Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23/6
23/6/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και η σημερινή (23/6/2020) προβολή της ταινίας "Τί όμορφη μέρα Θεέ μου" η οποία ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί στο πλαίσιο του θερινού κινηματογράφου του Δήμου μας αλλά και η παράσταση θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δεντρί" που θα παιζόταν στην Πλατεία Μακεδονομάχων αναβάλλονται ύστερα από ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για επικείμενη κακοκαιρία. Για τις νέες ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι αναβληθείσες προβολές και παραστάσεις θα υπάρξει σχετική νέα ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
23/6/2020

Αν είσαι πάνω από 18 χρονών κι έχεις μόνο απολυτήριο Δημοτικού, είναι τώρα η ώρα να πάρεις
και απολυτήριο Γυμνασίου. Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
✔    δωρεάν δημόσιο σχολείο
✔    χωρίς  εξετάσεις
✔    χωρίς  βαθμούς
✔    2 χρόνια φοίτησης
Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου
Εγγραφές : Από Δευτέρα 15 Ιουνίου έως Τρίτη 30 Ιουνίου 2020,και από 1 Σεπτεμβρίου 2020
Δευτέρα έως Παρασκευή 5μμ - 8μμ
Πληροφορίες: ΣΔΕ Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Κωνσταντινουπόλεως 58
(στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης, είσοδος από το 3ο Γυμνάσιο Μενεμένης).
Τηλ 2310767973-fax 2310766934 - email: sdedendrop@sch.gr

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΚΑΠΗ)
22/6/2020

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί-ΚΑΠΗ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/ 24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών «Μίσθωσης λεωφορείων (Μεταφορά μελών ΚΑΠΗ)», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και εκτιμώμενη αξία 52.680,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 42.483,87€,  ΦΠΑ: 10.196,13€).
Περίληψη Διακήρυξης...
Διακήρυξη...
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)-Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) (xml)
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)-Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) (pdf)

Διευκρίνηση σχετικά με το διαγωνισμό
Έχοντας υπόψη το νόμο 4690/2020 για τις μεταβολές στο ΦΠΑ η σύγκριση των κατατεθέντων προσφορών και η τελική κατακύρωση θα γίνει με βάση την καθαρή αξία.

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ
22/6/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η σημερινή (22/6/2020) προβολή της ταινίας "Τί όμορφη μέρα Θεέ μου" η οποία ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί στο πλαίσιο του θερινού κινηματογράφου του Δήμου μας αλλά και η παράσταση θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης Master chef" που θα παιζόταν στην Πλατεία Γιάννη Ρίτσου αναβάλλονται ύστερα από ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για επικείμενη κακοκαιρία. Για την αυριανή (23/6) προβολή της ταινίας και την παράσταση του θεάτρου σκιών στην πλατεία Μακεδονομάχων θα υπάρξει σχετική νέα ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ (ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ)
22/6/2020

Με τη συμμετοχή πολιτών και εθελοντών της Κοινότητας Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21/6 η δράση «Ομόρφυνε τη γειτονιά σου» η οποία συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Πρασίνου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας-Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου και την ομάδα εθελοντών της κοινότητας Ρομά του συνοικισμού Αγ.Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης «Romani Sezi». Σκοπός της δράσης είναι η αισθητική αναβάθμιση της περιοχής του Δενδροποτάμου αρχίζοντας από την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, της Προϊσταμένης του Τμήματος Πρασίνου της Τεχνικής Υπηρεσίας  κ. Δέσποινας Μιχαηλίδου και μελών του «Romani Sezi» φυτεύτηκαν καλλωπιστικοί θάμνοι όπως βιβούρνα, αμπέλιες, πικροδάφνες, αγγελικές και πολυετή ανθόφυτα όπως γκάουρα, βερονίκη και υπέρικο.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
O Δήμαρχος επιθεώρησε τα έργα ανάπλασης παιδικών χαρών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων
19/6/2020

Τα έργα ανάπλασης παιδικών χαρών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη επισκέφθηκε και επιθεώρησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο οποίος και εκδήλωσε την ικανοποίησή του καθώς οι εργασίες έχουν προχωρήσει ταχύτατα μετά την άρση των περιορισμών λόγω πανδημία και πολλά από αυτά βρίσκονται σε τελικό στάδιο και τα πρώτα αποτελέσματα έχουν φανεί ήδη.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος επιθεώρησε τα εξής έργα:
(1) Κατασκευή γηπέδου Beach Volley (Οδός Ελευθερίας δίπλα στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων),
(2) Ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου και κατασκευή παιδικής χαράς οδού Γ. Χαλκίδη και Γ Γεννηματά
(3) Τοποθέτηση οργάνων ελεύθερα αθλουμένων στην παιδική χαρά πλατείας οδού Λιγδών (Κάτω Καΐστρι)
(4) Παιδική χαρά οδού Γ. Κυρίμη (Μενεμένη)
(5) Παιδική χαρά οδού Βενιζέλου (Μενεμένη)
(6) Παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως-Λεωφόρου Δενδροποτάμου (Μενεμένη).
Φωτογραφίες

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ
19/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ξεκινάει σύντομα Ενημερωτική Δράση με τίτλο «KOYΝΟΥΠΙΑ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ» με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις συνδυασμένες δράσεις που πραγματοποιούνται σε περιφερειακό και διαδημοτικό επίπεδο για την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα έτη 2020-2022 και περιλαμβάνει το συνδυασμό όλων των δράσεων που στοχεύουν στην καταπολέμηση κουνουπιών, την προστασία της δημόσιας υγείας (περιορισμός των πληθυσμών των κουνουπιών με ταυτόχρονο περιορισμό των ασθενειών που δύνανται να μεταδώσουν) και τον περιορισμό της όχλησης που προκαλούν τα κουνούπια, σε όλη την έκταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Δείτε περισσσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Τοπική Δράση «ΟΜΟΡΦΥΝΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ…»
19/6/2020

Το Τμήμα Πρασίνου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας-Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών της κοινότητας Ρομά του συνοικισμού Αγ.Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης με την επωνυμία «Romani Sezi» (Τσιγγάνικη Φωνή) θα προβούν στη φύτευση καλλωπιστικών θάμνων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αισθητική αναβάθμιση κάθε γειτονιάς. Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 21 Ιουνίου 2020 στις 18:00 επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στον οικισμό Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου).

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (7-14 ΕΤΩΝ) & ΑΜΕΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
19/6/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/ 24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών «Φιλοξενίας παιδιών (7-14) ετών & ΑΜΕΑ του δήμου σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο έτους 2019», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 48.316,50€ πλέον ΦΠΑ 13% & 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 55.129,12€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Διακήρυξη
Περίληψη Διακήρυξης
Τεχνική έκθεση
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)/Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) (pdf)
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)/Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) (xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ
17/6/2020

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού που διενεργεί σε πανελλαδικό επίπεδο, κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ξεκίνησε η λήψη δειγμάτων για τεστ θετικότητας στον κορωνοϊό σε εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες των υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που εκτίθενται σε συχνή επαφή με πολίτες.
Κατά το πρώτο στάδιο πραγματοποιήθηκε λήψη δειγμάτων από 47 εργαζόμενους που εκτίθενται σε συχνή επαφή με ευπαθείς ομάδες που χρήζουν φροντίδας και βοήθειας δηλαδή από εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας, του Παραρτήματος Ρομά, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου και των κοινωνικοπρονοιακών του δομών (πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»). Τα τελικά αποτελέσματα του τεστ αναμένονται να βγουν εντός 72 ωρών.
Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής για την δράση αυτή  εξέφρασε στον επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γαβριήλ Παναγιωτίδης ο οποίος δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα πρόσθετοι προληπτικοί έλεγχοι και σε άλλες υπηρεσίες και δομές του Δήμου δηλώνοντας παράλληλα ότι  «μένουμε ασφαλείς στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων και της Πολιτείας αλλά και με προληπτικές ενέργειες που διασφαλίζουν την υγεία του προσωπικού και των πολιτών που έρχονται σε επαφή με τις δημοτικές υπηρεσίες.»
Φωτογρφικά στιγμιότυπα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/6/2020

Ο θερινός κινηματογράφος επέστρεψε δυναμικά τη Δευτέρα 15/6 στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης με την προβολή της ιστορικής-δραματικής ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης» του λογοτεχνικού μπεστ-σέλερ, με φόντο τραγικά ιστορικά γεγονότα και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη. Οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές πραγματοποιούνται στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Μ. Αλέξανδρος». Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να απολαύσετε βραδιές κάτω από τ’ αστέρια, με την προβολή οκτώ εξαιρετικών ταινιών για τους σινεφίλ. Είσοδος Ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα «κέντρα διά βίου μάθησης (κ.δ.
16/6/2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα «κέντρα διά βίου μάθησης (κ.δ.β.μ.) - νεα φαση» οπς 5002212

Πληροφορίες

 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης πιστός στο ραντεβού του με τους μικρούς μας φίλους, προσφέρει για ακόμη μία φορά μοναδικές παραστάσεις θεάτρου σκιών. Από τις 22 έως τις 29 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουμε με τον Καραγκιόζη σε ξεκαρδιστικές ιστορίες από το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2020
15/6/2020

Το πρόγραμμα ‘’Παιδί και θάλασσα‘’ πραγματοποιείται και φέτος από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ, με γνώμονα το έντονο ενδιαφέρον παιδιών και γονέων, όλων των προηγούμενων ετών και σταθερό στόχο να προσφέρουν στα παιδιά ποικιλία εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων, στηρίζοντας παράλληλα τους γονείς.

Εγγραφές καθημερινά 8:00-14:00
στο Γραφείο Αθλητισμού& Νέας Γενιάς, στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων "Κ. Καραμανλής" (τηλ.  2310725775, 2310727775)
Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
15/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης εκφράζει τις πλέον θερμές ευχές του προς τις μαθήτριες και τους μαθήτριες και τους μαθητές  για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
12/6/2020

 Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
12/6/2020

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στα πλαίσια της επαναλειτουργίας των δημοτικών γυμναστηρίων, από την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, ενημερώνει για τη διαδικασία της προεγγραφής των μελών που επιθυμούν να αθληθούν στα δημοτικά γυμναστήρια (χρήση γυμναστηρίου και ομαδικά προγράμματα).

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
12/6/2020

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, μετά την άρση των περιορισμών λόγω του κορονοϊού COVID 19, βρίσκονται οι εργασίες στις παιδικές χαρές των νηπιαγωγείων και σε διάφορα σημεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης πρόκειται για τις παιδικές χαρές. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Θέατρο σκιών στις γειτονιές και τις πλατείες του Δήμου μας
12/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στις  πολιτιστικές εκδηλώσεις «Θέατρο σκιών στις γειτονιές και τις πλατείες του Δήμου μας» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  18-06-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Κουνατίδου Μαρία  (τηλ. 2313.300676)
     Μητσού Κυριακή   (τηλ. 2313.300643)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για Ρομά στο Δήμο μας
11/6/2020

Αποτελέσματα αιτήσεων υποψηφίων στην Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας και στην Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος: «Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για Ρομά του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 2 από 279Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by