Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
27/3/2012

O Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση από την ομάδα του Δήμου «Θεατροκάπηλοι» με τίτλο «ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ» των ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑ & ΑΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗ.Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στο κινηματοθέατρο «Αλ. Μινωτής» Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Π.Γρηγορίου Έ 12) και ώρα 8.00 μ.μ.

 Διαβάστε Περισσότερα... 

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
27/3/2012

 

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού
και ο κλάδος ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΤΕ Μ.Αλεξάνδρου
σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την ‘’Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου’’
με παρουσίαση από τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου,
του παιδικού βιβλίου
‘’ΣΑΛΠΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ’’
το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.30π.μ.
στον αύλειο χώρο του 1ου, 2ου, 12ου Δημ.Σχολείων Αμπελοκήπων
 (Ελ.Βενιζέλου – Πανταζοπούλου).
 
 Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού            Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
                             ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ                 ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2012
27/3/2012

Στα πλαίσια διεξαγωγής του Πολιτισμικού Θεσμού της «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ 2012» που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υλοποιείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ), την Παρασκευή 20 Απριλίου έως και την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στρατοπέδου Μ. Αλέξανδρος,θα διοργανωθεί και “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ” με την συμμετοχή παιχνιδιών Οικολογικού-Εκπαιδευτικού-Αθλητικού χαρακτήρα Ολυμπιακών Προδιαγραφών καθώς και την συμμετοχή ηλεκτροκίνητου τρένου και πράσινων ποδηλάτων για την ανάδειξη και διάδοση του Οικολογικού Πνεύματος. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση της “ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ” να υποβάλλουν σχετική οικονομική προσφορά σε κλειστό φάκελο στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 59) από 27/03/2012 έως και  05/04/2012 και ώρες 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ..Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-727210. Υπεύθυνοι παραλαβής αιτήσεων Αβραμίδης Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αγάπιος. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ β φαση
26/3/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, θέλοντας να στηρίξει τα ελληνικά προϊόντα, τους Έλληνες παραγωγούς και τους κατοίκους του δήμου μας, θα προβεί στην δεύτερη φάση οργάνωσης αγοράς προϊόντων (ρύζι, φασόλια, πατάτες) σε τιμές παραγωγού.

Διαβάστε Περισσότερα... 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
26/3/2012

   Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, τάσσεται στο πλευρό της ΠΟΕ – ΟΤΑ και όλων των εργαζομένων των Δήμων, οι οποίοι, βάσει του Νόμου 4051/2012, έχουν παντελώς άδικα και αδικαιολόγητα εξαιρεθεί από τη λήψη του εκλογικού επιδόματος για τη διεξαγωγή των προσεχών εθνικών εκλογών.

   Όλοι όσοι γνωρίζουν έστω και στο ελάχιστο τις κατά το νόμο διαδικασίες της διεξαγωγής όλων των εκλογικών αναμετρήσεων, εύκολα κατανοούν ότι είναι πρακτικά αδύνατο να διεξαχθούν εκλογές στη χώρα χωρίς τη συνδρομή σε εικοσιτετράωρη βάση όλων ανεξαίρετα των υπαλλήλων των Δήμων, διοικητικών, τεχνικών, υπαλλήλων καθαριότητας, συνεργείων και όλων γενικά των Δημοτικών Υπηρεσιών.

   Για τους λόγους αυτούς και με γνώμονα την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των προσεχών εθνικών εκλογών, καλούμε το Υπουργείο Εσωτερικών να λύσει άμεσα το πρόβλημα.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ «Στα χρόνια του Βενιζέλου»
21/3/2012

        Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «Στα χρόνια του Βενιζέλου: Εσωτερική και εξωτερική πολιτική – οικονομία – εκπαίδευση – πολιτισμός» που διοργανώνεται από το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Παράρτημα Μακεδονίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 και ώρα 19.00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» (Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄12, Θεσσαλονίκη).

 Διαβάστε Περισσότερα... 

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ–ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
21/3/2012

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων σας καλούν στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

 

 Διαβάστε Περισσότερα... 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
21/3/2012

      O Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν σε εκδήλωση στα πλαίσια της «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ» αφιερωμένη στο Λορέντζο Μαβίλη και στον Οδυσσέα Ελύτη, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Στέκι Νεολαίας (Βύρωνος – Κέννεντυ Αμπελόκηποι).Συμμετέχει το συγκρότημα των καθηγητών του Δημοτικού μας Ωδείου οι «ΕΚΤΟΣ», με μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη.

      Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού                                                 Ο Δήμαρχος
        Αποστολίδου Μαρία                                                   Κυρίζογλου Λάζαρος

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ
19/3/2012

     Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου αποδέχθηκε το αίτημα – πρόταση Α.Π. 22795/7.3.2012 έγγραφο του Πρύτανη κ. Ιωάννη Μυλόπουλου για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ προβολών και συζητήσεων στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης με τίτλο «Ο Λόγος των Αποκλεισμένων».

   Ο Δήμος μας θα διαθέσει το κινηματοθέατρο του Δήμου, την τεχνική υποστήριξη καθώς και την συνεργασία των φορέων στην πρωτότυπη αυτή διοργάνωση.
  Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει προβολή εναλλασσόμενων ταινιών σε επτά Δήμους, διοργάνωση θεματικών συζητήσεων σχετικά με τον κοινωνικό αποκλεισμό καθώς και δράσεις, παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο.
  «Μια τέτοια διοργάνωση προάγει την υποστήριξη όλων εκείνων των πληθυσμιακών ομάδων που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό, η ενεργή συμμετοχή του Δήμου μας αποτελεί καθήκον και υποχρέωση μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2012
19/3/2012

     Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των ενοριακών νεανικών παιχνιδιών 2012 στο κλειστό προπονητήριο στίβου «Αναστασία Κελεσίδου», παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.

Διαβάστε Περισσότερα... 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Αναβάθμιση αστικής συγκοινωνίας με δρομολόγηση νέων λεωφορείων
19/3/2012

Με το Α.Π. 3728/16.3.2012 έγγραφο προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.ΣΘ. ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ζητά την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών με δρομολόγηση νέων λεωφορείων.

 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ–ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/3/2012

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης εκσυγχρονίζει τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές του και συμμετέχει στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο δημόσιων φορέων «ΣΥΖΕΥΞΙΣ».

 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/3/2012

          Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Καταναλωτή, με πρωτοβουλία του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης έγινε διανομή 95 τόνων πατάτας Νευροκοπίου προς 0,25 ευρώ το κιλό, 10 τόνοι φασόλια Καστοριάς προς 3 ευρώ το κιλό και 10 τόνοι ρύζι προς 1 ευρώ το κιλό.

          Οι παραγγελίες των πολιτών για τα ανωτέρω προϊόντα συνεχίζουν μέχρι και την Τρίτη 20/3/2012. Η διανομή των παραγγελιών των πολιτών που γίνονται μέχρι την 20/3/2012 θα γίνει σε επόμενη φάση, σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.

          Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς, τα ελληνικά προϊόντα και τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών μας, των οποίων τα εισοδήματα έχουν δραματικά μειωθεί.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Διάθεση προϊόντων
14/3/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου από τις 08:00 (το πρωί) θα ξεκινήσει η διάθεση των προϊόντων για όσους έχουν κάνει τη σχετική δήλωση στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης μέχρι και την Τετάρτη 14.3.2012.
Στο στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου θα διατίθενται πατάτες, ρύζι και φασόλια.
Στο πάρκινγκ της οδού 28ης Οκτωβρίου (δίπλα στο Β΄ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) θα διατίθενται μόνο πατάτες.
Όσοι δηλώσουν από τις 15 έως και τις 20 Μαρτίου 2012 ότι επιθυμούν να προμηθευτούν τα ανωτέρω προϊόντα θα ενημερωθούν για μεταγενέστερη ημερομηνία διάθεσης.
 

 Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

 

 Λάζαρος Κυρίζογλου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
13/3/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στo Δημαρχιακό Μέγαρο Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τις 14:00 το μεσημέρι θα υπάρξει διακοπή των τηλεφώνων λόγω μετατροπής των γραμμών στο δίκτυο "Σύξευξις" για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και κατοίκων μας.
 
 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
12/3/2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία δύο εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
 

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Κατασκευή σχολικού κτηρίου
12/3/2012

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια και η άδεια εκσκαφής για την κατασκευή του 11ου ολοήμερου δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων .

 

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
12/3/2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 11.03.2012 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσ/κης από τον τουρκικό ζυγό (1912-2012).
 

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Ετήσιο μνημόσυνο των μαρτύρων προσκόπων
12/3/2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και την Τοπική Εφορία προσκόπων Μεγάλου Αλεξάνδρου την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 11.30 το πρωί το ετήσιο μνημόσυνο των μαρτύρων προσκόπων που σφαγιάστηκαν στο Αϊδίνι και τα Σώκια Μ.Ασίας από τους Τούρκους.
 
 

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Σελίδα 264 από 287Πρώτη   Προηγούμενη   259  260  261  262  263  [264]  265  266  267  268  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by