋπολογισμού 2.207.200,00 € με Φ.Π.Α.»

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
11/9/2020

Με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων δημοτών και στελεχών του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10/9 εκπαίδευση αμάχου πληθυσμού για το 2020 με αντικείμενο θέματα πολιτικής άμυνας, στρατιωτικά θέματα, θέματα πυρόσβεσης και Α’ βοηθειών από στελέχη του στρατού, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Για δύο και πλέον ώρες οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν στην αντιμετώπιση ατομικών (πνιγμός, απώλεια αισθήσεων κλπ.) αλλά και σύνθετων (αντιμετώπιση συνθηκών σεισμού, πυρκαγιάς, χημικού, βιολογικού και ραδιολογικού πολέμου) καταστάσεων. Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησε κύκλος ερωταπαντήσεων και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό.
Φωτογραφικά στιγιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ
10/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια κουφωμάτων αλουμινίου για την διευθέτηση αιθουσών νηπιαγωγείων λόγω της υποχρεωτικής εγγραφής προνηπίων » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 14-09-2020 και ώρα 12:30 μ.μ.. Ο τελικός ανάδοχος θα προσκομίσει:
1)    Ποινικό μητρώο του εκπροσώπου ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ για το  προσωπικό που απασχολείται ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
4)    Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών). Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:     Μαρίνου Μαρία (τηλ.2313.313938)   Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ, ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ)
10/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια αντισηπτικού ,μασκών προστασίας και οινοπνεύματος λόγω έκτακτης ανάγκης (κορωνοϊος). » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 14-09-2020 και ώρα 12:30 μ.μ..
Ο τελικός ανάδοχος θα προσκομίσει:
1)    Ποινικό μητρώο του εκπροσώπου ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ για το  προσωπικό που απασχολείται ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
4)    Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνικη έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
10/9/2020

Επειδή οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω μείωσης της καθιερωμένης προσφοράς, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" διοργανώνει νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 15/9 από τις 9π.μ. έως 1μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 12 2ος όροφος). Όπως και στις προηγούμενες εθελοντικές αιμοδοσίες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Επισημαίνουμε ότι ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας της Covid-19, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη, προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν. Δώσε αίμα. Μοιράσου τη ζωή.

Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 9/9/2020
10/9/2020

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020» στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο π. Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου η θεατρική παράσταση «Οι κυρίες της αυλής» μια υπέροχη κωμωδία από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας ενώ απολαύσαμε στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη μία βραδιά γεμάτη κέφι και μελωδίες με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Στις εκδηλώσεις μας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Δελτίο τύπου

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ 8/9/2020
9/9/2020

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η παιδική θεατρική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας». Μια διαδραστική παράσταση βασισμένη στο κλασικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντήθηκαν και στο ταξίδι τους είχαν βοηθούς τους τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην δράση. Την ίδια ημέρα στην πλατεία Δημοκρατίας, η αγαπημένη Κατερίνα Κυριακού μας υποδέχθηκε με τον Βασίλη Φυλλαρίδη στα πλήκτρα και τον Κώστα Παζ στο μπουζούκι σε μία βραδιά γεμάτη κέφι και μελωδίες. Στις εκδηλώσεις μας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 10 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by