Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ2-2020
2/12/2020

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ2/2020
ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
2/12/2020

Ξεκίνησε, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, η εκτέλεση των εργασιών της κοπής και εκρίζωσης μικρών και μεγάλων ξερών δένδρων των υφιστάμενων δενδροστοιχιών καθώς και της εκρίζωσης των υπαρχόντων πρέμνων. Θα ακολουθήσουν οι εργασίες πλακόστρωσης εκείνων των δενδροδόχων, όπου η σημερινή κατάσταση δεν επιτρέπει την εκ νέου φύτευση δένδρου, και η φύτευση, υποστύλωση, προστασία και άρδευση τετρακοσίων οκτώ (408) νέων δένδρων. Την εκτέλεση του παραπάνω έργου καθιστά επιτακτική η βέλτιστη λειτουργικότητα, καθώς και η απρόσκοπτη από εμπόδια και ασφαλής χρήση του χώρου των πεζοδρομίων από τους δημότες, ενώ απώτερος σκοπός παραμένει η αύξηση του αστικού πρασίνου στο Δήμο.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
1/12/2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες που για ακόμη μία φορά αφιέρωσαν μερικά λεπτά από το χρόνο τους για να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Δήμου και που στέκονται δίπλα στο συνάνθρωπό τους στα εύκολα και στα δύσκολα κυρίως τώρα που λόγω της επιδημίας COVID-19 έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται και την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (https://ekea.gr/).

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
30/11/2020

Το πολεοδομικό γραφείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα τεθεί σε λειτουργία από την Δευτέρα 02.11.2020. Θα στεγάζεται στο κτίριο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στην οδό Δελφών 2 (παλιό Δημαρχείο Μενεμένης 1ος όροφος). Το αρχείο της πολεοδομίας θα λειτουργήσει στο κτίριο που στεγάζεται και το ΚΕΠ Μενεμένης στην οδό Βότση 15 (ισόγειο).
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 9.00 πμ έως 01.00 μμ (με ραντεβού)
Τηλ επικοινωνίας πολεοδομίας 2313300931 email  poleodomia@ampelokipi-menemeni.gr
Τηλ επικοινωνίας αρχείου 2313306638 email  protokolo.pol@ampelokipi-menemeni.gr

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΟΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
30/11/2020

Η Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενδιαφέρεται για την προμήθεια φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών στα  Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία  του Δήμου.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική οικονομική προσφορά  για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τετάρτη 02/12/2020 και ώρα 13:00., στο Δημαρχιακό Μέγαρο 2ος όροφος, Γραφείο Παιδείας.  
Σε περίπτωση που πάρετε την προμήθεια είναι απαραίτητο να προσκομίσετε:
1)Ποινικό μητρώο (όλων των μελών του ΔΣ)
2)Φορολογική ενημερότητα
3)Ασφαλιστική ενημερότητα
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΚΑΠΗ
27/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση της προμήθειας οπωρολαχανικών για το ΝΠΔΔ Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί –ΚΑΠΗ, (συνολικό ποσό με ΦΠΑ 13%   6.780,00 ευρώ για τα έτη 2020-2022). Οι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο στο γραφείο Προμηθειών , στο Δημαρχείο γρ.6 όροφος 1ος , μέχρι την Τρίτη  01-12-2020 στις 11.30 πμ.  Η ανάθεση θα κατακυρωθεί με κριτήριο το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί της % στην νόμιμα διαμορφωμένη τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης του , όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο τελικός  είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο ή φωτ/πια ΑΔΤ για να τα ζητήσει η Υπηρεσία (αν πρόκειται για Ο.Ε.  για τους εταίρους και για  Α.Ε. για τα μέλη του Δ.Σ. ).
2)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας (αν είναι ατομική επιχ/ση και ασφαλιστική ενημερότητα από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλετε εισφορές).
4)    Aν πρόκειται για εταιρία και πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:    Μαρία Καζαντζίδου (τηλ. 2313.300932) , Κυριακή Μητσού    (τηλ.2313.313 643)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΠ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
27/11/2020

Το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ όλης της χώρας άλλαξε από 23.11.2020. Διαβάστε τη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
27/11/2020

Η Σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης ενδιαφέρεται για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικών ψηφιακών διατάξεων για τα  Γυμνάσια-Λύκεια του Δήμου.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική οικονομική προσφορά  για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Τετάρτη
02/12/2020 και ώρα 13:00., στο Δημαρχιακό Μέγαρο 2ος όροφος, Γραφείο Παιδείας.  
1)     Σε περίπτωση που πάρετε την προμήθεια είναι απαραίτητο να προσκομίσετε:
2)    Ποινικό μητρώο (όλων των μελών του ΔΣ)
3)    Φορολογική ενημερότητα
4)    Ασφαλιστική ενημερότητα

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Όταν κανείς δεν μιλούσε."Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι" (του Μάνου Χατζιδάκι)
26/11/2020

Ένα πάντοτε επίκαιρο κείμενο του Μάνου Χατζιδάκι περί νεοναζισμού και των ορίων της δημοκρατίας

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Επίσκεψη του Δημάρχου σε τεχνικά έργα
26/11/2020

Τις εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο κλειστό προπονητήριο στίβου «Αναστασία Κελεσίδου» επιθεώρησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου το πρωί της Πέμπτης 26/11. Εν συνεχεία ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το πρώην στρατόπεδο Μέγας Αλέξανδρος στο οποίο ξεκίνησαν οι εργασίες προκειμένου να τοποθετηθούν τρία (3) ξύλινα κιόσκια κατά μήκος της κεντρικής διαδρομής για την αναψυχή των επισκεπτών του χώρου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
26/11/2020

Δόξα τω Θεώ εγώ και η σύζυγός μου είμαστε πλέον καλά. Περάσαμε τον covid-19 με ήπια συμπτώματα στο σπίτι. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους με κάθε τρόπο μας συμπαραστάθηκαν. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όλους τους συνανθρώπους μας που νοσούν. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την εκτίμησή μας προς όλους εργαζομένους στα Νοσοκομεία και τις Δομές Υγείας του Κράτους και των Δήμων και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα τον οποίο διεξάγουν. Οι πολίτες όλοι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, να κάνουμε υπομονή και θα νικήσουμε.

Λάζαρος Κυρίζογλου
Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Α΄ Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης
Δήμων Ελλάδος

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
26/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λαμβάνοντας  μέριμνα για τους πολίτες που λόγω της πανδημίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση θα προχωρήσει στη διανομή τροφίμων. Δικαιούχοι βάσει εισοδηματικών κριτηρίων μπορούν να είναι κάτοικοι του Δήμου που δεν είναι δικαιούχοι του ΚΕΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και διαθέτουν κάρτα ανεργίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά προς αξιολόγηση στο trofima2020@ampelokipi-menemeni.gr :
Δείτε περισσότερα
Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
26/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Ενοικίαση οχημάτων μικτής χρήσης » με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις οικονομικές τους προσφορές,  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  27-11-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Φωτέα Κατερίνα (τηλ. 2313.300913)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΕΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
25/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λαμβάνοντας  μέριμνα για τους πολίτες που λόγω της πανδημίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση θα προχωρήσει στη διανομή τροφίμων.
Δικαιούχοι βάσει εισοδηματικών κριτηρίων μπορούν να είναι κάτοικοι του Δήμου που δεν είναι δικαιούχοι του ΚΕΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και διαθέτουν κάρτα ανεργίας.

Δελτίο τύπου

Υπεύθυνη Δήλωση σε μορφή .pdf

Υπεύθυνη Δήλωση σε μορφή .doc

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
25/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης  ενόψει της  παγκόσμιας Ημέρας  για την εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, υπενθυμίζει την αναγκαιότητα για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα έμφυλης Βίας.
Η βία κατά των γυναικών σε οποιαδήποτε μορφή της (ψυχολογική, σεξουαλική, σωματική, οικονομική ή λεκτική), αποτελεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που δεν περιορίζεται σε σύνορα, κοινωνικούς, οικονομικούς ή πολιτισμικούς περιορισμούς, αλλά μας αφορά όλους.
Δείτε περισσότερα
Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
25/11/2020

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εργασίες απολύμανσης δρόμων και δημόσιων ανοικτών χώρων με το ειδικά εξοπλισμένο όχημα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το πρωί της Τετάρτης 25/11, πραγματοποιήθηκε απολύμανση οδών της συνοικίας του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος). Με τις απολυμάνσεις της Τετάρτης 25/11 ολοκληρώνεται αυτή η φάση απολυμάνσεων που πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρο το δήμο για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού. Η δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί να συνεχίσει τις εργασίες απολύμανσης μέχρι τη λήξη της πανδημίας ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Παρακολουθήστε αποσπάσματα στο σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL2Q7UoCGPGbeMHVTgyZSV-1eFlhnqqyiO

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Κοινωνική προσφορά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
24/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποδέχθηκε τη δωρεάν προσφορά του δημότη μας κ. Θεοφάνη Καβάζη (Μπουγάτσα Φάνης) σε τυρόπιτες για το σύνολο του προσωπικού των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου». Συγχαίρουμε τον κ. Θεοφάνη Καβάζη και εκφράζουμε την μεγάλη εκτίμηση και την αλληλεγγύη μας προς όλους τους εργαζομένους στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία, οι οποίοι δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού στη πρώτη γραμμή. Η συγκεκριμένη δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 24/11 με πρωτοβουλία του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου-Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γαβριήλ Παναγιωτίδης.  

Φωτογραφικά στιγμιότυπα
 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
24/11/2020

Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης του Δήμου Αμπελοκήπων -Μενεμένης για την Υλοποίηση της Ενταγμένης Συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με τίτλο: «Δημιουργία Πράσινου Σημείου στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης (MIS:5037423)
Διακήρυξη
ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ (pdf)
ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ (xml)
Τεχνική περιγραφή συμβατικών υπηρεσιών
Περίληψη Διακήρυξης
Πίνακες τεκμηρίωσης
Πίνακας οικονομικής προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 01-12-2020
24/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στέκεται αρωγός στον συνάνθρωπό μας και σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» διοργανώνει νέα εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 12, Αμπελόκηποι, 2ος όροφος). Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού. Μένουμε ασφαλείς, κρατάμε αποστάσεις, πλένουμε τα χέρια μας, φοράμε μάσκα και βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα.
Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ RAPID TEST
23/11/2020

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 23/11 στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης έκτακτη εξέταση με τη μέθοδο του “rapid test” εργαζόμενων υπαλλήλων του Δήμου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί ο ΕΟΔΥ σε υπηρεσίες του δημόσιου τομέα οι οποίες έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό. Λήφθηκαν συνολικά δείγματα από περίπου 50 εργαζόμενους με τη λήψη δείγματος με ειδικό στυλεό από την ρινοφαρυγγική κοιλότητα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 4 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by