Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
7/9/2020

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, οι εκδηλώσεις Μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, με σεβασμό στην ιστορία και στην εθνική μνήμη. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου καθώς η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων ξεκίνησε με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου στο Χορτιάτη, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το Επιμνημόσυνο Αρχιερατικό Τρισάγιο στο Μνημείο των θυμάτων. Ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων και τήρηση σιγής στη μνήμη των 149 θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
Στην εκδήλωση μνήμης παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΚ ΒΑΡΝΑΒΑ
7/9/2020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ Λάζαρο Κυρίζογλου για τη διάθεση ατόμων και μηχανημάτων για την απολύμανση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Δείτε την επιστολή

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ 3/2020
7/9/2020

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΣΟΧ 3/2020 (Α.Π. 14408/20-08-2020) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ  ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά και φέτος τη μνήμη του συμπολίτη μας Γιάννη Χαλκίδη με την ετήσια γιορτή "Χαλκίδεια 2020" από τις 6 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ανοιχτούς χώρους σε όλο το δήμο με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων κατ’ εφαρμογή των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (μέγιστος αριθμός 50 ατόμων ανά εκδήλωση). Είσοδος ελεύθερη.
Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
31/8/2020

Ένα εξαιρετικό άρθρο για την Μονή της Χώρας από τον φιλόλογο και συμπολίτη μας κ. Δημήτρη Παυλακούδη. Θα το βρείτε επίσης στο σύνδεσμο: https://www.makthes.gr/i-chora-ton-zonton-kai-i-chora-ton-asevon-306336

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΚ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
30/8/2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΚ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
28/8/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών από την πανδημία του κορωνοϊού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 31-08-2020 και ώρα 10:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Καρατόσιου Πασχαλίνα (τηλ. 2313.313619)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΩΝ
27/8/2020

Επείγουσα διαδημοτική σύσκεψη και κοινή πολιτική δήμων Κορδελιού – Ευόσμου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά για τους αθλητικούς χώρους στην εποχή κορωνοϊού COVID – 19
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενόψει της επανέναρξης προπονητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας και τους κινδύνους διάδοσης κορωνοϊού COVID -19, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, επείγουσα διαδημοτική σύσκεψη δήμων δυτικής Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης στη Σταυρούπολη, με θέμα τη διαχείριση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους συλλόγους.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΑΠ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ
27/8/2020

Σε συνέχεια του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι έχει αναρτηθεί η δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης, με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο του 2020.
Για το ακαδημαϊκό έτος 2020- 2021 προσφέρονται δωρεάν 35 θέσεις φοίτησης σε 8 προπτυχιακά και 1 ειδικό πρόγραμμα σπουδών, καθώς και σε 38 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, η έναρξη των οποίων θα γίνει τον Οκτώβριο του 2020.
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
26/8/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  28-08-2020 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Καρατόσιου Πασχαλίνα (τηλ. 2313.313619)
Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
''Back to School'' με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
26/8/2020

Το Followgreen Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ενισχύει και επιβραβεύει την προσπάθεια γονέων και μαθητών για ανακύκλωση, προσφέροντας δυνατότητα συμμετοχής σε:
•    κλήρωση για μία δωροεπιταγή αξίας 150€ για αγορές σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών και,
•    υπέροχες εκπτώσεις για σχολικά είδη & υπηρεσίες των συνεργαζόμενων τοπικών επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερα...
Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
25/8/2020

Επί τη ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν το απόγευμα της Δευτέρας 24/8 στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του Ηρακλή Αμπελοκήπων ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλή». Στη σύντομη τελετή το παρών έδωσαν η διοίκηση του της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες της ομάδας και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Ο δήμαρχος συνεχάρη τη διοίκηση και τους παίκτες για τις επιτυχίες της ομάδας και για την άνοδο στην Γ’ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Επίσκεψη του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Στράτου Σιμόπουλου στο Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
25/8/2020

Το Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Στράτο Σιμόπουλο υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας 24/8 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου τον οποίο και ενημέρωσε για την πορεία του τεχνικού προγράμματος του δήμου, για τα έργα που πραγματοποιούνται καθώς και για τις μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Δήμαρχος παρέδωσε στον κ. Σιμόπουλο σχετικό ενημερωτικό φάκελο. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος.

Στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
21/8/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, από  25/5/2017 λειτουργεί Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας»). Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών του δήμου, που διαβιούν κάτω από το όριο κινδύνου της φτώχειας (όπως αυτά ορίζονται από την ΕΛΣΤΑΤ).  Όλα  τα παρεχόμενα είδη είναι εντελώς δωρεάν και διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, ειδή ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης, παιχνίδια και είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd – dvd. Οι ποσότητες των προϊόντων που διανέμονται είναι ανάλογες με τα εκάστοτε διαθέσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Οι αιτήσεις υποβάλλονται μία φορά τον χρόνο, στην αρχή του έτους.
Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Τοποθέτηση των μαρμάρινων πλακών
10/8/2020

Σε εκτέλεση σχετικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προχώρησε σήμερα Δευτέρα 10/08/2020 στην τοποθέτηση των μαρμάρινων πλακών (α) στο κτήριο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου (πρώην Δημαρχείο Μενεμένης) το οποίο μετονομάσθηκε σε «Δημοτικό Κτήριο Σωτήρης Γεωργιάδης» προς τιμήν του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Μενεμένης και (β) στο κτήριο του ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10) το οποίο μετονομάσθηκε σε «Δημοτικό Κτήριο Γεώργιος Μύθυμης» προς τιμήν του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Μενεμένης.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
4/8/2020

Μετά την έκδοση και ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ του Ο.Α.Ε.Δ. Νο 4/2020, στο πλαίσιο της Δράσης : «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 2014 - 2020», ενημερώνουμε τους επιλεγέντες ωφελούμενους, ότι :

Διαβάστε Περισσότερα...  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/8/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για την «Συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  10-08-2020 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κόγκας Κωνσταντίνος (τηλ. 2313.313693)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Αναβολή των προγραμματισμένων προβολών της ταινίας "ΕΥΤΥΧΙΑ"
1/8/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σινεφίλ ότι προς αποφυγήν εξαπλώσεως της πανδημίας οι προγραμματισμένες προβολές της ταινίας “ΕΥΤΥΧΙΑ” στο πλαίσιο του Θερινού μας Κινηματογράφου τη Δευτέρα 03-08-2020 και την Τρίτη 04-08-2020 θα αναβληθούν. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Το γυμναστήριο του Α' ΚΑΠΗ θα παραμείνει ανοιχτό με ΔΩΡΕΑΝ άσκηση τον Αύγουστο
31/7/2020

Συνεχίζουμε και τον Αύγουστο. Το γυμναστήριο του Α' ΚΑΠΗ (Βύρωνος με Κένεντι) θα παραμείνει ανοιχτό με  ΔΩΡΕΑΝ άσκηση στην αίθουσα βαρών τον Αύγουστο  μέχρι τις 7 Αυγούστου και θα ανοίξει πάλι στις 24 Αυγούστου. Σήμερα με το πέρας των προγραμμάτων "Αθλησης για Όλους" ευχόμαστε στις αθλούμενες των τμημάτων αίθουσας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ….

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Συγχαρητήρια στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την επανατοποθέτηση του ανδριάντα του Ίωνα Δραγούμη
31/7/2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31.7.2020 η τελετή επανατοποθέτησης του ανδριάντα του Ίωνα Δραγούμη (1878-1920) στο πάρκο ΧΑΝΘ από το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Ο Ίωνας Δραγούμης υπήρξε ασυμβίβαστος, διπλωμάτης, ήρωας του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα (του Μακεδονικού Αγώνα), πολιτικός, λογοτέχνης, διανοούμενος.
Δείτε περισσότερα
Φωτογρφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 4 από 285Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by