Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΚΤΥΠ Α.Ε.
21/10/2019

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 19/10 στο Δημαρχείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, συνάντηση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου με το Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) Ιωάννη Χαρονίτη. Στη συνάντηση συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤΥΠ Α.Ε. ενώ από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
21/10/2019

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι τελετές εγκαινίων του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην περιοχή ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 64) καθώς και της έκθεσης ζωγραφικής του Ευθύμιου Βαρλάμη με τίτλο «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: τέχνη-πίστη-θεραπεία» στο χώρο υποδοχής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» το πρωί της Παρασκευής 18/10 στις οποίες παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου. Τα εγκαίνια και των δύο χώρων τελέστηκαν από την Αυτού Θειοτάτη Παναγιώτητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο ενώ στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, της ηγεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
18/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε δύο θεατρικές παραστάσεις, δύο απίθανες ξέφρενες κωμωδίες το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με την πένα και την σκηνοθετική ματιά της Βούλας Αργυράκη.  Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε στο Κινηματοθέατρο «Αλ. Μινωτής» (Π. Γρηγορίου Ε΄12) από την θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «Πελλαία Μούσα» την παράσταση «Αχ αυτές οι μάνες μας» και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. από την θεατρική ομάδα του Σύλλόγου Στραντζαλιωτών «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» την παράσταση «Πέθανε η Θεία ?». Είσοδος Ελεύθερη. Προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αχ αυτές οι μάνες μας
Πέθανε η Θεία ?

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019
18/10/2019

Με κεντρικό σύνθημα “Όλοι μαζί διαμορφώνουμε τη σύγχρονη βιώσιμη πόλη στην οποία ζούμε και κυκλοφορούμε” κορυφώθηκαν και ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου οι διαδημοτικές δράσεις που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι Δήμοι Κορδελιού Ευόσμου, Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων Μενεμένης  στο πλαίσιο της κοινής συμμετοχής τους στην  “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019”.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
17/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 10:00 στην πλατεία Επταλόφου, για δύο ώρες περίπου.

Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ Π.Α.Π.
17/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Εύοσμου την Τετάρτη 23/10/2019 και ώρες 9:00πμ έως 13:00μμ. διεξαγωγή δωρεάν ΤΕΣΤ Π.Α.Π. και ψηλάφησης μαστού στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου.
Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλ. 2310760026.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΜΟΙΒΗ ΕΚΤΙΜΗΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
16/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Αμοιβή εκτιμητή μισθωτής αξίας ακινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18/10/2019 και ώρα 11:30.πμ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μητσού Κυριακή  (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ
16/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος εξαερισμού στο σιδεράδικο» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18/10/2019 και ώρα 11:30.πμ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μαΐτου  Ξανθούλα (τηλ. 2313.300951)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
16/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για τη «Προμήθεια αθλητικών και γυμναστηριακών ειδών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21-10-2019 και ώρα 11:00 π.μ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Χαρίση Αφροδίτη  (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ
14/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 17/10/2019 και ώρα 11:30.πμ. Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο τελικός ανάδοχος είναι τα εξής:
1) Ποινικό μητρώο (ή ΑΔΤ για να το  ζητήσει η Υπηρεσία )
2) Φορολογική ενημερότητα  της εταιρίας.
3) Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας (από τον ΕΦΚΑ για το αν απασχολείτε ή όχι προσωπικό και αν πρόκειται για ατομική εταιρία  και από το Ταμείο σας ότι πληρώνετε  τις εισφορές σας).
4) Αν πρόκειται για την εταιρία καταστατικό εκπροσώπησης 30 ημερών από το ΓΕΜΗ.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κωνσταντίνος Κόγκας  (τηλ. 2313.313694)
Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
14/10/2019

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2019 στο ΕΑΚ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αμπελοκήπων, ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ στη μνήμη των Θεόδωρου Μπακιρτζόγλου και Νίκου Χαραλαμπάκη.
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα....

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
14/10/2019

Ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης ενδιαφέρεται να αναθέσει με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση με τους αρχικούς όρους της σύμβασης, σύμφωνα με την περ. α παρ. 2 του άρθρου 32 του ν.4412/16, ύστερα από άγονο διαγωνισμό, τα υπολειπόμενα τμήματα της αρχικής ανάθεσης για την «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, μόνο βάσει τιμής και συνολική εκτιμώμενη αξία 746,40€ πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι ποσό 925,54€ με ΦΠΑ.
Πρόσκληση...
Διακήρυξη...
espd σε μορφή pdf
espd σε μορφή xml

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
14/10/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό μέσω ΕΣΗΔΗΣ άνω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ) για την ανάθεση των υπηρεσιών «Καθαριότητας κτιρίων του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, μόνο βάσει τιμής.
Τεχνική έκθεση...
Διακήρυξη...
Προκήρυξη...
espd σε μορφή pdf
espd σε μορφή xml

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
14/10/2019

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στους Αμπελόκηπους. Ξεκινήσαμε με τη Δοξολογία για την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολούθησε η ομιλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Εθελοντισμού Παύλου Κεσόγλου. Στον Ιερό Ναό παραβρέθηκαν σχολεία του Δήμου μας με τους σημαιοφόρους και παραστάτες τους καθώς και επίλεκτα χορευτικά με στολές της Μακεδονίας.
Μετά το τέλος της ομιλίας σχηματίστηκε πομπή προς την Κεντρική Πλατεία Αμπελοκήπων. Συνεχίσαμε με την επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων και κλείσαμε την εκδήλωση με χορούς από την Μακεδονία.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου και πλήθος κόσμου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ 15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ
14/10/2019

Σε ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, από τις 11 έως τις 13.10.19 πραγματοποιήθηκε  το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλκοολικών Ανώνυμων «Κάλεσμα Ζωής». Στο συνέδριο παραβρέθηκε προσκεκλημένος ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος εντυπωσιάσθηκε από την προσπάθεια την οποία καταβάλουν άνδρες και γυναίκες για να αναρρώσουν από τον αλκοολισμό. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο για τον άνθρωπο αρκεί να το θελήσει. Μπροστά στην δύναμη της θέλησης του ανθρώπου τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί. Ο κ.Κυρίζογλου συνομίλησε με αλκοολικούς δημότες του, τους οποίους συμπαραστάθηκε ηθικά και τους προέτρεψε να εντείνουν την προσπάθεια τους και να δείξουν τη δύναμη της θέλησης τους, για να βγουν στο τέλος νικητές στη μάχη κατά του αλκοολισμού.
Αφίσα
Έντυπο
Πρόγραμμα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
14/10/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Λάζαρος Κυρίζογλου, παραβρέθηκε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε από το 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019, στα Καμμένα Βούρλα και απηύθυνε χαιρετισμό.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
14/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια αναλώσιμων  υλικών μηχανοργάνωσης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 17/10/2019 και ώρα 11:30.πμ.
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε μαζί με την προσφορά είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο (ή ΑΔΤ για να το  ζητήσει η Υπηρεσία ).
2)    Φορολογική ενημερότητα  της εταιρίας.
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας (από τον ΕΦΚΑ για το αν απασχολείτε ή όχι προσωπικό και αν πρόκειται για ατομική εταιρία  και από το Ταμείο σας ότι πληρώνετε  τις εισφορές σας).
4)    Αν πρόκειται για την εταιρία καταστατικό εκπροσώπησης 30 ημερών από το ΓΕΜΗ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κωνσταντίνος Κόγκας  (τηλ. 2313.313694)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
11/10/2019

Η Κοινωφελής δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης(Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.) ανακοινώνει την πρόσληψη 26 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2019-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ4-2019
ΑΙΤΗΣΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 13-10-2019 ΕΩΣ 22-10-2019

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Ν.4611/2019
10/10/2019

Παράταση υποβολής αίτησης ρύθμισης βεβαιωμένων οφειλών σε Δήμους

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"
9/10/2019

Διαβάστε τη συνέντευξη

Δείτε την συνέντευξη στην Εφημερίδα "Τύπος Θεσσαλονίκης"

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 13 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by