Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
11/11/2019

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο συνοικισμό της Κοινότητας Μενεμένης χοροστάτησε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Απόστολο Φουκίδη, αμέσως μετά τη Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Εικόνας του Αγίου Νεκταρίου. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου με Αρχιερατική Λειτουργία, ενώ το βράδυ στις 7:15 θα πραγματοποιηθεί σχετική μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά συγκροτήματα στην κατακόμβη του Ιερού Ναού.
 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
8/11/2019

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Δενδροποτάμου σας προσκαλούν στα εγκαίνια του σχολείου και στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-20 την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα Κωνσταντινουπόλεως 58 με Κολοκοτρώνη, στο χώρο του 3ου Δ.Σ. Μενεμένης.

Πρόσκληση...

  Εκδηλώσεις (Σχολεία - Παιδεία)
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
8/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας "Out fo Focus" θα παρουσιάσουν την Έκθεση Φωτογραφίας "Θαλασσογραφίες" στο "Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο" (Μ.Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι) από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2019. Είσοδος Ελεύθερη.

Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ-ΚΜ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
7/11/2019

Με μεγάλη συμμετοχή αιρετών και στελεχών δήμων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιείται  στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Ιωάννινα το τριήμερο Συνέδριο με επίκεντρο τη Δημόσια Διοίκηση 11ο OTS FORUM 2019 από 7 Νοεμβρίου έως και 9 Νοεμβρίου 2019. Σκοπός του είναι η ανάδειξη των καλών πρακτικών, η μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών, η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών. Με πληθώρα εισηγήσεων και workshops θα καλυφθούν 20 άξονες θεματολογίας όπως: Καλές Πρακτικές από τη Δημόσια Διοίκηση, Πληροφοριακά Συστήματα & Υποδομές, Ολιστική Διαχείριση Υδάτων: από το σήμερα στο αύριο, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στην Υγεία, Επαγγελματικά Ταμεία Ασφάλισης, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Συνενώσεις Εκπαιδεύσεις στο υφιστάμενο πλαίσιο εφαρμογών.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 1 ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
7/11/2019

Δείτε την Γνωστοποίηση...

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ
6/11/2019

Την Κυριακή στις 3 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του Στρατοπέδου «Μεγ. Αλέξανδρος» η προγραμματισμένη εκδήλωση δενδροφύτευσης, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία «ΑΜΣΤΕΛ» με τη συμμετοχή εθελοντών. Στην εκδήλωση φυτεύτηκαν συνολικά 86 θάμνοι και 16 δένδρα από γονείς και παιδιά. Σημαντική ήταν η συμβολή του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. και Πρασίνου κ. Βασίλης Μανωλόπουλος καθώς και άλλα μέλη της Διοίκησης. Την εκδήλωση συντόνισε το τμήμα πρασίνου του Δήμου μας σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Κεραμιτζόγλου, δημοσιογράφο του skai και υποστήριξε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία (ΑΜΣΤΕΛ). O χαρακτήρας της εκδήλωσης ήταν εκπαιδευτικός με στόχο την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά και την ενίσχυση του εθελοντισμού.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΠΡΕΜΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ
6/11/2019

Στις αρχές Οκτωβρίου ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αποξήλωση πρέμνων και φύτευση νέων δένδρων». Στις εκτελούμενες εργασίες περιλαμβάνονται η κοπή των ξερών δένδρων, η αποξήλωσή τους και η φύτευση νέων δένδρων, επιλεγμένων με βάση τις τοπικές  χωροταξικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο συνολικός αριθμός των δένδρων που θα φυτευτούν ανέρχεται στα τριακόσια ενενήντα (390) τεμάχια.

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
6/11/2019

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2020. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται σημαντικά έργα τα οποία θα εκτελεσθούν εντός του 2020.
Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
5/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Επιτροπή Αγοράς και Εμπορίου προσκαλούν τους καταστηματάρχες και εμπόρους των Αμπελοκήπων σε έναν ανοιχτό διάλογο για θέματα που αφορούν στην αγορά των Αμπελοκήπων την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο»).

Πρόσκληση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
5/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Επιτροπή Αγοράς και Εμπορίου προσκαλούν τους καταστηματάρχες και εμπόρους της Μενεμένης σε έναν ανοιχτό διάλογο για θέματα που αφορούν στην αγορά της Μενεμένης την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άστρον».

Πρόσκληση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ
4/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σακχαρώδη Διαβήτη (14/11/2019) με αφορμή την αύξηση του επιπολασμού αυτής της πάθησης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική διάλεξη την Τετάρτη 13/11/2019 στις 09:00 το πρωί στο Δημοτικό Πολυϊατρείο, με ομιλητή τον Ειδικό Παθολόγο- Διαβητολόγο Κο Ανδρεάδη Βασίλειο. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση των πολιτών για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη, με απώτερο στόχο την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή του.

Αφίσα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ
4/11/2019

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου καθώς και το Σύλλογο Μαιών και Μαιευτών Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «Μητρικό Θηλασμό και τη Διατροφή του Νεογνού».

Δελτίο Τύπου...
Αφίσα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ
4/11/2019

Δελτίο τύπου συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/11/2019

Πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 2 Νοεμβρίου ο ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο κοσμικό κέντρο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ EXCLUSIVE». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι καθώς και μέλη – φίλοι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
4/11/2019

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκαν οι δύο θεατρικές παραστάσεις το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Η πρώτη παράσταση που παρακολουθήσαμε ήταν «Oι Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» των Ρέππα-Παπαθανασίου από τους "Θεατροκάπηλους" σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηγεωργίου. Η δεύτερη παράσταση που απολαύσαμε ήταν η κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ;" από την ομάδα τέχνης "ΘΕΑΤΡΑΛΕ". Η είσοδος ήταν ελεύθερη και το κοινό πρόσφερε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ
1/11/2019

Aνακοίνωση κλήρωσης επιτροπής προσωρινής παραλαβής για το έργο “ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ”

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ4-2019
1/11/2019

1) Πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ4-2019
 
2) Ενημερωτικό ενστάσεων
 
3) Έντυπο ένστασης

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1/11/2019

Υπό την Προεδρεία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/10 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ) συνάντηση εργασίας με θέμα την παρουσίαση της πρώτης φάσης της μελέτης για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του θαλασσίου μετώπου της Θεσσαλονίκης, που εκπονείται από την ΠΚΜ. Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Δέλτα, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Καλαμαριάς, Πυλαίας-Χορτιάτη, Θέρμης και Θερμαϊκού. Λαμβάνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου είπε: «Εκφράζουμε κατ’ αρχήν την ικανοποίησή μας γατί επιτέλους εισακούσθηκε η κραυγή αγωνίας μας από δυτικά. Πρόκειται για ένα σοβαρό, ενιαίο-συνολικό, οραματικό εγχείρημα, που αφορά ολόκληρο το θαλάσσιο μέτωπο δηλαδή 46 χιλιόμετρων, την χωρική ρύθμιση αλλά και την ανάδειξη της μοναδικότητας και την ανάπτυξή του. Συμφωνούμε με την αρχή της ισόρροπης ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά όρια των δήμων. Με ικανοποίηση ακούμε ότι προτάσσεται η απορρύπανση και η προστασία του δυτικού θαλασσίου μετώπου».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020
31/10/2019

Η Διοίκηση του Δήμου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να μην αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας (δηλαδή μηδενική αύξηση) για το έτος 2020 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Τα δημοτικά τέλη στον ενιαίο δήμο μας για το έτος 2020, έχουν ως εξής:
Κατοικίες: σε 1,44 ευρώ το τ.μ.
Κατοικίες αναπήρων-ΑΜΕΑ, πολυτέκνων, τριτέκνων κ.λ.π. μείωση 50%: 0,72 € το τ.μ.
Στεγασμένοι επαγγελματικοί χώροι καταστήματα : σε 3 € το τ.μ.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
31/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).  Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει ξηρά προϊόντα και συγκεκριμένα: Μακαρόνια, Ρύζι, Κοτόσουπα με ζυμαρικά, Κορν Φλέικς, Αλεύρι, Ζάχαρη Λευκή, Μαρμελάδα, Σούπα Μινεστρόνε, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο (Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 8,2 κιλά) καθώς και προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής: Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Καθαριστικό υγρό γεν.χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων (Σύνολο κιλών ανά αίτηση:4,10 κιλά)

Δείτε περισσοτερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 11 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by