Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
9/8/2018

 Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα προβεί στην προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας για τις σχολικές καθαρίστριες.
 Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τρίτη  21/08/2018 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
9/8/2018

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα προβεί στην προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας για τις σχολικές καθαρίστριες.
   Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τρίτη  21/08/2018 και ώρα 11.00 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές της
3/8/2018

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής εξέφρασε ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένη

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Λειτουργία Τμημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου
3/8/2018

Λαμβάνοντας υπόψη τα γεωγραφικά, κοινωνικά, οικονομικά χαρακτηριστικά της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου, τις ιδιαίτερες ανάγκες του πληθυσμού των Ρομά, τα προβλήματα συγκοινωνιακής διασύνδεσης της περιοχής με τις όμορες που λειτουργούν Τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, προβάλλει ως αναγκαιότητα η ίδρυση και λειτουργία αντίστοιχων Τμημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας για την εξυπηρέτηση των μαθητών της περιοχής Αγίου Νεκταρίου και τη στήριξη των οικογενειών τους.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Δημόσια Συγκοινωνιακή Διασύνδεση της περιοχής Αγίου Νεκταρίου με τον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης
3/8/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, τα τελευταία χρόνια καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την στήριξη των πολιτών, οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης και της εφαρμογής πολιτικών λιτότητας, έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα, με κύρια προβλήματα την φτωχοποίηση τους και τον κοινωνικό και εργασιακό αποκλεισμό, που πλήττει ιδιαίτερα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως οι Ρομά, οι μετανάστες, οι γυναίκες κλπ. Σε αυτό το πλαίσιο αναδυόμενα προβλήματα αποτελούν η μαθητική διαρροή και η πρόωρη εγκατάλειψη από την εκπαίδευση και την κατάρτιση.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Υπηρεσίες προς Δημότες)
Σαν παλιό σινεμά
3/8/2018

Πρόγραμμα κινηματογράφου Ιούλιος  Αύγουστος

Πρόγραμμα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Προμήθεια γάλακτος για τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων
1/8/2018

                                                       Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/08-08-16 «Δημόσιες ΣυμβάσειςΈργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών-Προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/ 24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), με σφραγισμένες προσφορές γιατην «Προμήθεια γάλακτος για τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων & ειδών τροφίμων.

Περίληψη

ΚΗΜΔΗΣ Αίτημα

ΚΗΜΔΗΣ Διακήρυξη

Υπεύθυνη Δήλωση

  Προκηρύξεις
Πρωταθλήτρια κόσμου η εθνική Ελλάδος beach handball
31/7/2018

Στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στη Θεσσαλονίκη, έφτασε από το Καζάν της Ρωσίας η Εθνική Ελλάδος Γυναικών στο beach handball και Πρωταθλήτρια κόσμου, η οποία νίκησε στο τελικό την Νορβηγία 2-1 σετ.
Πρόκειται για πάρα πολύ μεγάλη Εθνική επιτυχία, αν λάβει κανείς υπόψη του τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε. Τις νικήτριες μεταξύ άλλων, υποδέχθηκε και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)– Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Κατζικά.
Ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ δήλωσε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια και σε όλη την αποστολή, γιατί μέσα στην γενικότερη μαυρίλα των ημερών μας έκαναν υπερήφανους, τίμησαν και δόξασαν την Ελλάδα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα 2018
31/7/2018

Με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή παιδιών γεννημένα κατά τα έτη 2005 έως 2011, ολοκληρώθηκε το  Πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα 2018″ της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και ωφελούμενους. Αναλυτικά στο φετινό πρόγραμμα πήραν μέρος : την A’ περίοδο: 160 παιδιά και τη Β’ περίοδο: 88 παιδιά καθώς επίσης 16 συνοδοί γυμναστές και 2 εθελοντές διασώστες από την ΠΡΟΤΕΚΤΑ

Ανακοίνωση

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Κατάρευση Μπουτάρη.Τα ποσοστά οκτώ προσώπων για το Δήμο
30/7/2018

Βαρόμετρο «Εγνατία Point of View»: Ηχηρό καμπανάκι για τον δήμαρχο 10 μήνες πριν τις εκλογές - Ποσοστά έκπληξη για δύο νυν αυτοδιοικητικούς.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εισηγητική έκθεση B΄ τριμήνου του έτους 2018 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋ
30/7/2018

Στους Αμπελόκηπους και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 18η του μήνα Ιούλη, του έτους 2018, ημέρα της
εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 11:00 συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή σε τακτική συνεδρίαση, μετά από την
15218/11.7.2018 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου που δόθηκε στον καθένα από τους Συμβούλους, σύμφωνα
με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 5 και 6 του Ν. 3852/10

Εσηγητική έκθεση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει τη συλλογή τροφίμων
27/7/2018

                      Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας

Ανακοίνωση

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στο Δήμο μας
27/7/2018

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στο Δήμο μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραμονή της εορτής του Αγίου, πραγματοποιήθηκε η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας και των Λειψάνων του Αγίου πέριξ της εκκλησίας και στη συνέχεια ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Τις εκδηλώσεις με βαθιά κατάνυξη παρακολούθησαν πλήθος πιστών, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Τεχνική έκθεση με τίτλο «Συντήρηση Βαφών και αποκατάσταση βλαβών του 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων
27/7/2018

Η τεχνική έκθεση με τίτλο «Συντήρηση  Βαφών και αποκατάσταση βλαβών του 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων» προϋπολογισμού 5.327,54€ με Φ.Π.Α. 24 %, αναφέρεται στις συντηρήσεις βαφών και στην αποκατάσταση μη εκτεταμένων βλαβών του 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων, που προκλήθηκαν λόγω της παλαιότητας και των καιρικών συνθηκών, και αφορούν τις όψεις και τον αύλειο χώρο αυτού

Τεχνική έκθεση

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Eργασίες για την κατασκευή νέων παιδικών χαρών και ανακατασκευή παλαιών παιδικών χαρών
26/7/2018

Ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες εργασίες για την κατασκευή νέων παιδικών χαρών και ανακατασκευή παλαιών παιδικών χαρών εντός των αύλειων χώρων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μενεμένης  (οδός Δενδροποτάμου - Ελ. Βενιζέλου) και Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου). 
Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και εξωτερική βαφή στην περίμετρο του κτιρίου του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αμπελοκήπων (Μενελάου) και του 15ου Νηπιαγωγείου Αμπελοκήπων  (Άνω Καίστρι). Δείτε παρακάτω:

Φωτογραφίες στο χώρο του 15ου Νηπιαγωγείου Αμπελοκήπων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις εργασίες

Φωτογραφίες στο χώρο του ΔΠΣ Μενεμένης ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις εργασίες

Φωτογραφίες στο χώρο του ΔΠΣ Αγίου Νεκταρίου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις εργασίες

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για τη στήριξη των τραυματιών απο τις πυρκαγιές στην Αττική
26/7/2018

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουλίου στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, για την στήριξη των τραυματιών που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στα Νοσοκομεία της Αττικής. 
Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχαριστεί όλους όσους  ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν στην έκκληση για βοήθεια και συμμετείχαν προκειμένου να δώσουν αίμα και να στηρίξουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή της Προστάτιδος και Πολιούχου Λαγκαδά, Αγίας Παρασκευής
26/7/2018

Με τη δέουσα θρησκευτική ευλάβεια και κάτω από την σκιά της εθνικής τραγωδίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την χώρα μας και συγκεκριμένα την Αττική, τελέστηκε την Τετάρτη 25 Ιουλίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την γιορτή της Προστάτιδος και Πολιούχου της πόλεως του Λαγκαδά, Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής.
Πριν την έναρξη του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του αποτμήματος της Τιμίας Καράς της Αγίας Παρασκευής, προερχόμενη από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θερμών κ.κ. Δημητρίος, συνχοροστατούντων του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Ανθίμου και του επιχώριου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Ιερά Λιτάνευσις της Θαυματουργής Εικόνας και του Σεπτού Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως του Λαγκαδά.
Στις λατρευτικές εκδηλώσεις παραβρέθηκε πλήθος πιστών μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Λατρευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης
26/7/2018

Με κάθε τιμή ξεκίνησαν την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 οι λατρευτικές εκδηλώσεις  του  Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.
Πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας πέριξ  του Ιερού Ναού και στη συνέχεια ακολούθησε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος  του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Βρυούλων, κ.κ. Παντελεήμονος.
Πλήθος πιστών παρέστησαν στον εσπερινό και κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό όπως κάθε χρόνο.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παροχή υπηρεσιών από διαπιστευμένο φορέα για παιδικές χαρές,όργανα γυμναστικής, ανυψωτικά μηχανήματα
26/7/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Παροχή υπηρεσιών από διαπιστευμένο φορέα για παιδικές χαρές , όργανα γυμναστικής και ανυψωτικά μηχανήματα» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Οργάνωση διακρατικής σύσκεψης των εταίρων του δικτύου των 9 συνεργαζόμενων πόλεων
26/7/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Οργάνωση διακρατικής σύσκεψης των εταίρων του δικτύου των 9 συνεργαζόμενων πόλεων, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: Stay Tuned», στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT III – Implementation Νetwork για την αντιμετώπιση του προβλήματος της πρόωρης σχολικής εγκατάλειψης στην περιοχή του δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική έκθεση

Έντυπο προσφοράς

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 1 από 223Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by