Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - GREEN MISSIONS
23/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - Green Missions». Ολοκληρώνοντας ο δημότης τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα. Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα είναι στη διάθεση των δημοτών!

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
20/11/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης προκηρύσσει ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ διαγωνισμό, με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών εκφραζόμενα σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%), με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ», αρ. μελ. 78/2020, C.P.V.: 44112000-8, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 & 117 του ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
Η εκτιμώμενη αξία των δημοπρατούμενων εργασιών είναι 59.543,15 € (συμπεριλαμβανομένων δαπάνης εργασιών, ΓΕ & ΟΕ, απρόβλεπτα, απολογιστικά και αναθεώρηση) & 14.290,36 € Φ.Π.Α. 24 %, ήτοι σύνολο 73.833,51 ΕΥΡΩ. Το έργο συντίθεται από την ακόλουθη κατηγορία εργασιών: έργα Οικοδομικών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Συστάσεις αναφορικά με την χρήση της μάσκας στo πλαίσιο της πανδημίας COVID-19
20/11/2020

Η πανδημία της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19) παραμένει σε εξέλιξη. Η έως σήμερα διαθέσιμη επιστημονική τεκμηρίωση δεν δίνει την δυνατότητα απόλυτης οριοθέτησης της οδού μετάδοσης του SARS-CoV-2. Με τα τρέχοντα επιστημονικά δεδομένα η μετάδοση είναι πιθανό να είναι παρόμοια με τον SARS ή και άλλους αναπνευστικούς ιούς, που μεταδίδονται μέσω σταγονιδίων, με άμεση ή έμμεση επαφή και αερογενώς σε μερικές περιπτώσεις, δεδομένης της παρουσίας του ιού τόσο στο κατώτερο όσο και στο ανώτερο αναπνευστικό καθώς και της παραμονής του στον αέρα έως και 3 ώρες.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
19/11/2020

Για την αντιμετώπιση έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις-παγετός) η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου τοποθετεί ποσότητες αλατιού σε όλα τα δημοτικά κτίρια, σε όλα τα σχολεία και σε όλες τις κοινωνικοπρονοιακές δομές του Δήμου. Ο Δήμος μας έχει στη διάθεσή του τις απαιτούμενες ποσότητες αλατιού έγκαιρα!

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ
18/11/2020

Ο πολιτικός αναλυτής Ανδρέας Σταλίδης ορμώμενος από τα πρόσφατα γεγονότα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ αναφέρεται στα γεγονότα που συνέβησαν στη Μακεδονία το 1913 σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Τα συμπεράσματα δικά σας
Δείτε το άρθρο

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
18/11/2020

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης (άρθρο 221 του Ν.4412/2016) για το έργο με τίτλo "ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ"

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/11/2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην τακτική συνεδρίασή του της 16/11/2020, εξέδωσε τα εξής δύο ψηφίσματα.
Ψήφισμα για το Πολυτεχνίο
Ψήφισμα για την επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΣΟΕ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Τί και ποιους εννοείτε κύριε Πρωθυπουργέ;
16/11/2020


Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου προς τον Πρωθυπουργό

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
14/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει ήδη ενημερώσει τα τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης) για την βεβαρυμμένη επιδημιολογικά κατάσταση (COVID-19) που επικρατεί στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του δήμου.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
13/11/2020

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ κ.ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ
13/11/2020

Η υπηρεσία καθαριότητας, παρά τις νέες συνθήκες που έχουν παρουσιαστεί λόγω της δεύτερης φάσης της πανδημίας του κορονοϊού, συνεχίζει το έργο της. Έτσι, το προηγούμενο διάστημα προμηθεύτηκε 4 νέα καροτσάκια καθαριότητας με τα οποία θα βελτιωθεί ο χρόνος και η ποσότητα αποκομιδής απορριμμάτων από δημόσιους χώρους (άδειασμα μικρών καλαθιών, σκούπισμα αποτσίγαρων και χαρτιών περιτυλίγματος που πετάχτηκαν κάτω κτλ.). Επίσης, η υπηρεσία καθαριότητας προέβει στην προμήθεια και τοποθέτηση 30 νέων μεγάλων μεταλλικών κάδων στους χώρους της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ) αντικαθιστώντας έτσι παλαιούς και φθαρμένους κάδους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος χώρου ο οποίος βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Τέλος, συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας συνεχίζουν τις εργασίες απολύμανσης των δημοτικών κτηρίων, οδών, πλατειών και παιδικών χαρών για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας γενικότερα. Για ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα των δρόμων, αποκομιδή απορριμμάτων, ανακύκλωση και απολυμάνσεις δημόσιων και όχι ιδιωτικών χώρων, παρακαλούμε να τηλεφωνείτε στην αρμόδια υπηρεσία στο 2310724617. Υπενθυμίζεται ότι ΔΕΝ επιτρέπεται η χρήση παγκακιών, παιγνιδιών στις παιδικές χαρές και οργάνων γυμναστικής ελεύθερα αθλουμένων πριν την παρέλευση τουλάχιστον μίας ώρας από την διαδικασία απολύμανσης. Προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των δικών μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
13/11/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικής περίφραξης σε υπαίθριο χώρο άθλησης στην οδό Δενδροποτάμου
13/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικής περίφραξης σε υπαίθριο χώρο άθλησης στην οδό Δενδροποτάμου» μελ. 84-2020) με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο .

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΑΡΩΘΡΩΝ (ΣΚΟΥΠΕΣ)
12/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια ειδικών σαρώθρων (σκούπες) » (τμήματα 7-8 της μελ. 12-2020) με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 18-11-2020 και ώρα 11:30 π.μ.. Μαζί με την προσφορά παρακαλώ προσκομίστε  τα εξής:
1)  Ποινικό μητρώο ή φωτ/πια ΑΔΤ
2)  Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3)  Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας
4)  Aν πρόκειται για εταιρία και αναλυτικό πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών ).
5)  Όσες βεβαιώσεις, άδειες, Υ/Δ κλπ  αναφέρονται στην Τεχνική Έκθεση.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Σαρακατσιάνου Γεωργία  για την τεχνική έκθεση (τηλ. 2310.724621), Μητσού Κυριακή για τν διαδικασία της ανάθεσης (τηλ.2313.313643)
Τεχνική έκθεση
Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 για τον κορονοϊό
12/11/2020

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί, η τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306. Ο κορονoϊός, μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα και με βαθιές ανατροπές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας, προκαλώντας συχνά πρωτόγνωρα συναισθήματα
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Αντικατάσταση συνθετικού ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο ‘Κων. Καραμανλής’
11/11/2020

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση συνθετικού ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο ‘Κων. Καραμανλής’ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης». Οι εργασίες συντήρησης και ανανέωσης του ταρτάν πρόκειται να ξεκινήσουν από το κλειστό γυμναστήριο στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ» και στη συνέχεια ο ανοιχτός χώρος του Δημοτικού σταδίου.
Θα αντικατασταθεί όλη η επιφάνεια που καλύπτει τον υφιστάμενο στίβο και το εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου στίβου με συνθετικό τάπητα τελευταίας τεχνολογίας που να εγγυάται την ευχρηστία του, την ανθεκτικότητα του σε σχέση με την αθλητική λειτουργία και συμπεριφορά, τις τεχνικές του ιδιότητες και την προστατευτική λειτουργία και συμπεριφορά. (απόσβεση των κρουστικών δυνάμεων που ενεργούν στον αθλούμενο σαν αποτέλεσμα της απόδοσης του συνθετικού τάπητα). Ο τάπητας θα είναι μη υδατοπερατός πάχους 13-15 mm για τις αγωνίστηκες περιοχές του στίβου και 20 mm για τις περιοχές των αλμάτων. Το έργο με προϋπολογισμό 610.812,84 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα « ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV με  το ποσό των 600.000,00 €

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
10/11/2020

Σας ενημερώσουμε πως μπορείτε πλέον να εκδίδετε μόνοι σας, από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο, πιστοποιητικά γεννήσεως και οικογενειακής κατάστασης, αποσπάσματα ληξιαρχικών πράξεων γάμου, γέννησης, συμφώνου συμβίωσης, θανάτου, εφόσον αυτά έχουν ήδη εκδοθεί από τον Δήμο μας.
Επίσης στην ίδια εφαρμογή έχει προστεθεί η δυνατότητα για έκδοση πιστοποιητικού πλησιεστέρων συγγενών μέσω αίτησης που απευθύνεται ηλεκτρονικά σε Κ.Ε.Π. της επιλογής σας το οποίο μεσολαβεί για την διεκπεραίωση της υπόθεσης. Το πιστοποιητικό μετά την έκδοσή του αποθηκεύεται από το Κ.Ε.Π. στην ηλεκτρονική σας θυρίδα στο GOV.GR και ενημερώνεστε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και sms.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Παράταση Ισχύος Εγκριτικών Αποφάσεων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος & Επιδόματος Στέγασης
6/11/2020

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού υπεγράφη και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Υπουργική Απόφαση, με την οποία παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021.
Στον ακόλουθο πίνακα αποτυπώνεται: Α. ο μήνας έγκρισης των αιτήσεων που παρατείνονται, Β. ο μήνας αρχικής επανυποβολής τους και Γ. ο μήνας επανυποβολής, υπολογίζοντας την τρίμηνη παράταση:

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
5/11/2020

Κατόπιν ένταξης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο επίπεδο επιτήρησης Συναγερμού και στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID 19, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης θέτει και πάλι σε λειτουργία την υπηρεσία για την Κατ’ οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών από Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 και έως και 17 Νοεμβρίου 2020.
Δείτε περισσότερα
Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ RAPID TEST ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ COVID-19 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια RAPID TEST ανίχνευσης Covid-19 για τους εργαζόμενους του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης » με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις οικονομικές τους προσφορές,  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  05-11-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Καρατόσιου Πασχαλίνα (τηλ. 2313.313619)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 5 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by