Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ
2/10/2020

Η  29η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς από την Παγκόσμια Καρδιολογική Ομοσπονδία, η οποία με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προβαίνει σε εκστρατείες με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Δείτε περισσότερα
Covid19 και Καρδιαγγειακή Υγεία

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ
1/10/2020

Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 για την Προμήθεια των υπολειπόμενων ειδών της αρχικής ανάθεσης για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για την κάλυψη των αναγκών του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης & των νομικών του προσώπων» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής.
Διακήρυξη
Προκηρυξη
Τεχνική έκθεση
ΕΕΕΣ / ΤΕΥΔ (pdf)
ΕΕΕΣ / ΤΕΥΔ (xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ1-2020
1/10/2020

Προσωρινά αποτελέσματα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ1-2020
 
ΠΙΝΑΚΕΣ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
30/9/2020

Με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την περίοδο 1/10/2020 έως 31/10/2021.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ
30/9/2020

Σε μία εκδήλωση αλληλεγγύης, υποστήριξης και αναγνώρισης του σημαντικού έργου που επιτελεί η 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στην περιοχή του Έβρου και σε εκτέλεση της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ/ΚΜ), ο Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ και Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ, Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Συμεών Δανιηλίδης επισκέφθηκαν την Τρίτη 29/9/2020 το Δήμο Σουφλίου και παρέδωσαν στη Διοίκηση της Ταξιαρχίας υλικά-μέσα ατομικής προστασίας καθώς και αντισηπτικά. Στην σύντομη τελετή παράδοσης-παραλαβής παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλειος Μαυρίδης και ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.
Μετά το πέρας της τελετής παράδοσης-παραλαβής οι αυτοδιοικητικοί επισκέφθηκαν την οικογένεια του Γιάννη Τοπαλούδη, πρώην αυτοδιοικητικού, που τόσο πολύ δοκιμάστηκε από την τελείως απαράδεκτη και άδικη απώλεια της κόρης του. Η σύντομη επίσκεψη των Μακεδόνων αυτοδιοικητικών στην θρακική γη έκλεισε με μετάβαση στο δήμο Ορεστιάδος.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Κοινή διαμαρτυρία των Δήμων Νεάπολης-Συκεών και Αμπελοκήπων-Μενεμένης για τα Σχολικά Γεύματα
30/9/2020

Η δημοσιονομική κρίση, που κλυδωνίζει τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας, έχει επη-ρεάσει όλους τους Έλληνες πολίτες, με την κατάσταση να επιδεινώνεται ακόμη περισσό-τερο λόγω των συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.
Οι συνέπειες της δεινής αυτής οικονομικής κατάστασης, κυρίως σε βάρος των κοινω-νικά και οικονομικά ευάλωτων οικογενειών, δεν αφήνουν ανεπηρέαστα τα ανήλικα μέ-λη τους, τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους μεταφέρουν μια δυσάρεστη πραγματικό-τητα στη σχολική τους κοινότητα, κυρίως στα δημόσια σχολεία.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ"
30/9/2020

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» υλοποιεί διαδικτυακό εργαστήριο για γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με δυσκολίες στη λειτουργία της  προσοχής ή /και  υπερκινητική συμπεριφορά (ΔΕΠ-Υ). Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο δίωρες διαδικτυακές συναντήσεις τον Οκτώβρη του 2020.  
Δείτε περισσότερα
Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ- ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΛΕΤΟΦΩΡΟ
29/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια εξοπλισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο-Χειροκίνητο Παλετοφώρο » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  05-10-2020 και ώρα 11:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Θαλής Θεοδωρίδης (τηλ. 2310.725775)
Τεχνική έκθεση
Προσφορά

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
29/9/2020

Το Followgreen Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με γνώμονα τις ανάγκες της εποχής για ψηφιοποίηση των λειτουργιών, παρέχει ακόμα μία καινοτόμα υπηρεσία στους δημότες. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος προσφέρει ολοκληρωμένη πρόσβαση στα σημεία ανακύκλωσης, υπό τη μορφή ψηφιακού χάρτη (Βρείτε τον χάρτη εδώ: www.followgreen.gr/ampelokipi-menemeni/recyclebucket).
Οι δημότες κάνοντας χρήση της υπηρεσίας θα μπορούν να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα τα πιο κοντινά σημεία ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα θα ενημερώνονται για το τι υλικά μπορούν να ανακυκλώνουν ανά «ρεύμα», κάνοντας χρήση του κινητού ή του υπολογιστή τους.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
28/9/2020

Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις μνήμης εορτάστηκε φέτος στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Την Παρασκευή 25/9 το Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" «ντύθηκε» με «Φως Ιωνικόν» σε μία ξεχωριστή, λιτή μουσική και αφηγηματική εκδήλωση. Τραγούδια ερμήνευσε η αγαπημένη καλλιτέχνις Φωτεινή Βελετσιώτου και η Ανατολή Μαργιόλα ενώ κείμενα από την καταστροφή της Σμύρνης και της Ιωνίας διάβασε η Νόνικα Μαλκουτζή.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Ομιλία του Δημάρχου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
28/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανταποκρίνεται για ακόμη μία φορά στην ανάγκη για ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος και σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει την Παρασκευή 2/10 και από τις 9π.μ. έως 1μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα και δίνουμε αίμα για το συνάνθρωπό μας. 10 λεπτά αρκούν για να σώσουμε μία ζωή, ίσως τη δικιά μας.

Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
28/9/2020

Πρόσκληση του Δικτύου "ΑΛΦΑ"

Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ1Α/2020
25/9/2020

Ορθή επανάληψη ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ της Ανακοίνωσης ΣΟΧ1Α/2020 στις περιπτώσεις ισοβαθμίας όλων των βαθμολογούμενων κριτηρίων (Κριτήριο ηλικία Κεφάλαιο τρίτο ΣΟΧ1/2020)
Ορθή επανάληψη Πίνακας Κατάταξης ΠΕ Συμβούλων Απασχόλησης ΣΟΧ 1Α 2020 κωδ 02
Ορθή επανάληψη Πίνακας Κατάταξης ΠΕ ΤΕ Κοινωνικών Επιστημόνων ΣΟΧ 1Α 2020 κωδ 01

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΠΤΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ)
25/9/2020

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα προβεί στην προμήθεια Αντισηπτικών για τους μαθητές. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά σφραγισμένη για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τετάρτη  30/09/2020 και ώρα 12:00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12, 2ος όροφος.
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
25/9/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών εκφραζόμενα σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%), με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)», αρ. μελ. 54/2020, C.P.V.: 45233141-9 σύμφωνα με τις διατάξεις του αριθ. 27 του ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ-ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΣΟΧ 3/2020
24/9/2020

ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ  -ΜΕΡΙΚΗΣ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΤΗΣ ΣΟΧ 3/2020 (Α.Π. 14408/20-08-2020) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ  ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ
 

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Η Αγία Σοφία τζαμί! «Ανάρμοστη συμπεριφορά και «ντροπή»!
24/9/2020

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η συνέντευξη του Τανέρ Ακσάμ, Τούρκου ακαδημαϊκού και ιστορικού, στην διαδικτυακή εφημερίδα Ahval.Την παραθέτουμε ασχολίαστη. Αξίζει να τη διαβάσετε.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
23/9/2020

Οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αμπελοκήπων και στα Μουσικά Τμήματα Μενεμένης  άρχισαν. Για το σχολικό έτος 2020-2021 η εγγραφή σας είναι δωρεάν.  Στο Ωδείο μας διδάσκονται κλασικά και παραδοσιακά όργανα και λειτουργούν τμήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των μουσικών σπουδών.  Με προσιτά δίδακτρα λειτουργούν επίσης, τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου, η Νεανική Ορχήστρα Μενεμένης και τα Μουσικά Εργαστήρια τα οποία συμμετέχουν σε Θεματικές Συναυλίες, σε Μουσικές Παραστάσεις και συμπληρώνουν τη μουσική εκπαίδευση των μαθητών μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ανάθεση υπηρεσιών συντήρησης ανελκυστήρων των σχολείων Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
23/9/2020

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για ανάθεση υπηρεσιών συντήρησης ανελκυστήρων των σχολείων, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Τρίτη 29/09/2020 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.2313313671-2

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ανάθεση υπηρεσιών συντήρησης ανελκυστήρων σχολείων της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
23/9/2020

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για ανάθεση υπηρεσιών συντήρησης ανελκυστήρων των σχολείων, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Τρίτη 29/09/2020 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.2313313671-2

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 8 από 292Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by