Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
30/7/2020

Με το άρθρο 36 του Ν. 4508/2017 όπως τροποποιήθηκε με την ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861 απόφαση (ΦΕΚ 3088/Β/2020) καθορίστηκαν τα κριτήρια και η διαδικασία για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861 απόφαση (ΦΕΚ 3088/Β/2020)  οι προς  εξέταση δικαιούχοι του ειδικού βοηθήματος θα πρέπει να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τις 30/04/2020 και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης του αιτήματος.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
29/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και δηλώνει τη στήριξή του σ΄αυτή τη σημαντική συλλογική προσπάθεια.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΟΚ
29/7/2020

Σχετικά με τον θόρυβο ο οποίος δημιουργείται από καλοπροαίρετα αλλά και κακοπροαίρετα σχόλια γύρω από το ζήτημα της μη παραχώρησης του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα του δήμου μας για τη πραγματοποίηση και την φιλοξενία αγώνων του ομίλου «UEFA Women's Champions League» η διοίκηση του δήμου ανακοινώνει τα εξής:
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2020
28/7/2020

Με συμμετοχή παιδιών γεννημένα κατά τα έτη 2007 έως 2013, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 24 Ιουλίου το  Πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα 2020″ της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., διάρκειας 4 εβδομάδων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και ωφελούμενους.
Δείτε περισσότερα..

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
27/7/2020

Με πάσα τιμή και σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης πραγματοποιήθηκαν οι περιφορές των Ιερών Εικόνων της Αγίας Παρασκευής και του  Αγίου Παντελεήμονος των ομώνυμων Ιερών Ναών του Δήμου μας, δηλαδή της Αγίας Παρασκευής οδού Λαγκαδά και Μενεμένης και του Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων. Στους εορτασμούς παρέστη και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας. Ο δήμος μας με τις υπηρεσίες του παρείχε κάθε συνδρομή.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
27/7/2020

Καταγγελία Δημάρχου στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΑ ΤΟΠΙΑ""
27/7/2020

Συνέντευξη Δημάρχου Στο περιδοδικό "Κεντρική Μακεδονία Ένας Προορισμός Χίλια Τοπία"
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
24/7/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 39.984,15€ πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 49.580,35€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Περίληψη διακήρυξης
Τεχνική έκθεση
Διακήρυξη
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)(pdf)
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)(xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 36.500 ΑΝΕΡΓΩΝ
24/7/2020

Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, στο Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης  μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων», για 36.500 θέσεις εργασίας θέσεις πλήρους απασχόλησης, καθώς και ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων.
Δείτε περισσότερα
Απορριπτέοι
Επιλαχόντες
Επιτυχόντες

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ
23/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης είναι στη λίστα με τους πρώτους 38 δήμους της Ελλάδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης πολιτών μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς "καθορίστηκε η διαδικασία παροχής διοικητικών πληροφοριών και διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών και επιχειρήσεων από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) με τηλεδιάσκεψη. [...] τώρα εκδόθηκε Κοινή Απόφαση των κ.κ. Κ. Πιερρακάκη και Γ. Γεωργαντά, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Β’ 3030/21.7.20, ημ/νία κυκλοφορίας 22.7.20).
Σε αυτήν ορίζονται όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες για την ειδική σύγχρονη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (videoconference) με την ονομασία “myKEPlive.gov.gr”, η οποία, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, παρέχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης, για συγκεκριμένες διαδικασίες, από τους Υπαλλήλους των ΚΕΠ. Επιπλέον, εξειδικεύεται η διαδικασία διενέργειας της τηλεδιάσκεψης, καθώς και οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας." Διαβάστε περισσότερα στο σύνδεσμο: https://www.airetos.gr/oi-38-protoi-dimoi-opoy-ta-kep-tha-eksypiretoyn-kai-me-tilediaskepsi-fek.aspx

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
23/7/2020

Οι αιτήσεις για τους βρεφικούς σταθμούς των Αμπελοκήπων γίνονται δεκτές  στο Αυτοτελές γραφείο του ΝΠΔΔ «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί – ΚΑΠΗ Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» από τις 9:00π.μ. έως 13:00 μ.μ. που βρίσκεται στο Δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 12) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (a.kapi@ampelokipi-menemeni.gr ). Πληροφορίες στο τηλ.: 2313-313 630
Δείτε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
21/7/2020

Με επιστολή της, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι επόπτριες και τα μέλη των επιτροπών ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την αμέριστη συμπαράστασή του στην απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή της υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.
Δείτε την επιστολή

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ (ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΣ)
20/7/2020

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη, στον οικισμό του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) τα εξής έργα του Δήμου:
(α) Καθαρισμός ρέματος που βρίσκεται σε επαφή και κατά μήκος του οικισμού.
(β) Κατεδαφίσεις επικινδύνως ετοιμόρροπων και κατεδαφιστέων κτηρίων.
(γ) Κατασκευή περίφραξης δημοτικού σταδίου «Α. Καραφώτης».
Τις εργασίες επιθεώρησε και παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Πρόκειται για έργα τα οποία εκτελούνται με πόρους του Δήμου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
20/7/2020

Συμπληρώθηκαν 46 χρόνια από την 20 Ιουλίου 1974, ημέρα της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Με πρωτοβουλία της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος τελέσθηκε σήμερα Δευτέρα 20/7/2020 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των πεσόντων κατά την Τουρκική εισβολή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Δρόσος Τσαβλής ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Νασιούλας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Μούστρας και πλήθος κόσμου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
20/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») λειτουργεί Κοινωνικό Φαρμακείο. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί και του σοβαρού πλήγματος που δέχθηκε η κοινωνία μας από την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες αιτήσεις – εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις στο Κοινωνικό Φαρμακείο.
Δείτε περισσότερα
Δικαιολογητικά
Κριτήρια επιλογής

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
17/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση–επισκευή μηχανημάτων και αυτοκινούμενων μηχανημάτων κήπων και προμήθεια ανταλλακτικών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  24-07-2020 και ώρα 13:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300949)
Τεχνική έκθεση
Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Συντήρηση μονώσεων Σχολικών και Δημοτικών κτιρίων
17/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση μονώσεων Σχολικών και Δημοτικών κτιρίων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  20-07-2020 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)

Τεχνική έκθεση

 

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
16/7/2020

Σας ενημερώνουμε ότι θα εφαρμοστεί ακύρωση των εμποροπανηγύρεων της Αγ. Παρασκευής και του Αγ. Παντελεήμονος από 25-27 Ιουλίου 2020 προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Δείτε την απόφαση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
14/7/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σινεφίλ ότι η προβολή της αγαπημένης ταινίας "Η Ρόζα της Σμύρνης" που είχε αναβληθεί στις 16/6 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/7 ενώ η προβολή της ταινίας "Το παιχνίδι του ρόδου" που είχε αναβληθεί στις 6/7, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη16/7. Και οι δύο προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 9μ.μ. και η είσοδος, όπως πάντα, είναι ελεύθερη και χωρίς να χρειάζεται κάποιου είδους κράτηση από πριν.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΔ Α.Ε.
14/7/2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης της Δευτέρας 13/7 συζήτησε και ψήφισε ομόφωνα για το μείζον θέμα της απόδοσης στους Δήμους ακινήτων που «μεταβιβάστηκαν» στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου Α.Ε. («Υπερταμείο»). Ακολουθώντας ρητά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες κηρύσσεται μη νόμιμη η από 2018 Υπουργική Απόφαση για τη μεταβίβαση, ακινήτων στην «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.), για την «μεταβίβαση» 10.119 ακινήτων της δημόσιας περιουσίας στους κόλπους της, και δι’ αυτής στην «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας (Ε.Ε.ΣΥ.Π.) Α.Ε.» (το λεγόμενο «Υπερταμείο»).
Δείτε περισσότερα
Απόφαση Δ.Σ. 111/2020

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 5 από 285Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by