Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Ακολουθία του ιερού Νιπτήρος στη μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως
25/4/2019

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως  κ.Βαρνάβας ανακαλώντας τη σκηνή που καταγράφεται στο Ιερό Ευαγγέλιο, κατά την οποία «ο Κύριος λεντίω ζωννύμενος μαθητών πόδας ένιψε», προέβη στη συμβολική νίψη των ποδών 12 κληρικών που τον πλαισίωναν και  οι οποίοι  «υποδύθηκαν» τις προσωπικότητες των μαθητών του Κυρίου.
Στην Ακολουθία παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.  Κωνσταντίνος  Γιουτίκας, οι Βουλευτές κ. Γιώργος Ορφανός, και κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, καθώς και ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου και  Νεάπολης–Συκεών κ.Σίμος Δανιηλίδης, ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού και της Αστυνομίας και πλήθος πιστών που συνέρρευσε, για να βιώσει την κατανυκτική ατμόσφαιρα του Υπερώου της Ιερουσαλήμ

Φωτογραφίες
 

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Παροχής υπηρεσιών από διαπιστευμένο φορέα για παιδικές χαρές
25/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί στην απευθείας
ανάθεση «Παροχής υπηρεσιών από διαπιστευμένο φορέα για παιδικές χαρές , όργανα γυμναστικής
εξωτερικών χώρων ανελκυστήρων και λοιπά ανυψωτικά μηχανήματα» με τη διαδικασία της απευθείας
ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία
(Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6 , τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο
με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 02-05-2019 και ώρα 11:30 π.μ..
Μαζί με την προσφορά παρακαλώ να προσκομίσετε :
1) Ποινικό μητρώο (ή φωτοτυπία ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία –για όλα τα μέλη ΔΣ αν πρόκειται για ΑΕ
και για τους διαχειριστές αν πρόκειται για Ο.Ε.).
2) Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας .
3) Ασφαλιστική ενημερότητα (μη οφειλής εισφορών από το ταμείο σας αν πρόκειται για ατομική επιχ/ση ) και
για την ασφάλιση ή μη προσωπικού από τον ΕΦΚΑ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Παρτσάλη Κασσιανή (τηλ. 2313.300953)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ιερό Ευχέλαιο στο εργοστάσιο του ΟΣΕ
24/4/2019

Για 51η χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης το καθιερωμένο Ιερό Ευχέλαιο στο εργοστάσιο της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης χωροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα. Στο Ιερό ευχέλαιο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Αγώνες ποδηλασίας mountain bike και ανοικτή Λαϊκή ποδηλατοδρομία
22/4/2019

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Απριλίου για ακόμη μία χρονιά οι αγώνες ποδηλασίας Mountain Bike καθώς και οι Λαϊκοί Αγώνες ποδηλατοδρομίας με μεγάλη συμμετοχή κόσμου με την υποστήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τα καταστήματα  «ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ».

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Θεατρική παράσταση
22/4/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21/04 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο», η θεατρική παράσταση «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ» του Δημήτρη Ψαθά από τον θεατρικό όμιλο Δικηγόρων Θεσσαλονίκης. Η αξεπέραστη - διαχρονική κωμωδία έκλεψε τη παράσταση και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνεχάρη τους συντελεστές του έργου για την υπέροχη παράσταση.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Μουσική εκδήλωση
22/4/2019

Με ύμνους και μοιρολόγια της Μ. Εβδομάδος από τις χορωδίες των ΚΑΠΗ του Δήμου μας και κλιμάκιο Ιεροψαλτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19/04 η μουσική εκδήλωση «Από το Πάθος στην Ανάσταση» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθησης περιβαλλοντικού εθελοντισμού
22/4/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων, για την ανάθεση των υπηρεσιών “Ενίσχυσης οικολογικής συνείδησης και προώθησης περιβαλλοντικού εθελοντισμού στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης με  κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Προκήρυξη
Διακήρυξη
ΤΕΥΔ

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Μπαζάρ ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου
20/4/2019

Το ετήσιο πασχαλιάτικο μπαζάρ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) του Δήμου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/04 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος θαύμασε τις δημιουργίες που ετοίμασαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, τα ευχαρίστησε και αγόρασε δώρα για τις πασχαλινές γιορτές. Το πασχαλιάτικο μπαζάρ λειτουργεί στο χώρο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (Βύρωνος και Κέννεντυ, Α’ ΚΑΠΗ) 18 & 19 Απριλίου και από 12π.μ. έως 8μ.μ.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Φιλοξενία Παιδιών (7-14 ετών)και ΑΜΕΑ του Δήμου σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο έτους 2019
19/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών "Φιλοξενίας Παιδιών (7-14 ετών)και ΑΜΕΑ του Δήμου σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο έτους 2019", με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 48.316,50€ πλέον ΦΠΑ 13% & 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 56.192,09€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Τεχνική έκθεση
Περίληψη Διακήρυξης
Διακήρυξη
ΤΕΥΔ

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Πρακτικό επιτροπής διενέργειας κλήρωσης θέσεων για την εμποροπανήγυρι της Ζωοδόχου Πηγής
18/4/2019

Πρακτικό επιτροπής διενέργειας κλήρωσης θέσεων για την εμποροπανήγυρι της Ζωοδόχου Πηγής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενμένης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
18/4/2019

Ανακοίνωση του Πρόεδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ανακοίνωση
18/4/2019

Κλήρωση για σύσταση Επιτροπής

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Εκδήλωση βράβευσης των δημοτικών σχολείων
17/4/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρου Αμπελοκήπων η εκδήλωση βράβευσης των δημοτικών σχολείων (13 σε αριθμό) του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης για τη συμμετοχή τους στον Σχολικό Διαγωνισμό «Πάμε Ανακύκλωση».

Δείτε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ
17/4/2019

Βάσει της παρ. 6 του άρθρου 38 του Ν.4497/2017, έχουν εγκριθεί, βάσει δικαιολογητικών, οι κάτωθι αιτούντες:

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη
17/4/2019

Με σύνθημα να αποδοθούν τα πρώην στρατόπεδα που βρίσκονται στα όρια των δήμων ώστε να αξιοποιηθούν για χρήσεις κοινής ωφέλειας και κοινωνικών υποδομών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση – παρουσίαση του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μονής Λαζαριστών.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Μουσική εκδήλωση
16/4/2019

Μία μοναδική μουσική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρέστησαν το απόγευμα της Δευτέρας 15/04 στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών καθώς παρουσιάστηκε το μουσικό-αφηγηματικό έργο των Παθών του Κυρίου «Ω γλυκύ μου έαρ» με σολίστ τον καταξιωμένο τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση τη συμμετοχή του Βυζαντινού Χορού «Ηδύμελον», της Βυζαντινής χορωδίας γυναικών «Υμνωδία» του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, καθώς και των χορωδιών των Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής & Αγίου Νεκταρίου. Στα χορευτικά συμμετείχαν οι νεανικές εστίες των Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου και Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων. Την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά παραδοσιακή ορχήστρα και την καλλιτεχνική διεύθυνση την είχε ο κ Ιωάννης Τσάμης.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Ανάθεση «Προμήθεια πιλοτικής εφαρμογής συστήματος διαχείρισης ηλεκτροφωτισμού»
16/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια πιλοτικής εφαρμογής συστήματος διαχείρισης ηλεκτροφωτισμού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  19-04-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Φωτέα Κατερίνα (τηλ. 2313.300913)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Θεατρική παράσταση
16/4/2019

Θεατρική παράσταση του θεατρικού ομίλου δικηγόρων θεσσαλονίκης<ξύπνα Βασίλη>

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Εκδήλωση "Από το ΠάΘος στην Ανάσταση"
16/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σας προσκαλέι την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 07.30μ.μ. στην εκδήλωση "Από το Πάθος στην Ανάσταση" με ύμνους και μοιρολόγια της Μ. Εβδομάδας.

Πρόσκληση...
Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Yποστήριξη-Συντήρηση προγραμμάτων Η/Υ και του Πληροφοριακού Συστήματος του Δήμου
16/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Yποστήριξη-Συντήρηση προγραμμάτων Η/Υ και του Πληροφοριακού Συστήματος του Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  18-04-2019 και ώρα 11:30 π.μ..
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε μαζί με την προσφορά είναι τα εξής:
1) Ποινικό Μητρώο  ή Φωτοτυπία ΑΔΤ (για να το ζητήσει η υπηρεσία).
Αν πρόκειται για   ΟΕ για όλα τα μέλη και για ΑΕ  για τα μέλη του ΔΣ
2) Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3) Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας (αν πρόκειται για ατομική και βεβαίωση από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλετε εισφορές).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:  Κόγκας Κωνσταντίνος (τηλ. 2313.313 694)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 11 από 254Πρώτη   Προηγούμενη   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by