Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Ανάθεση υπηρεσιών πιστοποίησης ανελκυστήρων σχολείων Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
23/9/2020

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για ανάθεση υπηρεσιών πιστοποίησης ανελκυστήρων των σχολείων, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Τρίτη  29/09/2020 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.2313313671-2

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
22/9/2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην ειδική συνεδρίαση της Δευτέρας 21/9/2020 ενέκρινε τον Απολογισμό,  Ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης για το έτος 2019. Το αποτέλεσμα της 9ης  χρήσης (2019) μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη ήταν θετικό (πλεόνασμα) ύψους 429.781,74 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων από την ομάδα ορκωτών λογιστών που διενήργησαν τον σχετικό ετήσιο έλεγχο εκφράστηκε το συμπέρασμα ότι η οικονομική πορεία του δήμου μας για τη χρήση 2019 συνεχίζει να  εμφανίζεται ικανοποιητική.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ"
22/9/2020

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» υλοποιεί διαδικτυακό εργαστήριο για γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με δυσκολίες στη λειτουργία της  προσοχής ή /και  υπερκινητική συμπεριφορά (ΔΕΠ-Υ). Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο δίωρες διαδικτυακές συναντήσεις τον Οκτώβρη του 2020.  
Δείτε περισσότερα
Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
22/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού με μία ξεχωριστή, λιτή μουσική και αφηγηματική εκδήλωση με τίτλο "Φως Ιωνικόν" την Παρασκευή 25/9 στις 8μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" (Μεγ. Αλεξάνδρου 22, Αμπελόκηποι). Στο τραγούδι η μαγευτική φωνή της Φωτεινής Βελετσιώτου και τη σαγηνευτική ερμηνεία της Ανατολής Μαργιόλα. Είσοδος Ελεύθερη. Αριθμός θέσεων περιορισμένος λόγω των έκτακτων μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Συντήρηση λεβητοστασίων Δημοτικών & Σχολικών Κτιρίων
21/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για την «Συντήρηση λεβητοστασίων Δημοτικών & Σχολικών Κτιρίων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  25-09-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)
Κυριακή Μηταού (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
21/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών του έχει εγκαταστήσει στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου το πληροφορικό σύστημα διαχείρισης «Νοιάζομαι».
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα διαχείρισης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου που στοχεύει στην άμεση διαχείριση και ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών. Πλέον, μέσω της εφαρμογής υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης των Κοινωνικών υπηρεσιών καθώς και ενημέρωσής τους για την εξέλιξη των αιτημάτων σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020"
18/9/2020

Αυλαία έριξαν το βράδυ της Πέμπτης 17/9 οι εφετινές δεκαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020» στην πλατεία Μακεδονομάχων με μία εξαιρετική συναυλία ποικίλου ελληνικού προγράμματος από νεανικό σχήμα που το απαρτίζουν οι Ιάσων Τόσκας στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Ιωάννης Μπατσιώκης στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Γιάννης Πλιάφας στα κρουστά. Τα «Χαλκίδεια 2020» πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες, ετοίμασε παρολ’ αυτά ένα ποικίλο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες το οποίο παρουσίασε, όπως κάθε χρονιά σε όλες τις γειτονιές του δήμου. Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες, τα συγκροτήματα και τις θεατρικές ομάδες που συμμετείχαν στα εφετινά «Χαλκίδεια» και τους περιμένουμε και πάλι. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα συνεχιστούν πολύ σύντομα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
18/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια κλιματιστικής μονάδας» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  22-09-2020 και ώρα 10:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2020 ΤΗΣ ΚΔΕΔΑΜ
18/9/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ1-2020 της ΚΔΕΔΑΜ για την πρόσληψη ωρομισθίου εκπαιδευτικού-διδακτικού προσωπικού για τις ανάγκες των Πολιτιστικών Τμημάτων:
1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
2) ΑΙΤΗΣΗ
3) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
4) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 19/09/2020 ΜΕΧΡΙ 28/09/2020.

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΚΛΑΔΕΥΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ
18/9/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών «Κλάδευση δένδρων», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 59.986,25€ πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 74.382,95€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΣΟΧ2/2020-ΚΩΔ 101)
18/9/2020

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ως προς την καταταξή ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  ΣΟΧ2/2020 (ΚΩΔ:101) των υποψηφίων λόγω μη υπολογισθέντος κωλύματος.

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MYKEPLIVE
18/9/2020

Στο πιλοτικό πρόγραμμα mykeplive του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης συμμετέχει από την αρχή της πιλοτικής του εφαρμογής το ΚΕΠ Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης από υπαλλήλους των ΚΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης / βιντεοκλήσης. Με την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ιδιαίτερα σε πολίτες που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως άτομα με αναπηρίες, Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και πολίτες που θέλουν να αποφύγουν τις μετακινήσεις.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΝΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
17/9/2020

Στο υπαίθριο πάρκινγκ δίπλα στο Α.Τ. Αγίου Νεκταρίου υποδέχθηκαν τον κόσμο το νεανικό σχήμα του Φάρου του Κόσμου «Faros music band» σε μία μοναδική μουσική βραδιά νεανικής μουσικής. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020». Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκόμενους. Τα εφετινά Χαλκίδεια, τα οποία πραγματοποιούνται σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί, κλείνουν τον κύκλο τους απόψε Πέμπτη 17/9 στις 8:30μ.μ. στην πλατεία Μακεδονομάχων με μία συναυλία ποικίλου ελληνικού προγράμματος από νεανικό σχήμα που το απαρτίζουν οι Ιάσων Τόσκας στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Ιωάννης Μπατσιώκης στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Γιάννης Πλιάφας στα κρουστά.  Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
17/9/2020

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)» αρ. μελ. 54/2020,  θα προβεί στην ασφαλτόστρωση των παρακάτω οδών, εντός και εκτός σχεδίου του Δήμου, που χρήζουν αποκατάσταση λόγω φθορών του οδοστρώματος. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021.
Δείτε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΓΔΟΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
17/9/2020

Συνεχίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 15/9 οι δεκαήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του αγωνιστή της Ελευθερίας Γιάννη Χαλκίδη με τη δημοφιλή παιδική παράσταση «Παιδιά ελάτε να παίξουμε» με την Αστερόπη Χαριτίδου και τη Χριστίνα Νασιάδου που παρουσιάσθηκε στο πάρκο Λιγδών ενώ η Κατερίνα Δούκα στο τραγούδι, η Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι και ο Κώστας Φωστηρόπουλος στο τραγούδι και το ακορντεόν παρουσίασαν ένα μελωδικό ταξίδι στην πλατεία «Γιάννη Ρίτσου». Το πρόγραμμα των Χαλκιδείων συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 16/9 στις 9μ.μ. στο υπαίθριο πάρκινγκ δίπλα στο Α.Τ. Αγίου Νεκταρίου με μία μουσική βραδιά από τους «Faros music band», το νεανικό σχήμα του Φάρου του Κόσμου. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/9/2020

Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 16/9 η διανομή μασκών σε όλα τα σχολεία του δήμου καθώς και παιδικών παγουριών στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ο δήμος ήδη από την Παρασκευή 11/9 διένειμε μάσκες τις οποίες είχε προμηθευθεί με ίδιους πόρους σε όλα τα σχολεία.  Οι μάσκες και τα παγούρια που διανέμονται έχουν αποσταλεί στους δήμους όλης της χώρας σε συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Η διανομή θα συνεχιστεί την Πέμπτη 17/9 και την Παρασκευή 18/9.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/9/2020

Την ευκαιρία να διαθέσουν για ακόμη μία φορά δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα για το συνάνθρωπό τους είχαν δεκάδες δημότες και κάτοικοι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που συνδιοργάνωσε ο δήμος με το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Ο δήμος για ακόμη μία φορά τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020
15/9/2020

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020 : Μία (1) θέση ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών και μία (1) θέση  ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ 101)
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ 100)

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
15/9/2020

Με παραδοσιακές και έντεχνες μελωδίες διασκέδασαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15/9 στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) όπου ο Οδυσσέας Μαυρομάτης στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κοσμάς Σαρηγιαννίδης στο τραγούδι και στο λαούτο και ο Κώστας Κυριτσάκης στο τραγούδι και στην κρητική λύρα παρουσίασαν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χαλκίδεια 2020» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι δεκαήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του αγωνιστή της Ελευθερίας Γιάννη Χαλκίδη συνεχίζονται και το βράδυ της Τρίτης στις 7μ.μ στην πλατεία «Εμμανουήλ Παππά» (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) με τη δημοφιλή παιδική παράσταση «Παιδιά ελάτε να παίξουμε» με την Αστερόπη Χαριτίδου και τη Χριστίνα Νασιάδου ενώ στις 8:30 η Κατερίνα Δούκα στο τραγούδι, η Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι και ο Κώστας Φωστηρόπουλος στο τραγούδι και το ακορντεόν έχουν προετοιμάσει ένα εξωτικό ταξίδι στη μελωδία. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Σελίδα 2 από 285Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by