Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
22/1/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») θα πραγματοποιηθούν αιτήσεις-εγγραφές για τη φετινή χρονιά (έτος 2020) για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Δείτε περισσότερα...
Δικαιολογητικά ένταξης στο κοινωνικό φαρμακείο...
Κριτήρια επιλογής δικαιούχων...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
21/1/2020

Κατά την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2020, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/01 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το φλουρί, διά κληρώσεως, έτυχε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Μανώλη Ιωαννίδη. Το δώρο για τoν τυχερό ήταν ένα αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Γλυκοφυλούσας την οποία παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΗΜΕΡΟ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
21/1/2020

Δύο εξαιρετικές παραστάσεις παρουσιάστηκαν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η θεατρική ομάδα «Entemosostros» παρουσίασε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» την μοναδική κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «Τα μωρά τα φέρνει ο Πελαργός» σε σκηνοθεσία Αναστασίας Τσακίρη. Οι θεατές που κατέκλεισαν το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων χάρισαν στους συντελεστές και τους ηθοποιούς το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Επίσης, με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν Κυριακή 19/1 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» και οι  θεατρικές παραστάσεις της ξεκαρδιστικής κωμωδίας της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ποιος σκότωσε το Ουίλιαμ" από τη θεατρική του ομάδα "Alter ego".  Μια παράσταση υπέροχη που πρόσφερε απλόχερα γέλιο, ψυχαγωγία και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο θεατρόφιλο κοινό. Ευχαριστούμε  τις θεατρικές ομάδες και όλους τους συντελεστές που με την εξαιρετική δουλειά τους και την ποιότητά τους μας χάρισαν υπέροχες στιγμές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης
20/1/2020

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης το πρωί της Κυριακής 19/1 ο οποίος και ευχήθηκε στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Ακριτίδη και τα μέλη της ιστορικής Λέσχης της πόλης καλή χρονιά με υγεία και προκοπή.

Στιγμιότυπο

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Κοπές βασιλόπιττας σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας
20/1/2020

Πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες κοπές βασιλόπιττας σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου. Έτσι, το Σάββατο 18/1 το απόγευμα ο Σύλλογος «Άγιος Θεόδωρος ο Γαβράς» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ενώ την Κυριακή 19/1 ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τους πολιτιστικούς συλλόγους «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» και «Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων». Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πολλοί φίλοι και μέλη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Συνέντευξη Λάζαρου Κυρίζογλου Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Α’ Αντιπροέδρου Κεντρικής Ένωσης Δήμων
20/1/2020

Το 2020 μπορεί να είναι ένα δίσεκτο έτος αλλά από μας εξαρτάται ώστε τελικά να αποβεί ένα έτος δημιουργικής αυτοδιοικητικής δράσης και θετικών αποτελεσμάτων. Θα επιδιώξουμε τον διάλογο και την συνεργασία με την Κυβέρνηση στα ζητήματα των πόρων των δήμων και μάλιστα των παρανόμως παρακρατηθέντων, της διοικητικής μεταρρύθμισης, του νέου εκλογικού νόμου για τις δημοτικές εκλογές, στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, στην πολιτική προστασία, στη διαχείριση των απορριμμάτων, στην ενίσχυση των περιφερειακών, νησιωτικών, ακριτικών και ορεινών δήμων. Πρέπει ως αυτοδιοίκηση να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος λόγω μνημονίων. Ζητάμε περισσότερη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων με περισσότερη αυτοδιοίκηση, για καλύτερη και αποτελεσματικότερη άσκηση τους προς όφελος των πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα

Η συνέντευξη στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σύσταση 3μελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΥΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ:1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ MENEMENΗΣ
20/1/2020

Σύστασης τριμελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής για το έργο: «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΥΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ», με αριθμό μελέτης 115/2017 και προϋπολογισμό 157.000,00 € (με ΦΠΑ 24%) για τη διεξαγωγή της προσωρινής παραλαβής.

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Δράση εμβολιασμού παιδιών
16/1/2020

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η δράση εμβολιασμού παιδιών  την Tετάρτη 15 Ιανουαρίου στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών ΡΟΜΑ.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική , εμβολιάστηκαν πολλά παιδιά και ενημερώθηκαν οι γονείς για τον επόμενο εμβολιασμό.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό των Γιατρών του Κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αμπελοκήπων
16/1/2020

Με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/1 η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αμπελοκήπων, παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου ο οποίος ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γιάννη Χαλκίδη και στους παριστάμενους Κοινοτικούς Συμβούλους καλή χρονιά με προκοπή και υγεία. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Χαλκίδης από την μεριά του ευχήθηκε σε όλους τους Δημότες Υγεία, δύναμη και υπομονή για τις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε και να δείξουμε με τις πράξεις μας ότι η αλληλεγγύη, η σύμπνοια και η ομόνοια είναι η πηγή και το φως που δίνει δύναμη και ελπίδα, για να νικήσουμε τα προβλήματα και ενωμένοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Καραμπέρα ο οποίος παρέλαβε από το Δήμαρχο μία εικόνα της Παναγίας Γοργοεπήκοου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
15/1/2020

Ανακοίνωση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/1/2020

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14/1 η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μενεμένης, παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου ο οποίος ευχήθηκε στην Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αναστασία Παληκαρίδου και στους παριστάμενους Κοινοτικούς Συμβούλους καλή χρονιά με προκοπή και υγεία. Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας, το φλουρί έτυχε στον Κοινοτικό Σύμβουλο Μενεμένης κ. Ευάγγελο Μύθημη ο οποίος παρέλαβε από το Δήμαρχο μία εικόνα της Παναγίας Γλυκοφυλλούσας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ
14/1/2020

Οι Γιατροί του Κόσμου και ο Σύλλογος Γυναικών ΡΟΜΑ θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια του προγράμματος Medi Rom «Προς μία ίση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και ενδυνάμωσης της κοινότητας ΡΟΜΑ» την Τετάρτη στις 15/01/2020 σε συνεργασία με το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης μαζικό εμβολιασμό παιδιών ΡΟΜΑ ηλικίας μεταξύ 0 έως 18 ετών  στο πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου από τις 10:30πμ έως τις 14:30μμ.

Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ
14/1/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τη μοναδική κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου "Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός" από την θεατρική ομάδα Entremosotros σε σκηνοθεσία Αναστασίας Τσακίρη το Σάββατο 18/1 στις 8μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων "Αλέξης Μινωτης". Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
14/1/2020

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου  Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13.1.20 η παρουσίαση της μελέτης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ» του Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...
Παρουσίαση μελέτης...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
14/1/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης,  από  25/5/2017 λειτουργεί Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου στα
πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας»). Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών του δήμου, που διαβιούν κάτω από το όριο κινδύνου της φτώχειας (όπως αυτά ορίζονται από την ΕΛΣΤΑΤ).  Συγκεκριμένα, στοχεύει στη διασφάλιση της σταθερής τροφοδοσίας τουλάχιστον 100 οικογενειών κάθε μήνα. Όλα  τα παρεχόμενα είδη είναι εντελώς δωρεάν και διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, ειδή ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης, παιχνίδια και ειδή ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd – dvd. Οι ποσότητες των προϊόντων που θα διανέμονται θα είναι ανάλογες με τα εκάστοτε διαθέσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δείτε περισσοτερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜ"
13/1/2020

Στο κατάμεστο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου οι παραστάσεις της ξεκαρδιστικής κωμωδίας της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ποιος σκότωσε το Ουίλιαμ" από τη θεατρική του ομάδα "Alter ego". Η εξαιρετική κωμωδία θα παρουσιαστεί ξανά στις 18-19 Ιανουαρίου 2020. Ώρα έναρξης 8μ.μ. Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ 1/2019 για τέσσερις (4) Οδηγούς απορριμματοφόρων ΔΕ
10/1/2020

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ  ΣΟΧ 1_2019 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (Με κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου)


ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ 1_2019 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (Με κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου)

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜ;"
9/1/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η θεατρική του ομάδα "Alter ego" σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ξεκαρδιστικής κωμωδίας της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ποιος σκότωσε το Ουίλιαμ" στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" στις 11-12, 18-19 Ιανουαρίου 2020. Ώρα έναρξης 8μ.μ. Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. (Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 12 ετών).

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
7/1/2020

Σε κλίμα κατάνυξης και παρά το κρύο, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους πολιτών την Δευτέρα 06/01 η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού των Υδάτων στις δύο δεξαμενές του συντριβανίου στην Πλατεία Επταλόφου του Δήμου μας από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Ιερόθεο Τομπούλογλου, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
3/1/2020

Επί τη ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, 2020, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 31/12 η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και  Σταυρουπόλεως παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 5 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by