Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου
25/4/2018

Διακήρυξη υπ΄αριθμ. 994/18 για η σύναψη συμφωνίας πλαίσιο για την προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης με ανοικτή διαδικασία ΕΣΗΔΗΣ

Περίληψη διακήρυξης για τη τη σύναψη συμφωνίας πλαίσιο με ανοικτή διαδικασία άνω των ορίων

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έντυπο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έντυπο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) σε μορφή .xml

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Φιλοξενία παιδιών (7-14 ετών) & ΑμΕΑ του δήμου σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο έτους 2018
25/4/2018

Διακήρυξη υπ' άριθμ. 1.033/18

Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού

Τεχνική έκθεση

Τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥΔ)

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ανθοέκθεση 2018
25/4/2018

Με χρώματα, αρώματα, λουλούδια και φυτά γεμίζει και φέτος ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.  O Δήμος μας για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει την «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2018» στο χώρο του πρ. στρατοπέδου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» από 27 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές :09.00 -14.00 & 17.00 -22.00, Σάββατο – Κυριακή 09.00-22.00. Είσοδος Ελεύθερη / άνετο πάρκινγκ. Πολιτιστικές εκδηλώσεις καθημερινά. Αναλυτικό πρόγραμμα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη
25/4/2018

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Σχολικών Μονάδων Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά, αθλητικοί, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, καθώς και σύλλογοι πολιτικής προστασίας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των δύο Δήμων και του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» και παρευρέθησαν στη Μονή Λαζαριστών, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018,  στην ενημερωτική συνάντηση - παρουσίαση του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη».

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Εκδήλωση μνήμης των Θυσιασθέντων Προσκόπων Αιδινίου και Σωκίων της Μικράς Ασίας
23/4/2018

Σε κλίμα συγκίνησης παρουσία του Δημάρχου Αμπελόκηπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του σώματος Ελλήνων προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου η εκδήλωση μνήμης των Θυσιασθέντων Προσκόπων Αιδινίου και Σωκίων της Μικράς Ασίας στην Πλατεία Μακεδονομάχων.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Πρόσκοποι έφεραν και χώμα από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας και το τοποθέτησαν στην βάση του μνημείου.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Ψήφισμα κοινού συνεδρίου ΕΝΠΕ -ΚΕΔΕ
23/4/2018

Ψήφισμα κοινού συνεδρίου ΕΝΠΕ -ΚΕΔΕ
Ψήφισμα Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)
Συνέδριο ΕΝΠΕ ΚΕΔΕ Αθήνα 18 και 19 Απριλίου 2018
Για το υπό κατάρτιση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Δελτίο τύπου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Πρεμιέρα της παράστασης «12 Ένορκοι»
23/4/2018

Στο κατάμεστο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «12 Ένορκοι» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Θεατροκάπηλοι».
Σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε το υπέροχο δικαστικό δράμα του Ρέτζιναλντ Ρόουζ. Ημέρες προβολών 27,28,29 Απριλίου και  4,5,6 Μαϊου, ώρα προσέλευσης (με σειρά προτεραιότητας): 20:15, στο Καραπάντειο Πολιτιστικό Κέντρου στην αίθουσα «ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ» (Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι).
Είσοδος Ελεύθερη με προαιρετική εισφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Τραπέζι αγάπης για την αποπεράτωση του Ναού της ενορίας
23/4/2018

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου παραβρέθηκε στο τραπέζι αγάπης που διοργάνωσε για 4η  φορά ο Ιερός Ναός του Αγίου Πολυκάρπου στο κέντρο «Νύμφες» για τη συνέχισή του έργου της αποπεράτωσης του Ναού της ενορίας.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Εγκαίνια κοινωνικού παντοπωλείου φαρμακείου
23/4/2018

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Απριλίου στο χώρο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος» τα εγκαίνια των νέων κοινωνικών δομών του Δήμου μας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου. Τον αγιασμό των νέων δομών του Δήμου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας ενώ στην τελετή παρέστησαν ο Βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης  κ. Δημήτρης Χατζηβρέττας, καθώς και ο πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος.  

Δελτίο τύπου

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Ετήσιος χορός του Α.Σ. «Ελπίς Αμπελοκήπων»
23/4/2018

Στο χώρο του κέντρου «Νύμφες» παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων–Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22/04, ο ετήσιος χορός του Α.Σ. «Ελπίς Αμπελοκήπων». Ο Σύλλογος, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά διαπρέπει στα ομαδικά αθλήματα, ενισχύθηκε και φέτος από το Δήμο, αυτή τη φορά με το ποσό των €10.000

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Κυριακή των Μυροφόρων Λιτάνευση της Εικόνας
23/4/2018

Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 21/04, παραμονής της Κυριακής των Μυροφόρων, στην Λιτάνευση της Εικόνας και στον αρχιερατικό εσπερινό του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Αμπελοκήπων. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής των Μυροφόρων (22/04/2018) παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Θεατρική παράσταση "12 Ένορκοι"
20/4/2018

Ο Τομέας Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η θεατρική ομάδα «Θεατροκάπηλοι» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του δικαστικού δράματος  του Ρέτζιναλντ Ρόουζ «12 Ένορκοι» στις εξής ημερομηνίες 21,22,27,28,29/04 και 4,5,6/05 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο». Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική εισφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.  Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9μ.μ. Ώρα προσέλευσης με σειρά προτεραιότητας 8:15μ.μ.

Πρόσκληση

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Συντήρηση- επισκευή- βελτίωση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Καραπάντσειου
19/4/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Συντήρησης- επισκευής- βελτίωσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Καραπάντσειου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  24-04-2018 και ώρα 14:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
 Μπαλασόπουλος Χρήστος (τηλ. 2313.300933)

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη»
19/4/2018

Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη»: Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και ο Σύλλογος «Λάμψη» καλούν τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ για ενημέρωση, τη Δευτέρα 23/4/2018 στη Μονή Λαζαριστών 

Δελτίο τύπου

Πρόσκληση

Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Εκδηλώσεις για την 196η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας
18/4/2018

Με όλες τις τιμές κορυφώθηκαν το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου οι εκδηλώσεις για την 196η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας στον ομώνυμο Δήμο της Ηρωικής Πόλης της Μακεδονίας. Στις εκδηλώσεις, οι οποίες περιελάμβαναν την καθιερωμένη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους κ. Γεωργίου,  επιμνημόσυνη δέηση στο  χώρο θυσίας των 1241 Νεομαρτύρων, κατάθεση στεφάνων και τον πανηγυρικό της ημέρας στο μνημείο των Στουμπάνων, και την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, στρατιωτικών τμημάτων και μελών πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής τίμησε με την παρουσία του και κατέθεσε στεφάνι και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Στις εκδηλώσεις επίσης παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο, ο βουλευτής ΝΔ, πρώην υφυπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου, ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης εκπρόσωποι των κομμάτων του κοινοβουλίου και πολιτιστικών συλλόγων. Τιμές απέδωσε η ΦΕΝ και άγημα της Β΄ΜΚΔ, ενώ τραγούδησε η χορωδία του Ωδείου Ναούσης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ
18/4/2018

Δελτίο Τύπου

Ομιλία του Ποέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου
17/4/2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ετήσιο αθλητικό τουρνουά μπάσκετ «3 on 3»
17/4/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργανώνουν το ετήσιο αθλητικό τουρνουά μπάσκετ «3 on 3». Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στις 05-06 Μαΐου, στον αύλειο χώρο του 1ου ,2ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων. Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια., ηλικίας 10 - 17 ετών. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τέσσερα άτομα και μπορεί να είναι ομάδα σχολείου ή σωματείου ή απλά μία παρέα!

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Ετήσια μουσικοχορευτική συνάντηση ενοριακών χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων
16/4/2018

Στο κατάμεστο από κόσμο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 13-15 Απριλίου τα φετινά Ζωοδόχεια, η ετήσια μουσικοχορευτική συνάντηση ενοριακών χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων που διοργανώνεται από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής του Δήμο μας. Στις τριήμερες εκδηλώσεις παρέστη και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Aγώνες ποδηλασίας Mountain Bike και Λαϊκοί Αγώνες ποδηλατοδρομίας
16/4/2018

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 17.00 αγώνες ποδηλασίας Mountain Bike και Λαϊκοί Αγώνες ποδηλατοδρομίας με μεγάλη συμμετοχή κόσμου με την υποστήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης σε συνεργασία με τα καταστήματα  ‘’ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ‘’.
Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι αθλητές που συμμετείχαν για ακόμη μία χρονιά στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος». Ο αγώνας τύπου σιρκουί που έχει έντονα χαρακτηριστικά αγώνα δρόμου , χαρακτηρίζεται για την ταχύτητά του μιας που έχει μηδενική ανωφέρεια με μόνα τεχνικά σημεία τα λοφάκια που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την διεξαγωγή του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Σελίδα 1 από 214Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by