Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
28/12/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού προκειμένου με βεβαιότητα και ασφάλεια να αντιμετωπισθεί ο φονικός ιός. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ήδη ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Μια νέα-ελπιδοφόρα για την ανθρωπότητα εποχή άρχισε. Φυσικά και θα εμβολιασθώ από τους πρώτους μαζί με τους εργαζόμενους των Δήμων. Καλούμε όλους τους πολίτες να πράξουν το ίδιο. Ως υπεύθυνοι άνθρωποι ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων και μένουμε ασφαλείς. Έχουμε πλέον ελπίδα και θα νικήσουμε.»

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Νέα rapid test μέσα από αυτοκίνητο στο Δήμο
28/12/2020

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνέχεια των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) που πραγματοποιήθηκαν στις 22, 23, 24 Δεκεμβρίου με αθρόα προσέλευση πολιτών, ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά θετικά και θα συνεχίσει τα rapid test μέσα από αυτοκίνητο και την Τρίτη 29, την Τετάρτη 30 από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. καθώς και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. έως 2μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) για όσους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
24/12/2020

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση συνθετικού ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο ‘Κων. Καραμανλής’ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης». Οι εργασίες συντήρησης και ανανέωσης του ταρτάν πρόκειται να ξεκινήσουν από το κλειστό γυμναστήριο στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ» και στη συνέχεια ο ανοιχτός χώρος του Δημοτικού σταδίου.
Θα αντικατασταθεί όλη η επιφάνεια που καλύπτει τον υφιστάμενο στίβο και το εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου στίβου με συνθετικό τάπητα τελευταίας τεχνολογίας που να εγγυάται την ευχρηστία του, την ανθεκτικότητα του σε σχέση με την αθλητική λειτουργία και συμπεριφορά, τις τεχνικές του ιδιότητες και την προστατευτική λειτουργία και συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΣΤΟ ΔΗΜΟ
24/12/2020

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 24/12 οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ). Παράλληλα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 23/12 rapid test στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλη Μανωλόπουλου και του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και συντονιστή COVID-19 για το δήμο κ. Μανώλη Ιωαννίδη. Εξετάστηκαν 74 εργαζόμενοι οι οποίοι βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
23/12/2020

Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί – ΚΑΠΗ Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης» θα υποδεχτούν τους γονείς των βρεφών και των νηπίων, την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, στις δομές τους προκειμένου να προσφέρουν συμβολικά δωράκια και χριστουγεννιάτικες κατασκευές που ετοίμασαν οι παιδαγωγοί με πολλή αγάπη.
Δείτε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ3-2020
23/12/2020

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ3-2020

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΡΟΜΑ
23/12/2020

Με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλου Κεσόγλου και της Προϊσταμένης της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου κ. Μάγδας Ρουσσέτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/12 διαδικτυακή συζήτηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Pal Art με θέμα: «Η εκπαίδευση των ενηλίκων Ρομά μέσω της τέχνης». Στη διάρκεια της συζήτησης παρουσιάστηκε η σημερινή κατάσταση των Ρομά, κυρίως όσον αφορά την εκπαίδευση, οι τεχνικές  κατάρτισης που χρησιμοποιούνται για την ένταξη των Ρομά και πιο συγκεκριμένα πώς η τέχνη συμβάλλει στην διαδικασία αυτή και συζητήθηκε διεξοδικά με ποιους τρόπους η τέχνη θα μπορούσε να βοηθήσει τους Ρομά στην κατάρτιση τους και συνεπώς στην κοινωνική τους ένταξη. Στη συνάντηση συμμετείχε ενεργά και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του θέματος ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης και υπεύθυνος του «Φάρου του κόσμου» πατέρας Αθηναγόρας Λουκατάρης με τα παιδιά του Φάρου.
Φωτογραφικά στιγιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID
22/12/2020

Διαδικτυακή συζήτηση που αφορά στα θέματα επιχειρηματικότητας στην εποχή της πανδημίας που διανύουμε από Αντιδημάρχους της Χώρας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στις 19:00

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ"
22/12/2020

Την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο ανοικτό αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Ριζόπουλος» (οδός Γ. Κυρίμη, Μενεμένη) είχε το πρωί της Τρίτης 22/12 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο πραγματοποιούνται με ταχείς ρυθμούς εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευής με την αντικατάσταση του δαπέδου των γηπέδων μπάσκετ και την κατασκευή ενός γηπέδου βόλεϋ και ενός γηπέδου τένις με την παράλληλη κατασκευή νέων περιφράξεων και νέων περιμετρικών καναλιών απορροής ομβρίων. Ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών και ευχήθηκε στους εργαζόμενους του έργου καλές γιορτές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ–ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ» ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS
22/12/2020

Αναμένοντας τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, η αγάπη, η προσφορά  και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα προς τα απροστάτευτα παιδιά, αποκτούν ιδιαίτερο νόημα, ειδικά τη φετινή χρονιά που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από το φονικό COVID-19. Στο πνεύμα των Αγίων αυτών ημερών η διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί – ΚΑΠΗ Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης» αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, φορτώνοντας ένα έλκηθρο αγάπης με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης , υλικά καθαριότητας και δώρα με στόχο να μη χαθεί ποτέ το χαμόγελο και η ελπίδα απ’ τα πρόσωπά τους.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Δωρεάν rapid test στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
22/12/2020

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την αποστολή κλιμακίου για την πραγματοποίηση εξέτασης ενδιαφερόμενων κατοίκων του δήμου στον κορονοϊό και συνεπώς την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) σε όσους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Μ.Ε.Θ.
22/12/2020

Σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου υποδέχθηκε στον χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος» τον Πρόεδρο της Μητροπολιτικής Επιτροπής Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Μητράκα Θεόδωρο και τον Αντιπρόεδρο Μητροπολιτικής Επιτροπής Γκανούλη Φίλιππο παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Μανωλόπουλου.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 3ΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΕΠΑ
18/12/2020

 Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του ΕΚΠΑ πραγματοποίησε την 3η τηλε-διάσκεψη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικών φορέων για την προώθηση της πρωτοβουλίας «75UN – 75 Trees UNAI SDG7».
Στην 3η συνάντηση (4 Δεκεμβρίου 2020) έλαβαν μέρος οι ακόλουθοι εκπρόσωποι δέκα (10) δήμων: η κα. Δέσποινα Μιχαηλίδου από το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η κα. Αγγελική Παπαγεωργίου από το Δήμο Βριλήσσιων, ο κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, Δήμαρχος Δομοκού, η κα. Παναγιώτα Μπούγα, Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερέτρειας, η κα. Βάσω Βάκα από το Δήμο Ηράκλειας Σερρών, η κα. Σαμπρίνα Τβις, γενική γραμματέας του Δήμου Λοκρών, ο κ. Σπυρίδων Νικολογιάννης από το Δήμο Μετεώρων, η κα. Τόνια Φύκιρη από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ο Δρ. Λουκάς Ανδριανός από το Δήμο Πλατανιάς, η κα. Αναστασία Νικολάου από το Δήμο Χαλανδρίου. Επίσης στη συνάντηση συμμετείχε η κα. Παναγιώτα Γαζή, εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ και ο κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, γεωπόνος.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
18/12/2020

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων. Στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανέμονται πακέτα με κοτόπουλο, λάδι, είδη βασικών αναγκών και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Στους ωφελούμενους που εξέφρασαν την επιθυμία, η διανομή έγινε κατ’ οίκον με οχήματα και προσωπικό του Δήμου.
Δείτε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
18/12/2020

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης (άρθρο 221 του Ν.4412/2016) για το έργο με τίτλο: «ANAKATAΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ
18/12/2020

Δείτε την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
17/12/2020

Κατηγορίες και πρόγραμμα των εργαστηρίων

Αφίσα

Αφίσα προγράμματος

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης για το έργο: «ANAKATAΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ»
17/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης προτίθεται να προκηρύξει συνοπτικό διαγωνισμό για τη σύναψη σύμβασης του έργου με τίτλο «ANAKATAΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ» με CPV: 45212221-1. Η εκτιμώμενη αξία του έργου ανέρχεται σε 42.463,49 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% και βαρύνει τον Κ.Α. 30.7336.02 με ποσό 3,0 € για το έτος 2020 και το υπόλοιπο ποσό των 42.460,49 € βαρύνει τον προϋπολογισμό του 2021.
 Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά,  με βάση την τιμή (παρ. 2α άρθρο 95 του Ν.4412/2016). Το έργο κατατάσσεται στην κατηγορία των Οικοδομικών Έργων. Καλούνται οι οικονομικοί φορείς με βεβαίωση εγγραφής στο Μ.Ε.ΕΠ στην Α1 τάξη και άνω, για έργα κατηγορίας Οικοδομικών.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANAKATAΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ»
17/12/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού προετοίμασαν για τους μικρούς μας φίλους ένα όμορφο γιορτινό πολιτιστικό πρόγραμμα για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων το οποίο θα μεταδίδεται διαδικτυακά στο λογαριασμό του facebook του Δήμου και στο κανάλι του Δήμου στο Youtube. Από το Σάββατο 19/12 μουσικές παραστάσεις, θεατρικά έργα και παιδικά παραμύθια θα ζωντανέψουν στις οθόνες για να φωτίσουν τις ψυχές των παιδιών. Ξεκινούμε την Παρασκευή 18/12 στις 7μ.μ. με "Τα παραμύθια του 12ημέρου" σε αφήγηση της Ανθής Θάνου και τη μουσική συνοδεία του Αλέξανδρου Μακρή. Σας περιμένουμε όλους.
Δείτε περισσότερα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 2 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by