Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ
4/11/2019

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου καθώς και το Σύλλογο Μαιών και Μαιευτών Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «Μητρικό Θηλασμό και τη Διατροφή του Νεογνού».

Δελτίο Τύπου...
Αφίσα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ
4/11/2019

Δελτίο τύπου συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/11/2019

Πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 2 Νοεμβρίου ο ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο κοσμικό κέντρο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ EXCLUSIVE». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι καθώς και μέλη – φίλοι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
4/11/2019

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκαν οι δύο θεατρικές παραστάσεις το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Η πρώτη παράσταση που παρακολουθήσαμε ήταν «Oι Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» των Ρέππα-Παπαθανασίου από τους "Θεατροκάπηλους" σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηγεωργίου. Η δεύτερη παράσταση που απολαύσαμε ήταν η κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ;" από την ομάδα τέχνης "ΘΕΑΤΡΑΛΕ". Η είσοδος ήταν ελεύθερη και το κοινό πρόσφερε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ
1/11/2019

Aνακοίνωση κλήρωσης επιτροπής προσωρινής παραλαβής για το έργο “ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ”

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ4-2019
1/11/2019

1) Πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ4-2019
 
2) Ενημερωτικό ενστάσεων
 
3) Έντυπο ένστασης

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1/11/2019

Υπό την Προεδρεία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/10 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ) συνάντηση εργασίας με θέμα την παρουσίαση της πρώτης φάσης της μελέτης για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του θαλασσίου μετώπου της Θεσσαλονίκης, που εκπονείται από την ΠΚΜ. Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Δέλτα, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Καλαμαριάς, Πυλαίας-Χορτιάτη, Θέρμης και Θερμαϊκού. Λαμβάνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου είπε: «Εκφράζουμε κατ’ αρχήν την ικανοποίησή μας γατί επιτέλους εισακούσθηκε η κραυγή αγωνίας μας από δυτικά. Πρόκειται για ένα σοβαρό, ενιαίο-συνολικό, οραματικό εγχείρημα, που αφορά ολόκληρο το θαλάσσιο μέτωπο δηλαδή 46 χιλιόμετρων, την χωρική ρύθμιση αλλά και την ανάδειξη της μοναδικότητας και την ανάπτυξή του. Συμφωνούμε με την αρχή της ισόρροπης ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά όρια των δήμων. Με ικανοποίηση ακούμε ότι προτάσσεται η απορρύπανση και η προστασία του δυτικού θαλασσίου μετώπου».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020
31/10/2019

Η Διοίκηση του Δήμου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να μην αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας (δηλαδή μηδενική αύξηση) για το έτος 2020 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Τα δημοτικά τέλη στον ενιαίο δήμο μας για το έτος 2020, έχουν ως εξής:
Κατοικίες: σε 1,44 ευρώ το τ.μ.
Κατοικίες αναπήρων-ΑΜΕΑ, πολυτέκνων, τριτέκνων κ.λ.π. μείωση 50%: 0,72 € το τ.μ.
Στεγασμένοι επαγγελματικοί χώροι καταστήματα : σε 3 € το τ.μ.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
31/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).  Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει ξηρά προϊόντα και συγκεκριμένα: Μακαρόνια, Ρύζι, Κοτόσουπα με ζυμαρικά, Κορν Φλέικς, Αλεύρι, Ζάχαρη Λευκή, Μαρμελάδα, Σούπα Μινεστρόνε, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο (Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 8,2 κιλά) καθώς και προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής: Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Καθαριστικό υγρό γεν.χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων (Σύνολο κιλών ανά αίτηση:4,10 κιλά)

Δείτε περισσοτερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
31/10/2019

Με δύο ξεχωριστές ξεκαρδιστικές θεατρικές παραστάσεις υποδεχόμαστε το Νοέμβριο στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Έτσι, το Σάββατο 2/11/2019 στις 8μ.μ. οι "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" των Ρέππα-Παπαθανασίου από τους "Θεατροκάπηλους" σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηγεωργίου επιστρέφουν και φέτος στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων "Αλέξης Μινωτης" για μία και μόνο παράσταση, ενώ την Κυριακή 3/11/2019 στις 8μ.μ. επίσης στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής" θα παρουσιαστεί η κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ;" από την ομάδα τέχνης "ΘΕΑΤΡΑΛΕ". Είσοδος και στις δύο παραστάσεις ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.

Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα...
Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΑΝΑΒΟΛΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
30/10/2019

Σας ενημερώνουμε ότι ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ σύμφωνα με υπ’ αριθμ.: 221/30-10-2019 απόφασή της Οικονομικής Επιτροπής η υποβολή προσφορών  του συνοπτικού διαγωνισμού για την μελέτη: «ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ» (αρ. μελ. 136/2018), προεκ/μενης αμοιβής: 72.539,68 € (με ΦΠΑ 24%), η οποία είχε ορισθεί στις 31/10/2019.  Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την νέα ημερομηνία λήξης προθεσμίας  υποβολής προσφορών.

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΡΑΣΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
30/10/2019

Η ΑΜΣΤΕΛ FREE, ο ΣΚΑΪ και ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης  ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν όλους να συμμετάσχουμε σε μία «πράσινη δράση». Έτσι, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. δίνουμε ραντεβού στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος», για να φυτέψουμε νέα δεντράκια και να δημιουργήσουμε μια νέα ανάσα πρασίνου! Βοηθήστε κι εσείς να κάνουμε την πόλη μας πιο πράσινη! Σας περιμένουμε!

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΛΟΝΟΣΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
30/10/2019

Από το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ του Π. Γ. Θ. ΑΧΕΠΑ εξεδόθη το κάτωθι ανακοινωθέν σχετικά με τον αποκλεισμό συγκεκριμένων περιοχών από τη διαδικασία αιμοληψίας.
Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΜΕΤΑΞΥ Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΠΑΟΚ
30/10/2019

Η ξεκάθαρη ανωτερότητα του ΠΑΟΚ δεν αποθάρρυνε την Ελπίδα Αμπελοκήπων να δώσει τη δική της μάχη, με όσες δυνάμεις διέθετε, στην αναμέτρηση με τους Κυπελλούχους Ελλάδας στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 3-0 σετ και τους έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στον Α’ Όμιλο.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ-ΚΑΘΕΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
29/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθειας υλικών οριζόντιας- κάθετης σήμανσης και ασφάλισης » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  31-10-2019 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
29/10/2019

Ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης έχει επενδύσει την τελευταία δεκαετία στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη, με γνώμονα πάντα την ταχύτερη και χωρίς κόπο εξυπηρέτηση δημοτών και κατοίκων και την εξοικονόμηση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού.
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019
29/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών ορκωτού λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων έτους 2019» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 01/11/2018 και ώρα 12:30 μ.μ..
Μαζί με την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
1) Ποινικό μητρώο ή υπεύθυνη δήλωση (ή φωτοτυπία ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία –για όλα τα μέλη ΔΣ  αν πρόκειται για ΑΕ και για τους διαχειριστές αν πρόκειται για Ο.Ε.) ή υπεύθυνη δήλωση .
2) Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3) Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας.
4) Πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ (το ανώτερο 30 εργάσιμων ημερών) .

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Ευθυμιάδης Αχιλλέας (2313.313691)
Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
29/10/2019

Με πάσα τιμή εορτάσθηκε το πρωί της Κυριακής 28/10 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο από τη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης όπου τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια, στην Πλατεία Τσομπάνογλου, τελέστηκε Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Εθνομάρτυρος Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή, εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπροσώπων Αθλητικών, Πολιτιστικών Συλλόγων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ Ελένη Γκαγκαρίδου, Καθηγήτρια-Φιλόλογος. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας καθώς και εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της Δ.Κ. Μενεμένης επί της οδού Χατζίκου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...
Πανηγυρικός Ελενης Γκαγκαρίδου...
Πανηγυρική ομιλία Θεόδωρου Σιδηρόπουλου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ/ΚΜ - ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
29/10/2019

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η εορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και ταυτόχρονα η 107η επέτειος της απελευθέρωσης της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, που κράτησε 482 ολάκερα χρόνια. Την ημέρα της εορτής του προστάτη και πολιούχου της Αγίου Δημητρίου, την 26η Οκτωβρίου 1912, η Θεσσαλονίκη απελευθερώνεται από τον τουρκικό ζυγό.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Νέα ανακοίνωση σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας
25/10/2019

Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας και με βάση την νέα οδηγία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, δεν μπορούν να δώσουν αίμα προσωρινά οι πολίτες που κατοικούν ή εργάζονται στις εξής περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 2 από 259Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by