Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης (άρθρο 221 Ν.4412/2016)
25/2/2020

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης (άρθρο 221 Ν.4412/2016) για τη μελέτη: "ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΤΧΣ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 135/2018)

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Εκδήλωση του ι.ν. Αγ. παντελεήμονος
24/2/2020

Μια σπουδαία επετειακή εκδήλωση επί τη ενθρόνισει της Ιεράς Εικόνος «Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας» με τίτλο «Στην αυλή της Παναγιάς μας»  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης υπό την  αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων και του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.
Η  κατάμεστη αίθουσα πλημμύρισε από κόσμο, μελωδίες και χορούς από την Δυτική Θράκη, την Σάμο, τον Πόντο, την Ανατολική Θράκη και την Μακεδονία. 
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης παρακολούθησε την υπέροχη εκδήλωση και ευχαρίστησε όλα τα χορευτικά τμήματα που συμμετείχαν συγκεκριμένα: τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης & Παραρτήματος Μανδρακίου «ο Βιότοπος», Ε.Ν.Ε.Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου Αμπελοκήπων Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Ε.Ν.Ε.Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων  και Ε.Ν.Ε.Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων καθώς και όλους τους μουσικούς.
Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Βράβευση του δημάρχου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ
24/2/2020

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24/2 η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο κατά την οποία τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου για την πολυετή προσφορά του στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα Σωματεία της και γενικότερα στον Αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την τιμή και τόνισε ότι και εφέτος ο Δήμος στέκεται αρωγός στον αθλητισμό ενισχύοντας οικονομικά τους αθλητικούς συλλόγους ώστε να μπορούν να προσφέρουν αδιάληπτα τις υπηρεσίες τους στη νεολαία.

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας
24/2/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Συγκεκριμένα παραβρέθηκε στην κοπή βασιλόπιτας του γυμναστικού συλλόγου «Πόντος Judo», της ένωσης ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Βορείου Ελλάδος καθώς και στα μουσικά τμήματα Μενεμένης. Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή την  κοπή  της παραδοσιακής βασιλόπιτας συναντόμαστε, ανταλλάσσουμε ευχές και θέτουμε στόχους για τη νέα χρονιά».

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Προμήθεια φωτογραφικού υλικού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης
24/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια φωτογραφικού υλικού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  27-02-2020 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
 Θεοδωρίδης Θαλής (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται από συλλόγους και φορείς του Δήμου μας
24/2/2020

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται από συλλόγους και φορείς του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου έδωσε το παρών σε πολλές από αυτές. Συγκεκριμένα παραβρέθηκε στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού Αμπελοκήπων, του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων καθώς και στον αποκριάτικο χορό των εθελοντών του δήμου μας τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς. Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία του στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «Εύξεινος πόντος». Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές και τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση και δήλωσε την έμπρακτη συμμετοχή και στήριξή του.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Καθαρισμός του χώρου πέριξ της κεντρικής αγοράς θεσσαλονίκης
24/2/2020

Καθαρισμός του χώρου πέριξ της κεντρικής αγοράς θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης & Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων
24/2/2020

Στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2020, η Εκδήλωση ενημέρωσης  για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης & Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, με στόχο την έναρξη υλοποίησης του έργου στο Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Αποκριάτικο τριήμερο στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
24/2/2020

Ένα αποκριάτικο τριήμερο περίμενε όσους επισκέφθηκαν το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τις 21-23 Φεβρουαρίου. Με πολύ κέφι, χορό και ευφάνταστες αμφιέσεις «ντύθηκε» το απόγευμα της Παρασκευής 21/02 η οδός Γ. Χαλκίδη με την αποκριάτικη εκδήλωση που ετοιμάστηκε από το Δήμο και την Αντιδημαρχεία Πολιτισμού

Δελτίο τύπου

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ
24/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Πρόγραμμα διανομής

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Τελετή βράβευσης του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Παραμυθιού
24/2/2020

Στην τελετή βράβευσης του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Παραμυθιού που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/2 παρεβρέθη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές συγχαίροντας ταυτόχρονα και τους διοργανωτές.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.)
21/2/2020

Έναρξη των προγραμμάτων και συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ
21/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Υπηρεσίες ηχητικής κάλυψης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  25-02-2020 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Τεχνική έκθεση...
Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΣΕ Α.Ε.
21/2/2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 20/2/20 συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης - Α’ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και του Προέδρου της ΟΣΕ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνου Σπηλιόπουλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κυρίζογλου έθεσε το θέμα της αντικατάστασης της παλαιάς (άνω των 70 ετών) μεταλλικής πεζογέφυρας που βρίσκεται πάνω από τις γραμμές του ΟΣΕ στο ύψος της οδού Καλλιθέας και συνδέει τους Αμπελόκηπους με την οδό Μοναστηρίου και αντιστρόφως. Ο Πρόεδρος της ΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε στο Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης τη βούληση και την απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή αλλά και της ΟΣΕ Α.Ε. για την αντικατάσταση της παλαιάς μεταλλικής πεζογέφυρας με νέα σύγχρονη μεταλλική πεζογέφυρα η οποία θα διαθέτει ασανσέρ και πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατανόηση και την αποδοχή αυτού του χρόνιου αιτήματος τόσο από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και από την διοίκηση της ΟΣΕ Α.Ε.   

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ
20/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Διαγραμμίσεις οδών και πλατειών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  25-02-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕΦΤΕΛΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΕΣ
20/2/2020

Την ελεύθερη μεταφορά της αγαπημένης κωμωδίας του Δημήτρη Ψαθά «Ένας βλάκας και μισός» στα Ποντιακά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι κατέκλεισαν το Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο θεατρική σκηνή "Σοφία Βέμπο" το βράδυ της Τετάρτης 19/2. Η ποντιακής κωμωδίας "Ο σέφτελον ο Γιάννες" από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "Ακρίτες του Πόντου" ενθουσίασε τους θεατές οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συντελεστές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ
20/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση αντλιοστασίων πυρόσβεσης κτιρίων Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  25-02-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπήττας Νικόλαος (τηλ. 2313.300942)

Τεχνική Έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
20/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση και επισκευή αθλητικού εξοπλισμού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  24-02-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Χαρίση Αφροδίτη (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
20/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Ενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  24-02-2020 και ώρα 11:00 π.μ.. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Θεοδωρίδης Θαλής (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
20/2/2020

Με τιμητικό έπαινο για τη συνεισφορά του στην υλοποίηση του Προγράμματος Live Without Bullying του  βραβεύθηκε το πρωί της Τετάρτης 19/2 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου.  Το ΚΜΟΠ θέλει με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει όλους τους παράγοντες και τις προσωπικότητες που στηρίζουν τις δράσεις του κατά του ενδοσχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης προς τα παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με το πρόβλημα.
Το πρόγραμμα Live without Bullying, που αποτελεί πρωτοβουλία του ΚΜΟΠ, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνεται σε μαθητές 13 έως 18 ετών, γονείς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ανώνυμα και δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης. Σκοπός είναι να υποστηριχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα και να συμβάλλουμε στη δημιουργία ασφαλών σχολείων καθώς και στην εκπαίδευση επαγγελματιών που έρχονται σε επαφή με παιδιά.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 4 από 272Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by