Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Τα ΑμΕΑ στο Βασιλικό Θέατρο
29/3/2010

Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑμΕΑ και η Εντεταλμένη Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα ΑμΕΑ, Μπουντούρη Παρασκευή προσκαλούν τους συμμετέχοντες του Προγράμματος την Κυριακή 18 Απριλίου στην θεατρική παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος « Ο Σιμιγδαλένιος».

Να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη χάρη στην ευγενική χορηγία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος προς το ΠΔΑ για ΑμΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Προώθηση των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών σε Γυμνάσια και Λύκεια
29/3/2010

Στο Δήμο Αμπελοκήπων λειτουργούν δύο πολύ μεγάλα έργα που προσφέρουν Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες,

  • η Διαδικτυακή Πύλη Παροχής Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (PORTAL) και
  • το Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (G.I.S)

Ο Δήμος Αμπελοκήπων θέλοντας να προωθήσει τις υπηρεσίες που παρέχει αλλά και να προσεγγίσει την νέα γενιά η οποία είναι εξοικειωμένη με την χρήση του internet πραγματοποιεί ενημέρωση–παρουσίαση των παραπάνω sites στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου η οποία αναμένεται να ολοκηρωθεί στο τέλος Απριλίου.

Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με τους δημότες μας ώστε να γίνουν κοινωνοί των δύο έργων και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Θέσεις εργασίας
29/3/2010

 

Το Γραφείο Ανέργων κι Επιχειρήσεων ενημερώνει για νέες θέσεις εργασίας

Διαβάστε Περισσότερα...  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ψυχαγωγική έξοδος των ΑμΕΑ
26/3/2010

Το απόγευμα της Τρίτης 23 Μαρτίου 2010 το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑμΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων πραγματοποίησε ψυχαγωγική έξοδο μετά την ολοκλήρωση των δραστηριότητων της ημέρας. Οι συμμετέχοντες με συνοδούς το προσωπικό του Προγράμματος παρακολούθησε την προβολή της ταινίας "Πλανήτης 51" στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων που προβάλλεται στα πλαίσια του χειμερινού κινηματογράφου που έιναι ανοιχτός με ελέυθερη είσοδο στο κοινό.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
3ο Γυμνάσιο Πρωταθλητής ποδοσφαίρου
24/3/2010

 
Στον τελικό του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυμνασίων, που διεξάχθει την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010, στις 10.00πμ. στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου "Παπακυριαζή", μεταξύ του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων και του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου, το 3ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων  βγήκε πρωταθλητής.
Συγχαίρουμε τα παιδιά.

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Εργασία στις Πρέσπες
24/3/2010

 ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ
Tηλ. 2310 729177 – 2310 735695 FAX: 2310734077
e-mail : evs@ampelokipoi.gr 

 Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών ζητά ένα άτομο (youth worker) για το συντονισμό των δράσεων για παιδιά και νέους (παιχνίδια και εργαστήρια, κινητοποίηση, ενημέρωσηκαι ευαισθητοποίηση των νέων πάνω σε επίκαιρα θέματα, εργασία στο Στέκι για Νέους, κα)

Διαβάστε Περισσότερα...  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Συζήτηση στο ΑΠΘ με θέμα "Δίκτυο Ορθολογισμού και Ποιότητας"
24/3/2010

Το Γραφείο Προτυποποίησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), διοργάνωσε στις 19 Μαρτίου 2010 Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης στο αμφιθέατρο Α. Τσιούμης της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ με θέμα το τοπικό «Δίκτυο Ορθολογισμού και Ποιότητας».
Η «Ένωση Ελλήνων Επιστημόνων για την Προτυποποίηση και την Τυποποίηση» (ΕΝΕΠΡΟΤ) έχει ξεκινήσει πριν από μια οκταετία την προσπάθεια δημιουργίας ενός τοπικού δικτύου «Ορθολογισμού και Ποιότητας» (Δίκτυο) με βασικό στόχο της τη διασύνδεση της Παραγωγής με την Εκπαίδευση-Έρευνα και την Διοίκηση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
sisitio1.jpg
Εγκαίνια ενοριακού συσσιτίου
23/3/2010

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ TΩΝ ΝΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

Με μεγάλη χαρά το εκκλησιαστικό συμβούλιο και φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος πραγματοποίησαν τα εγκαίνια των νέων μόνιμων εγκαταστάσεων του ενοριακού συσσιτίου.
Τα εγκαίνια έγιναν χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.κ. Βαρνάβα και παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων κ. Λάζαρου Κυρίζογλου καθώς και μεγάλου πλήθους κατοίκων του δήμου μας.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
zogra1.JPG
Εκθεση Ζωγραφικής μαθητών 1,2,5ου Γυμνασίου
23/3/2010

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο στο Στέκι Νεολαίας του Δήμου Αμπελοκήπων τα εγκαίνια της ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ των μαθητών του 1ου, 2ου και 5ου Γυμνασίων του Δήμου Αμπελοκήπων.
Το κεντρικό σλόγκαν της έκθεσης «Αν η μεγαλύτερη Τέχνη είναι η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ… μήπως θ’ άξιζε να γίνουμε κι εμείς ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»
και το μουσικό συγκρότημα με τις κιθάρες και τις γλυκιές φωνές των παιδιών έκλεψαν τις εντυπώσεις των παρισταμένων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Σχολεία - Παιδεία)
5ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "Μ.Αλέξανδρος"
23/3/2010

5ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»


O Δήμος Αμπελοκήπων συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που φιλοξενεί η πόλη μας. Φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Απριλίου.
Ο Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός Μαραθωνίου Δρόμου στη χώρας μας, μετά το Μαραθώνιο Δρόμο της Αθήνας που διεξάγεται στην κλασσική διαδρομή.
Ο Μαραθώνιος δρόμος με το ιστορικό όνομα «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», φέτος θα διεξαχθεί με ιδιαίτερη λαμπρότητα, λόγω του γεγονότος ότι το 2010 είναι έτος επετειακό διότι εορτάζεται η επέτειος των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα. 
 

 


 

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Σελίδα 467 από 482Πρώτη   Προηγούμενη   462  463  464  465  466  [467]  468  469  470  471  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by