Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Νέες Υποτροφίες
6/5/2010

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων σας ενημερώνει για νέες υποτροφίες από διάφορα Ιδρύματα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ημερίδα "Πρόληψη της βίας στα νέα ζευγάρια και πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας"
30/4/2010

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής 2009
30/4/2010


Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων κ. Λάζαρος Κυρίζογλου σας προσκαλεί την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010 και ώρα 20.00 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα:
«Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2009».

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
3 χορογραφίες και 20 χορευτές του Τμ.Μοντέρνου Χορού
30/4/2010

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού πραγματοποιήθηκε από την Νομαρχία Θεσσαλονίκης τριήμερο αφιέρωμα στον κλασικό, έντεχνο και σύγχρονο χορό, από όλες τις σχολές και τις ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Νομό Θεσσαλονίκης.
O Δήμος Αμπελοκήπων έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις αυτές με το τμήμα Μοντέρνου χορού του Πνευματικού Κέντρου.
Η χθεσινή εμφάνιση ήταν υπέροχη καθώς οι τρεις χορογραφίες Hiphop  "streets of London", "Let me take you there", "No more sorrow" της χορογράφου Τίτι Κορδέλ και οι 20 χορευτές «έκλεψαν» την παράσταση και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Νέες θέσεις εθελοντικής εργασίας στην Ευρώπη
29/4/2010

ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ
Βύρωνος-Κέννεντυ - ΤΚ 561 21- Αμπελόκηποι
Tηλ. 2310 729177 – 2310 735695
FAX: 2310734077 e-mail : evs@ampelokipoi.gr

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνονται μέσα από εγκεκριμένα ευρωπαϊκά προγράμματα ενημερώνουμε τους νέους για τις ευκαιρίες που τους δίνονται να είναι ενεργά μέλη της μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικογένειας. 

 Το 2006 πιστοποιηθήκαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως φορέας αποστολής εθελοντών στο εξωτερικό.  Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα European Voluntary service (EVS) τους στείλαμε στην Αθήνα σε σεμινάριο προετοιμασίας πριν την αναχώρησή τους για το εξωτερικό. Τους δώσαμε έντυπο υλικό και dvd με θέμα την Ελλάδα και τις ομορφιές της για παρουσίαση της χώρας μας στους άλλους νέους που θα γνωρίσουν εκεί.

Ενημερωθείτε για τις νέες θέσεις εθελοντικής εργασίας στην Ευρώπη

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος
27/4/2010

Την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ποδηλατικός Γύρος Αμπελοκήπων, με σημείο εκκίνησης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης διοργάνωσε το προτάθλημα Β. Ελλάδος ΔΡΟΜΟΥ, αγώνας Σιρκουϊ στις κατηγορίες Παίδων – Παμπαίδων – Μίνι – Κορασίδων – Πανκορασίδων με τη συνεργασία του Δήμου Αμπελοκήπων και του συλλόγου Α.Σ. «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» .
Στη συνέχεια ακολούθησε Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος 1 Km, με τη συμμετοχή πολιτών και πολλών μικρών παιδιών. Ακολούθησαν βραβεύσεις των νικητών όλων των κατηγοριών καθώς και των πιο μικρών σε ηλικία παιδιών που συμμετείχαν στο Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ηλία Γρούγιο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μανώλη Ιωαννίδη και τον Διοικητή του Α.Τ. Αμπελοκήπων Αστυνόμου Α΄ κ. Ιωάννη Ταλαμπίρη.

 

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2010
27/4/2010

16 έως 25 Απριλίου
Στρατόπεδο «Μ.Αλέξανδρος»

Η καθιερωμένη πλέον και κατά γενική ομολογία επιτυχημένη από κάθε πλευρά «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ» του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε και φέτος από τις 16 έως τις 25 Απριλίου στο χώρο του στρατοπέδου «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ υπήρξε μια πολύχρωμη, δημιουργική, γόνιμη, καλλιτεχνική, αισθητική και πολιτιστική συνύπαρξη ανθοκόμων, καλλιτεχνών, τραγουδιστών, φυτών, δένδρων, λουλουδιών.
Η συμμετοχή και το πλήθος των επισκεπτών – θεατών στις εκδηλώσεις, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.
Η πολύπλευρη και πολυποίκιλη ομορφιά της Ανθοέκθεσης, αποτέλεσε για όλους μας πηγή χαράς και ξεκούρασης καθώς και μια γεύση πολιτιστικής αναψυχής.
Επιπρόσθετα ήταν μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον πανέμορφο κόσμο των φυτών και των λουλουδιών που τα αρώματα και τα χρώματα τους είναι μια νότα, ευχάριστη στην μονότονη και «ασπρόμαυρη» καθημερινότητά μας.

 

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
1antho2010.jpg
ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2010
26/4/2010

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ανθοέκθεσης 2010

Ωρα εκδηλώσεων  9μμ.
Δείτε φωτογραφίες από όλες τις εκδηλώσεις

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Διαγωνισμός Ομορφότερου Μπαλκονιού 2010
24/4/2010

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Θέσεις εθελοντισμού σε διάφορες χώρες
23/4/2010

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ
πιστοποιημένος Φορέας Αποστολής Εθελοντών στο εξωτερικό από το 2006


Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνονται μέσα από εγκεκριμένα ευρωπαϊκά προγράμματα ενημερώνουμε τους νέους για τις ευκαιρίες που τους δίνονται να είναι ενεργά μέλη της μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικογένειας
 
Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες κενές θέσεις εθελοντικής εργασίας , για την δράση του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου μας και τις  Υπηρεσίες που προσφέρει στους νέους.
 

 

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Νέες θέσεις εργασίας
23/4/2010

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Βύρωνος-Κέννεντυ - ΤΚ 561 21- Αμπελόκηποι
Tηλ. 2310 729177 – 2310 735695 FAX: 2310734077
e-mail : evs@ampelokipoi.gr 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ

 ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ από λογιστικό γραφείο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με κάρτα ανεργίας, απόφοιτος Λυκείου ή ΤΕΙ με καλή γνώση υπολογιστών.

 Άνδρες ζητούνται για καλοκαιρινή απογευματινή απασχόληση σε υπαίθριο βιβλιοπωλείο στη Χαλκιδική.

Διαβάστε Περισσότερα...  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Παγκόσμια Ημέρα Χορού
23/4/2010

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
DSC08903.jpg
Ο 5ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις...
20/4/2010

Πραγματοποιήθηκε ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς κατάφερε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες επαγγελματίες αθλητές και μη καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν ως θεατές.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών καθώς περιελάμβανε, τη μεγάλη διαδρομή των 42χλμ. από την Πέλλα μέχρι την Θεσσαλονίκη και αυτές των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 1.000μ..
Στην διαδρομή των 10 χλμ. η οποία είχε ως αφετηρία της το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» συμμετείχαν σε σύνολο 318 αθλητές.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Παρουσίαση βιβλίου της Παναγιώτας Λάμπρη "Το χάσικο ψωμί"
19/4/2010

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου της κ. Παναγιώτας Λάμπρη με τίτλο «Το χάσιμο ψωμί». 

Ένα βιβλίο στο οποίο η συγγραφέας ξεκινώντας απ’ το προσωπικό της βίωμα, ξαναζωντανεύει το παρελθόν της γενιάς της, το οποίο αναπλάθει με τρυφερότητα και ειλικρινή αγάπη, χωρίς να μεμψιμοιρεί για τον «απολεσθέντα παράδεισο»! Ο αναγνώστης είναι βέβαιο πως θα αναγνωρίσει λίγο ως πολύ δικές του αγαπημένες μνήμες, οι οποίες έμειναν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και συνιστούν μέρος της ύπαρξής του.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
photo podilatikou2010.jpg
Ποδηλατικός Γύρος και Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος
19/4/2010

Για 15η χρονιά ο Δήμος Αμπελοκήπων διοργανώνει τον Ποδηλατικό του Γύρο.
Σε συνεργασία για με τον Ποδηλάτη ο Ποδηλατικός γύρος Αμπελοκήπων θα φιλοξενήσει
το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ,
την Κυριακή 25 Απριλίου στις 11.00 το πρωί
στο Δημοτικό στάδιο των Αμπελοκήπων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
5ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "Μ.Αλέξανδρος"
16/4/2010

Επίσημη σελίδα της Διοργάνωσης www.atgm.gr

«Ο Δήμος Αμπελοκήπων είναι από τους συνδιοργανωτές του Μαραθωνίου από τότε που γεννήθηκε η ιδέα και σχεδιάστηκε, μέχρι και σήμερα και θα είναι για πάντα», όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων, κος Λάζαρος Κυρίζογλου.
Αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα τη διοργάνωση και μέχρι και σήμερα έχει προσφέρει τα μέγιστα: «Ο Δήμος Αμπελοκήπων συμμετέχει ενεργά στον Μαραθώνιο, γιατί αγαπάει το συγκεκριμένο εγχείρημα και κάθε χρόνο το στηρίζει. Πιστεύω ειλικρινά ότι φέτος θα έχουμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες χρονιές, με άτομα ηλικιών από 1 έως 101 ετών.
Ο Μαραθώνιος ως γνωστόν ξεκινάει από την Πέλλα και καταλήγει στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Λόγω της διαδρομής που είναι αρκετά προσιτή, θεωρώ ότι δίνεται η δυνατότητα να πάρουν μέρος αθλητές όλων των ηλικιών», ενώ παράλληλα συμπληρώνει: « Όλοι οι φορείς που συμμετέχουν στην διοργάνωση του αγώνα έδειξαν ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια. Απλά κάθε τι που θεωρούμε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης, το επαναπροσδιορίζουμε την επόμενη χρονιά κι έτσι κάθε χρόνο ανεβαίνουμε και από ένα σκαλοπάτι.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων επιπλέον με το τμήμα αθλητισμού που διαθέτει και την προϊσταμένη του τμήματος, κα Μάγδα Ρουσέτη , έχει τη δυνατότητα να μετέχει στη διοργάνωση όχι μόνο ως μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής της αλλά και ως γραμματειακή υποστήριξη».
πηγή : www.atgm.gr

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Νέες θέσεις εθελοντικής εργασίας στην Ευρώπη
16/4/2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ
Βύρωνος-Κέννεντυ - ΤΚ 561 21- Αμπελόκηποι
Tηλ. 2310 729177 – 2310 735695 Αμπελόκηποι 14 /4 / 2010
FAX: 2310734077
e-mail : evs@ampelokipoi.gr 

Free vacancies for European Voluntary service (EVS)
From: Youth Information Center of Ampelokipi - Thessaloniki

Ενημερωθείτε για τις νέες θέσεις εθελοντικής εργασίας στην Ευρώπη και για μία θέση βραχείας εθελοντικής εργασίας στην Ρωσία  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Καμπάνια ενημέρωσης: "Ανακυκλώνουμε τις συσκευασίες μας"
15/4/2010

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το μήνυμα:
"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΑΣ "

Με στόχο την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς στην ιδέα της ανακύκλωσης, ο Δήμος Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία πρασίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) εφαρμόζει καμπάνια ενημέρωσης με θέμα: «Ανακύκλωση συσκευασιών» σε όλα τα Δημοτικά και Γυμνάσια του Δήμου.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος γίνονται ξεχωριστά σε κάθε τμήμα αναλυτικές εκπαιδευτικές παρουσιάσεις διάρκειας μιας διδακτικής ώρας, από εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου μαθητές και καθηγητές να κατανοήσουν την αξία της συμμετοχής τους στην ανακύκλωση και να μάθουν πόσα από τα καθημερινά τους απορρίμματα μπορούν να ανακυκλωθούν εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
5ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
15/4/2010

5ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΔΡΟΜΟΣ 10 ΚΜ
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.000μ. ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Λίγες μέρες πριν τον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 με σημείο εκκίνησης των δρομέων την κεντρική πλατεία του χωριού Πέλλας, ενώ το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα αποτελεί το σημείο τερματισμού τους.
Παράλληλα, την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και
Δρόμοι 5 Χλμ. και 10 Χλμ. καθώς και αγώνας δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Αγγελίες εργασίας
15/4/2010

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ κι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ σας ενημερώνει για νέες θέσεις εργασίας

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 245 από 254Πρώτη   Προηγούμενη   240  241  242  243  244  [245]  246  247  248  249  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by