Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ¨ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ¨
9/10/2019

Διαβάστε τη συνέντευξη...

Δείτε τη συνέντευξη στο site www.dikaiologitika.gr

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ MKO PRAKSIS ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β & C
9/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  θα φιλοξενήσει κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS για ενημέρωση και εξέταση HIV και Ηπατίτιδες B και C όπου θα πραγματοποιούνται ανώνυμα και γρήγορα τεστ.
Ο απώτερος στόχος είναι η έγκυρη ενημέρωση και η έγκαιρη εξέταση για το HIV/AIDS και τις Ηπατίτιδες B & C και η μείωση των περιστατικών καθυστερημένης διάγνωσης.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
-Στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στις  15/10/2019 και ώρες 10:00-14:00 
-Στο Ιατρείο του Πολυκέντρου Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) στις 16/10/2019 και ώρες 10:00-14:00

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΛΑΔΕΥΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ
8/10/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών «Κλάδευση δένδρων», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 59.991,25€ πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 74.389,15€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Περίληψη διακήρυξης
Διακήρυξη
Τεχνική έκθεση
Τιμολόγιο μελέτης
ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ σε μορφή Pdf
ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ σε μορφή xml

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
8/10/2019

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Λάζαρος Κυρίζογλου παρέστη το απόγευμα της Δευτέρας 7/10 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης με μοναδικό θέμα την εξέλιξη των εργασιών του μετρό Θεσσαλονίκης

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
8/10/2019

O Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης» προκηρύσσει Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την εκμετάλλευση του κυλικείου του 13ου Δημοτικού Σχολείο Αμπελοκήπων. Δείτε περισσότερα...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ
8/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για τη «Προμήθεια αθλητικών ρούχων (ενδυμασία των τμημάτων)» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11-10-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Χαρίση Αφροδίτη  (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΒΕΓΓΕΡΑ"
7/10/2019

Απολαύσαμε μια καταπληκτική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η Βεγγέρα» του Ηλία Καπετανάκη από τον πολιτιστικό σύλλογο της Νέας Πολιτείας Ευόσμου. Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού κινηματοθεάτρου «Αλέξης Μινωτής» παρακολουθήσαμε μια ανεπανάληπτη σατιρική ηθογραφία του 1894 μέσα από την καθημερινή ζωή του μικροαστικού κόσμου της εποχής.  Αν και βρισκόμαστε στο 2019, αυτή η θεατρική παράσταση είναι ένας ακόμη καθρέφτης του σήμερα καθώς δεν έχουν εκλείψει η ημιμάθεια, η υποκρισία και ο καθωσπρεπισμός. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΕΔΚΜ:ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤτΕ
7/10/2019

Την σφοδρή αντίδραση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και προσωπικά του προέδρου της, Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, προκάλεσε ο αιφνιδιασμός της κυβέρνησης  προς τους Δήμους, από τους οποίους ζητείται και πάλι, να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ).

Δείτε περισσότερα...
Επιστολή προς του Υπουργούς...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
7/10/2019

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με τα Υπουργεία για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Θεατρική σεζόν με γέλιο μέχρι δακρύων!
4/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης υποδέχεται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» την φετινή θεατρική σεζόν με γέλιο μέχρι δακρύων. Έτσι την Κυριακή 6/10 στις 8μ.μ. θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο του Ηλία Καπετανάκη «Η βεγγέρα» από την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Πολιτείας Ευόσμου, το Σάββατο 19/10 στις 8μ.μ., η θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «Πελλαία Μούσα» θα παρουσιάσει την κωμωδία της Βούλας Αργυράκη «Αχ αυτές οι μάνες μας» ενώ την Κυριακή 20/10 στις 8μ.μ. ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών «Η Στράντζα» θα παρουσιάσουν άλλη μία κωμωδία της Βούλας Αργυράκη με τίτλο «Πέθανε η θεία;». Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Έπεται και συνέχεια…

Αφίσες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ 3/2019 ΤΗΣ ΚΔΕΔΑΜ
4/10/2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 3/2019

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
4/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά και φέτος τη μνήμη των μεγάλων αθλητών Θ. Μπακιρτζόγλου και Ν. Χαραλαμπάκη την Κυριακή 13/10 στις 5:30μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μέγας Αλέξανδρος» Αμπελοκήπων με ένα μοναδικό φιλικό αγώνα των βετεράνων μπάσκετ της μικτής ομάδας του «Δημόκρητου» και «Αμπελοκήπων-Μενεμένης» και των βετεράνων μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν παλιά ονόματα που τίμησαν με την παρουσία τους τα παρκέ όπως οι Πρέλεβιτς, Λιαδέλης, Μαρκόπουλος, Χατζηβρέττας, Χρυσανθόπουλος, Παπαδόπουλος και Καραγκούτης. Είσοδος ελεύθερη θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας.

Αφίσα
Πρόσκληση

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ
4/10/2019

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πλατεία Επταλόφου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τα δικαιώματα των ζώων καθώς και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών τους.  Ταυτόχρονα ενημερωτικές αφίσες και έντυπα μοιράστηκαν και σε σχολεία του Δήμου μας ώστε να εξοικειωθούν με το θέμα και να ευαισθητοποιηθούν και οι μικροί μαθητές.

Αφίσα…
Δελτίο Τύπου…

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/10/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών εκφραζόμενα σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%), με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Συντηρήσεις Μικροκατασκευές υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης», αρ. μελ. 121/2017, C.P.V.: 45212200-8, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 27 του ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Κ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
3/10/2019

Τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη επισκέφθηκε την Τετάρτη 02/10 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υποψήφιος Πρόεδρος στην ΚΕΔΕ. Ο κ. Κυρίζογλου ευχήθηκε στον κ. Κακλαμάνη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του και του πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο, μια κεφαλή του Μέγα Αλέξανδρου, αντίγραφο αντίστοιχης κεφαλής που βρέθηκε στην Πέλλα. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα..

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΠΕ
3/10/2019

Στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) παρέστη το πρωί της Τετάρτης 02/10 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υποψήφιος Πρόεδρος  της ΚΕΔΕ  κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Ο κ. Κυρίζογλου κατέθεσε τις απόψεις του και την εμπειρία του από την περίοδο 2016-2017 κατά την οποία από την Κεντρική Μακεδονία (Ειδομένη) διήλθαν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες-μετανάστες. Ταυτόχρονα κατέθεσε το ψήφισμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που έγινε στη Σάμο το 2016 για το μεταναστευτικό.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
3/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
2/10/2019

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2019 στους Αμπελόκηπους μεταξύ των στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, με τις κυρίες Bettina Otto και Anja Warkotsch του Συμβουλευτικού Κέντρου Νεολαίας Jugendberufsagentur, Berlin σε θέματα εκπαίδευσης και εργασίας.
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΒΕΓΓΕΡΑ"
2/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου Νέας Πολιτείας Ευόσμου παρουσιάζουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 08.00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο "Μινωτής" (Π. Γρηγορίου Ε΄12)τη θεατρική παράσταση του Ηλία Καπετανάκη "Η Βεγγέρα" . Προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ DPO
2/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για τη «Παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων DPO» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 07-10-2019 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κόγκας Κωνσταντίνος (τηλ. 2313.300694)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 14 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by