Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ
22/10/2019

Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, δωρεάν εξέταση οστικής πυκνότητας για την οστεοπόρωση στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου από τις 9:00πμ έως τις 13:30μμ. Για πληροφορίες  μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλ. 2310 760026.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ5/2019
22/10/2019

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.) ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων ωρομίσθιων καθηγητών μουσικής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων του Δημοτικού Ωδείου της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., που εδρεύει στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ5-2019
2) ΑΙΤΗΣΗ
3) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 23-10-2019 ΕΩΣ 01-11-2019

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ 25/10/2019
22/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην τραγουδίστρια της Νίκης του έπους του '40 την Παρασκευή 25/10/2019 στις 7:30 μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Τσάμη. Την ορχήστρα αποτελούν οι: ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΤΣΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΗΣ. Συμμετέχουν οι χορωδίες των Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων και Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης καθώς και η Χορωδία Γυναικών του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
22/10/2019

Για την επικρατούσα κατάσταση σχετικά με την απόδοση στις τοπικές κοινωνίες των παλιών στρατοπέδων που βρίσκονται στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης μίλησε σε ομιλία του στο πλαίσιο της ημερίδας με τίτλο «Σχέδιο Θεσσαλονίκης» που διοργάνωσε η εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» και το portal www.makthes.gr, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Στόχος της ημερίδας, η οποία διεξάγεται από το πρωί της Δευτέρας 21/10 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, είναι μέσα από τον γόνιμο διάλογο και τη σύνθεση απόψεων να προκύψει μια κοινή συνισταμένη, ένα κοινό Σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
21/10/2019

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή δύο νέων χωματουργικών μηχανημάτων, ενός μικρού (mini) ελαστικοφόρου φορτωτή («Διαβολάκι»), ενός μικρού (mini) ερπυστριοφόρου εκσκαφέα («Τσαπάκι») και πρόσθετου βοηθητικού εξοπλισμού (Παρελκόμενη αρίδα, πιρούνια παλετών και ράμπα φόρτωσης μικρών βαρέων οχημάτων σε φορτηγό μεταφοράς).

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
21/10/2019

Στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας ΑΞ06 (Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων), ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης της αυλής στο 1ο Γυμνάσιο  Μενεμένης και των Λυκειακών Τάξεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Ε.Π. Κεντρική Μακεδονία 2014-20 και συνολική δημόσια δαπάνη 157.000,00 ευρώ και προβλεπόταν η ανάπλαση του αύλειου χώρου του 1ου Γυμνασίου Μενεμένης, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ν. Κουντουριώτη και Ομήρου στη Δ.Κ. Μενεμένης.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
21/10/2019

Παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δύο απίθανες ξέφρενες κωμωδίες της Βούλας Αργυράκη «Αχ αυτές οι μάνες μας» από την θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «Πελλαία Μούσα» και «Πέθανε η Θεία ?» από την θεατρική ομάδα του Σύλλόγου Στραντζαλιωτών «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων «Αλ. Μινωτής». Συγχαίρουμε τις δύο θεατρικές ομάδες για τις εξαίρετες ερμηνείες και την κ. Αργυράκη για το αστείρευτο ταλέντο της. Ο δήμος ευχαριστεί θερμά και τους συμπολίτες μας που για ακόμη μία φορά προσέφεραν και στις δύο παραστάσεις τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Επόμενο ραντεβού με το θέατρο, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 8μ.μ. με την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» από τη θεατρική ομάδα «Θεατροκάπηλοι».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
21/10/2019

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19.10.19 η υπογραφή του Σύμφωνου Συνεργασίας μεταξύ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) με την επωνυμία «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη» και φορέων για τον επίσημο εγκαινιασμό ενός Παγκόσμιου Δικτύου Βυζαντινών Πόλεων, με σκοπό την ανάπτυξη στενής συνεργασίας στον πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό τομέα. Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι και η ανάδειξη της ταυτότητας της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΛΑ
21/10/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20/10 η παρουσίαση του βιβλίου του  πρώην Υπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (1991-1992) Γιώργου Σούρλα με τίτλο «Δεν ξεχάσαμε τους ήρωες του έπους 1940-4» η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα παρακείμενη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Ελευθέριο-Κορδελιού. Για το βιβλίο μίλησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος εξήρε το συγγραφέα για τη συμβολή του στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και τον αγώνα που κάνει για την εκπλήρωση των θρησκευτικών, εθιμικών και εθνικών υποχρεώσεών της Πατρίδας μας.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΚΤΥΠ Α.Ε.
21/10/2019

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 19/10 στο Δημαρχείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, συνάντηση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου με το Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) Ιωάννη Χαρονίτη. Στη συνάντηση συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤΥΠ Α.Ε. ενώ από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
21/10/2019

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι τελετές εγκαινίων του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην περιοχή ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 64) καθώς και της έκθεσης ζωγραφικής του Ευθύμιου Βαρλάμη με τίτλο «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: τέχνη-πίστη-θεραπεία» στο χώρο υποδοχής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» το πρωί της Παρασκευής 18/10 στις οποίες παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου. Τα εγκαίνια και των δύο χώρων τελέστηκαν από την Αυτού Θειοτάτη Παναγιώτητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο ενώ στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, της ηγεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
18/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε δύο θεατρικές παραστάσεις, δύο απίθανες ξέφρενες κωμωδίες το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με την πένα και την σκηνοθετική ματιά της Βούλας Αργυράκη.  Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε στο Κινηματοθέατρο «Αλ. Μινωτής» (Π. Γρηγορίου Ε΄12) από την θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «Πελλαία Μούσα» την παράσταση «Αχ αυτές οι μάνες μας» και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. από την θεατρική ομάδα του Σύλλόγου Στραντζαλιωτών «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» την παράσταση «Πέθανε η Θεία ?». Είσοδος Ελεύθερη. Προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αχ αυτές οι μάνες μας
Πέθανε η Θεία ?

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019
18/10/2019

Με κεντρικό σύνθημα “Όλοι μαζί διαμορφώνουμε τη σύγχρονη βιώσιμη πόλη στην οποία ζούμε και κυκλοφορούμε” κορυφώθηκαν και ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου οι διαδημοτικές δράσεις που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι Δήμοι Κορδελιού Ευόσμου, Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων Μενεμένης  στο πλαίσιο της κοινής συμμετοχής τους στην  “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019”.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
17/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 10:00 στην πλατεία Επταλόφου, για δύο ώρες περίπου.

Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ Π.Α.Π.
17/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Εύοσμου την Τετάρτη 23/10/2019 και ώρες 9:00πμ έως 13:00μμ. διεξαγωγή δωρεάν ΤΕΣΤ Π.Α.Π. και ψηλάφησης μαστού στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου.
Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλ. 2310760026.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΜΟΙΒΗ ΕΚΤΙΜΗΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
16/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Αμοιβή εκτιμητή μισθωτής αξίας ακινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18/10/2019 και ώρα 11:30.πμ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μητσού Κυριακή  (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ
16/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος εξαερισμού στο σιδεράδικο» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18/10/2019 και ώρα 11:30.πμ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μαΐτου  Ξανθούλα (τηλ. 2313.300951)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
16/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για τη «Προμήθεια αθλητικών και γυμναστηριακών ειδών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21-10-2019 και ώρα 11:00 π.μ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Χαρίση Αφροδίτη  (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ
14/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 17/10/2019 και ώρα 11:30.πμ. Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο τελικός ανάδοχος είναι τα εξής:
1) Ποινικό μητρώο (ή ΑΔΤ για να το  ζητήσει η Υπηρεσία )
2) Φορολογική ενημερότητα  της εταιρίας.
3) Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας (από τον ΕΦΚΑ για το αν απασχολείτε ή όχι προσωπικό και αν πρόκειται για ατομική εταιρία  και από το Ταμείο σας ότι πληρώνετε  τις εισφορές σας).
4) Αν πρόκειται για την εταιρία καταστατικό εκπροσώπησης 30 ημερών από το ΓΕΜΗ.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κωνσταντίνος Κόγκας  (τηλ. 2313.313694)
Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
14/10/2019

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2019 στο ΕΑΚ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αμπελοκήπων, ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ στη μνήμη των Θεόδωρου Μπακιρτζόγλου και Νίκου Χαραλαμπάκη.
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα....

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 3 από 259Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by