Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
19/12/2019

Τμήμα του λειψάνου της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής που φυλάσσεται στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στο Λιτόχωρο της Πιερίας θα έχουν την Ευλογία να προσκυνήσουν οι πιστοί από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Μενεμένη της Θεσσαλονίκης.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
19/12/2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο όμορφες Χριστουγεννιάτικες γιορτές που διοργάνωσαν στους χώρους τους το 7ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων και ο βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός «Αστεράκια»  το πρωί της Τετάρτης 18/12/2019. Οι μικροί μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν.  Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους καλές γιορτές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
17/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων προγραμματίσει μία σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Την Τετάρτη 18/12 στις 8:30μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» παρουσιάζεται το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων με τίτλο «Εις μνήμην» από το μουσικό τμήμα του Ποντιακού Συλλόγου «Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης», το Σάββατο 21/12 στις 7:30μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» η θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» μας παρουσιάζει το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη» ενώ νωρίτερα (6:00μ.μ.) την ίδια ημέρα στο κινηματοθέατρο «Άστρον» στη Μενεμένη, θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση μεγάλου κουκλοθέατρου «Ρομπέν των Δασών: η αληθινή ιστορία», τέλος στις 21/12 στις 8μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση με μελωδίες και ντουέτα από οπερέτες με την Βαλέρια Χαριτίδου στο πιάνο. Η είσοδος σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Καλές γιορτές.

Αφίσες εκδηλώσεων...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
17/12/2019

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16/12 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» η εφετινή 10η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος τιμήθηκε από τα μέλη της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στην προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Σερρών. Το τιμητικό αγαλματίδιο που αναπαριστά τον Λέοντα της Αμφίπολης επέδωσε στον κ Κυρίζογλου ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Σαμαράς.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
17/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια και υποστήριξη υπολογιστικής πλατφόρμας για κινητά τηλέφωνα για ενημέρωση- ευαισθητοποίηση & επιβράβευση του κοινού για το περιβάλλον» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  20-12-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Φωτέα Κατερίνα (τηλ. 2313.300913)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΕΛΑΓΙΔΗ
16/12/2019

Στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Ευστάθιου Πελαγίδη «Μακεδονία: κιβωτός των ξεριζωμένων Ελλήνων (1913-1930)» παρέστη το πρωί της Κυριακής 15/12 στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α΄ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου. Για το βιβλίο και τη συμβολή των προσφύγων του Πόντου και της Μικράς Ασίας στη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού κράτους μίλησαν εκτός του συγγραφέα η καθηγήτρια νεοελληνικής ιστορίας Δρ. Σοφία Ηλιάδου-Τάχου και ο Δρ. Θεοδόσης Κυριακίδης, ιστορικός. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. και πρ. Γ. Γραμματέας Παλινοστούντων Ομογενών του Υπ. Μα. Θ. κ. Χρήστος Καμενίδης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
16/12/2019

Τιμητική διάκριση για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη: Ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στους κορυφαίους του πλανήτη!

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗ
16/12/2019

Με τεράστια επιτυχία συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και το απόγευμα της Κυριακής 15/12. Έτσι μετά το “Santa Walk” στη Μενεμένη, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους και τη συναυλία των Ονιράμα την Πέμπτη 12/12, τη σκυτάλη πήρε η εκδήλωση ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου και η συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη. Με μια ακόμη εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή, ζεστή σαν «χριστουγεννιάτικη αγκαλιά» που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ"
16/12/2019

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη» την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στη θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο στους Αμπελόκηπους. Μια υπέροχη παράσταση που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτά τα Χριστούγεννα στη μαγική θεατρική εκδοχή του. Ένα έργο που διαδραματίζεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας με τη συνοδεία της υπέροχης μουσικής του Τσαϊκόφσκι από την παιδική σκηνή του αγαπητού ηθοποιού Φώτη Σπύρου. Ένας ύμνος στην φαντασία και στα όνειρα, ένα έργο που  μας δημιούργησε όμορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήματα, γλυκές αναμνήσεις και μας έκανε να ονειρευτούμε και να ελπίζουμε ξανά.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΕΙ ΜΡΠΟΣΤΑ ΜΕ...ΜΕΣΟ"
16/12/2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η θεατρική παράσταση με τίτλο «Όποιος δουλεύει πάει μπροστά με… Μέσο» στο κινηματοθέατρο «ΑΛ. ΜΙΝΩΤΗΣ».  Μια κωμωδία γεμάτη ανατροπές βασισμένη στο κινηματογραφικό έργο «Η κόμισσα της Φάμπρικας» σε διασκευή – σκηνοθεσία της Αναστασίας Θυμιοπούλου. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν το έργο και ενθουσιάστηκαν με την σκηνοθεσία μα και την εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών της θεατρικής ομάδας των ενηλικών του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΔΩΡΕΑ ΝΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε."
16/12/2019

Σε μία έμπρακτη συμπαράσταση στο συνάνθρωπό μας για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προέβη η εταιρία εμφιάλωσης «Σουρωτή» δωρίζοντας 2 παλέτες με φιάλες επιτραπέζιου νερού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχαριστούμε τόσο την εταιρία «Σουρωτή Α.Ε.» όσο και τους δεκάδες συμπολίτες μας οι οποίοι σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση του δήμου μας προσφέρουν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
16/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
"Χριστούγεννα στο Φως" στους Αμπελόκηπους και το "Santa Walk" στη Μενεμένη
13/12/2019

Σε μια πόλη φωτισμένη, στολισμένη και πλημμυρισμένη από κόσμο, γιορτάσαμε δυο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου με τίτλο: "Χριστούγεννα στο Φως" στους Αμπελόκηπους και το "Santa Walk" στη Μενεμένη.
Με στόχο να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους ξεκινήσαμε από τις 6 το απόγευμα με μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα  στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και με εμψυχωτές που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Βίντεο από τη συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΜΕ ΜΕΣΟ"
13/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν στην θεατρική ομάδα ενηλίκων του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης "Όποιος δουλεύει πάει μπροστά με.... μέσο", μία θεότρελη κωμωδία γεμάτη ανατροπές βασισμένη στο κινηματογραφικό έργο "Η κόμμισα της φάμπρικας" το Σάββατο 14/12 στις 7:30μ.μ. στο δημοτικό κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων "Αλεξης Μινωτής" (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 12, Αμπελόκηποι). Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
13/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν την Παρασκευή 13/12 στις 6μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" στα "Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη", μία μοναδική παράσταση για παιδιά και μεγάλους από την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου σε σκηνοθεσία Νίκου Χριστίδη, θεατρική διασκευή Φώτη Σπύρου, κείμενο Αλέξανδρου Δούμα και τη μαγευτική μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Είσοδος Ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ
12/12/2019

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 11/12 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α΄ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης της ομάδας εργοθεραπείας των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα τμήματα παραδοσιακών χορών καθώς και οι χορωδίες των ΚΑΠΗ του Δήμου μας αλλά και τμήμα χορών από ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Φωτογραφικά στιγιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
11/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης   στις εξής  Δημοτικές  Ενότητες:

  • Στο Β’ ΚΑΠΗ 28ης Οκτωβρίου & Ελευθερίας την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 10:00 – 13:00
  • Στην πλατεία της εκκλησίας  της Αγίας Παρασκευή στην Μενεμένη την Παρασκευή  13 Δεκεμβρίου στις 10:00 – 13:00

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
10/12/2019

Στο Δημοτικό γήπεδο “Κωνσταντίνος Καραμανλής” διεξήχθη το απόγευμα Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου ο φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων  και των Παλαίμαχων «Ηρακλής» Θεσσαλονίκης.  Στον αγώνα παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΧΡΙΣΟΤΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ
10/12/2019

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. Έτσι, θα έχουμε δύο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα. "Χριστούγεννα στο Φως"στους Αμπελόκηπους και "Santa Walk". Την Πέμπτη το απόγευμα κλείνουμε το χώρο γύρω από την Πλατεία Επταλόφου και γιορτάζουμε τα "Χριστούγεννα στο Φως".Από τις 6 το απόγευμα μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα,  θα βρίσκονται στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία, για να μας βάλουν στο κλίμα της μεγάλης γιορτής, ενώ εμψυχωτές θα διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους! Στις 8 και μισή, έρχεται το Άναμμα του Δέντρου μας, ενώ στις 9 το βράδυ θα γιορτάσουμε όλοι μαζί με τη μεγάλη συναυλία των μοναδικών " ΟΝΙΡΑΜΑ"! Η γιορτή όμως, δεν είναι μόνο αυτή. Ήδη από τις 7 το απόγευμα μια μεγάλη πορεία αγάπης θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης που θα καταλήξει στους Αμπελόκηπους, στην οδό Παπαφλέσσα, μέσω της οδού Μ.Αλεξάνδρου, που θα παραμείνει κλειστή. Στο τέλος της διαδρομής μία όμορφη συναυλία θα περιμένει τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα. Εμείς επιμένουμε και θα περάσουμε όλοι καλά! Καλές γιορτές

Αφίσα ΟΝΙΡΑΜΑ
Αφίσα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΡΓΟΥ BOBCAT S570 ME 141211
10/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια πόρτας καμπίνας για το μηχάνημα έργου BOBCAT S570 ME 141211» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  13-12-2019 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Φωτέα Κατερίνα (τηλ. 2313.300913) .

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 7 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by