Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
20/5/2020

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η λειτουργία του Κέντρου Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κτήριο του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι) το οποίο λειτουργούμε σε συνεργασία με τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου». Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχαριστεί όλους του συμπολίτες και δημότες των όμορων δήμων που επισκέπτονται τη δομή και αφιερώνουν λίγο χρόνο από την ημέρα τους για να δώσουν αίμα. Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται μέχρι και τις 30 Μαΐου με το εξής ωράριο:
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη : 12:00-19:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 8:30-14:00

Υπενθυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 η λειτουργία του Κέντρου Αιμοληψίας θα μεταφερθεί στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη).
Το Κέντρο Αιμοληψίας λειτουργεί ανεξάρτητα από τράπεζες αίματος των Δήμων και δημιουργήθηκε σαν προσωρινή δομή για την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών και κατοίκων δήμων όλης της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και  βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα. Σας ευχαριστούμε.

Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
19/5/2020

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι οικοδομικές εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών του δήμου. Το έργο  προϋπολογισμού 440.246,45€ αφορά στις οικοδομικές εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών του Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης που βρίσκονται επί των παρακάτω οδών:
1.Λόρδου Βύρωνος & Τζων Κέννεντυ (ΔΚ Αμπελοκήπων)
2.Γ. Γεννηματά & Χαλκίδη (ΔΚ Αμπελοκήπων)
3.Αγίας Παρασκευής & Ρόδων (ΔΚ Μενεμένης)
4.Λιγδών & Εργατικών κατοικιών Αξιού (ΔΚ Αμπελοκήπων)
5.Κυρίμη & Κίμωνος (ΔΚ Μενεμένης)
6.Ελ. Βενιζέλου & Κομνηνών (ΔΚ Μενεμένης)
7.Εθνικής Αντιστάσεως & Κουντουριώτου, στο πάρκο της Λεωφ. Δενδροποτάμου (ΔΚ Μενεμένης)
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
18/5/2020

Με πάσα τιμή και σε συγκινησιακά φορτισμένο τιμήθηκε την Κυριακή 17/05 η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με την πραγματοποίηση στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων Δοξολογίας, Επιμνημόσυνης Δέησης και κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού το οποίο βρίσκεται στο παρακείμενο πάρκο. Για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού μίλησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου. Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του:

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Ομιλία Λεωνίδα Ιασωνίδη

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
18/5/2020

Η B΄ Φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.Σε αυτή τη φάση το Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Τμήματος  Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανακοινώνει τους όρους προσέλευση στις αθλητικές  εγκαταστάσεις στους αθλητές των Σωματείων και τους υποψήφιους που θα εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανακοίνωση
Φύλλο ιατρικού ιστορικού
Έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου και τεχνικού προσωπικού
Ιατρική βεβαίωση

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
18/5/2020

Η Σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενδιαφέρεται για την προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού για τα  Σχολεία του Δήμου. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική οικονομική προσφορά  για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Παρασκευή 22/05/2020και ώρα 10:00., στο Δημαρχιακό Μέγαρο 2ος όροφος, Γραφείο Παιδείας. 
Μαζί με την προσφορά παρακαλώ προσκομίστε  τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο (όλων των μελών του ΔΣ)
2)    Φορολογική ενημερότητα
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα
Την  ανάρτηση της τεχνικής έκθεσης θα τη βρείτε στο ΚΗΜΔΗΣ με ΑΔΑΜ 20REQ006704790 2020-05-14 καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης www.ampelokipi-menemeni.gr (AΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ) .

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.
15/5/2020

Οι  Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης , δέχονται  αιτήσεις   εγγραφής  για  τη  νέα σχολική χρονιά 2020-2021, από Δευτέρα 11  Μαΐου 2020  έως  και Δευτέρα  01 Ιουνίου 2020, και ώρες: 09:00π.μ.-13:00μ.μ.
Τηλέφωνα για επικοινωνία και ραντεβού:
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΤΡΕΝΑΚΙΑ»:2310742-250
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΖΙΖΑΝΙΑ»:2310726-300
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ»:2310725-290
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ»:2310724-627
ΒΡΕΦΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ»:2310742-222
ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ « Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»:2310730-023
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ»:2310538-587

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
14/5/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, θα πραγματοποιείται ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ από τα εναπομείναντα ξηρά προϊόντα σε νοικοκυριά με δύο ή περισσότερα άτομα (Μακαρόνια, Ρύζι, Κοτόσουπα με ζυμαρικά, Κορν Φλέικς, Αλεύρι, Ζάχαρη Λευκή, Μαρμελάδα, Σούπα Μινεστρόνε, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο. Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 8,2 κιλά) μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Υπηρεσίες συντήρησης υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων
14/5/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Υπηρεσίες συντήρησης υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  20-05-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Μαζί με το έντυπο της προσφοράς , οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1)    Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι απασχολείται ή όχι προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα
4)    Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών όπου αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα των εκπροσώπων).
5)    Αν η τεχνική έκθεση αναφέρει ειδικούς όρους και πιστοποιητικά να προσκομίσετε και αυτά.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:     Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ.2313.300949), Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΚ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
14/5/2020

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΠ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΚ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Καθαρισμός και απολύμανση των γυμνασίων
14/5/2020

Μετά τα Λύκεια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ολοκληρώνεται ο καθαρισμός και η απολύμανση και των Γυμνασίων έτσι ώστε όλοι οι χώροι να είναι έτοιμοι για την επαναλειτουργία των σχολείων από τη Δευτέρα 18/5. Ο καθαρισμός έγινε με ταχύτητα και σχολαστικότητα και σύμφωνα πάντα με τα προβλεπόμενα, Τα σχολικά συγκροτήματα επισκέπτεται και επιθεωρεί ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος και συνομιλεί και με τους εκπαιδευτικούς για τα επόμενα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
«Στηρίζουμε την τοπική αγορά - κερδίζουμε δώρα»
14/5/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε καλεί να στηρίξεις την τοπική σου αγορά και σε επιβραβεύει!
Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης με αφορμή την επανεκκίνηση της τοπικής αγοράς, καλεί τους δημότες να στηρίξουν την τοπική οικονομία, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα και με μία ακόμη υπέροχη κλήρωση μέσω του Followgreen

Δελτίο τύπου

Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
13/5/2020

Σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας η εταιρία My Market παρέδωσε σήμερα είδη πρώτης ανάγκης για τους αναγκαιούντες εγγεγραμμένους συμπολίτες μας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Στη διαδικασία της παραλαβής παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γαβριήλ Παναγιωτίδης ενώ εκ μέρους της εταιρίας παρέστη ο Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της My Market κ. Γιάννης Ιωαννίδης. Οι συσκευασίες που προσφέρθηκαν αφορούν σε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κ. Κυρίζογλου ευχαρίστησε δια μέσου του κ. Ιωαννίδη την εταιρία My Market για την κίνηση αυτή τονίζοντας την ανάγκη να προστατευθούν οι πολίτες ιδίως των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων από τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού (αιφνίδια αύξηση της ανεργίας λόγω κλεισίματος επιχειρήσεων, περαιτέρω φτωχοποίηση των ήδη επιβαρυμένων από την οικονομική κρίση δυτικών παρυφών του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης κλπ.). Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω των περιορισμών μετακίνησης, εξυπηρέτησε εκατοντάδες συμπολίτες με την κατ’ οίκον εξυπηρέτηση παραδίδοντας τρόφιμα στους εγγεγραμμένους του προγράμματος ΤΕΒΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς και φάρμακα.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
11/5/2020

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Μενεμένης το πρωί της Δευτέρας 11/5. Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχαριστεί θερμά τους πολίτες, κατοίκους, δημότες εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υπενθυμίζουμε ότι ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του νέο Κέντρο Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κτήριο του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι), σε συνεργασία με τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» το οποίο θα λειτουργεί μέχρι τις 30/5 με το εξής ωράριο:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη : 12:00-19:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 8:30-14:00

Καλούμε για ακόμη μία φορά όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και  βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
11/5/2020

Με την προμήθεια του νέου ψεκαστικού παρελκόμενου μηχανήματος από την υπηρεσία καθαριότητας, ξεκίνησε ήδη από το Σάββατο 9/5 η νέα φάση καθαρισμού και απολύμανσης οδών και πλατειών στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (δείτε σχετικά βίντεο στο: https://www.youtube.com/playlist?list=PL2Q7UoCGPGbd8ATDt03CK7Znq1B9hg9Ha).
Επίσης συνεχίζεται η αποκομιδή μπάζων και οι καθαρισμοί σκουπιδότοπων που δημιουργούνται από την ανεξέλεγκτη ρίψη. Ένας τέτοιος σκουπιδότοπος επί της οδού Αγίου Νεκταρίου πίσω από τον Ιερό Ναό, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) καθαρίσθηκε ήδη ενώ μετά τον καθαρισμό από την υπηρεσία καθαριότητας το συγκεκριμένο σημείο άλλαξε κυριολεκτικά όψη. Τέλος η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου προχώρησε στον καθαρισμό και στη συντήρηση-βαφή της γέφυρας στη στροφή Καλοχωρίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΑΝΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Κ.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
11/5/2020

Με στόχο τη σταδιακή επανυποβολή των αιτήσεων για τα προγράμματα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Κ.Ε.Α.) και  Επίδομα Στέγασης σύμφωνα με υπουργική απόφαση θα ισχύσουν τα κάτωθι:
Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
11/5/2020

Με ταχύτητα και σχολαστικότητα και σύμφωνα πάντα με τα προβλεπόμενα, έγινε ο καθαρισμός δαπέδων, επιφανειών, W/C των εσωτερικών χώρων στα λύκεια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενώ παράλληλα στις αυλές των σχολικών συγκροτημάτων έγινε κοπή των χόρτων και στη συνέχεια πλύσιμο με πλυντήρια του Δήμου για την επαναλειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων, ενώ από το πρωί της Δευτέρας 11/5 και μέχρι την Παρασκευή 15/5 θα πραγματοποιηθεί ανάλογη προετοιμασία στα Γυμνάσια του Δήμου. Από σήμερα Δευτέρα 11/5/20 επαναλειτουργούν τα τμήματα της 3ης λυκείου. Επίσης από σήμερα μέχρι την Παρασκευή γίνεται ανάλογη προετοιμασία στα Γυμνάσια του Δήμου ώστε να ξεκινήσει τη Δευτέρα 18/5/20 η λειτουργία των λυκείων με τις Α’ και Β’ τάξεις και των γυμνασίων. Τα σχολικά συγκροτήματα επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10/5 Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος έκανε και έλεγχο της καθαριότητας. Ευχόμαστε καλή δύναμη στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
11/5/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από Δευτέρα 11 έως Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα) προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής αποκλειστικά σε ΜΟΝΟΜΕΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.
Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Νέο Κέντρο Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
8/5/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στέκεται αρωγός στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για τη μετακίνηση της διαδικασίας της αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείων, σε ευχάριστους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που θα είναι εύκολα προσβάσιμοι στους εθελοντές και ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 11 Μαΐου έως και το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 στο κτήριο του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι), σε συνεργασία με τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» θα λειτουργεί νέο Κέντρο Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης με το εξής ωράριο:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη : 12:00-19:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 8:30-14:00

Δελτίο τύπου

Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παράδοση-παραλαβή ενός (1) παρελκόμενου απολύμανσης και πλύσης εξωτερικών χώρων
8/5/2020

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/5/2020 από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η παράδοση-παραλαβή ενός (1) παρελκόμενου απολύμανσης και πλύσης εξωτερικών χώρων και τεσσάρων (4) βενζινοκίνητων νεφελοψεκαστικών πλάτης. Η προμήθεια των νέων αυτών μηχανημάτων ψεκασμού και απολύμανσης κρίθηκε αναγκαία ώστε να είναι εφικτή η απολύμανση με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού των εξωτερικών δημόσιων χώρων και κτιρίων και των κάδων απορριμμάτων-ανακύκλωσης όταν προκύπτουν έκτακτα μέτρα αποφυγής της διασποράς ιών όπως στην πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού έχοντας υπ΄ όψιν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών έκτακτων προμηθειών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών Δημόσιας Υγείας» (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α΄ άρθρο 16).

Δελτίο τύπου

Στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 7 από 281Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by