Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

3η Συνάντηση και η 3η Εκτελεστική Επιτροπή των εταίρων του προγράμματος ERASMUS+ Sport
25/10/2018

Πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2018 στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης η 3η Συνάντηση και η 3η Εκτελεστική Επιτροπή των εταίρων του προγράμματος ERASMUS+ Sport με τίτλο «MULTI-SPORT / “Multidisciplinary modules for a healthy, safe and comprehensive approach to sport”, Πολυεπιστημονικές δομές για μια υγιή, ασφαλή και ολοκληρωμένη προσέγγιση του αθλητισμού», το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διοργανωτές της συνάντησης ήταν ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (Ε.Γ.Β.Ε.).

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενηλίκων
25/10/2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενηλίκων που πραγματοποίησε το Τμήμα Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ενημερώνοντας τους πολίτες για τη δράση του.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σχολική γιορτή για την επέτειο του ΟΧΙ στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο της Ιεράς Μητρόπολης
25/10/2018

Στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο της Ιεράς Μητρόπολής μας (Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/10 η πολύ ωραία σχολική γιορτή για την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος και συνεχάρη τη Διευθύντρια, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές διότι το 75% των μαθητών είναι με βαθμολογίες «λίαν καλώς» και «άριστα».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Δωρεάν εξέταση οστικής πυκνότητας
24/10/2018

Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, δωρεάν εξέταση οστικής πυκνότητας (οστεοπόρωση) στο πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου από τις 8:30πμ έως τις 13:30μμ.
Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλ.2310760026.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
24/10/2018

Με ιδιαίτερη ευλάβεια και λαμπρότητα χιλιάδες πιστού λαού μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και τους κληρικούς της Μητροπόλεως υποδέχθηκαν την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας  Θεοτόκου, την οποία εκόμισε ο άγιος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Εφραίμ. Η Τιμία Ζώνη θα φιλοξενηθεί μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2018, στον περικαλλή  Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο. Στην υποδοχή της Τιμίας Ζώνης παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος
24/10/2018

Στον Αγιασμό για την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Συλλόγου Συνδρόμου  Down Ελλάδος παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου το απόγευμα της Τρίτης 23/10. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη νέα δομή του Συλλόγου στην οδό Ροδοπόλεως 5, Καλαμαριά.

Στιγμιότυπο

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Τελικά αποτελέσματα προκήρυξης ΣΟΧ 5-2018 της ΚΔΕΔΑΜ
24/10/2018

Τελικά αποτελέσματα προκήρυξης ΣΟΧ 5-2018 της ΚΔΕΔΑΜ

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης εκπονεί Σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα (ΣΒΑΚ)
23/10/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης βρίσκεται στην τελική διαδικασία εκπόνησης Σχεδίου για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα (ΣΒΑΚ). Το αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση ενός Ολοκληρωμένου Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης όπου μέσα από την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των υφιστάμενων οδικών και αστικών υποδομών θα διαμορφωθούν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης και μετακίνησης για όλους τους κατοίκους, εργαζομένους και επισκέπτες του Δήμου. Προς την επίτευξη του αντικειμένου θα εφαρμοστεί μία σύγχρονη προσέγγιση συγκοινωνιακού σχεδιασμού, ήτοι:

α) Προώθηση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και εναλλακτικής μετακίνησης,
β) Ολιστική θεώρηση κυκλοφοριακών, πολεοδομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικό-οικονομικών παραμέτρων,
γ) Συνεργασία και συντονισμός συναρμόδιων φορέων,
δ) Αξιοποίηση υφιστάμενων υποδομών,
ε) Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και καινοτομίας,
στ) Προσαρμογή στις ειδικές συνθήκες της περιοχής.

Δεύτερη συνάντηση Ειδικής Επιτροπής...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων
23/10/2018

Διακήρυξη με αριθμό 2056/18

Προκήρυξη σύμβασης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων

Μελέτη

Τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥΔ)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ URBACT ΙΙΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΡΑΞΗΣ: STAY TUNED
23/10/2018

Στο πλαίσιο υλοποίησης της B΄ φάσης του Ευρωπαϊκού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας URBACT III - Implementation Networks με τίτλο πράξης: STAY TUNED, που έχει ως αντικείμενό του την αντιμετώπιση της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου, ο δήμος πραγματοποίησε διακρατική συνάντηση στο ELECTRA PALACE HOTEL στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 9 από 464Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by