Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Παιδική παράσταση με τίτλο «Οι πειρατές των χρωμάτων»
7/3/2019

Μία όμορφη παιδική παράσταση με τίτλο «Οι πειρατές των χρωμάτων» παρακολούθησαν οι μαθητές στο 2ο Νηπιαγωγείο Μενεμένης στον Άγιο Νεκτάριο (Δενδροπόταμος) το πρωί της Πέμπτης 07/03/2019. Η παράσταση δόθηκε στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Υπηρεσίες περισυλλογής, μεταφοράς και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων
7/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην απευθείας ανάθεση για τις «Υπηρεσίες περισυλλογής, μεταφοράς και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων».
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12/03/2019 και ώρα 11:30.μμ.
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο τελικός ανάδοχος είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο ή φωτ/πια ΑΔΤ για να το ζητήσει η Υπηρεσία (αν είναι Ο.Ε. για όλα τα μέλη).
2)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας από ΕΦΚΑ .Αν η επιχείρηση είναι ατομική ασφαλιστική ενημερότητα και από το ασφαλιστικό σας Ταμείο (πχ ΟΑΕΕ) ότι δεν οφείλετε εισφορές.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Κατερίνα Πασχαλίδου  (τηλ. 2310.729275)

Τεχνικκή έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Παράταση αιτήσεων για εγγραφή στο Κοινωνικό Φαρμακείο
7/3/2019

Λόγω απρόσμενων υπηρεσιακών προβλημάτων, η υποβολή των αιτήσεων για το Κοινωνικό Φαρμακείο έχει λάβει παράταση έως και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να υποβάλλουν αιτήσεις  από 09:00 έως 14:00, στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου (Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Τ.Κ.56121). Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό πρόσωπο.  Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά: 2310-725 326.

Οι δικαιούχοι που θα επιλεγούν θα λαμβάνουν υποστήριξη από το Κοινωνικό Φαρμακείου για (1) έτος.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας
7/3/2019

Εορτάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 06/03/19 η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άστρον» στη Μενεμένη με τιμώμενο πρόσωπο την καθηγήτρια ειδικής φυσικής αγωγής και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης των Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ Δρ. Μαρία Μήτσιου. Επίσης τιμήθηκαν η εκπαιδευτικός κ. Μαρία Χρυσάνθου καθώς και οι μαθήτριες του 1ου Λυκείου Μενεμένης Παρασκευή Χαλκίδη και Μαρία Σιρανίδου για την κατάκτηση του Β΄ βραβείου Μελοποίησης σε Πανελλήνιο και Παγκύπριο μουσικό διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών. Την εκδήλωση έντυσε μουσικά το μουσικό σύνολο “Wapango Saxophone Ensemble” του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου. Για την προσφορά της Δρ. Μαρίας Μήτσιου μίλησε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Μαρία Αρπατζάνη-Τσομπάνογλου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Κούλουμα στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
7/3/2019

Τέσσερις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης την Καθαρά Δευτέρα (11/03/19). Μουσικές, χοροί και δωρεάν φασολάδα, χαλβάς κλπ. στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου), του Α’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (στη συμβολή των οδών Βύρωνος με Κέννεντυ), του ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10) και στο Πολύκεντρο του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος).

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ορισμός επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής έργου
7/3/2019

Γνωστοποιούμε ότι η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου (Τμήμα Διοίκησης & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού) την Παρασκευή 08-03-2019 και ώρα 11:00  θα διεξαγάγει κλήρωση  για την ανάδειξη ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για το παρακάτω έργο- -  Ορισμός επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής για το έργο : «Οικοδομικές εργασίες στα κτίρια του στρατοπέδου»  με αρ. μελ. 87/2016  και προϋπολογισμό 142.842,69 €.

Διαβάστε την ανακοίνωση

  Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Παροχή υπηρεσιών ψηφιακής αναπαραγωγής έντυπου υλικού και Ραδιοτηλεοπτικών αναφορών
6/3/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Παροχή υπηρεσιών ψηφιακής αναπαραγωγής έντυπου υλικού και Ραδιοτηλεοπτικών αναφορών » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  08-03-2019 και ώρα 10:30 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Κυριακή Μητσού (2313.313643)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΕΔ-ΚΜ: Εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην προωθούμενη διάσπαση των Δήμων
6/3/2019

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της σημερινής συνεδρίασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) ο πρόεδρος, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου αναφορικά με τις εκκρεμότητες, τις ασάφειες και τα κενά, στις εκλογικού περιεχομένου διατάξεις, του «Κλεισθένη Ι» και την επικείμενη διάσπαση πέντε Δήμων της χώρας.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφία

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εργασίες συντήρησης και βαφής του 13ου Δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων
6/3/2019

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και βαφής του 13ου  Δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων (Εθνικής Αντιστάσεως 59) καθώς και οι εργασίες διάνοιξης της οδού Ίωνος Δραγούμη στους Αμπελόκηπους. 

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας
5/3/2019

Αφίσα εκδηλώσεων 6-3-2019

Αφίσα εκδηλώσεων 9-9-2019

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 9 από 487Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by