Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Eξοδα φιλοξενίας της Σέρβικης Αντιπροσωπείας
5/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Eξοδα φιλοξενίας της Σέρβικης Αντιπροσωπείας» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  12-09-2018 και ώρα 11:00 μ.μ..
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε μαζί με την προσφορά είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο (η  φωτοτυπία ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία –για όλα  τα μέλη ΔΣ αν πρόκειται για ΑΕ και για τους διαχειριστές αν πρόκειται για Ο.Ε.).
2)    Φορολογική ενημερότητα.
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα 1) μη οφειλής εισφορών από το ταμείο σας 2)  για την ασφάλιση ή μη προσωπικού από τον ΕΦΚΑ.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Δημόκα Αναστασία     (τηλ. 2313.313681)
Παντουλάρη Φωτεινή (τηλ. 2313.313680)

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών - Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση
4/9/2018

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α., διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών- Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:00-13:00, στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου, στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στην οδό Βενιζέλου.
Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα, απευθύνεται στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να λάβει βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών και τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, από εξειδικευμένους επαγγελματίες.
Στη λήξη του σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα εκπαιδευτικού προγράμματος

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων
3/9/2018

Πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Αγ. Νεκταρίου Δενδροποτάμου ‘ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» και της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «ΕΥΞΕΙΝΙΑ 2018». Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Χαλκίδεια 2018 - Εκδηλώσεις Κυριακής 2-9-2018
3/9/2018

Πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση εις τιμήν και μνήμην του αείμνηστου Αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας Γιάννη Χαλκίδη. Ακολούθησε επετειακή  ομιλία από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εθελοντών κ. Παύλου Κεσόγλου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Xαλκίδεια 2018
3/9/2018

Πρόγραμμα και εκδηλώσεις των Χαλκιδείων

Εκδηλώσεις Δευτέρας

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Συντήρηση-επισκευή μηχανημάτων και αυτοκινούμενων μηχανημάτων κήπων και προμήθεια ανταλλακτικών
31/8/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση- επισκευή μηχανημάτων και αυτοκινούμενων μηχανημάτων κήπων και προμήθεια ανταλλακτικών» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  04-09-2018 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313.300949)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Συντήρηση αντλιοστασίων πυρασφάλειας κτιρίων Δήμου
31/8/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση αντλιοστασίων πυρασφάλειας κτιρίων Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  05-09-2018 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Επίσκεψη του Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ στην Τροχαία Θεσσαλονίκης
31/8/2018

Τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ),  Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και παρέδωσε δωρεάν αλεξίσφαιρα γιλέκα και ειδικού τύπου υποδήματα για τις  ανάγκες του προσωπικού της  Τροχαίας. Ο κ. Κυρίζογλου ανέλαβε την πρωτοβουλία σε ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης και  στήριξης του έργου του οποίου επιτελεί η Τροχαία Θεσσαλονίκης

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Έναρξη αθλητικών τμημάτων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
31/8/2018

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης σε συνεργασία με την ΚΔΕΔΑΜ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των αθλητικών τμημάτων του Δήμου μας.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Προστασία από τα κουνούπια
28/8/2018

Ενημερωτικό Banner απο το ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο πλαίσιο του έργου της καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης γίνονται ψεκασμοί όλων των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών, συμπεριλαμβανομένων όλων των φρεατίων ομβρίων υδάτων, των ανοικτών καναλιών απορροής υδάτων, των ανοικτών ρεμάτων και όλων των σημείων λιμναζόντων υδάτων.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 9 από 454Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by