Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Η Ελλάδα Τότε και Σήμερα
1/4/2019

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 8.00μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (θεατρική σκηνή "Σοφία Βέμπο") μία εκδήλωση βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία της χώρας μας, με προβολή ντοκιμαντέρ & ομιλίες από τη δικηγόρο κ.Αριάδνη Νούκα & από τον ηθοποιό κ. Λάκη Κομνηνό. Είσοδος Ελεύθερη

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Μουσική εκδήλωση με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών
1/4/2019

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκήνη «Σοφία Βέμπο» το απόγευμα του Σαββάτου 30/03 η μουσική-χορευτική εκδήλωση-αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο και Μάνο Λοΐζο από την «Ομάδα μουσικής έκφρασης» υπό τη διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Καμάρια. Μουσική έπαιξαν οι: ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ενώ στο τραγούδι συμμετείχε η κ. ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΚΟΡΑΚΑ. Ενορχήστρωση και παρουσίαση του προγράμματος η κ. ΑΘΗΝΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ενώ συμμετείχε και ο χορευτικός όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι». Κάθε τραγούδι συνοδεύονταν με την προβολή βίντεο. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος κόσμου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Τρέχω για τα στρατόπεδα 2019
1/4/2019

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα» που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αμπελοκήπων –Μενεμένης και από το Δήμο Παύλου Μελά.
Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ορίζεται η Δευτέρα 18-03-2019

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Συντήρηση υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων
28/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  02-04-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300949)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Βράβευση του Δημάρχου για την αναβίωση της μάχης των οχυρών Ρούπελ
28/3/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης η εκδήλωση «Μέρες Οχυρών» με στόχο τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης αλλά και τη διάσωση και ανάδειξη των θρυλικών οχυρώσεων της «Γραμμής Μεταξά» στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στη διάρκεια του Β΄ Π.Π. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης  Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου για τη συνεισφορά του στην αναβίωση της μάχης των οχυρών.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Δενδροφυτεύσεις στην Ίωνος Δραγούμη
27/3/2019

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης, ξεκίνησαν οι δενδροφυτεύσεις στην οδό Ίωνος Δραγούμη στους Αμπελόκηπους. Ήδη έχουν αρχίσει να φυτεύονται οι πρώτες μανόλιες.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Συναυλίες στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης
27/3/2019


Σάββατο 30 Μαρτίου: Μουσική εκδήλωση με την Ομαδα Μουσικής Έκφρασης
Δευτέρα 1 Απριλίου: Μια βραδιά Λυρικού Τραγουδιού
Τρίτη 2 Απριλίου: Θεανώ Σακαλίδου

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σημειακές παρεμβάσεις συντήρησης σε πεζοδρόμια και οδούς
27/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Σημειακές παρεμβάσεις συντήρησης σε πεζοδρόμια και οδούς» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  29-03-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Προμήθεια εντύπων, φακέλων και αφισών
27/3/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για
την «Προμήθεια εντύπων, φακέλων και αφισών για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του δήμου», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και εκτιμώμενη αξία 67.748,64€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 54.636,00€, ΦΠΑ: 13.112,64€). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του
Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, με διεύθυνση Πατρ.Γρηγορίου Ε’ αρ.12, στον 2ο όροφο, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής στις 09-04-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών 09:00π.μ και λήξης 09:30 π.μ. στο αρμόδιο γνωμοδοτικό όργανο.

Τυποποιημένο έντυπο Υπευθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)
Περίληψη Διακήρυξης
Τεχνική Έκθεση
Διακήρυξη

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Επισκευή εργαλείων και μηχανημάτων συνεργείων συντήρησης έργων
26/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Επισκευή εργαλείων και μηχανημάτων συνεργείων συντήρησης έργων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  29-03-2019 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:  Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Τεχνική έκθεση…
Προσφορά…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Υποβολή προσφοράς για προμήθεια Φυσικού Αερίου
26/3/2019


Δείτε περισσότερα...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Προμήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού και συνόδου εξοπλισμού αυτού
26/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού και συνόδου εξοπλισμού αυτού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  29-03-2019 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Ελευθεριάδης Δημήτριος (τηλ. 2313.300964)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αρχιστράτηγου Εμμανουήλ Παππά
24/3/2019

Με πάσα τιμή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία, Εμμανουήλ Παππά, στην ομώνυμη πλατεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου
22/3/2019

Πρόγραμμα και πρόσκληση για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εορταστική εκδήλωση στο 6ο Δημοτικό Μενεμένης επί τη ευκαιρία της εορτής της 25ης Μαρτίου
22/3/2019

Μία όμορφη εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 22/3 στο 6ο Δημοτικό Μενεμένης επί τη ευκαιρία της εορτής της 25ης Μαρτίου. Στην εκδήλωση παρέστησαν Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα παιδείας κ. Κοσμάς Γυμνόπουλος, εκπαιδευτικοί, γονείς και φυσικά οι μαθητές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προβολή των δράσεων του Δήμου για την αντιμετώπιση της πρόωρης σχολικής διαρροής
21/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προβολή των δράσεων του  Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης για την αντιμετώπιση της πρόωρης σχολικής διαρροής, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: Stay Tuned» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  01-04-2019 και ώρα 10:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Αναστασία Δημόκα (τηλ. 2313.313681) και
Φωτεινή Παντουλάρη (τηλ. 2313.313680)

Τεχνική Έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Αποκαλυπτήρια προτομής Εμμανουήλ Παππά
20/3/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας προσκαλούν την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία, Εμμανουήλ Παππά, στην ομώνυμη πλατεία (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Πρόσκληση...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Δράση Καθαρισμού Αγάλματος Μνημείου Αγωνιζόμενης Μάνας του Λαού
20/3/2019

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 19/03 μία πολύ όμορφη περιβαλλοντική παρέμβαση-δράση από το Β1 τμήμα της Β’ τάξης του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Οι μαθητές συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια κ. Μαρία Μερεχούγια έπλυναν και καθάρισαν το μνημείο της Αγωνιζομένης Μάνας στην πλατεία Επταλόφου, σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου του δήμου. Στους μαθητές μίλησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου ενώ παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Κυριάκος Κωνσταντίνου και η προϊσταμένη του Τμήματος πρασίνου και περιβάλλοντος κ Δέσποινα Μιχαηλίδου. 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Τελετή Βράβευσης Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής Έρευνας
20/3/2019

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17  Μαρτίου 2019  η τελετή βράβευσης των ομάδων του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής Έρευνας, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League που διοργάνωσε το μη-κερδοσκοπικό αγαθοεργές σωματείο «Δράση για την Εκπαίδευση -eduACT». Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Πρόσκληση για τη συμμετοχή στην εμποροπανήγυρι της ζ. πηγής
19/3/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ Ζ. ΠΗΓΗΣ
(02-03/05/19)
Πρόσκληση

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 13 από 254Πρώτη   Προηγούμενη   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by