Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Mουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό των παθών του Κυρίου
9/4/2019

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Προμήθεια καδοπλυντηρίου χωριτικότητας καθαρού νερού τουλάχιστον 3,5m3
9/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμέμης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την «Προμήθεια ενός καδοπλυντηρίου χωρητικότητας καθαρού νερού τουλάχιστον 3,5m3». Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής και εκτιμώμενη αξία είναι 140.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: €112.903,23 ΦΠΑ : 27.096,77€).
ΤΕΥΔ
Προκήρυξη
Διακήρυξη

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Εορτασμός Παγκόσμιας ημέρας των Ρομά
9/4/2019

Παρουσία του Δήμαρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, γονέων, κηδεμόνων, εκπαιδευτικών και μαθητών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 08/04 η επετειακή εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα Ρομά στο 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο  Μενεμένης. Λαμβάνοντας το λόγο ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου, των εκπαιδευτικών και του Φάρου του Κόσμου στον τομέα της εκπαίδευσης, η καρποί της οποίας είναι πλέον ορατοί.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Μικρασιατικού Συλλόγου Μενεμένης-Αμπελοκήπων "Αγία Παρασκευή"
8/4/2019

Ένα μοναδικό διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων και μνήμης από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μενεμένης-Αμπελοκήπων «Αγία Παρασκευή» παρακολούθησαν όσοι παρέστησαν τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής 6 και 7 Απριλίου αντίστοιχα. Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Μικρασιατών μνήμες», ενώ το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 1η  Χορωδιακή Συνάντηση με σκοπούς και τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες ερμηνευμένα από τις χορωδίες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Εντοπίων Ν. Εφέσσου Πιερίας «Το Στούπι», του Μικρασιατικού Συλλόγου Ν. Ευκαρπίας «Ουσάκ» και τη χορωδία Κρήνης Χαλκιδικής. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Άρθρο της εφημερίδας "ΚΑΡΦΙΤΣΑ" για το πρόγραμμα ανακύκλωσης Follow Green
8/4/2019


Δείτε το άρθρο

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Πασχαλιάτικο μπαζάρ Συλλόγου Συνδρόμου Down
8/4/2019

Το ετήσιο πασχαλιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Συνδρόμου Down  Ελλάδος επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος θαύμασε τις δημιουργίες και αγόρασε δώρα για τις πασχαλινές γιορτές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ετήσιος χορός Ελπίδας Αμπελοκήπων
8/4/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 06/04 ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου «Ελπίς Αμπελοκήπων». Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου και παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Συντήρηση και επισκευή κεντρικών και τοπικών κλιματιστικών μονάδων
5/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση και επισκευή  κεντρικών και τοπικών κλιματιστικών μονάδων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  09-04-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
 Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς (συνολικά)

Έντυπο προσφοράς ΟΜΑΔΑ Α

Έντυπο προσφοράς ΟΜΑΔΑ Β

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο
3/4/2019

Δύο μαγευτικές μελωδικές βραδιές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν το διήμερο 1 και 2 Απριλίου στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκήνη «Σοφία Βέμπο». Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου οι σοπράνο Νεφέλη Σπυροπούλου και Δώρα Κυριακίδου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού με τη συνοδεία της κ. Κατερίνας Σακέτα στο πιάνο ενώ το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου τη σκυτάλη πήρε η Θεανώ Σακαλίδου με τραγούδια που εξυμνούν τον έρωτα συνοδευόμενη από την κ. Άντελα Πετράλη στο πιάνο. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος κόσμου. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Πλειοδοτικός διαγωνισμός για τη διοργάνωση "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑΣ" με τη συμμετοχή ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
3/4/2019

Στα πλαίσια διεξαγωγής του Πολιτιστικού Θεσμού της «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ 2019» που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υλοποιείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ), την Τετάρτη 01 Μαΐου έως και το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στρατοπέδου Μ. Αλέξανδρος, θα διοργανωθεί και “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ” με την συμμετοχή ΛΟΥΝΑ-ΠΑΡΚ για την οποία θα διεξαχθεί πλειοδοτικός διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 4 από 487Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by