Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ
19/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ξεκινάει σύντομα Ενημερωτική Δράση με τίτλο «KOYΝΟΥΠΙΑ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ» με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις συνδυασμένες δράσεις που πραγματοποιούνται σε περιφερειακό και διαδημοτικό επίπεδο για την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα έτη 2020-2022 και περιλαμβάνει το συνδυασμό όλων των δράσεων που στοχεύουν στην καταπολέμηση κουνουπιών, την προστασία της δημόσιας υγείας (περιορισμός των πληθυσμών των κουνουπιών με ταυτόχρονο περιορισμό των ασθενειών που δύνανται να μεταδώσουν) και τον περιορισμό της όχλησης που προκαλούν τα κουνούπια, σε όλη την έκταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Δείτε περισσσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Τοπική Δράση «ΟΜΟΡΦΥΝΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ…»
19/6/2020

Το Τμήμα Πρασίνου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας-Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών της κοινότητας Ρομά του συνοικισμού Αγ.Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης με την επωνυμία «Romani Sezi» (Τσιγγάνικη Φωνή) θα προβούν στη φύτευση καλλωπιστικών θάμνων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αισθητική αναβάθμιση κάθε γειτονιάς. Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 21 Ιουνίου 2020 στις 18:00 επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στον οικισμό Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου).

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (7-14 ΕΤΩΝ) & ΑΜΕΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
19/6/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/ 24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών «Φιλοξενίας παιδιών (7-14) ετών & ΑΜΕΑ του δήμου σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο έτους 2019», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και ενδεικτικό προϋπολογισμό 48.316,50€ πλέον ΦΠΑ 13% & 24% ήτοι συνολικό ποσό ανάθεσης 55.129,12€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Διακήρυξη
Περίληψη Διακήρυξης
Τεχνική έκθεση
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)/Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) (pdf)
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)/Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) (xml)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ
17/6/2020

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού που διενεργεί σε πανελλαδικό επίπεδο, κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ξεκίνησε η λήψη δειγμάτων για τεστ θετικότητας στον κορωνοϊό σε εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες των υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που εκτίθενται σε συχνή επαφή με πολίτες.
Κατά το πρώτο στάδιο πραγματοποιήθηκε λήψη δειγμάτων από 47 εργαζόμενους που εκτίθενται σε συχνή επαφή με ευπαθείς ομάδες που χρήζουν φροντίδας και βοήθειας δηλαδή από εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας, του Παραρτήματος Ρομά, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου και των κοινωνικοπρονοιακών του δομών (πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»). Τα τελικά αποτελέσματα του τεστ αναμένονται να βγουν εντός 72 ωρών.
Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής για την δράση αυτή  εξέφρασε στον επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γαβριήλ Παναγιωτίδης ο οποίος δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα πρόσθετοι προληπτικοί έλεγχοι και σε άλλες υπηρεσίες και δομές του Δήμου δηλώνοντας παράλληλα ότι  «μένουμε ασφαλείς στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων και της Πολιτείας αλλά και με προληπτικές ενέργειες που διασφαλίζουν την υγεία του προσωπικού και των πολιτών που έρχονται σε επαφή με τις δημοτικές υπηρεσίες.»
Φωτογρφικά στιγμιότυπα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/6/2020

Ο θερινός κινηματογράφος επέστρεψε δυναμικά τη Δευτέρα 15/6 στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης με την προβολή της ιστορικής-δραματικής ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης» του λογοτεχνικού μπεστ-σέλερ, με φόντο τραγικά ιστορικά γεγονότα και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη. Οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές πραγματοποιούνται στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Μ. Αλέξανδρος». Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να απολαύσετε βραδιές κάτω από τ’ αστέρια, με την προβολή οκτώ εξαιρετικών ταινιών για τους σινεφίλ. Είσοδος Ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα «κέντρα διά βίου μάθησης (κ.δ.
16/6/2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα «κέντρα διά βίου μάθησης (κ.δ.β.μ.) - νεα φαση» οπς 5002212

Πληροφορίες

 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης πιστός στο ραντεβού του με τους μικρούς μας φίλους, προσφέρει για ακόμη μία φορά μοναδικές παραστάσεις θεάτρου σκιών. Από τις 22 έως τις 29 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουμε με τον Καραγκιόζη σε ξεκαρδιστικές ιστορίες από το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2020
15/6/2020

Το πρόγραμμα ‘’Παιδί και θάλασσα‘’ πραγματοποιείται και φέτος από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ, με γνώμονα το έντονο ενδιαφέρον παιδιών και γονέων, όλων των προηγούμενων ετών και σταθερό στόχο να προσφέρουν στα παιδιά ποικιλία εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων, στηρίζοντας παράλληλα τους γονείς.

Εγγραφές καθημερινά 8:00-14:00
στο Γραφείο Αθλητισμού& Νέας Γενιάς, στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων "Κ. Καραμανλής" (τηλ.  2310725775, 2310727775)
Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
15/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης εκφράζει τις πλέον θερμές ευχές του προς τις μαθήτριες και τους μαθήτριες και τους μαθητές  για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
12/6/2020

 Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
12/6/2020

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στα πλαίσια της επαναλειτουργίας των δημοτικών γυμναστηρίων, από την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, ενημερώνει για τη διαδικασία της προεγγραφής των μελών που επιθυμούν να αθληθούν στα δημοτικά γυμναστήρια (χρήση γυμναστηρίου και ομαδικά προγράμματα).

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
12/6/2020

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, μετά την άρση των περιορισμών λόγω του κορονοϊού COVID 19, βρίσκονται οι εργασίες στις παιδικές χαρές των νηπιαγωγείων και σε διάφορα σημεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης πρόκειται για τις παιδικές χαρές. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Θέατρο σκιών στις γειτονιές και τις πλατείες του Δήμου μας
12/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στις  πολιτιστικές εκδηλώσεις «Θέατρο σκιών στις γειτονιές και τις πλατείες του Δήμου μας» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  18-06-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Κουνατίδου Μαρία  (τηλ. 2313.300676)
     Μητσού Κυριακή   (τηλ. 2313.300643)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για Ρομά στο Δήμο μας
11/6/2020

Αποτελέσματα αιτήσεων υποψηφίων στην Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας και στην Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος: «Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για Ρομά του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ
11/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση
«Προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και σφραγίδων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  18-06-2020 και ώρα 10:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313.313643)

Τεχνική έκθεση…
Προσφορά…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
10/6/2020

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο κύκλος λειτουργίας του Κέντρου Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κτήριο του ΚΑΠΗ Μενεμένης. Από τις 11 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου εκατοντάδες συμπολιτών από το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και από τους όμορους δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης έδωσαν αίμα, ενημερώθηκαν για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά και παραγώγων του αίματος και της δωρεάς μυελού των οστών.

Δείτε περισσότερα...
Αφίσα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΑΒΑΚΗ-ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ-ΓΕΥΓΕΛΗ-ΠΛΑΣΤΗΡΑ
10/6/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών εκφραζόμενα σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%), με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Αναβάθμιση πρασίνου περιοχής εργατικών κατοικιών Δαβάκη - Παπαφλέσα - Γευγελή και Ν. Πλαστήρα», αρ. μελ. 113/2017, C.P.V.: 45262640-9 σύμφωνα με τις διατάξεις του αριθ. 27 του ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Δείτε περισσότερα...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ & ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
9/6/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 για την «Προμήθεια γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό & ειδών τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης & των νομικών του προσώπων» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής.
Διακήρυξη
Προκήρυξη
Τεχνική έκθεση
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένo Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)σε μορφή pdf
Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένo Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) σε μορφή xml

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜηΜΕΔ
9/6/2020

Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜηΜΕΔ για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΑΒΑΚΗ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ - ΓΕΥΓΕΛΗ ΚΑΙ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ».

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ
5/6/2020

Η συνεργασία αυτή γεννήθηκε στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής πλατφόρμας συνεργασίας σχολείων Etwinning (https://www.etwinning.net/), η οποία αριθμεί ως μέλη περίπου 800.000 καθηγητές  και αντίστοιχους μαθητές και σχολεία.  Το project συνεργασίας σχολείων ονομάστηκε “How do you do in times of corona crisis”. Συνεργάστηκαν, από την αρχή της περιόδου της καραντίνας, οκτώ ευρωπαϊκά σχολεία από την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Σερβία και την Ελλάδα.  Για τη χώρα μας το συνεργαζόμενο σχολείο είναι το 1ο Γενικό Λύκειο Μενεμένης, το οποίο συμμετείχε με 12 μαθητές και μαθήτριες και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου, κάτω από την επίβλεψη της εκπαιδευτικού Χρυσάνθου Μαρίας- Ισμήνης.  Οι έλληνες μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν είναι: Μυλωνά Μαρία, Μυλωνά Σέβη, Χαραλαμπίδου Θάλεια, Κεφαλά Αφροδίτη, Κυρίτση Χριστίνα, Μαμπετζίδου Μαργαρίτα, Αγγελική Μπερμπέρογλου, Σόλλα Σόνια, Ντομοτσίδου Ζήνα, Συρλαντζή Ευμορφία, Σιρανίδου Μαρία και ο Χατζούδης Παναγιώτης.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 8 από 285Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by