Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Τελικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της 26/5/2019 της Κοινότητας Μενεμένης
28/5/2019

Σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στην Κοινότητα Αμπελοκήπων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, συμπεριλαβανομένης και της σταυροδοσίας των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όλων των παρατάξεων που συμμετείχαν στη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα ανωτέρω αποτελέσματα αναρτώνται με την επιφύλαξη της έκδοσης της δικαστικής; απόφασης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της 26/5/2019 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
28/5/2019

Σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης με τα ποσοστά που έλαβαν οι παρατάξεις που συμμετείχαν στη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΗΜΑ

Τα ανωτέρω αποτελέσματα αναρτώνται με την επιφύλαξη της έκδοσης της δικαστικής; απόφασης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Μάθε που ψηφίζεις
23/5/2019

 
Στοιχεία Εκλογικού Σώματος

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΜΜ. ΠΑΠΑ
23/5/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση των «Εργασιών διευθέτησης περιβάλλοντος χώρου στο μνημείο Εμμ. Παπά » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 27-05-2019 και ώρα 09:00 π.μ..
Τα δικαιολογητικά  που θα προσκομίσετε μαζί με την προσφορά είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα
3)    Φορολογικής ενημερότητας

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Αλεξίου Μαρία (τηλ. 2313.300940), Αγγελίδης Τριαντ.( (τηλ. 2313.300966)

Τεχνική έκθεση...
Έντυπο προσφοράς...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Έναρξη λειτουργίας δωρεάν WiFi στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
22/5/2019

Σε λειτουργία τέθηκε από την Τρίτη στην πλατεία Eπταλόφου το πρώτο σημείο δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (WiFi) στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Αποτελεί την πρώτη από μία σειρά δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρία Hellenic Cable Networks (HCN) χρησιμοποιώντας την πλέον ανεπτυγμένη τεχνολογία καθώς το Wifi λειτουργεί μέσω δικτύου οπτικών ινών και ταχύτητες άνω των 100 Mbps δίνοντας έτσι τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε πολλούς ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υλοποιηθεί το δεύτερο σημείο δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στην Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης ενώ σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες θα εγκαθίστανται νέοι σταθμοί δωρεάν WiFi σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας σκοπό να καλυφθεί γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου. Σχετικά με τη λειτουργία νέων συνδέσεων θα ενημερώνεστε άμεσα με δελτία τύπου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (www.ampelokipi-menemeni.gr) καθώς και από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Εορτασμός Ημέρας μνήμης γενοκτονίας των Ποντίων
20/5/2019

Με πάσα τιμή και σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και με παράλληλες εκδηλώσεις μνήμης σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας τιμήθηκε την Κυριακή 19/05 η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Στους Αμπελόκηπους, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού το οποίο βρίσκεται στο παρακείμενο πάρκο. Για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλος Κεσόγλου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιηθήκαν από την Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Εύξεινος Πόντος» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης   καθώς και από τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αναγέννηση» Αγίου Νεκταρίου στο Δενδροπόταμο. Για τη θλιβερή επέτειο μίλησε από το σολέα του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Τελετή λήξης ενοριακών παιχνιδιών
20/5/2019

Στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Μέγας Αλέξανδρος» (ΕΑΚ) των Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19/05, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, η τελετή λήξης των εφετινών «Ενοριακών Παιχνιδιών» του πολύ επιτυχημένου ετήσιου θεσμού που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών κάθε ηλικίας. Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μανώλης Ιωαννίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Μιχάλης Γεράνης καθώς και πλήθος γονέων που χειροκρότησαν τους μικρούς αθλητές.   

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Πραγματοποιήθηκε το 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΓΚΟΤΖΙΔΗΣ"
20/5/2019

Πραγματοποιήθηκε το 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ προπαιδικών  τμημάτων  ‘’ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΜΙΓΚΟΤΖΙΔΗΣ ’’  το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2019 στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μιγκοτζίδη.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 110 παιδιά. Στα παιδιά μοιράστηκαν και τις δύο ημέρες του τουρνουά νερά και στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής και κύπελλα στους τρείς πρώτους νικητές.  

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Τουρνούα Μπάσκετ 3 on 3
17/5/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργανώνουν το ετήσιο αθλητικό τουρνουά μπάσκετ «3 on 3». Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Μαΐου, στον αύλειο χώρο του 1ου ,2ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού
17/5/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  21-05-2019 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Τεχνική έκθεση...
Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
10ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ13 "Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης"
17/5/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης τιμώντας τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μιγκοτζίδη, διοργανώνει το 10ο Τουρνουά ποδοσφαίρου Κ13 ‘’ Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης ’’.  Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και τη Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου ‘’ Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης ’’.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Ανακατασκευή κιβωτίου της τουρμπίνας αναρρόφησης για τη λειτουργία υπερκατασκευής σαρώθρου
17/5/2019

Ο  Δήμος  Αμπελοκήπων - Μενεμένης  στα  πλαίσια  των  αναγκών  του, πρόκειται  να  προβεί   στην   «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΚΙΒΩΤΙΟΥ  ΤΗΣ  ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ  ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  ΣΑΡΩΘΡΟΥ  BUCHER  CC  2020  H – 23237  ΓΕΝΙΚΗ  ΜΕ  ΑΡΙΘΜΟ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  ΜΕ  81783 »   με  τη  διαδικασία  της  απευθείας  ανάθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Aνάθεση των υπηρεσιών Μισθωσης Λεωφοείων (Μεταφορά μελών ΚAΠΗ)
16/5/2019

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί-ΚΑΠΗ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/ 24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών «Μίσθωσης λεωφορείων (Μεταφορά μελών ΚΑΠΗ)», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και εκτιμώμενη αξία 52.680,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 42.483,87€, ΦΠΑ: 10.196,13€).

Διακήρυξη...
Προκήρυξη...
ΤΕΥΔ...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Τιμητική βράβευση του Προέδρου της ΠΕΔΚΜ από την Ένωση ειδικών Φρουρών
16/5/2019

Τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 16/05 τετραμελής αντιπροσωπία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Λάζαρο Πουρσαϊτίδη στον οποίο και επέδωσαν τιμητική  πλακέτα για την πρόσφατη δωρεά της ΠΕΔ/ΚΜ επιχειρησιακών υποδημάτων (αρβυλών) αξίας €3.000. Όπως τόνισε ο κ. Πουρσαϊτίδης «είναι ιδιαίτερα σημαντικό στους χαλεπούς καιρούς μας να υπάρχουν άνθρωποι και φορείς οι οποίοι στέκονται ως αρωγοί με κάθε τρόπο στο έργο του Έλληνα Αστυνομικού». Από τη μεριά του ο κ. Κυρίζογλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της αντιπροσωπίας για την τιμή και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν  στην προστασία των πολιτών παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εγκαίνια Ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην περιοχή Καζαντζάκη
15/5/2019

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 14η Μαΐου 2019, εγκαινιάστηκε η νέα ανακαινισμένη Παιδική Χαρά στης περιοχής Καζαντζάκη στη Μενεμένη στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης η οποία έγινε με δωρεά της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης–Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑΘΕΣΣ Α.Ε.), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, αφού καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) καθότι προσέφερε την δωρεά για την κατασκευή της παιδικής χαράς σε συνεργασία με το Δήμο. «Πρόκειται για έναν απαράμιλλης ομορφιάς χώρο, που συνδυάζει την αναψυχή με το παιχνίδι. Είναι ένα σπίτι για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθεια εξοπλισμού πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων
15/5/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση για την «Προμήθεια εξοπλισμού πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  20-05-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Θαλής Θεοδωρίδης (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Επίσκεψη- Δωρεά στα Παιδικά Χωριά
15/5/2019

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο και του «Παιδικού Χωριού SOS» στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης στηρίζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), αποδεικνύοντας έμπρακτα για άλλη και φορά, το κοινωνικό της πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Πραγματοποίηση του αγώνα δρόμου "Τρέχω για τα στρατόπεδα με τη Λάμψη"
14/5/2019

Το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου 2019, χιλιάδες δρομείς έτρεξαν στον καθιερωμένο αγώνα που συνδιοργανώθηκε στα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά, Καρατάσιου, από τους Δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή. Για 5η χρονιά μεμονωμένοι δρομείς, αλλά και οικογένειες, παρέες, πολυπληθείς ομάδες από συλλόγους και συλλογικότητες,  αγκάλιασαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της δυτικής Θεσσαλονίκης, τον αγώνα δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...
Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Ανάρτηση Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για το πρόγραμμα Προώθηση της απασχόλησης
14/5/2019

Ανάρτηση Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για το  πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Δελτίο τύπου

Οριστικός πίνακας επιτυχόντων

Οριστικός πίνακας αποκλειόμενων

Οριστικός πίνακας επιλαχόντων (Α)

Οριστικός πίνακας επιλαχόντων (Β)

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Παροχή Υπηρεσιών τροφοδοσίας μικρογευμάτων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές
13/5/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην απευθείας ανάθεση «Παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας μικρογευμάτων (σνακ) για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 16-05-2019 και ώρα 11:30 π.μ..
Μαζί με την προσφορά παρακαλώ προσκομίστε επίσης:
1)    Ποινικό μητρώο
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ( αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:  Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)
Τεκμηριωμένο Αίτημα…
Οικονομική προσφορά…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 6 από 251Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by