Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Ασφαλτοστρώσεις-συντηρήσεις οδών
5/10/2018

Ξεκίνησαν σε όλους τους συνοικισμούς του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης οι εργασίες συντηρήσεων-ασφαλτοστρώσεων του εσωτερικού οδικού δικτύου του δήμου. Ήδη ασφαλτοστρωθήκαν η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου στο οικισμό του Αγ. Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) η οδός Γ. Γεννηματά στους Αμπελόκηπους. Σήμερα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ και Κανάρη στους Αμπελόκηπους.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθεια ψυχρής ασφάλτου
4/10/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια ψυχρής ασφάλτου » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 09/10/2018 και ώρα 11:30.πμ.
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε μαζί με την προσφορά είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο (ή φωτοτυπία ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία –για όλα τα μέλη ΔΣ αν πρόκειται για ΑΕ
        και για τους διαχειριστές αν πρόκειται για Ο.Ε.).
2)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3)   Ασφαλιστική ενημερότητα (μη οφειλής εισφορών των διαχειριστών ή των μελών του ΔΣ από το ταμείο
ασφάλισης σας) και για την ασφάλιση ή μη του προσωπικού από τον ΕΦΚΑ (ηλεκτρονικά).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Βασιλειάδης Ιωάννης   (τηλ. 2313300947)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Επιστολή του Δημάρχου προς τον Υπουργό Μεταφορών κ.Σπίρτζη
3/10/2018

Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σύμφωνα με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συναινεί  στην παράταση των προσωρινών  κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αποκλεισμού τμήματος της οδού Αγ. Παρασκευής Μενεμένης, εκατέρωθεν των σιδηροδρομικών γραμμών για δύο (2) μήνες, δηλαδή ως 31.10.2018 όπως αιτείται η ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ σε σχετικό αίτημά της, διαβίβασε με επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου με κοινοποίηση στην ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.. Το συγκεκριμένο τμήμα παραμένει  κλειστό λόγω των εργασιών της υπογειοποίησης της οδού Αγ. Παρασκευής Μενεμένης. Στην επιστολή του ο κ. Κυρίζογλου τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο ισόπεδος οδικός κόμβος στην οδό Κ.Δ – Καραντινού με την οδό Μοναστηρίου και των επεμβάσεων επ΄ αυτής μαζί με την  οδό  Κάτω Διάβασης Οχημάτων από οδό Μοναστηρίου έως την οδό Αγ. Παρασκευής στο ύψος της οδού Ελ. Αλεξίου πρέπει να δοθούν άμεσα σε κυκλοφορία προσθέτοντας ότι οι καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής δυσφορούν και διαμαρτύρονται.

Επιστολή του Δημάρχου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Χορήγηση ειδικού βοηθήματος για ληξιπρόθεσμες οφειλές ηλεκτρικής ενέργειας
3/10/2018

Με το άρθρο 36 του Ν. 4508/2017 και την ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/2018 απόφαση καθορίστηκαν τα κριτήρια και η διαδικασία για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά στο γραφείο του Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής που λειτουργεί επί της οδού Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη (1ος όροφος), κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, ώρες 08:00-14:00.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Αγιασμοί στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)
3/10/2018

Με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς 2018-2019 πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 3/10 και οι αγιασμοί στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Αμπελοκήπων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ). Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΔΑΜ κ. Κυριάκος Αβραμίδης, προσωπικό των δύο δομών και, φυσικά, τα παιδιά που φιλοξενούνται.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Κοινωνική Πολιτική (Εκδηλώσεις)
Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2018 για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της ΚΔΕΔΑΜ
2/10/2018

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2-2018 της ΚΔΕΔΑΜ

Έντυπο αίτησης

Παράρτημα ΣΟΧ 2-2018

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2018 για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της ΚΔΕΔΑΜ
2/10/2018

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1-2018 της ΚΔΕΔΑΜ

Έντυπο αίτησης

Παράρτημα ΣΟΧ 1-2018

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού της ΚΔΕΔΑΜ
1/10/2018

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την Προμήθεια: α) Υλικών και εξοπλισμού διαμόρφωσης υφιστάμενου κτιριακού χώρου για την ίδρυση και λειτουργία ενός (1) νέου βρεφικού τμήματος σε ένα (1) νέο Βρεφικό Σταθμό της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.  β) Προμήθεια επίπλων και απαραίτητου εξοπλισμού για την ίδρυση και λειτουργία του νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας, στα πλαίσια της με αρ. πρωτ.: 3777/02.05.2018 (ΑΔΑ:66ΞΥ465ΖΩ5-Γ6Ψ) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή του νομικού προσώπου του Δήμου στο «Πρόγραμμα χρηματοδότησης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής
φροντίδας»

Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού

Τεχνική έκθεση

Οικονομική προσφορά

Υπεύθηνη δήλωση ΤΕΥ

Τιμολόγιο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Διήμερες εκδηλώσεις της επετείου συμπλήρωσης 100 ετών από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου
1/10/2018

Πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή οι διήμερες εκδηλώσεις της επετείου συμπλήρωσης 100 ετών  (1918-2018) από την λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου (1914-1918) με επίκεντρο τα Συμμαχικά Κοιμητήρια (Ζέϊτενλικ) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.
Τις εκδηλώσεις συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και ο Δήμος Αμπελοκήπων  - Μενεμένης

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Ομιλία του Δημάρχου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Μεταβίβαση ακινήτων εντός των διοικητικών ορίων του δήμου μας στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε
28/9/2018

Την ανησυχία του για τη μεταβίβαση ακινήτων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στη Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.) εξέφρασε με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Δελτίο τύπου

Επιστολή

Συνημμένα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 4 από 454Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by