Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Κινηματογράφος στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
11/2/2019

Από την Τετάρτη 13/02 ο κινηματογράφος επιστρέφει στο δήμο μας με 9 αξιόλογες ταινίες Α' προβολής με κορυφαία εικόνα και ήχο στην θεατρική σκηνή "Σοφία Βέμπο" στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο. Είσοδος ελεύθερη. Ώρες έναρξης των προβολών: 8μ.μ. Σας περιμένουμε.

Πρόγραμμα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Προμήθεια λουκέτων, κλειδαριών, μύλων και κλειδιών
8/2/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια λουκέτων , κλειδαριών , μύλων και κλειδιών».
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12/02/2019 και ώρα 11:30.πμ.
      Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο ανάδοχος μαζί με τα δικαιολογητικά (αν η προσφορά του υπερβαίνει τις 2.500 € καθαρή αξία)   είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο ή ΑΔΤ να το ζητήσει η Υπηρεσία.
2)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα από τον ΕΦΚΑ και αν είναι ατομική η εταιρία και από το Ταμείο σας   (πχ ΟΑΕΕ) ότι πληρώνεται τις ασφαλιστικές σας εισφορές.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Κυριακή Μητσού  (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Kοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ Μενεμένης και Αγίου Νεκταρίου
8/2/2019

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 07/02/2019 οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ Μενεμένης και Αγίου Νεκταρίου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης και των μελών των ΚΑΠΗ.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΕΔ-ΚΜ: Στο ΣτΕ κατά της απόφασης Χουλιαράκη για τη μεταφορά των αποθεματικών των Δήμων στην ΤτΕ
8/2/2019

Λ. Κυρίζογλου: ««Δεν συμφωνούμε με τέτοιους εκβιασμούς. Είναι ακραία αντισυνταγματική αυτή η εκδοθείσα πράξη διότι καταλύει τη Συνταγματικά κατοχυρωμένη διοικητική αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης».
Ομόφωνη απόφαση έλαβε σήμερα το Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) με αίτηση ακύρωσης και αναστολής της απόφασης του αν. υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη (21-2-2019) που προβλέπει την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ). Μάλιστα τα μέλη του οργάνου ξεκαθάρισαν πως μόνο στην περίπτωση που εξαιρεθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη νομοθετική ρύθμιση, θα παγώσουν την δικαστική διαδικασία.

Δελτίο τύπου της ΠΕΔ/ΚΜ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΕΔ-ΚΜ: ΟΧΙ σε τέταρτη κάλπη για Τοπικό Συμβούλιο στις εκλογές του Μαΐου
8/2/2019

Λ. Κυρίζογλου: «Την αύξηση των εκλογικών τμημάτων κατά 80% δεν μπορεί να υποστηρίξει το σύστημα. Η ξεχωριστή κάλπη για Τοπικό Συμβούλιο θα βαρύνει ακόμη περισσότερο χρονικά την όλη διαδικασία»
Την πλήρη αντίθεση του, στην προ ημερών ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για αύξηση των εκλογικών τμημάτων, από  23.000 που είναι σήμερα σε 41.000 στις εκλογές του Μαΐου, εξέφρασε το Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Δελτίο τύπου της ΠΕΔ/ΚΜ

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου «Φίλοι Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης»
7/2/2019

Παρουσία του Δημάρχου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 06/02/2019 η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου «Φίλοι Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης» στον εξαιρετικό και γεμάτο αναμνήσεις από άλλες εποχές χώρο του σιδηροδρομικού μουσείου Θεσσαλονίκης. Λαμβάνοντας το λόγο, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την ονοματοδοσία οδού του δήμου μας σε «οδός Ευθύμιου Κοντόπουλου» προς τιμήν του αειμνήστου ιδρυτού και προέδρου του συλλόγου φίλων σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης που ανάλωσε τη ζωή του για τη δημιουργία του σιδηροδρομικού μουσείου. Ο κ. Κοντόπουλος ήταν δημότης του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τη Μενεμένη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Α’ και του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων
7/2/2019

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 06/02/2019 οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Α’ και του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων και των μελών των ΚΑΠΗ.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθειας αναλώσιμων υλικών για το σιδηρουργείο
6/2/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθειας αναλώσιμων υλικών για το σιδηρουργείο » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  11-02-2019 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Ξανθίππη Μαΐτου (τηλ. 2313.300951)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Υπηρεσίες περίθαλψης και περισυλλογής αδέσποτων ζώων
6/2/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην απευθείας ανάθεση για τις «Υπηρεσίες περίθαλψης και περισυλλογής αδέσποτων ζώων».
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12/02/2019 και ώρα 13:30.μμ.
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο τελικός ανάδοχος είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο ή φωτ/πια ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία (αν είναι Ο.Ε. για όλα τα μέλη).
2)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας από ΕΦΚΑ .Αν η επιχείρηση είναι ατομική ασφαλιστική ενημερότητα και από το ασφαλιστικό σας Ταμείο (πχ ΟΑΕΕ) ότι δεν οφείλετε εισφορές.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Κατερίνα Πασχαλίδου  (τηλ. 2310.729275)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ενεργειακή αναβάθμιση στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων
5/2/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης υπέβαλε πρόταση με τίτλο  «Ενεργειακή αναβάθμιση στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων» σε συνέχεια της με αρ. Πρωτ. 112.4c Πρόσκλησης, με Κωδικό: ΟΠΣ 2600 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κ.Μ. για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 04 του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με κωδικό MIS 5030141 και συνολική δημόσια δαπάνη 362.498,79 +49.600,00 ευρώ.

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Σελίδα 4 από 476Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by