Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ
14/7/2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης της Δευτέρας 13/7, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπροέδρου τη ΚΕΔΕ κ. Λάζαρου Κυρίζογλου έλαβε απόφαση σχετικά με την απόφαση του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Στην εισήγηση του, ο κ. Κυρίζογλου τόνισε τα εξής:
Δείτε περισσότερα
Απόφαση Δ.Σ. 109/2020

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
14/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια εξοπλισμού Κοινωνικού Παντοπωλείου & Κοινωνικού Φαρμακείου και λοιπών υπηρεσιών του Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  16-07-2020 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Θεοδωρίδης Θαλής (τηλ. 2310.725775)
Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
13/7/2020

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  12 Iουλίου  η ιατρική παρέμβαση στο Πολυιατρείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που λειτουργεί εντός του Πολυκέντρου Αγίου Νεκταρίου. Η δράση πραγματοποιήθηκε από το πρόγραμμα «Υγεία σε Όλους» σε συνεργασία με το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά  του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, την 4η ΥΠΕ, την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ» και την Α΄ Παιδιατρική κλινική του ΕΚΠΑ-Π.Π.Ν. «Αγία Σοφία». Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκε παιδιατρική εξέταση και εμβολιασμός 17 παιδιών για ηπατίτιδα Α, ιλαρά- ερυθρά- παρωτίτιδα. Ο Δήμος ευχαριστεί το προσωπικό του  «Υγεία για όλους» για τη συνεργασία τους. Ελπίζουμε σε άλλες συνεργασίες στο μέλλον.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ
13/7/2020

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα προβεί στην προμηθεια Εξοπλισμού Νηπιαγωγείων. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Παρασκευή 17-07-2020 και ώρα 10:00 στο  γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πατρ. Γρηγορίου Ε΄12, 2ος όροφος.

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΘΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
13/7/2020

Μετά την άρση και των μέτρων που είχαν επιβληθεί και το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» καλωσόρισαν από την Δευτέρα 29 Ιουνίου παιδιά εργαζόμενων γονέων τα οποία είναι εγγεγραμμένα στη συγκεκριμένη δράση της ΕΕΤΑΑ στα δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) δηλαδή στο  ΚΔΑΠ Κάτω Καϊστρίου (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 59) και στο ΚΔΑΠ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  (ΒΥΡΩΝΟΣ & ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΓΩΝΙΑ). Τα δύο ΚΔΑΠ θα λειτουργούν μέχρι τις 31/7 με ωράριο 7π.μ. έως 3μ.μ. (προσέλευση παιδιών στις 8π.μ. και αποχώρηση στις 2μ.μ.) με ποικίλες δραστηριότητες που δεν αφήνουν παραπονεμένο κανένα παιδάκι. Συγκεκριμένα στο ΚΔΑΠ Κάτω Καϊστρίου τα παιδιά απασχολούνται με εκπαιδευτικά παιχνίδια, τη ζωγραφική, τη μουσική,  το θέατρο και τα εικαστικά ενώ στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων τα παιδιά απασχολούνται με εκπαιδευτικά παιχνίδια, παραδοσιακούς χορούς, ζούμπα, κεραμική, αγγειοπλαστική, θέατρο και τα εικαστικά. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΚΔΕΔΑΜ 2310 727210.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ
13/7/2020

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης εκφράζει την βαθιά λύπη του και την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση του Τουρκικού Συμβουλίου Επικρατείας και την απόφαση του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί, καταργώντας το κυβερνητικό διάταγμα του 1934 με το οποίο είχε μετατραπεί σε μουσείο.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
10/7/2020

Aνακοίνωση: κλήρωση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο με τίτλο:«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ» ΑΡΙΘΜ. ΜΕΛ.:  59/2020, η οποία θα διενεργήσει την διεξαγωγή της διαδικασίας με διαπραγμάτευση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών των οικονομικών φορέων που θα προσκληθούν στο διαγωνισμό/διαπραγμάτευση.

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΕΠΙΣΤΥΛΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΜΑΞΙΔΙΩΝ
10/7/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων & ανταλλακτικών, επίστυλων απορριμματοδεκτών και χειραμαξιδίων» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 88.343,80€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 71.245,00 ΦΠΑ : 17.098,80€)
Προκηρυξη
Διακήρυξη
Τεχνική έκθεση
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης(σε μορφη pdf)
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (σε μορφη xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ 7 ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
10/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, θα πραγματοποιήσει και φέτος, αποκλειστικά ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ, το πρόγραμμα «Φιλοξενία παιδιών 7 έως 14 ετών  του δήμου σε κατασκηνώσεις  κατά τη θερινή περίοδο 2020».

Δείτε περισσότερα...
Αίτηση
Υπεύθυνη Δήλωση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “JUSTROM3” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
9/7/2020

Το κοινό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης "Πρόσβαση των γυναικών Ρομά στη δικαιοσύνη" (JUSTROM3) αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των πολλαπλών διακρίσεων και στη βελτίωση της πρόσβασης των γυναικών Ρομά στη δικαιοσύνη.
Το πρόγραμμα υλοποιείται απευθείας από το Συμβούλιο της Ευρώπης σε τρεις μόνο ελληνικούς δήμους ένας εκ των οποίων είναι ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και συγκεκριμένα στο συνοικισμό του Αγ. Νεκταρίου (Δενδροπόταμος), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ρομά Δενδροποτάμου και τοπικούς συνεργάτες. Υλοποιείται επίσης στη Βουλγαρία, την Ιταλία και τη Ρουμανία. Έχει στόχο την ενίσχυση της πρόσβασης των γυναικών ROMA στην δικαιοσύνη και γι’ αυτό έχει δημιουργηθεί ένα γραφείο δωρεάν νομικής υποστήριξης στο συνοικισμό του Αγ. Νεκταρίου.
Το πρόγραμμα λειτουργεί από το Φεβρουάριο του 2017 και ήδη ανανεώνεται μέσω της τρίτης περιόδου λειτουργίας του «JUSTROM3», έως τον Αύγουστο του 2021.

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΑΒΑΚΗ–ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ–ΓΕΥΓΕΛΗ ΚΑΙ Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ
9/7/2020

ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΣΗΔΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΔΑΒΑΚΗ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ – ΓΕΥΓΕΛΗ ΚΑΙ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ».

Σας γνωρίζουμε λόγω λάθους διαμόρφωσης της φόρμας στο ΕΣΗΔΗΣ με α/α 90530 του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΔΑΒΑΚΗ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ – ΓΕΥΓΕΛΗ ΚΑΙ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ» δεν ήταν δυνατή η υποβολή οικονομικής προσφοράς. Για τον παραπάνω λόγο και μετά από επικοινωνία με το helpdesk – ΕΣΗΔΗΣ – Δημόσια έργα- επαναδιαμορφώθηκε αλλά με α/α 91193
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Ανακοίνωση
Οικονομική Προσφορά
Δείτε περισσότερα

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Δ.Κ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
8/7/2020

Ενημερώνουμε το κοινό της Βιβλιοθήκης της Δ.Κ Μενεμένης ότι η Βιβλιοθήκη από 13/7/2020 και για όλη την περίοδο του Καλοκαιριού θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 8:00-15:00

Καλό Καλοκαίρι!!

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
7/7/2020

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου και χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6/7/20 σε κλίμα κατάνυξης και στο πλαίσιο των λατρευτικών εκδηλώσεων του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Κυριακής Βοσπόρου Μενεμένης, ο μέγας αρχιερατικός Εσπερινός της Αγίας Κυριακής. Τις λατρευτικές εκδηλώσεις οι οποίες κορυφώθηκαν το πρωί της Τρίτης 7/7/20 παρακολούθησε πλήθος πιστών.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
6/7/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σινεφίλ ότι λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η σημερινή (6/7/2020) προβολή της ταινίας "Το παιχνίδι του φόβου" αναβάλλεται. Για την αυριανή (7/7/2020) προβολή, θα αναρτηθεί νέα ενημέρωση στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
6/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 6 Ιουλίου  έως και Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ώρες 08:30-13:30, διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Δείτε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΥΝΟΥ (ΣΟΧ 1A/2020)
3/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη τριών (03) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, από την υπογραφή της  σύμβασης και για χρονική διάρκεια ισόχρονη με τη διάρκεια του  εκτελούμενου προγράμματος, με τις κάτωθι ειδικότητες, για την υλοποίηση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης με Παράρτημα ΡΟΜΑ» του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης :
2  ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
1  ΠΕ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα...  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/7/2020

Τα εκτελούμενα έργα στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε και επιθεώρησε το πρωί της Πέμπτης 2/7 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Στα έργα περιλαμβάνονται οι εργασίες ανάπλασης-ανακατασκευής αύλειων χώρων, παιδικών χαρών σε διάφορα σημεία του Δήμου καθώς και εγκαταστάσεων ελεύθερα αθλουμένων.
Επισημαίνεται ότι όλο το καλοκαίρι, όπως και κάθε χρόνο, ο δήμος μας προβαίνει σε εργασίες βαφής και συντήρησης των σχολείων ώστε να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 7/9/2020.

Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
2/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια κλιματιστικών μονάδων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  06-07-2020 και ώρα 10:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
2/7/2020

Για την πορεία των έργων ανάπλασης των παλαιών και δημιουργίας νέων ανοιχτών αθλητικών χώρων του δήμου ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρώην Ολυμπιονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου. Ο Δήμαρχος, συνοδεία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλη Μανωλόπουλου,  ξενάγησε την κ. Πατουλίδου στο χώρο όπου εκτελείται το έργο της δημιουργίας του γηπέδου του beach volley στην οδό Ελευθερίας. Η κυρία Πατουλίδου εκδήλωσε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών και συνεχάρη το Δήμαρχο για την ταχύτητα που εκτελείται το σύνολο των έργων τα οποία είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι εκτός από τις εργασίες στο γήπεδο beach volley, αυτή τη στιγμή ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση-συντήρηση των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Ριζόπουλος», επί της οδού Κυρίμη ενώ σταδιακά θα πραγματοποιηθεί τόσο η    ανακαίνιση-συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων επί της οδού Γ. Γεννηματά όσο και το έργο επέκτασης των κερκίδων του κλειστού γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης».
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
1/7/2020

Την απαίτησή της να επανενεργοποιηθούν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια για την επιλογή των προϊσταμένων Διευθύνσεων κυρίως, ζητά με απόφασή της η ΚΕΔΕ ύστερα από εισήγηση του Α’ Αντιπροέδρου και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου. Οπως τόνισε ο κ. Κυρίζογλου το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχουν και δεν λειτουργούν τα Υπηρεσιακά συμβούλια εδώ και πάρα πολύ καιρό και αυτό συνιστά όπως είπε χαρακτηριστικά Θεσμική αταξία. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 6 από 285Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by