Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΠΔΔ-ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ-ΚΑΠΗ-ΤΜΗΜΑ 4
16/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για το ΝΠΔΔ – Παιδικοί Σταθμοι- ΚΑΠΗ –Τμήμα 4» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  21-12-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μαρία Καζαντσίδου (τηλ. 2313.313632),Κυριακή Μητσού (τηλ.2313.313643)
Τεχνική έκθεση
Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/12/2020

Ένα «δέντρο αγάπης» φυτεύτηκε στην Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου με τη συνδρομή των εθελοντών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και της ομάδας «Μαθητές εν δράσει» του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Η δράση έμπρακτης στήριξης του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Αγγελικής Σεμερτζίδου και του Προέδρου της Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Ιωάννη Χαλκίδη, από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής και της καθηγήτριας του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων κ. Μαρίας Μερεχούγια και της ομάδας μαθητών του σχολείου «Μαθητές εν δράσει» και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τους υπεύθυνους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς παρ’ όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ
15/12/2020

Οι παιδαγωγοί των δημοτικών παιδικών & βρεφονηπιακών σταθμών συμμετέχουν εθελοντικά με διάθεση και μεράκι στην πρωτότυπη δράση ¨Πες το με μια κάρτα¨ που οργανώθηκε από τα Ειδικά Σχολεία εν όψει των γιορτινών ημερών έχοντας ως σκοπό τη δημιουργία ευχετήριων καρτών με λόγια αγάπης και ελπίδας προς τους νοσηλευόμενους καθώς και στο ιατρικό  & νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζεται με την πανδημία covid_19 στα νοσοκομεία της πόλης μας.

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Εκδηλώσεις)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
11/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λαμβάνοντας  μέριμνα για τους πολίτες που λόγω της πανδημίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση θα προχωρήσει στη διανομή τροφίμων.

Δελτίο τύπου

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
10/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
« Προμήθεια αθλητικών και γυμναστηριακών ειδών » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  15-12-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Όσες βεβαιώσεις, άδειες, Υ/Δ κλπ  αναφέρονται στην Τεχνική Έκθεση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
10/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση δαπέδων αθλητικών εγκαταστάσεων (πλαστικός χλοοτάπητας)» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  15-12-2020 και ώρα 11:30 π.μ..

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Η ΕΦΕΤΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
10/12/2020

Δείτε την Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δήμου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΕΝΔΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
10/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενώνει της δυνάμεις του με την ομάδα «Μαθητές εν δράση» του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων και ομάδα εθελοντών και στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο «φυτεύοντας» από ένα «δένδρο αγάπης» στην Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη. Τα σαββατοκύριακα 12-13 και 19-20 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ. συλλέγουμε βιβλία, γραφική ύλη, είδη υγιεινής, ρούχα, φάρμακα, είδη οικιακής χρήσης, τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Ας μην αφήσουμε την ελπίδα και το χαμόγελο να σβήσει από τα πρόσωπα των παιδιών. Ελάτε να στολίσουμε το «Δένδρο της αγάπης» για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΡΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
8/12/2020

Συνεχίζεται η εκτέλεση του προγράμματος ανάπλασης/ανακαίνισης των πάρκων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Στην Κοινότητα Αμπελοκήπων ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του πάρκου της οδού Γ. Γεννηματά (από τις οδούς Ι. Χαλκίδη έως Ζωοδόχου Πηγής) με την κατασκευή μίας νέας σύγχρονης παιδικής χαράς με τις φυτεύσεις πρασίνου και τη συντήρηση του ανοιχτού θεάτρου και της πλατείας του αλλά και την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής ελεύθερα αθλουμένων για τους πολίτες. Στην Κοινότητα Μενεμένης και συγκεκριμένα στο πάρκο στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Ρόδων (μεταξύ των οικοδομών της Πρόνοιας στη Μενεμένη) ολοκληρώθηκε το έργο ανακαίνισης με την τοποθέτηση νέων παιχνιδιών  στην παιδική χαρά, νέων καθιστικών αλλά και νέων οργάνων γυμναστικής ελεύθερα αθλουμένων.
Φωτογραφικά στιγιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ RAPID TEST ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ
8/12/2020

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της συνοικίας του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) ότι αύριο Τετάρτη 9/12 από τις 12μ.μ. έως 5μ.μ. κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσει δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορονοϊό (covid-19) στους κατοίκους της περιοχής στο Πολύκεντρο του Αγίου Νεκταρίου (Οδυσσέα Ανδρούτσου 2, Άγιος Νεκτάριος). Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού (μάσκες που να καλύπτουν και τη μύτη και τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου).

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
8/12/2020

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες κατεδάφισης ισόγειου κτίσματος στην οδό Γ. Γεννηματά στην Κοινότητα Αμπελοκήπων, στο οποίο εκδηλώθηκε πρόσφατα πυρκαγιά. Την διαδικασία κατεδάφισης ακολούθησε η απομάκρυνση των μπάζων και ο καθαρισμός του οικοπέδου από συνεργεία του δήμου. Παρακολουθήστε αποσπάσματα:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL2Q7UoCGPGbdeQ7efH1lRsrdu_el9-tPD
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ2-2020
8/12/2020


Τελικός πίνακας κατάταξης ΣΟΧ2/2020

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Προμήθεια και εγκατάσταση πτυσσόμενων ηχομονωτικών διαχωριστικών στο καλλιτεχνικό σχολείο του Δήμου
7/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια και εγκατάσταση πτυσσόμενων ηχομονωτικών διαχωριστικών στο καλλιτεχνικό σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  11-12-2020 και ώρα 11:0 0 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Μαρίνου Μαρία (τηλ. 2313.300938)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
7/12/2020

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής σε μία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο προέβη στην παροχή συσκευασμένων τροφίμων, απορρυπαντικών και ειδών καθαρισμού προς τους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε πολύ.

Φωτογραφία

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΚΤΩΝ ΝΕΡΟΥ
7/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια ψυκτών νερού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  11-12-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Μπάμπου Στέλλα (τηλ. 2313.300963)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ
4/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια ακατέργαστου αλατιού για αποχιονισμό χύμα» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  09-12-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Σαρακατσιάνου Γεωργία (τηλ. 2310.724621)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/12/2020

Τα «καλά» του φόρεσε, ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης καθώς από χθες το βράδυ και μέχρι της 8 Ιανουαρίου 2021, οι δρόμοι θα φωτίζονται με τα γιορτινά φώτα των Χριστουγέννων.
Πλέον οι κεντρικοί δρόμοι και τα δημοτικά κτήρια των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, μετά τη δύση του ηλίου, φωτίζονται με πλούσιο φωτεινό διάκοσμο και φέρνουν το πνεύμα των ημερών πιο κοντά στους κάτοικους και τους επισκέπτες του Δήμου μας, ενώ τα δύο νέα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που κοσμούν τις πλατείες Επταλόφου στους Αμπελόκηπους και Τσομπάνογλου στη Μενεμένη δίνουν μια νότα ακόμα πιο ζεστή και εορταστική.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
4/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια μηχανημάτων και εργαλείων για εξοπλισμό συνεργείων συντήρησης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  07-12-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπήττας Νίκος (τηλ. 2313.300942)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ3-2020
2/12/2020

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ3/2020
ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Πρόγραμμα κατάρτισης για Εργαζόμενους που κατοικούν στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης
2/12/2020

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ υφιστάμενων επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης (ΣΒΑΑ) Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης σε θέματα υπηρεσιών, τουρισμού,  Περιβαλλοντικής διαχείρισης, βιώσιμης ενέργειας, πράσινων και κοινωνικών συμβάσεων» ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5035041. H ανωτέρω Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία 2014 - 2020». Στην ιστοσελίδα της δράσης: http://www.reskillthessaloniki.gr/
παρέχονται λεπτομερή στοιχεία για το ανωτέρω πρόγραμμα και οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης που πρέπει να υποβάλλουν. Ο κάθε ενδιαφερόμενος ΠΡΕΠΕΙ να υποβάλλει την αίτησή του ΜΟΝΟΝ ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το κείμενο, και τους όρους της Πρόσκλησης στο e-mail: meletes@sbe.org.gr, και στο τηλ. 69 41 679 759 (ώρες επικοινωνίας 10:00 –16:00).

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 3 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by