Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
4/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά και φέτος τη μνήμη των μεγάλων αθλητών Θ. Μπακιρτζόγλου και Ν. Χαραλαμπάκη την Κυριακή 13/10 στις 5:30μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μέγας Αλέξανδρος» Αμπελοκήπων με ένα μοναδικό φιλικό αγώνα των βετεράνων μπάσκετ της μικτής ομάδας του «Δημόκρητου» και «Αμπελοκήπων-Μενεμένης» και των βετεράνων μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν παλιά ονόματα που τίμησαν με την παρουσία τους τα παρκέ όπως οι Πρέλεβιτς, Λιαδέλης, Μαρκόπουλος, Χατζηβρέττας, Χρυσανθόπουλος, Παπαδόπουλος και Καραγκούτης. Είσοδος ελεύθερη θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας.

Αφίσα
Πρόσκληση

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ
4/10/2019

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πλατεία Επταλόφου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τα δικαιώματα των ζώων καθώς και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών τους.  Ταυτόχρονα ενημερωτικές αφίσες και έντυπα μοιράστηκαν και σε σχολεία του Δήμου μας ώστε να εξοικειωθούν με το θέμα και να ευαισθητοποιηθούν και οι μικροί μαθητές.

Αφίσα…
Δελτίο Τύπου…

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/10/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών εκφραζόμενα σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%), με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Συντηρήσεις Μικροκατασκευές υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης», αρ. μελ. 121/2017, C.P.V.: 45212200-8, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 27 του ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Κ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
3/10/2019

Τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη επισκέφθηκε την Τετάρτη 02/10 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υποψήφιος Πρόεδρος στην ΚΕΔΕ. Ο κ. Κυρίζογλου ευχήθηκε στον κ. Κακλαμάνη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του και του πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο, μια κεφαλή του Μέγα Αλέξανδρου, αντίγραφο αντίστοιχης κεφαλής που βρέθηκε στην Πέλλα. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα..

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΠΕ
3/10/2019

Στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) παρέστη το πρωί της Τετάρτης 02/10 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υποψήφιος Πρόεδρος  της ΚΕΔΕ  κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Ο κ. Κυρίζογλου κατέθεσε τις απόψεις του και την εμπειρία του από την περίοδο 2016-2017 κατά την οποία από την Κεντρική Μακεδονία (Ειδομένη) διήλθαν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες-μετανάστες. Ταυτόχρονα κατέθεσε το ψήφισμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που έγινε στη Σάμο το 2016 για το μεταναστευτικό.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
3/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
2/10/2019

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2019 στους Αμπελόκηπους μεταξύ των στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, με τις κυρίες Bettina Otto και Anja Warkotsch του Συμβουλευτικού Κέντρου Νεολαίας Jugendberufsagentur, Berlin σε θέματα εκπαίδευσης και εργασίας.
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΒΕΓΓΕΡΑ"
2/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου Νέας Πολιτείας Ευόσμου παρουσιάζουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 08.00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο "Μινωτής" (Π. Γρηγορίου Ε΄12)τη θεατρική παράσταση του Ηλία Καπετανάκη "Η Βεγγέρα" . Προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ DPO
2/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για τη «Παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων DPO» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 07-10-2019 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κόγκας Κωνσταντίνος (τηλ. 2313.300694)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Δ.Ε. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
1/10/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Δ.Ε. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ» (Αρ. Μελ. : 136/2018), με προεκτιμώμενη αμοιβή 58.499,74 € (χωρίς ΦΠΑ).
ΤΕΥΔ
Διακήρυξη
Τεχνική περιγραφή και προϋπολογισμός δημοπράτησης
Περίληψη διακήρυξης
Συγγραφή υποχρεώσεων μελέτης
Φάκελος Έργου

Παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών&l

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
1/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  03-10-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300949)
Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ SEREXPO 2019
30/9/2019

Με τη δέουσα επισημότητα και σε κλίμα ευφορίας, υπό τις ευλογίες των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών Σερρών και Νιγρίτης και Σιδηροκάστρου, κ.κ. Θεολόγου και Μακαρίου, τελέστηκαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, τα Εγκαίνια της 5ης SEREXPO.
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
30/9/2019

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/09 η ορκωμοσία των 28 νέων υπαλλήλων του Δήμου μας οι οποίοι διορίσθηκαν μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής τους της 3Κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ στους τομείς της καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών. Πρόκειται για νέο προσωπικό το οποίο έρχεται να καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες στις εξής  ειδικότητες: ΔΕ (Τεχνικών) Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων, ΔΕ Εποπτών Καθαριότητας, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, ΔΕ (Τεχνικών) Ηλεκτρονικών και ΥΕ Εργατών Καθαριότητας. Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο οποίος καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους του Δήμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
30/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Παροχή υπηρεσιών γιατρού εργασίας» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  07-10-2019 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μανωλίδου Κατερίνα για την Τεχνική Έκθεση  (τηλ. 2313.300939)
Μητσού Κυριακή για την διαδικασία της ανάθεσης (τηλ. 2313.313643)
Τεχνική έκθεση…
Έντυπο προσφοράς…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
30/9/2019

Με δύο ξεχωριστές και μοναδικές πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμήθηκε την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27/9 ο Μικρασιατικός Σύλλογος Μενεμένης Αμπελοκήπων «Η Αγία Παρασκευή» παρουσίασε το συγκινητικό μουκοθεατρικό δρώμενο «Ρίζα μου ξεριζωμένη σ’ άλλο τόπο φυτεμένη» στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Άστρον» στη Μενεμένη ενώ το Σάββατο 28/9 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» το εφηβικό θεατρικό τμήμα "Γεια Χαρά" του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης (με παιδιά από το Ελ-Κορδελιό & τον Εύοσμο) και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Μενεμένης, παρουσίασαν το θεατρικό έργο "Μνήμες μέσα από τις φλόγες'' σε κείμενο & σκηνοθεσία Αναστασίας Θυμιοπούλου. Τραγουδά η Χριστινα Πατζατζή. Τους χορούς καθώς και όλη την παράσταση επιμελήθηκε η Μαρία Μπαδέμη. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
30/9/2019

Με πάσα τιμή και σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην πλατεία «Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου» της Μενεμένης. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σάββας Σιδηρόπουλος, δικηγόρος. Στην εκδήλωση, εκτός από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτειακής, πολιτικής  και στρατιωτικής αρχής.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΖΕΙΤΕΝΛΙΚ
30/9/2019

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των πεσόντων σε όλους τους τομείς των Συμμαχικών Κοιμητηρίων του Ζέιτενλικ (Σερβικό, Γαλλικό, Βρετανικό, Ρωσικό, Ιταλικό και Ελληνικό) πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 28/9 κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 101 ετών από την λήξη του Α Παγκοσμίου Πολέμου. Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Κουσενίδης

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΕΔΚΜ:ΔΩΡΙΣΕ Η/Υ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΩΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
30/9/2019

Δώρισε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε νέους, ενισχύοντας την ισότιμη συμμετοχή τους στο δημόσιο βίο ως ενεργών πολιτών. Στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Έργου “I do: μια συμμαχία νέων για τη δημιουργία ενεργών Ρομά πολιτών” (REC PROGRAMME 2014 – 2020) επιλέχθηκαν 33 νέοι Ρομά ηλικίας 18 έως 40 ετών, από τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Αττικής, με σκοπό τη δημιουργία μιας Διαπεριφερειακής Συμμαχίας Νέων για την ισότιμη συμμετοχή τους σε κέντρα λήψης αποφάσεων, Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
26/9/2019

Παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο.Δείτε το Δελτίο Τύπου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
26/9/2019

Με τους Δημάρχους της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο Χ. Μπουλούμπαση. Με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα καταρτιστεί ξεχωριστά για κάθε έναν από τους 14 δήμους του νομού, είναι αποφασισμένη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα τα μείζονα ζητήματα της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας, της Δημόσιας Τάξης και ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 5 από 259Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by