Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Eκδήλωση της Ι.Μ. Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως προς τιμήν της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχη Αλεξανδρείας
28/1/2019

Μοναδικές στιγμές θρησκευτικής και πνευματικής κατάνυξης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το απόγευμα της Κυριακής 27/1 όσοι παραβρέθηκαν στην κατάμεστη από κόσμο θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως προς τιμήν της Αυτού Θειοτάτης Μακαριώτητας του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κκ Θεόδωρου Β’, του προκαθήμενου της Δευτερόθρονης εκ των 14 Ορθοδόξων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών. Στην εκδήλωση με τίτλο «Ιεραποστολικό Συναξάρι» συμμετείχε και η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» συνοδευόμενη από μία εξαιρετική ορχήστρα με τη συνοδεία της οποίας ερμήνευσε έργα Χατζηδάκι, Θεοδωράκη Λοΐζου κ.α. Στη εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβας, κληρικοί, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος μετά από σύντομο χαιρετισμό, δώρισε στην Α.Θ.Μ. μία εικόνα του Μεγάλου Αθανασίου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας. Νωρίτερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε Πατριαρχική Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στους Αμπελόκηπους.

Χαιρετισμός του Δημάρχου κ.Λάζαρου Κυρίζογλου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην ΤτΕ ζητά και πάλι η κυβέρνηση
28/1/2019

Την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην ΤτΕ ζητά και πάλι η κυβέρνηση, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Γ. Χουλιαράκη
Η ΠΕΔ-ΚΜ ζητά την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, ώστε να διατρανωθεί, για μια ακόμη φορά, η πλήρης αντίθεση της Τ.Α στις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις και να δρομολογηθεί κάθε πρόσφορη ενέργεια και διαδικασία
Λ. Κυρίζογλου: «Το θεσμικό ατόπημα που θεμελιώθηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του 2015 και με διάφορες μεθοδεύσεις, επιβιώνει και προσπαθεί να επιβληθεί, πρέπει επιτέλους να εξαλειφθεί»

Δελτίο Τύπου της ΠΕΔ/ΚΜ

Επιστολή της ΠΕΔ/ΚΜ προς Υπουργούς

Επιστολή της ΠΕΔ/ΚΜ προς τον Πρόεδροε της ΚΕΔΕ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier)
25/1/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier) » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  29-01-2019 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Καρατόσιου Πασχαλίνα (τηλ. 2313.313619)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Εκδήλωση των 4ου και 13ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων
25/1/2019

Την ευκαιρία να μιλήσει για το μείζον ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων είχε το απόγευμα της Πέμπτης 24/01 ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου σε γονείς και μαθητές του 4ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων.  Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Δήμαρχος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών παραθέτοντας ιστορικά στοιχεία για το Μακεδονικό ζήτημα και τις θέσεις των γειτόνων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθεια ξυλείας σε διάφορες μορφές
25/1/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθειας ξυλείας σε διάφορες μορφές » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  28-01-2019 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Ξανθίππη Μαΐτου (τηλ. 2313.300951)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ομιλία προέδρου ΠΕΔΚΜ - συνταγματική αναθεώρηση
24/1/2019

Λ. Κυρίζογλου: «Θέλουμε περισσότερη αποκέντρωση με περισσότερη αυτοδιοίκηση»
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Εμμονική η κυβέρνηση για τη ψήφισή της»

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
24/1/2019

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, καλείστε την 28ην Ιανουαρίου ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 20:00 του έτους 2019, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Πρόσκληση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας
24/1/2019

Στις καθιερωμένες κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του β’ τμήματος ζωγραφικής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου μας και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ παρέστησαν το απόγευμα της Τετάρτης 23/01 ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Kοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος
23/1/2019

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος «Η Αναγέννησις» παρέστη το πρωί της Τετάρτης 23/01 ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Κοπές βασιλόπιτας αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων
22/1/2019

Στις καθιερωμένες κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παρέστη των Συλλόγων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων, Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μενεμένης και του τμήματος ζωγραφικής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου μας παρέστη το απόγευμα της Δευτέρας 21/01 ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 7 από 476Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by