Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021
14/9/2020

Χωρίς προβλήματα και με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά  στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν σε ειδικό καθεστώς σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. 
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου παρέστη στους αγιασμούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης, του σχολικού συγκροτήματος των 3ο 4ο Νηπιαγωγείων και 3ο Δημοτικό Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως 58), του σχολικού συγκροτήματος των 1ου 6ου 7ου Νηπιαγωγείων και 1ου, 2ου, 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων (οδός Πανταζοπούλου) και του 6ου Νηπιαγωγείου Μενεμένης (περιοχή Καζαντζάκη). Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
14/9/2020

Με πολύ κέφι και μουσική συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 11/9 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020». Στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη το νεανικό σχήμα του Δήμου «Dream teen» διασκέδασε με μεγάλες γνωστές επιτυχίες του ξένου και του ελληνικού πενταγράμμου ενώ παράλληλα στην πλατεία Μακεδονομάχων η Γεωργία Μαρνέλου στο τραγούδι, ο Σταύρος Σιώπης στο μπουζούκι και ο Βασίλης Πλιάκας στα πλήκτρα διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με γνωστά λαϊκά τραγούδια. Τα «Χαλκίδεια» συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 14/9 στις 8:30 στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) ο Οδυσσέας Μαυρομάτης στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κοσμάς Σαρηγιαννίδης στο τραγούδι και στο λαούτο και ο Κώστας Κυριτσάκης στο τραγούδι και στην κρητική λύρα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"
14/9/2020

Δείτε το Άρθρο του Δημάρχου στην Εφημερίδα "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020
11/9/2020

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 2/2020 : έξι (6) ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (Με κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου) και έξι (6) ΥΕ Εργατών-τριών Καθαριότητας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩN

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ_ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (κωδ 102)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ_ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (κωδ 103)

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021
11/9/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια των θερινών διακοπών όλα τα διδακτήρια του δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) συντηρήθηκαν, καθαρίσθηκαν και απολυμάνθηκαν ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Για την εφετινή  σχολική χρονιά (2020-2021) ο δήμος μας, έχοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
11/9/2020

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης (άρθρο 221 παρ. 10 του Ν.4412/2016) για το έργο με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)», Αρ. Μελ. 54/2020, προϋπολογισμού 2.207.200,00 € με Φ.Π.Α.» και ανακοίνωση κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
11/9/2020

Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ.  για το έργο με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)», Αρ. Μελ. 54/2020, προϋπολογισμού 2.207.200,00 € με Φ.Π.Α.»

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
11/9/2020

Με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων δημοτών και στελεχών του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10/9 εκπαίδευση αμάχου πληθυσμού για το 2020 με αντικείμενο θέματα πολιτικής άμυνας, στρατιωτικά θέματα, θέματα πυρόσβεσης και Α’ βοηθειών από στελέχη του στρατού, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Για δύο και πλέον ώρες οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν στην αντιμετώπιση ατομικών (πνιγμός, απώλεια αισθήσεων κλπ.) αλλά και σύνθετων (αντιμετώπιση συνθηκών σεισμού, πυρκαγιάς, χημικού, βιολογικού και ραδιολογικού πολέμου) καταστάσεων. Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησε κύκλος ερωταπαντήσεων και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό.
Φωτογραφικά στιγιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ
10/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια κουφωμάτων αλουμινίου για την διευθέτηση αιθουσών νηπιαγωγείων λόγω της υποχρεωτικής εγγραφής προνηπίων » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 14-09-2020 και ώρα 12:30 μ.μ.. Ο τελικός ανάδοχος θα προσκομίσει:
1)    Ποινικό μητρώο του εκπροσώπου ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ για το  προσωπικό που απασχολείται ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
4)    Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών). Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:     Μαρίνου Μαρία (τηλ.2313.313938)   Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ, ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ)
10/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια αντισηπτικού ,μασκών προστασίας και οινοπνεύματος λόγω έκτακτης ανάγκης (κορωνοϊος). » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 14-09-2020 και ώρα 12:30 μ.μ..
Ο τελικός ανάδοχος θα προσκομίσει:
1)    Ποινικό μητρώο του εκπροσώπου ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ για το  προσωπικό που απασχολείται ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
4)    Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνικη έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
10/9/2020

Επειδή οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω μείωσης της καθιερωμένης προσφοράς, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" διοργανώνει νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 15/9 από τις 9π.μ. έως 1μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 12 2ος όροφος). Όπως και στις προηγούμενες εθελοντικές αιμοδοσίες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Επισημαίνουμε ότι ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας της Covid-19, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη, προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν. Δώσε αίμα. Μοιράσου τη ζωή.

Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 9/9/2020
10/9/2020

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020» στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο π. Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου η θεατρική παράσταση «Οι κυρίες της αυλής» μια υπέροχη κωμωδία από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας ενώ απολαύσαμε στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη μία βραδιά γεμάτη κέφι και μελωδίες με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Στις εκδηλώσεις μας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Δελτίο τύπου

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ 8/9/2020
9/9/2020

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η παιδική θεατρική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας». Μια διαδραστική παράσταση βασισμένη στο κλασικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντήθηκαν και στο ταξίδι τους είχαν βοηθούς τους τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην δράση. Την ίδια ημέρα στην πλατεία Δημοκρατίας, η αγαπημένη Κατερίνα Κυριακού μας υποδέχθηκε με τον Βασίλη Φυλλαρίδη στα πλήκτρα και τον Κώστα Παζ στο μπουζούκι σε μία βραδιά γεμάτη κέφι και μελωδίες. Στις εκδηλώσεις μας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
8/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση μονώσεων Σχολικών και Δημοτικών κτιρίων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  10-09-2020 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΧΑΛΚΙΔΙΕΑ 2020
8/9/2020

Με τη λαϊκή φωνή του Γιάννη Διονυσίου ξεκίνησε το πολιτιστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Χαλκίδεια 2020» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Για δύο περίπου ώρες οι παριστάμενοι διασκέδασαν με τις μοναδικές ερμηνείες παλιών καλών λαϊκών τραγουδιών από ένα καλλιτεχνικό σύνολο που ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό ακόμη και σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που βιώνουμε λόγω του κορονοϊού. Συνέχεια των Χαλκιδείων 2020 σήμερα Τρίτη με την παιδική θεατρική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» στις 8:00 μ.μ. στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» ενώ στις 8:30 στην Πλατεία Δημοκρατίας, η αγαπημένη Κατερίνα Κυριακού μας υποδέχεται με τον Βασίλη Φυλλαρίδη στα πλήκτρα και τον Κώστα Παζ στο μπουζούκι για μία βραδιά γεμάτη κέφι και μελωδίες. Είσοδος ελεύθερη, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ
7/9/2020

Σχετικά με σχόλια, τα οποία γίνονται στο διαδίκτυο για το πρόγραμμα διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο και θέτουμε υπόψη του τα εξής:
(1) Η διανομή πραγματοποιείται από 3-9/9/20. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί με μήνυμα.
(2) Όσον αφορά τα είδη που διανέμονται τώρα, είναι προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ), δηλαδή απορρυπαντικά, σαμπουάν κλπ. Ξηρά προϊόντα (τρόφιμα) δεν υπάρχουν σε ποσότητες που να μπορούν να δοθούν σε όλους τους ωφελούμενους, οπότε γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ωφελούμενοι. Το ίδιο το πρόγραμμα ΤΕΒΑ προβλέπει αναδιανομή σε επιλεγμένες κατηγορίες με κοινωνικά κριτήρια πχ πολυμελείς οικογένειες. Δυστυχώς όπως μας έχουν ενημερώσει από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη Διαχειριστική Αρχή, δε γίνεται να εντοπιστούν ηλεκτρονικά οι μονογονεϊκές οικογένειες. Όλες οι διανομές γίνονται με τήρηση κάθε διαφάνειας και νομιμότητας.
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
7/9/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 59.997,10€ πλέον ΦΠΑ 6% και 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 73.239,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020"
7/9/2020

Ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 6/9 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020» οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην μνήμη του αγωνιστή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας Γιάννη Χαλκίδη. Οι εκδηλώσεις, όπως κάθε έτος ξεκινούν με την τέλεση της επιμνημόσυνης Δέησης εις μνήμην του Γιάννη Χαλκίδη στην πλατεία Επταλόφου. Στη σύντομη λόγω των συνθηκών τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, πολιτιστικών συλλόγων καθώς και τα μέλη της οικογένειας του Γιάννη Χαλκίδη. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα Δευτέρα 7/9 στις 8μμ στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» με μια μουσική λαϊκή βραδιά με τη φωνή του Γιάννη Διονυσίου, το μπουζούκι του Γιώργου Γεωργόπουλου και της παρέας τους. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ
7/9/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει διεθνή ανοικτό διαγωνισμό άνω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και των νομικών του προσώπων» με κριτήριο ανάθεσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί της νόμιμα διαμορφούμενη μέση τιμή της περιοχής, του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (για τα υγρά καύσιμα) και την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής (για τα λιπαντικά).
Προκήρυξη...
Τεχνική έκθεση...
Διακήρυξη...
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)/Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)(pdf)
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)/Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)(xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
7/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα) προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής: Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Καθαριστικό υγρό γεν.χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων (Σύνολο κιλών ανά αίτηση:8,20 κιλά).
Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 3 από 285Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by