Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος προειδοποίησης σε φωτεινούς σηματοδότες
26/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος προειδοποίησης σε φωτεινούς σηματοδότες» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  01-10-2018 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Αλεξίου Μαρία (τηλ. 2313.300940)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Προμήθεια ενδυμασιών τμημάτων αθλητισμού
25/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια ενδυμασιών τμημάτων αθλητισμού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  28-09-2018 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Χαρίση Αφροδίτη (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
«Συνδυάζω – Μετακινούμαι… με φαντασία»
25/9/2018

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση «Συνδυάζω – Μετακινούμαι… με φαντασία» σε τμήμα της κεντρικής οδού Χαλκίδη, ξεκινώντας από την πλατεία Επταλόφου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ποδηλάτες αλλά και πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Κυρίζογλου Λάζαρος  και ο  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμεινίδης Αναστάσιος. 
Οι εκδηλώσεις μας περιλάμβαναν δράσεις όπως: ποδηλατοπορεία, παρέλαση κρουστών, παραδοσιακά παιχνίδια, ζωγραφική για παιδιά, θεατρική παράσταση δρόμου, πίστα ποδηλατικών δοκιμασιών, γνωριμία με το ηλεκτρικό ποδήλατο κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Εκδήλωση του Δήμου μας και του Δήμου Δρόπολης Αλβανίας στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο
24/9/2018

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε  η ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου μας και του Δήμου Δρόπολης Αλβανίας στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο»). Μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη μουσική και χορούς.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Ομιλία

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παροχή υπηρεσιών διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου και κατασκευή υποδομής για την τοποθέτηση μνημείου
24/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Παροχή υπηρεσιών διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου και κατασκευή υποδομής για την τοποθέτηση μνημείου στην πλατεία Δημοκρατίας της Δ.Κ. Αμπελοκήπων»» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  27-09-2018 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Αγγελίδης Τριαντάφυλλος (τηλ. 2313.300966)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Tριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο: «Καμίαν κι ανασπάλω»
24/9/2018

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο: «Καμίαν κι ανασπάλω» που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων. Το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης μέσα από τα χορευτικά τμήματα, τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς, την θεατρική ομάδα ανέδειξαν με κάθε τρόπο την παράδοσή με γνησιότητα και ποιότητα.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
24/9/2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην κεντρική πλατεία Μενεμένης «Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου».
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.
Στη συνέχεια η χορωδία της «Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος»  έψαλαν τους θρήνους για την Μικρασιατική Καταστροφή: η Σμύρνη, οι καμπάνες της Αγιά Σοφιάς, η προσφυγιά, στου Βοσπόρου τ’ αγιονέρια, Πόλη Κωνσταντινούπολη.
 Ακολούθησε ο Εθνικός μας ύμνος και η εκδήλωση έκλεισε με την κατάθεση στεφάνων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ποδοσφαιρικός αγώνας Ηρακλή Αμπελοκήπων – Καμπανιακού
24/9/2018

Το Σάββατο 22.9.2018, πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας Ηρακλή Αμπελοκήπων – Καμπανιακού (1-2), στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και το σκορ κρίθηκε στο 90΄.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018 για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της ΚΔΕΔΑΜ
21/9/2018

Ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018

Έντυπο αίτησης

Υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας

Παράρτημα

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρονιά από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
21/9/2018

Επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη λήξητου Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
 
Πρόσκληση

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Σελίδα 5 από 454Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by