Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΕΦΤΕΛΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΕΣ"
17/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σας προσκαλεί την Τετάρτη 19/2 στις 8μμ στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο θεατρική σκηνή "Σοφία Βέμπο" στην παρουσίαση της θεοτρελης ποντιακής κωμωδίας "Ο σέφτελον ο Γιάννες" από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "Ακρίτες του Πόντου". Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΠ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
17/2/2020

Στο ΚΕΠ Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Γεώργιος Γεωργαντάς το πρωί του Σαββάτου 15/2. Η επίσκεψη του κ. Γεωργαντά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στο δίκτυο των ΚΕΠ της χώρας, με στόχο τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και τη χάραξη του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Δείτε περισσότερα...
Επιστολή προς τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης...
Συνοπτική παρουσίαση του ΚΕΠ...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
14/2/2020

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης  σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») θα υπάρξει παράταση για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο για το 2020.

Δελτίο τύπου

Δικαιολογητικά ένταξης

Κριτήρια επιλογής δικαιούχων

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ"
14/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού σας προσκαλούν στη νέα παράσταση της θεατρικής ομάδας "Φύρδην μίγδην" που θα παρουσιάσει το έργο του Σάκη Σερέφα "Ζωές για φάγωμα" το Σάββατο 15/2 στις 8μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων "Αλέξης Μινωτής".

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ
14/2/2020

Δείτε την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΡΟΜΑ
13/2/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ) για την ανάθεση των υπηρεσιών «Εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων για Ρομά του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης» με το κριτήριο ανάθεση την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά
βάσει τιμής.

Προκήρυξη...
Διακήρυξη...
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο(σε μορφή xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ -ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ
13/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια- εγκατάσταση γυψοσανίδων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  18-02-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣTA
13/2/2020

Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέστειλε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου. Στην επιστολή του, ο κ. Κυρίζογλου επισημαίνει το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας τυγχάνει να είναι ο πρώτος Έλληνας που εκλέγεται Πρόεδρος αυτού του Κορυφαίου ευρωπαϊκού οργάνου και καταλήγει λέγοντας ότι «η τιμή είναι εξαιρετική για σας, για την πατρίδα μας, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και για όλους Έλληνες αιρετούς- αυτοδιοικητικούς».

Δείτε την επιστολή...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
13/2/2020

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι, για την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του δήμου που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για εγγραφή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης παρατείνεται έως την 25/2/2020.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
12/2/2020

Ο κινηματογράφος επιστρέφει στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και για τα παιδιά. Από την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» θα ανοίξει τις πόρτες του για μικρούς και λιγότερο μικρούς μας φίλους για να τους ταξιδέψει και πάλι στον μαγικό κόσμο των παιδικών ταινιών. Αρχή θα κάνουμε με την αγαπημένη επιτυχία Frozen 2. Ώρες προβολής 11π.μ. & 1μ.μ. Είσοδος, όπως πάντα, ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ-ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΖΩΩΝ
12/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Περισυλλογή- αποτέφρωση νεκρών ζώων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  17-02-2020 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Σαρακατσιάνου Γεωργία (τηλ. 2310.724621)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
12/2/2020

Ο κινηματογράφος επιστρέφει στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» για μία σειρά ταινιών καθηλωτικών, συγκινητικών, με χιούμορ και δράση. Ώρες έναρξης 8μ.μ. Ξεκινάμε δυνατά στις 24/2 με την ταινία “Maleficent” με την αξεπέραστη ερμηνεία της Αντζελίνα Τζόλι. Είσοδος, όπως πάντα, ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
11/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια φυτικού υλικού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  18-02-2020 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300931)

Τεχνική έκθεση...
Προϋπολογισμός μελέτης...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΧΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ
11/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
« Προμήθεια ψυχρής ασφάλτου » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  17-02-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Μαζί με το έντυπο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1)Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι δεν απασχολείται προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)Φορολογική ενημερότητα
4)Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
5)Αν η τεχνική έκθεση αναφέρει ειδικούς όρους και πιστοποιητικά να προσκομίσετε και αυτά.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ.2313.300947)Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση...
Οικονομική Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΚΟΠΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
10/2/2020

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8/2 ο ετήσιος χορός του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννηση» Αγ. Νεκταρίου. Νωρίτερα ο Δήμαρχος παρέστη στη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Χαλκιδικής όπου και του παραδόθηκε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά και το ενδιαφέρον που έδειξε και ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος. Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής 9/2, ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρέστησαν στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
10/2/2020

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 11:30π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Αμπελοκήπων ‘’Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας των αθλητικών τμημάτων του Δήμου μας την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
10/2/2020

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για υπηρεσίες παρόχου τηλεφωνίας των σχολείων, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Παρασκευή  14/02/2020 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12, 2ος όροφος.2313313671-2

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
10/2/2020

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για υπηρεσίες παρόχου τηλεφωνίας των σχολείων, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Παρασκευή  14/02/2020 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12, 2ος όροφος.2313 313671-2

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
7/2/2020

Την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης των εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Δενδροποτάμου σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
6/2/2020

Την απόφαση για την υλοποίηση της δημιουργίας Πράσινου Σημείου και Δικτύωσή του στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην τακτική συνεδρίαση της Δευτέρας 3/2. Η υλοποίηση του εγχειρήματος εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» ενώ η χρηματοδότηση θα γίνει στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «∆ΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ∆ΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδοµές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» που διαχειρίζεται η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με το ποσό των 821.363,48€.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 2 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by