Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ ΚΕΠ
3/11/2020

Μετά την ένταξη της Π.Ε. Θεσσαλονίκης στο 4ο επιδημιολογικό επίπεδο  η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και  υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (σύμφωνα με τις αποφάσεις αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 67723 (ΦΕΚ 4681 τ.Β/22.10.2020) και ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13-10-2020). Παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν στα ΚΕΠ του Δήμου μας να επικοινωνούν τηλεφωνικά για το κλείσιμο ραντεβού, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία και να διασφαλίζεται η λειτουργία των υπηρεσιών μας χωρίς συνωστισμό.
Για τα ραντεβού μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:
ΚΕΠ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2313 305601 2313 305602
ΚΕΠ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 2313 306600, 2313 306633

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ DPO
30/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων DPO» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 04-11-2020 και ώρα 11:30 π.μ.. Ο τελικός ανάδοχος θα πρέπει να προσκομίσει για την υπογραφή της σύμβασης:
1)Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ
3)Φορολογική ενημερότητα εταιρίας
4)Πιστοποιητικό αναλυτικής εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
5)Αν η τεχνική έκθεση αναφέρει ειδικούς όρους και πιστοποιητικά να προσκομίζετε και αυτά.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κόγκας Κωνσταντίνος (τηλ. 2313.300694)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940
29/10/2020

«Η μνήμη είναι ρίζα. Κι αν η ρίζα δεν ποτίζεται με το δάκρυ της μνημοσύνης, μαραίνεται. Και τότε μαραίνονται και τα δροσερά φύλλα. Οι λαοί δεν πεθαίνουν από γηρατειά. Πεθαίνουν από την αγνωμοσύνη και τη λησμοσύνη». Η ρήση του αείμνηστου ιστορικού Σαράντου Καργάκου ακούστηκε για ακόμη μία στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο το βράδυ της Τρίτης 27/10 σε μία λιτή εκδήλωση στους ήρωες του 1940, η οποία λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά μεταδόθηκε διαδικτυακά. 80 χρόνια μετά από το έπος του '40, το οποίο ξεκίνησε με το ΟΧΙ του Ελληνισμού στις δυνάμεις του Άξονα, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α' Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στην επίθεση των δυνάμεων του Άξονα εστιάζοντας στην άγνωστη αλλά καίρια σύγκρουση των Ελληνικών και Ιταλικών μονάδων στο Ύψωμα 731.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Λόγος Πανηγυρικός

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
29/10/2020

Με πάσα τιμή εορτάσθηκε το πρωί της Κυριακής 28/10 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι εφετινές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς τις καθιερωμένες μαθητικές παρελάσεις στις δύο Κοινότητες του Δήμου λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού. Στην Κοινότητα Μενεμένης η καθιερωμένη Δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια, στην Πλατεία Τσομπάνογλου, τελέστηκε η Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Εθνομάρτυρος Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης και η κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή την οποία εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος, εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε από το σολέα του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κοσμάς Γυμνόπουλος.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Πανηγυρικός λόγος

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΘΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕΡΙΩΝ
27/10/2020

Ξεκίνησαν από την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου οι εργασίας συντήρησης των παρτεριών, ο καλλωπισμός των φυτών και οι φυτεύσεις με εποχιακά ανθοφόρα φυτά (χρυσάνθεμα, κυκλάμινα κλπ.). Τις επόμενες ημέρες ο δήμος μας θα "ντυθεί" σταδιακά με τα χρώματα του φθινοπώρου. Παρακαλούμε τους κατοίκους και φίλους των φυτών να δείξουν το δέοντα σεβασμό και να αποφύγουν το ξερίζωμα για ατομική χρήση ή και την καταστροφή των λουλουδιών που φυτεύονται από την υπηρεσία. Η όμορφη εικόνα του δήμου μας είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
27/10/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 3ο ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
23/10/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι με απόφαση Δημάρχου, για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού σε αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα, από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου οι κλειστές και ανοικτές δημοτικές και σχολικές αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και όλα τα γήπεδα και τα στάδια του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα παραμείνουν κλειστά.
Καθ' όλο το διάστημα αυτό, δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. 

Απόφαση Δημάρχου με αριθμό 1.470/23-10-2020         

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΘ
22/10/2020

Με την ευκαιρία της συνάντησης στην Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) για θέματα του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ/ΚΜ) εκπλαγήκαμε ευχάριστα από την ευταξία, την καθαριότητα και το περιποιημένο πράσινο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Συγχαίρουμε τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
22/10/2020

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ/ΚΜ) και Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Ά Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ/ΚΜ) κ. Μιχάλη Γεράνη πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) καθηγητή κ. Νικόλαου Γ. Παπαϊωάννου συνάντηση με αντικείμενο την «Αναπτυξιακή πρόταση και την διαρκή συνεργασία του ΦΟΔΣΑ/ΚΜ και του Α.Π.Θ. στον τομέα διαχείρισης αστικών αποβλήτων» του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ/ΚΜ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναγνωρίστηκε η συναντίληψη και η συμφωνία όλων των παρευρισκόμενων για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Κεντρική Μακεδονία.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
22/10/2020

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου και του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Εμμανουήλ  Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των προϊστάμενων όλων των διευθύνσεων και όλων των τμημάτων του Δήμου. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση/ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου ενόψει των νέων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού που τίθενται σε εφαρμογή από το πρωί της Παρασκευής 23/10.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1940 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
22/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, σας προσκαλούν σε μία επετειακή μουσική-αφηγηματική εκδήλωση για το έπος του 1940 την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 8μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Μανιάτη στο τραγούδι, Νόνικα Μαλκουτζή στο τραγούδι και την αφήγηση, Τάσο Μαντζάρη στο πιάνο, το φωνητικό σύνολο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ομιλητή το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α' Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρο Κυρίζογλου. Είσοδος ελεύθερη, θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από το λογαριασμό του facebook του δήμου. Σε περίπτωση αναβολής λόγω περιοριστικών μέτρων, θα υπάρξει σχετική έγκαιρη ενημέρωση.
Αφίσα
Πρόγραμμα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΑΡΟΧΗ ΗΧΟΛΗΠΤΙΚΩΝ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
21/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Παροχή ηχοληπτικών & φωτιστικών εργασιών εκδηλώσεων ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  29-10-2020 και ώρα 11:30 π.μ.. Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο τελικός ανάδοχος είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο (διαχειριστών εταιρείας)
2)    Φορολογική ενημερότητα (εταιρείας)
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα (εταιρείας)
4)    Πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Θαλής Θεοδωρίδης (τηλ. 2310.725775),  Κυριακή Μητσού  (τηλ. 2313.313643)
Τεχνική έκθεση
Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ
21/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών ορκωτού λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων έτους 2020» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 29/10/2020 και ώρα 11:30 π.μ..

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Η/Υ, ΗΧΕΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ
21/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια Η/Υ, ηχείων συστήματος  προτεραιότητας και δικτυακού αποθηκευτικού μέσου για τις υπηρεσίες του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις οικονομικές τους προσφορές καθώς και συμπληρωμένα τα φύλλα συμμόρφωσης,  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  29-10-2020 και ώρα 10:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κόγκας Κωνσταντίνος (τηλ. 2313.313694)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Aνακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας της Ολυμπιονίκου Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ
20/10/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ κ.ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ–ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
20/10/2020

Η Διοίκηση του Δήμου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να μην αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας (δηλαδή μηδενική αύξηση) για το έτος 2021 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Τα δημοτικά τέλη στον ενιαίο δήμο μας για το έτος 2021, έχουν ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθεια και εγκατάσταση τριών πέργκολων/κιοσκιών στο Στρατόπεδο «Μεγ. Αλεξάνδρου»
20/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια και εγκατάσταση τριών πέργκολων/ κιοσκιών στο Στρατόπεδο «Μεγ. Αλεξάνδρου»» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  23-10-2020 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Παλαμάς Ελευθέριος (τηλ. 2313.300963)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -COVID 19"
16/10/2020

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ξεκίνησε την εφαρμογή του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – Covid-19».
Πρόκειται για πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και σε συνεργασία με την οργάνωση «Μπορούμε Saving Food – Saving Lives».
Δείτε περισσότερα
Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
2η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
15/10/2020

Πρόσκληση

Ενημερωτική αφίσα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 6 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by