Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ1 2019
3/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη  τεσσάρων (04) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου 8μηνης διάρκειας, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Τμήματος Διαχείρισης - Κίνησης - Συντήρησης Οχημάτων & Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών - Πολεοδομίας - Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, και πιο συγκεκριμένα :

  • 4  ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

Διαβάστε Περισσότερα...  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
3/12/2019

Από το Κέντρο Αίματος ΑΧΕΠΑ εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωση που αφορά στους αιμοδότες των αποκλεισμένων περιοχών της Δυτικής Θεσσαλονίκης (συμπεριλαμβανομένης και της Μενεμένης) λόγω κρουσμάτων ελονοσίας.

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων
2/12/2019

Τον ετήσιο χορό της διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων και μας πρόσφερε μια αξέχαστη βραδιά το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων event hall.
Όσοι παραβρέθηκαν διασκέδασαν και γλέντησαν στους ρυθμούς της παράδοσης των Ελλήνων του Πόντου. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου παραβρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εκδήλωση - ενημέρωση για τον HIV από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
2/12/2019

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου εκδήλωση - ενημέρωση για τον HIV από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στην Κεντρική πλατεία Αμπελοκήπων. Στο χώρο της πλατείας βρέθηκε στελεχωμένο όχημα Κινητής Μονάδας της PRAKSIS στο οποίο πραγματοποιήθηκαν δωρεάν, ανώνυμες εξετάσεις για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C ενώ δόθηκαν πληροφορίες και ενημέρωση προς το κοινό.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ενημέρωσης και σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS διοργάνωσε ημέρα δράσης και ενημέρωσης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C.
Η εκστρατεία αυτή είχε ως στόχο να ενημερώσει και να αφυπνίσει όλους τους πολίτες για τη σπουδαιότητα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της αντιμετώπισης της λοίμωξης HIV, τις Ηπατίτιδες B και C αλλά και των Σεξουαλικών Μεταδιδόμενων Νοσημάτων καθώς και στην εξάλειψη των προκαταλήψεων και του στίγματος των ατόμων που ζουν με τον HIV.

Στιγμιότυπα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Τελετή αποκαλυπτηρίων των προτομών έξι Μακεδονομάχων
2/12/2019

Τελετή αποκαλυπτηρίων των προτομών έξι Μακεδονομάχων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από το Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, σε μια εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς».
Οι προτομές των Γεωργίου Βολάνη, Παύλου Γύπαρη, Ηλία Δεληγιαννάκη, Δημήτρη Καλοπαθάκη, Ευθύμιου Καούδη και Αλέξανδρου Πετρίδη, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από την πλατεία Μακεδονομάχων, λόγω των έργων για την κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκαν δεξιά και αριστερά του αγάλματος του Παύλου Μελά.
Στην τελετή μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος συνεχάρη τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ζέρβα Κωνσταντίνο και  αναφέρθηκε στην επανοτοποθέτηση των έξι προτομών λέγοντας «Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Μακεδονία».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα 

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παρουσίαση του βιβλίου «Μπαλολίνο, ένας ξεχωριστός φίλος»
2/12/2019

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου «Μπαλολίνο, ένας ξεχωριστός φίλος»  της Άρτεμις Μαβίδου στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Για το βιβλίο και την συγγραφέα μίλησαν η νηπιαγωγός Καρακώστα Μαρία, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Κεσόγλου Παύλος και η εκπρόσωπος της φιλοζωικής του δήμου μας. Την εκδήλωση χαιρέτισε με θερμά λόγια ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου  δίνοντας συγχαρητήρια στην συγγραφέα

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
5ο Comedy Festival
26/11/2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Comedy Festival στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος». Στο φετινό «Comedy Festival»  συμμετείχαν 5 κωμωδίες από τις καλύτερες θεατρικές ομάδες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Δήμος μας με την θεατρική ομάδα «Θεατροκάπηλοι» συμμετείχε στο φεστιβάλ και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο καλύτερης παράστασης και με το έργο : «Ζαμπόν Τυρί Μαγιονέζα» μια διασκευή του Ray Cooney. Οι ηθοποιοί  Βασίλης Δομουκτσής και Μαρία Αλαφατζάνη βραβεύτηκαν για την καλύτερη ερμηνεία τους σε ανδρικό και γυναικείο ρόλο αντίστοιχα. Την εκδήλωση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας του Δήμου μας κ. Κοσμάς Γυμνόπουλος.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
7η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C
26/11/2019

Στο πλαίσιο της 7ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 28/11, από τις 10:00 ως τις 14:00 στον Άγιο Νεκτάριo(Δενδροπόταμος) την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Εξέτασης της PRAKSIS.

Ενημερωτικό δελτίο

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Συντήρηση των κλιματιστικών μηχανημάτων του 6ου Δημοτικού σχολείου Μενεμένης
26/11/2019

Προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για ανάθεση υπηρεσιών συντήρησης των κλιματιστικών μηχανημάτων του 6ου Δημοτικού σχολείου Μενεμένης, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα προβεί στη σχετική ανάθεση.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Δευτέρα  02/12/2019 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.2313313671-2

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Θεατρική παράσταση «Μάντεψε Ποιος»
25/11/2019

Στο κινηματοθέατρο «Αλ. Μινωτής» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η θεατρική παράσταση «Μάντεψε Ποιος» σε σκηνοθεσία Μαριάννας Αλεξανδρή.
Η Ερασιτεχνική Ομάδα Σκηνής (ΕΡ.Ο.Σ.) παρουσίασε ένα έργο μυστηρίου, ένα «παιχνίδι» που ακροβατεί σε τεντωμένες σχέσεις ανθρώπων, μια ύποπτη δολοφονία και μυστικά που αποκαλύπτονται.
Με ένα σενάριο καλοστημένο και ανατρεπτικό με πολύ αγωνία που καθηλώνει τους θεατές οι οποίοι προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση.  Η παράσταση είχε μεγάλη επιτυχία και το θερμό χειροκρότημα του αντάμειψε το θεατρόφιλο κοινό του Δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Χορωδιακή συνάντηση με τίτλο « Ελληνοβουλγαρική φιλία»
25/11/2019

Στην κατάμεστη θεατρική σκηνή «ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η χορωδιακή συνάντηση με τίτλο « Ελληνοβουλγαρική φιλία».
Μια εκδήλωση που διοργάνωσαν οι χορωδίες «ΚΟΡΑΗΣ», Μ.Γ.Σ. Θερμαϊκού και  με την υποστήριξη του Δήμου μας.
Απολαύσαμε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στην Ελληνοβουλγαρική  μουσική. Μια βραδιά με εξαιρετικές μελωδίες από την παιδική χορωδία Dobri Hristov, το πανέμορφο φωνητικό σύνολο Shtaslivetsa και η μικρή χορωδία εργαζομένων στις μεταφορές Μ.Γ.Σ. Θερμαϊκού.
Τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παύλος Κεσόγλου ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Πρόξενος της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη κ. Vladimir Pisanchev.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Πιστοποίηση λεβητοστασίων Δημοτικών κτιρίων
25/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Πιστοποίηση λεβητοστασίων Δημοτικών κτιρίων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  27-11-2019 και ώρα 14:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
25/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ημέρα δράσης και ενημέρωσης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C
25/11/2019

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ενημέρωσης και σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS θα διοργανώσει ημέρα δράσης και ενημέρωσης για τον HIV και τις ηπατίτιδες B και C.

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
22/11/2019

Με τη συμμετοχή καταστηματαρχών και εμπόρων των Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο») η πρώτη συνάντηση/ανοιχτός διάλογος που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Επιτροπή Αγοράς και Εμπορίου για θέματα που αφορούν στην αγορά των Αμπελοκήπων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο των Αμπελοκήπων και συμφωνήθηκε να υπάρξουν επαναληπτικές συναντήσεις από τον Ιανουάριο και μετά την επανασύσταση του Εμπορικού Συλλόγου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καζαντζίδης, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του δήμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
22/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν το Σάββατο 23/11/2019 στις 7μ.μ.στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" σε μία χορωδιακή συνάντηση Ελληνοβουλγαρικής φιλίας με τη συμμετοχή μεικτών χορωδιακών συνόλων από τις δύο χώρες. Διοργάνωση: Χορωδία "Κοραής". Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ"
21/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης και η ερασιτεχνική Ομάδα Σκηνής (ΕΡ.Ο.Σ) σας παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση "Μάντεψε Ποιος" την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 08.00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο "Μινωτής" (Π.Γρηγρορίου Ε΄12, Δημαρχείο Αμπελοκήπων).

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ5-2019
21/11/2019

Δείτε τα αποτελέσματα...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ4-2019
21/11/2019

Δείτε τα αποτελέσματα...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 9 από 269Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by