Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
12/2/2020

Ο κινηματογράφος επιστρέφει στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και για τα παιδιά. Από την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» θα ανοίξει τις πόρτες του για μικρούς και λιγότερο μικρούς μας φίλους για να τους ταξιδέψει και πάλι στον μαγικό κόσμο των παιδικών ταινιών. Αρχή θα κάνουμε με την αγαπημένη επιτυχία Frozen 2. Ώρες προβολής 11π.μ. & 1μ.μ. Είσοδος, όπως πάντα, ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ-ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΖΩΩΝ
12/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Περισυλλογή- αποτέφρωση νεκρών ζώων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  17-02-2020 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Σαρακατσιάνου Γεωργία (τηλ. 2310.724621)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
12/2/2020

Ο κινηματογράφος επιστρέφει στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» για μία σειρά ταινιών καθηλωτικών, συγκινητικών, με χιούμορ και δράση. Ώρες έναρξης 8μ.μ. Ξεκινάμε δυνατά στις 24/2 με την ταινία “Maleficent” με την αξεπέραστη ερμηνεία της Αντζελίνα Τζόλι. Είσοδος, όπως πάντα, ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
11/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια φυτικού υλικού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  18-02-2020 και ώρα 12:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300931)

Τεχνική έκθεση...
Προϋπολογισμός μελέτης...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΧΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ
11/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
« Προμήθεια ψυχρής ασφάλτου » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  17-02-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Μαζί με το έντυπο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1)Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι δεν απασχολείται προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)Φορολογική ενημερότητα
4)Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών).
5)Αν η τεχνική έκθεση αναφέρει ειδικούς όρους και πιστοποιητικά να προσκομίσετε και αυτά.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Βασιλειάδης Γιάννης (τηλ.2313.300947)Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση...
Οικονομική Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΚΟΠΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
10/2/2020

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8/2 ο ετήσιος χορός του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννηση» Αγ. Νεκταρίου. Νωρίτερα ο Δήμαρχος παρέστη στη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Χαλκιδικής όπου και του παραδόθηκε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά και το ενδιαφέρον που έδειξε και ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος. Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής 9/2, ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρέστησαν στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
10/2/2020

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 11:30π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Αμπελοκήπων ‘’Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας των αθλητικών τμημάτων του Δήμου μας την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
10/2/2020

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για υπηρεσίες παρόχου τηλεφωνίας των σχολείων, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Παρασκευή  14/02/2020 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12, 2ος όροφος.2313313671-2

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
10/2/2020

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για υπηρεσίες παρόχου τηλεφωνίας των σχολείων, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Παρασκευή  14/02/2020 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12, 2ος όροφος.2313 313671-2

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
7/2/2020

Την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης των εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Δενδροποτάμου σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
6/2/2020

Την απόφαση για την υλοποίηση της δημιουργίας Πράσινου Σημείου και Δικτύωσή του στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην τακτική συνεδρίαση της Δευτέρας 3/2. Η υλοποίηση του εγχειρήματος εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» ενώ η χρηματοδότηση θα γίνει στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «∆ΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ∆ΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδοµές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» που διαχειρίζεται η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με το ποσό των 821.363,48€.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
6/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια εκτυπωτών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  11-02-2020 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κόγκας Κωνσταντίνος (τηλ. 2313.313694)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ
4/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση και έλεγχος παιδικών χαρών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  10-02-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μαΐτου Ξανθούλα (τηλ. 2313.300951)

Τεχνική έκθεση...
Ενδεικτικός Προϋπολογισμός...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
4/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση τηλεφωνικών κέντρων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  10-02-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπήττας Νίκος (τηλ. 2313.300942)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας συλλόγων του δήμου μας.
3/2/2020


Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιανουαρίου οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας συλλόγων του δήμου μας. Το Σάββατο 25/1 τη βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» ενώ την Κυριακή 26/1 την βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη του Συλλόγου Μανδρακιωτών «Ο Βιότοπος».   

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Δωρεά αμαξιδίων από σχολεία του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
3/2/2020

Σε μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς προέβησαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων και του 2ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων με την αγορά δύο αμαξιδίων νοσοκομείου τα οποία τα οποία και δώρισαν στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου». Τα αμαξίδια αποκτήθηκαν μέσα από δράσεις ανακύκλωσης καπακίων πλαστικών μπουκαλιών που πραγματοποιούν σχολεία του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Η εκδήλωση παράδοσης των δύο αμαξιδίων στους υπεύθυνους του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 3/2 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Παιδείας Ηλία Γρούγιου. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους Διευθυντές, το διδακτικό προσωπικό και φυσικά τους μαθητές των σχολείων, τους προέτρεψε να συνεχίσουν τη δράση τους και να βάλουν και αυτοί, όπως και όλοι οι μαθητές όλων των σχολείων του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης την ανακύκλωση στη ζωή τους.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Κοπές βασιλόπιτας συλλόγων του δήμου μας
3/2/2020

Συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου μας. Το Σάββατο 01/02 πραγματοποιήθηκαν οι κοπές βασιλόπιτας στο 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων και του Αθλητικού Συλλόγου «Διαγόρας» Αμπελοκήπων ενώ την Κυριακή 2/2 πραγματοποιήθηκαν οι κοπές βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μενεμένης-Αμπελοκήπων «Η Αγία Παρασκευή» καθώς και του Συλλόγου «Μίλων ο Κροτωνιάτης»

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Εκδήλωση νεανικής εστίας ιερού ναού αναστάσεως του κυρίου
3/2/2020

Στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2/2 εκδήλωση αφιερωμένη στη μητρότητα από τη Νεανική Εστία του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου. Την εκδήλωση με τίτλο «Αγίες Μητέρες των Τριών Ιεραρχών» τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου o οποίος και μίλησε για το βίο και την πολιτεία των πεφωτισμένων Τριών Ιεραρχών. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος είπε τα εξής:

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Καθαρισμός οικοπέδων και κτηρίων
3/2/2020

Συνεχίζονται και εφέτος από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου οι εργασίες καθαρισμού οικοπέδων και κτηρίων τα οποία έχουν χαρακτηριστεί υγειονομικά επικίνδυνα καθώς αποτελούν εστίες μόλυνσης και βρωμιάς. Σειρά είχε ο καθαρισμός οικοπέδου στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών με Σεφέρη στα διοικητικά όρια του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε ο εσωτερικός καθαρισμός του κτηρίου του παλιού καπνομάγαζου στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄-Ακριτών-Κανάρη και Ευριπίδου το οποίο περιήλθε στην ιδιοκτησία του δήμου. Το συγκεκριμένο κτήριο ανήκε στο παρελθόν σε ιδιωτική επιχείρηση η οποία επί σειρά ετών έκανε κακή χρήση του χώρου ο οποίος και αποτελούσε πλέον εστία μόλυνσης λόγω συσσώρευσης όγκου απορριμμάτων

Φωτογραφίες

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Αναγόμωση , αντικατάσταση πυροσβεστήρων
3/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
« Αναγόμωση , αντικατάσταση πυροσβεστήρων  » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

Ανακοίνωση

Εντυπο προσφοράς

Τεχνική έκθεση


 

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 6 από 272Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by