Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
31/10/2019

Με δύο ξεχωριστές ξεκαρδιστικές θεατρικές παραστάσεις υποδεχόμαστε το Νοέμβριο στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Έτσι, το Σάββατο 2/11/2019 στις 8μ.μ. οι "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" των Ρέππα-Παπαθανασίου από τους "Θεατροκάπηλους" σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηγεωργίου επιστρέφουν και φέτος στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων "Αλέξης Μινωτης" για μία και μόνο παράσταση, ενώ την Κυριακή 3/11/2019 στις 8μ.μ. επίσης στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής" θα παρουσιαστεί η κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ;" από την ομάδα τέχνης "ΘΕΑΤΡΑΛΕ". Είσοδος και στις δύο παραστάσεις ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.

Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα...
Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΑΝΑΒΟΛΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
30/10/2019

Σας ενημερώνουμε ότι ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ σύμφωνα με υπ’ αριθμ.: 221/30-10-2019 απόφασή της Οικονομικής Επιτροπής η υποβολή προσφορών  του συνοπτικού διαγωνισμού για την μελέτη: «ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ» (αρ. μελ. 136/2018), προεκ/μενης αμοιβής: 72.539,68 € (με ΦΠΑ 24%), η οποία είχε ορισθεί στις 31/10/2019.  Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την νέα ημερομηνία λήξης προθεσμίας  υποβολής προσφορών.

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΡΑΣΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
30/10/2019

Η ΑΜΣΤΕΛ FREE, ο ΣΚΑΪ και ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης  ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν όλους να συμμετάσχουμε σε μία «πράσινη δράση». Έτσι, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. δίνουμε ραντεβού στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος», για να φυτέψουμε νέα δεντράκια και να δημιουργήσουμε μια νέα ανάσα πρασίνου! Βοηθήστε κι εσείς να κάνουμε την πόλη μας πιο πράσινη! Σας περιμένουμε!

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΛΟΝΟΣΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
30/10/2019

Από το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ του Π. Γ. Θ. ΑΧΕΠΑ εξεδόθη το κάτωθι ανακοινωθέν σχετικά με τον αποκλεισμό συγκεκριμένων περιοχών από τη διαδικασία αιμοληψίας.
Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΜΕΤΑΞΥ Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΠΑΟΚ
30/10/2019

Η ξεκάθαρη ανωτερότητα του ΠΑΟΚ δεν αποθάρρυνε την Ελπίδα Αμπελοκήπων να δώσει τη δική της μάχη, με όσες δυνάμεις διέθετε, στην αναμέτρηση με τους Κυπελλούχους Ελλάδας στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 3-0 σετ και τους έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στον Α’ Όμιλο.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ-ΚΑΘΕΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
29/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθειας υλικών οριζόντιας- κάθετης σήμανσης και ασφάλισης » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  31-10-2019 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
29/10/2019

Ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης έχει επενδύσει την τελευταία δεκαετία στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη, με γνώμονα πάντα την ταχύτερη και χωρίς κόπο εξυπηρέτηση δημοτών και κατοίκων και την εξοικονόμηση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού.
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019
29/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών ορκωτού λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων έτους 2019» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 01/11/2018 και ώρα 12:30 μ.μ..
Μαζί με την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
1) Ποινικό μητρώο ή υπεύθυνη δήλωση (ή φωτοτυπία ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία –για όλα τα μέλη ΔΣ  αν πρόκειται για ΑΕ και για τους διαχειριστές αν πρόκειται για Ο.Ε.) ή υπεύθυνη δήλωση .
2) Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3) Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας.
4) Πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ (το ανώτερο 30 εργάσιμων ημερών) .

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Ευθυμιάδης Αχιλλέας (2313.313691)
Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
29/10/2019

Με πάσα τιμή εορτάσθηκε το πρωί της Κυριακής 28/10 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο από τη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης όπου τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια, στην Πλατεία Τσομπάνογλου, τελέστηκε Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Εθνομάρτυρος Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή, εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπροσώπων Αθλητικών, Πολιτιστικών Συλλόγων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ Ελένη Γκαγκαρίδου, Καθηγήτρια-Φιλόλογος. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας καθώς και εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της Δ.Κ. Μενεμένης επί της οδού Χατζίκου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...
Πανηγυρικός Ελενης Γκαγκαρίδου...
Πανηγυρική ομιλία Θεόδωρου Σιδηρόπουλου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ/ΚΜ - ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
29/10/2019

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η εορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και ταυτόχρονα η 107η επέτειος της απελευθέρωσης της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, που κράτησε 482 ολάκερα χρόνια. Την ημέρα της εορτής του προστάτη και πολιούχου της Αγίου Δημητρίου, την 26η Οκτωβρίου 1912, η Θεσσαλονίκη απελευθερώνεται από τον τουρκικό ζυγό.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Νέα ανακοίνωση σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας
25/10/2019

Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας και με βάση την νέα οδηγία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, δεν μπορούν να δώσουν αίμα προσωρινά οι πολίτες που κατοικούν ή εργάζονται στις εξής περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ
22/10/2019

Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, δωρεάν εξέταση οστικής πυκνότητας για την οστεοπόρωση στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου από τις 9:00πμ έως τις 13:30μμ. Για πληροφορίες  μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλ. 2310 760026.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ5/2019
22/10/2019

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.) ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων ωρομίσθιων καθηγητών μουσικής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων του Δημοτικού Ωδείου της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., που εδρεύει στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ5-2019
2) ΑΙΤΗΣΗ
3) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 23-10-2019 ΕΩΣ 01-11-2019

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ 25/10/2019
22/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην τραγουδίστρια της Νίκης του έπους του '40 την Παρασκευή 25/10/2019 στις 7:30 μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Τσάμη. Την ορχήστρα αποτελούν οι: ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΤΣΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΗΣ. Συμμετέχουν οι χορωδίες των Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων και Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης καθώς και η Χορωδία Γυναικών του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
22/10/2019

Για την επικρατούσα κατάσταση σχετικά με την απόδοση στις τοπικές κοινωνίες των παλιών στρατοπέδων που βρίσκονται στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης μίλησε σε ομιλία του στο πλαίσιο της ημερίδας με τίτλο «Σχέδιο Θεσσαλονίκης» που διοργάνωσε η εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» και το portal www.makthes.gr, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Στόχος της ημερίδας, η οποία διεξάγεται από το πρωί της Δευτέρας 21/10 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, είναι μέσα από τον γόνιμο διάλογο και τη σύνθεση απόψεων να προκύψει μια κοινή συνισταμένη, ένα κοινό Σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
21/10/2019

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή δύο νέων χωματουργικών μηχανημάτων, ενός μικρού (mini) ελαστικοφόρου φορτωτή («Διαβολάκι»), ενός μικρού (mini) ερπυστριοφόρου εκσκαφέα («Τσαπάκι») και πρόσθετου βοηθητικού εξοπλισμού (Παρελκόμενη αρίδα, πιρούνια παλετών και ράμπα φόρτωσης μικρών βαρέων οχημάτων σε φορτηγό μεταφοράς).

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
21/10/2019

Στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας ΑΞ06 (Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων), ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης της αυλής στο 1ο Γυμνάσιο  Μενεμένης και των Λυκειακών Τάξεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Ε.Π. Κεντρική Μακεδονία 2014-20 και συνολική δημόσια δαπάνη 157.000,00 ευρώ και προβλεπόταν η ανάπλαση του αύλειου χώρου του 1ου Γυμνασίου Μενεμένης, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ν. Κουντουριώτη και Ομήρου στη Δ.Κ. Μενεμένης.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
21/10/2019

Παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δύο απίθανες ξέφρενες κωμωδίες της Βούλας Αργυράκη «Αχ αυτές οι μάνες μας» από την θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «Πελλαία Μούσα» και «Πέθανε η Θεία ?» από την θεατρική ομάδα του Σύλλόγου Στραντζαλιωτών «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων «Αλ. Μινωτής». Συγχαίρουμε τις δύο θεατρικές ομάδες για τις εξαίρετες ερμηνείες και την κ. Αργυράκη για το αστείρευτο ταλέντο της. Ο δήμος ευχαριστεί θερμά και τους συμπολίτες μας που για ακόμη μία φορά προσέφεραν και στις δύο παραστάσεις τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Επόμενο ραντεβού με το θέατρο, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 8μ.μ. με την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» από τη θεατρική ομάδα «Θεατροκάπηλοι».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
21/10/2019

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19.10.19 η υπογραφή του Σύμφωνου Συνεργασίας μεταξύ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) με την επωνυμία «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη» και φορέων για τον επίσημο εγκαινιασμό ενός Παγκόσμιου Δικτύου Βυζαντινών Πόλεων, με σκοπό την ανάπτυξη στενής συνεργασίας στον πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό τομέα. Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι και η ανάδειξη της ταυτότητας της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΛΑ
21/10/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20/10 η παρουσίαση του βιβλίου του  πρώην Υπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (1991-1992) Γιώργου Σούρλα με τίτλο «Δεν ξεχάσαμε τους ήρωες του έπους 1940-4» η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα παρακείμενη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Ελευθέριο-Κορδελιού. Για το βιβλίο μίλησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος εξήρε το συγγραφέα για τη συμβολή του στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και τον αγώνα που κάνει για την εκπλήρωση των θρησκευτικών, εθιμικών και εθνικών υποχρεώσεών της Πατρίδας μας.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 12 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by