Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου για την άμεση απόδοση στην κυκλοφορία της υπόγειας οδού Μενεμένης
15/10/2018

Την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα  Α΄ ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη), θα δοθεί συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου για την άμεση απόδοση στην κυκλοφορία της υπόγειας οδού  Μενεμένης (επισυνάπτεται το Α.Π. 20185/12.10.2018 έγγραφο του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης).

Επισυναπτόμενη Αλληλογραφία

Έγγραφο υπ΄αριθμ. 20.185/12-10-2018 του Δημάρχου και Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ.Χρήστο Σπίρτζη

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του χώρου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στους Αμπελόκηπους
15/10/2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στους Αμπελόκηπους. Ξεκινήσαμε με τη Δοξολογία για την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολούθησε η ομιλία του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου. Στον Ιερό Ναό παραβρέθηκαν σχολεία του Δήμου μας με τους σημαιοφόρους και παραστάτες τους καθώς και επίλεκτα χορευτικά με στολές της Μακεδονίας.
Μετά το τέλος της ομιλίας σχηματίστηκε πομπή προς την Κεντρική Πλατεία Αμπελοκήπων. Συνεχίσαμε με την επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων και κλείσαμε την εκδήλωση με χορούς από την Μακεδονία.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Ομιλία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθεια αναλώσιμων υλικών μηχανογράφησης
15/10/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια αναλώσιμων υλικών μηχανογράφησης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18/10/2018 και ώρα 11:30.πμ. Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε μαζί με την προσφορά είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο (ή φωτοτυπία ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία –για όλα τα μέλη ΔΣ αν πρόκειται για ΑΕ και για τους διαχειριστές αν πρόκειται για Ο.Ε.).
2)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
 3)   Ασφαλιστική ενημερότητα (μη οφειλής εισφορών των διαχειριστών ή των μελών του ΔΣ από το ταμείο
ασφάλισης σας) και για την ασφάλιση ή μη του προσωπικού από τον ΕΦΚΑ (ηλεκτρονικά).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Κόγκας Κωνσταντίνος   (τηλ. 2313313694)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Φρουρές (Χρησιμοποίηση Εθνοφυλάκων για φύλαξη εγκαταστάσεων)
15/10/2018

Έγγραφο της 3ης Διοίκησης Αποθηκών Καυσίμων για πρόσληψη Εθνοφυλάκων

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Πρώτα αποτελέσματα ΣΟΧ 5-2018 της ΚΔΕΔΑΜ
12/10/2018

Πίνακας κατάταξης

Υποβολη ενστάσεων

Έντυπο ενστάσεων

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Εκδηλώσεις εορτασμού Μακεδονικού Αγώνα στους Αμπελόκηπους
12/10/2018

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στους Αμπελόκηπους. Στις 10.00 π.μ. θα ξεκινήσουμε με την Δοξολογία για την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθεί ομιλία του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.
Στον Ι.Ν. θα παρίστανται σχολεία του Δήμου μας με τους σημαιοφόρους και παραστάτες καθώς και επίλεκτα χορευτικά με στολές της Μακεδονίας.
Μετά το τέλος της ομιλίας θα σχηματιστεί πομπή η οποία θα πορευτεί προς την Κεντρική Πλατεία Αμπελοκήπων. Θα συνεχίσουμε με την επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων και θα κλείσουμε την εκδήλωση με χορούς από την Μακεδονία.

Πρόσκληση

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Θεατρική παράσταση
12/10/2018

Θεατρική παράσταση ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Εθελοντική αιμοδοσία
12/10/2018

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενενεμένης

Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Εκδηλώσεις)
Νέοι μουσικοί χωρίς σύνορα
12/10/2018

Νέοι μουσικοί χωρίς σύνορα

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Έξοδα εστίασης στο πλαίσιο της πράξης Multi sport
10/10/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση με τίτλο «Έξοδα εστίασης (ένα γεύμα και ένα δείπνο) στο πλαίσιο της τρίτης συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής της πράξης με τίτλο: «Multi sport- Multi- disciplinary modules for an healthy, safe and comprehensive approach to sport» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19-10-2018 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Αναστασία Δημόκα (τηλ. 2313.313681) και Φωτεινή Παντουλάρη (τηλ. 2313.313680)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 2 από 454Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by