Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης και ο δήμος Δρόπολης σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση
11/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης  και ο δήμος Δρόπολης Βορείου Ηπείρου  σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη μουσική και  χορούς απο συμπατριώτες μας που κρατούν ζωντανό τον Ελληνισμό στη Βόρεια Ήπειρο.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9/2018 ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ
 ΣΤΟ ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
θεατρική σκηνή Σοφία Βέμπο (Μ.Αλεξάνδρου 22)
Είσοδος ελεύθερη

Πρόσκηση

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η σχολική χρονιά και στο Δήμο Αμπελοκήπων
11/9/2018

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα και του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και στο 3ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό τους ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Δελτίο Τύπου

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Συντήρηση αντλιοστασίων πυρασφάλειας κτιρίων Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης
10/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση αντλιοστασίων πυρασφάλειας κτιρίων Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  05-09-2018 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Εντυπο προσφοράς
 
Τεχνική Εκθεση

  Προκηρύξεις
Συντήρηση μηχανημάτων κήπων
10/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση- επισκευή μηχανημάτων και αυτοκινούμενων μηχανημάτων κήπων και προμήθεια ανταλλακτικών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  04-09-2018 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300949)

Τεχνική Εκθεση

  Προκηρύξεις
Υπηρεσίες διερμηνέα URBACT III
10/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Διερμηνεία συνομιλιών στο πλαίσιο της διακρατικής σύσκεψης των εταίρων του δικτύου των 9 συνεργαζόμενων πόλεων, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: Stay Tuned» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  13-09-2018 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Αναστασία Δημόκα (τηλ. 2313.313681) και Φωτεινή Παντουλάρη (τηλ. 2313.313680)
Τεχνική Εκθεση

  Προκηρύξεις
Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου
7/9/2018

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία. Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Τσομπάνογλου, Μενεμένης,  απολαύσαμε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες από τη ΜΙΚΡΑΣΙΑ με εξαιρετικούς  μουσικούς:  το Βαγγέλη Πασχαλίδη στο σαντούρι, το Δημήτρη Θεοδωράκη στο βιολί, το Βασίλη Κασούρα στο λαούτο και τη Νατάσα Τσακιρίδου στο τραγούδι. Επίσης παρακολουθήσαμε το χορευτικό τμήμα του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αγία Παρασκευή Μενεμένης» και το τμήμα ενηλίκων Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.
Την ίδια ώρα στον αύλειο χώρο του πρ. Στρατοπέδου Μ. Αλεξάνδρου,  δίπλα από τον Ι.Ν Αναστάσεως του Κυρίου πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση και ομιλία από το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων και την Επιτροπή Ειρήνης Δυτικών Συνοικιών.
Στην πλατεία «Γιάννη Ρίτσου», στους Αμπελόκηπους παρακολουθήσαμε θέατρο σκιών από το γνωστό καραγκιοζοπαίχτη Οδυσσέα Κανλή. Ο Καραγκιόζης μάγεψε μικρούς και μεγάλους, με τα καμώματα του στην παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Έργα αναπλάσεως και υποδομής που αφορούν τον Συνοικισμό «Αγίου Νεκταρίου»
6/9/2018

Tα έργα αναπλάσεως και υποδομής που αφορούν τον Συνοικισμό «Αγίου Νεκταρίου» με  προεκτίμηση κόστους είναι όπως παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα

Πάρκο

Παιδική χαρά

Κοινόχρηστοι χώροι

Χώροι πρασίνου

Χώροι στάθμευσης

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ημερίδα Τοπικής Ομάδας Δράσης PROACTIVE Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης
6/9/2018

Η 1η στοχευμένη ημερίδα Τοπικής Ομάδας Δράσης PROACTIVE Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 και ώρα 12.00 στο 5ο Δ.Σ. Αμπελοκήπων Μενεμένης με θέμα: «Προληπτική ασφάλεια – Κοινωνική Διαμεσολάβηση : Κέντρα Κοινότητας και Κοινωνικοί Διαμεσολαβητές Ρομά».

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Στα πλαίσια των Χαλκιδείων 2018 συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.
6/9/2018

Στα πλαίσια των Χαλκιδείων 2018 συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου  στην Πλατεία Εμμανουήλ Παππά λαϊκή μουσική βραδιά από το Γιώργο Γιαννουχαϊλίδη (Γούλης) και την παρέα του.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πaλήθος κόσμου μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιδήμαρχος κ. Παύλος Κεσόγλου
Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Παιδικό σινεμά
5/9/2018

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 8 από 454Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by