Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ
3/7/2020

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα προβεί στην προμήθεια Εξοπλισμού Νηπιαγωγείων.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Πέμπτη  09/07/2020 και ώρα 10:00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.

Πρόσκληση
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΥΝΟΥ (ΣΟΧ 1A/2020)
3/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη τριών (03) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, από την υπογραφή της  σύμβασης και για χρονική διάρκεια ισόχρονη με τη διάρκεια του  εκτελούμενου προγράμματος, με τις κάτωθι ειδικότητες, για την υλοποίηση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης με Παράρτημα ΡΟΜΑ» του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης :
2  ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
1  ΠΕ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα...  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/7/2020

Τα εκτελούμενα έργα στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε και επιθεώρησε το πρωί της Πέμπτης 2/7 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Στα έργα περιλαμβάνονται οι εργασίες ανάπλασης-ανακατασκευής αύλειων χώρων, παιδικών χαρών σε διάφορα σημεία του Δήμου καθώς και εγκαταστάσεων ελεύθερα αθλουμένων.
Επισημαίνεται ότι όλο το καλοκαίρι, όπως και κάθε χρόνο, ο δήμος μας προβαίνει σε εργασίες βαφής και συντήρησης των σχολείων ώστε να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 7/9/2020.

Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
2/7/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια κλιματιστικών μονάδων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  06-07-2020 και ώρα 10:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)
Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
2/7/2020

Για την πορεία των έργων ανάπλασης των παλαιών και δημιουργίας νέων ανοιχτών αθλητικών χώρων του δήμου ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρώην Ολυμπιονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου. Ο Δήμαρχος, συνοδεία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλη Μανωλόπουλου,  ξενάγησε την κ. Πατουλίδου στο χώρο όπου εκτελείται το έργο της δημιουργίας του γηπέδου του beach volley στην οδό Ελευθερίας. Η κυρία Πατουλίδου εκδήλωσε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών και συνεχάρη το Δήμαρχο για την ταχύτητα που εκτελείται το σύνολο των έργων τα οποία είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι εκτός από τις εργασίες στο γήπεδο beach volley, αυτή τη στιγμή ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση-συντήρηση των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Ριζόπουλος», επί της οδού Κυρίμη ενώ σταδιακά θα πραγματοποιηθεί τόσο η    ανακαίνιση-συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων επί της οδού Γ. Γεννηματά όσο και το έργο επέκτασης των κερκίδων του κλειστού γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης».
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
1/7/2020

Την απαίτησή της να επανενεργοποιηθούν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια για την επιλογή των προϊσταμένων Διευθύνσεων κυρίως, ζητά με απόφασή της η ΚΕΔΕ ύστερα από εισήγηση του Α’ Αντιπροέδρου και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου. Οπως τόνισε ο κ. Κυρίζογλου το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχουν και δεν λειτουργούν τα Υπηρεσιακά συμβούλια εδώ και πάρα πολύ καιρό και αυτό συνιστά όπως είπε χαρακτηριστικά Θεσμική αταξία. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ
30/6/2020

Για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος μας σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων "Κων/νος Καραμανλής" τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις πρακτικές δοκιμασίες για τις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ.
Στις εγκαταστάσεις έγινε καθαρισμός και απολύμανση και παραδόθηκαν στη διάθεση της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
30/6/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις Ν. 4412/16 για την «Φύλαξης χώρων του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, μόνο βάσει τιμής (ανά ώρα και ανά άτομο) ενώ η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 619.733,40€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 499.785,00€, ΦΠΑ: 119€) και υποδιαιρείται στα ακόλουθα τμήματα: Τμήμα 1: Φύλαξη σχολικών μονάδων με εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ 321.750,00€ και
Τμήμα 2: Φύλαξη χώρων-Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» και το αμαξοστάσιο της υπηρεσίας καθαριότητας, με εκτιμώμενη αξία 178.035,00€ χωρίς ΦΠΑ
Τεχνική έκθεση
Προκήρυξη
Διακήρυξη
ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ σε μορφή pdf
ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ σε μορφή xml

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡH
30/6/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡH ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (25-27/07/2020).Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ως άνω εμποροπανηγύρεις να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με όλα τα δικαιολογητικά συνημμένα από 3η Ιουλίου έως την 13η Ιουλίου 2020, ημέρα λήξης των αιτήσεων στο γραφείο 2 του 1ου ορόφου του Δημαρχείου Αμπελοκήπων. Για την διενέργεια της διαδικασίας, θα μπορείτε να ενημερωθείτε ηλεκτρονικά ή καλώντας τηλεφωνικά στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ Κ.Δ.Β.Μ
30/6/2020

Παράταση προθεσμίας υποβολής της Α.Π. 660/4/16980/10.06.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση», ΟΠΣ 5002212.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"
29/6/2020

Λάζαρος Κυρίζογλου: «Η σημερινή κυβέρνηση ως αντιπολίτευση, τασσόταν κατά των ρυθμίσεων για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος και σήμερα τις εφαρμόζει, δεδομένων των αποφάσεων που έλαβε το 2019. Πρόκειται για πλήρη αναξιοπιστία και είναι προφανές πως η κυβέρνηση άλλα έλεγε ως αντιπολίτευση και άλλα πράττει σήμερα.» Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο της «Μακεδονίας της Κυριακής»

Άρθρο του Δημάρχου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
29/6/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σινεφίλ ότι η Ιταλική κωμωδία "Τί όμορφη μέρα Θεέ μου" η προβολή της οποίας αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Ιουνίου ταινία θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 29 και αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9μ.μ. στο π. Στρατόπεδο Μεγ. Αλέξανδρος ενώ το προγαμματισθέν γουέστερν "Η εκδίκηση είναι δική μου" με τον Μάρλον Μπράντο θα προβληθεί την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιουλίου την ίδια ώρα στην ίδια τοποθεσία. Σας περιμένουμε όλους. Είσοδος Ελεύθερη.

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
29/6/2020

Με την υπ’ αριθμ. Νο 4/2020 ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Ο.Α.Ε.Δ. για πρόσληψη ανέργων μέσω του «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ», προκηρύχθηκαν μεταξύ άλλων και 269 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων για τον Δήμο μας.

Ανακοίνωση

Δημόσια πρόσκληση Νο 4/2020

ΦΕΚ 1256/9-4-2020/Τεύχος Β΄

ΦΕΚ 2186/5-6-2020/Τεύχος Β΄

Παράρτημα φορέων

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ
29/6/2020

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 29/06 η πρώτη περίοδος του προγράμματος «Παιδί και θάλασσα» το ετήσιο ραντεβού των μικρών συνδημοτών μας με το υγρό στοιχείο και τους οποίους αποχαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Απόστολο Φουκίδη, τον Εντεταλμένο Δ.Σ. Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Μανώλη Ιωαννίδη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Κυριάκο Αβραμίδη καθώς  και το αρμόδιο προσωπικό της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου μας. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε δύο περιόδους με την πρώτη να ολοκληρώνεται στις 10 Ιουλίου ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 24 Ιουλίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παρουσίαση του «Thessaloniki flyover» από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή
26/6/2020

Το σχέδιο για τη νέα Ανατολική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ή αλλιώς το Flyover, που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός εντελώς νέου, εναέριου αυτοκινητοδρόμου, ο οποίος θα «πετάει» πάνω από τον ανατολικό περιφερειακό, παρουσίασε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
26/6/2020

Σας ενημερώσουμε πως μπορείτε πλέον να εκδίδετε μόνοι σας, από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο, πιστοποιητικά γεννήσεως και οικογενειακής κατάστασης, αποσπάσματα ληξιαρχικών πράξεων γάμου, γέννησης, συμφώνου συμβίωσης, αλλά και εντός ολίγων ημερών (θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωσή μας) αποσπάσματα ληξιαρχικών πράξεων θανάτου και πιστοποιητικά πλησιεστέρων συγγενών, εφόσον αυτά έχουν ήδη εκδοθεί από τον Δήμο μας.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΖΩΗ
25/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης συμμετέχει στη δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Κάνε ΚΛΙΚ στη Ζωή» και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή.
Με σκοπό τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων κατοίκων του Δήμου μας, θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης και υποβολής αίτησης στο χώρο του Δημοτικού Πολυιατρείου ( Ελευθερίας & 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 & Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, ώρες 10:00-13:00

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
25/6/2020

Την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).  Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Α΄ αντιπρόεδρος  Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Β' αντιπρόεδρος Δημήτρης  Κάρναβος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Καφαντάρης και ο γενικός  διευθυντής Γιάννης Καραγιάννης.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τα μέλη του προεδρείου της ΚΕΔΕ για τον τρόπο με τον οποίο η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετώπισε και συνεχίζει να διαχειρίζεται τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας όπως  επίσης και για τις πρωτοβουλίες που μπορεί να αναλάβει η αυτοδιοίκηση ώστε η πρόσφατη κρίση να λειτουργήσει ως καταλύτης για την παραγωγική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση του τόπου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΠΑΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ"
25/6/2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε o Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Η σχολική δράση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen.
Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν 18 νηπιαγωγεία και 12 δημοτικά σχολεία, τα οποία σε μόλις τέσσερις μήνες συνέλεξαν περισσότερα από 7.000 κιλά κάνοντας διαλογή στην πηγή, τεσσάρων ανακυκλώσιμων υλικών χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, μπαταρίες, ενώ παράλληλα δέχονταν δωρεές πόντων μέσω της ειδικής σελίδας «ΣΧΟΛΕΙΑ».
Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Συντήρηση και επισκευή κεντρικών και τοπικών κλιματιστικών μονάδων
23/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρηση και επισκευή κεντρικών και τοπικών κλιματιστικών μονάδων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26-06-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Μαζί με την προσφορά παρακαλώ προσκομίστε  τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο ή φωτ/πια ΑΔΤ για να τα ζητήσει η Υπηρεσία ή Υ/Δ (αν πρόκειται για Ο.Ε.  για τους εταίρους και για  Α.Ε. για τα μέλη του Δ.Σ. ).
2)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας (αν είναι ατομική επιχ/ση και ασφαλιστική ενημερότητα από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλετε εισφορές).
4)    Aν πρόκειται για εταιρία και αναλυτικό πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών ). Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:   Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933), Μητσού Κυριακή (τηλ.2313.313643)

Τεκμηριωμένο αίτημα
Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 1 από 279Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by