Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Εκμίσθωση λεωφορείων για τη μεταφορά προσώπων αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου
3/4/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Εκμίσθωση λεωφορείων για τη μεταφορά προσώπων αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  09-04-2019 και ώρα 10:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Χαρίση Αφροδίτη (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Μία σημαντική είδηση
2/4/2019

Βραβεύτηκε ως ο «καλύτερος καθηγητής στον κόσμο» - Δίνει το 80% του μισθού του στους φτωχούς μαθητές του

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Η Ελλάδα Τότε και Σήμερα
1/4/2019

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 8.00μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (θεατρική σκηνή "Σοφία Βέμπο") μία εκδήλωση βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία της χώρας μας, με προβολή ντοκιμαντέρ & ομιλίες από τη δικηγόρο κ.Αριάδνη Νούκα & από τον ηθοποιό κ. Λάκη Κομνηνό. Είσοδος Ελεύθερη

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Μουσική εκδήλωση με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών
1/4/2019

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκήνη «Σοφία Βέμπο» το απόγευμα του Σαββάτου 30/03 η μουσική-χορευτική εκδήλωση-αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο και Μάνο Λοΐζο από την «Ομάδα μουσικής έκφρασης» υπό τη διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Καμάρια. Μουσική έπαιξαν οι: ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ενώ στο τραγούδι συμμετείχε η κ. ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΚΟΡΑΚΑ. Ενορχήστρωση και παρουσίαση του προγράμματος η κ. ΑΘΗΝΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ενώ συμμετείχε και ο χορευτικός όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι». Κάθε τραγούδι συνοδεύονταν με την προβολή βίντεο. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος κόσμου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Τρέχω για τα στρατόπεδα 2019
1/4/2019

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα» που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αμπελοκήπων –Μενεμένης και από το Δήμο Παύλου Μελά.
Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ορίζεται η Δευτέρα 18-03-2019

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Συντήρηση υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων
28/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  02-04-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300949)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Βράβευση του Δημάρχου για την αναβίωση της μάχης των οχυρών Ρούπελ
28/3/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης η εκδήλωση «Μέρες Οχυρών» με στόχο τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης αλλά και τη διάσωση και ανάδειξη των θρυλικών οχυρώσεων της «Γραμμής Μεταξά» στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στη διάρκεια του Β΄ Π.Π. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης  Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου για τη συνεισφορά του στην αναβίωση της μάχης των οχυρών.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Δενδροφυτεύσεις στην Ίωνος Δραγούμη
27/3/2019

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης, ξεκίνησαν οι δενδροφυτεύσεις στην οδό Ίωνος Δραγούμη στους Αμπελόκηπους. Ήδη έχουν αρχίσει να φυτεύονται οι πρώτες μανόλιες.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Συναυλίες στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης
27/3/2019


Σάββατο 30 Μαρτίου: Μουσική εκδήλωση με την Ομαδα Μουσικής Έκφρασης
Δευτέρα 1 Απριλίου: Μια βραδιά Λυρικού Τραγουδιού
Τρίτη 2 Απριλίου: Θεανώ Σακαλίδου

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σημειακές παρεμβάσεις συντήρησης σε πεζοδρόμια και οδούς
27/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Σημειακές παρεμβάσεις συντήρησης σε πεζοδρόμια και οδούς» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  29-03-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ. 2313.300947)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 5 από 487Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by