Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "JUSTROM"
15/3/2017

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “JustRom” του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης,  συνάντηση υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου με τον Εθνικό Συντονιστή του προγράμματος κ. Ηλιάδη Χρήστο και τη συντονίστρια του προγράμματος κ. Isabela Mihalache, από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογρραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Θεατρική παράσταση "Back out"
13/3/2017

Ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββατοκύριακου 11 & 12 Μαρτίου στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Αλ. Μινωτής» οι παραστάσεις της εξαιρετικής αστυνομικής κωμωδίας «Back Out» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Σκηνοβάτες». Οι παραστάσεις του έργου, το οποίο καταχειροκρότησαν οι θεατές που γέμισαν το κινηματοθέατρο, θα συνεχιστούν και στις 18, 25 και 26 Μαρτίου στις 8μ.μ. Η είσοδος, όπως σε κάθε παράσταση, είναι ελεύθερη

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 9/3/2017 ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
13/3/2017

Απάντηση Προέδρου ΚΔΕΔΑΜ σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αφορά διαδικασίες προμηθειών

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ-ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ
8/3/2017


Δείτε την Ανακοίνωση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
7/3/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ο Τομέας Πολιτισμού σας προσκαλούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.


Αφίσα Αμπελοκήπων

Πρόσκληση Αμπελοκήπων

Αφίσα Μενεμένης

Πρόσκληση Μενεμένης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Παροχή υπηρεσίας ηχητικής κάλυψης και φωτισμού εκδηλώσεων του Δήμο
7/3/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Παροχή υπηρεσίας ηχητικής κάλυψης και φωτισμού εκδηλώσεων του Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Γραφείο Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  13-03-2017 και ώρα 11:30 π.μ..

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μητσού Κυριακή  (2313.313643
 

Τεχνική Έκθεση...

Έντυπο Προσφοράς...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
7/3/2017

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 06/03 τα εγκαίνια ενός έργου πνοής στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Ο ΣΜΑ Ευκαρπίας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο στη Θεσσαλονίκη μετά το Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης, έχει χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους και στους χώρους του θα μεταφορτώνεται το 60% των απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης και το σύνολο των απορριμμάτων των Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης (δηλαδή των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Νεάπολης-Συκεών, Ωραιοκάστρου, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου και Χαλκηδόνας). Ο ΣΜΑ είναι μία πρωτοποριακή επένδυση με σεβασμό στο περιβάλλον, που μειώνει σημαντικά το κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων, εξοικονομώντας σημαντικούς πόρους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην τελετή εγκαινίων παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ
6/3/2017

Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στους Αμπελόκηπους με τη συμμετοχή 1000 παιδιών και 1500 γονέων – συνοδών
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 1000 παιδιών και 1500 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής» την Κυριακή 5 Μαρτίου, η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Δ.Σ.
6/3/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί στην «Παροχή υπηρεσίας απομαγνητοφώνησης συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου ”» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Γραφείο Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6 , τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10-03-2017 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μητσού Κυριακή (2313.313643)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
6/3/2017

Δείτε το Δελτίο Τύπου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
6/3/2017

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 03/03 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της ομάδας εικαστικών «Πήγασος» στο Συνεδριακό Κέντρο της Τραπέζης Πειραιώς. Στα εγκαίνια παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλος Κεσόγλου και το Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου κ. Κυριάκος Αβραμίδης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου (ωράριο λειτουργίας 11π.μ.-6:30μ.μ.)

Φωτογραφικά στιγμιότυπα….

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 12 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
6/3/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης Ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά δώδεκα  (12) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (1έτος με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης), για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης» και «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ»  και πιο συγκεκριμένα :

Διαβάστε Περισσότερα...  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ
1/3/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Παροχή υπηρεσίας καθαρισμού υφασμάτων διαφόρων χώρων του Δήμου”» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Γραφείο Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  03-03-2017 και ώρα 12:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μητσού Κυριακή  (2313.313643)

Τεχνική έκθεση…

Προσφορά…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΑΡΩΘΡΩΝ (ΣΚΟΥΠΕΣ) ΓΙΑ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ
1/3/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια ειδικών σαρώθρων (σκούπες) για οδοκαθαριστές”» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Γραφείο Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  07-03-2017 και ώρα 12:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Διαμαντέλης Κλεάνθης (2310.724617)

Τεχνική έκθεση...

Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Καταγραφή των δημοτικών οικοπέδων που προορίζονται για σχολεία
24/2/2017

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακεδονία"

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Αντίθετοι οι Δήμαρχοι στα καζίνα της γειτονιάς
24/2/2017

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας "Μακεδονία"...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
21/2/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια φυτικού υλικού αποκλειστικά για το προσωπικό του προγράμματος της νέας κοινωφελούς εργασίας, Έργο 8» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  28-02-2017 και ώρα 13:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μιχαηλίδου Δέσποινα (τηλ. 2313300949)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΕΙΟ
21/2/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2017 στο φουαγιέ Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μ. Αλεξάνδρου 22) τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής & Αγιογραφίας του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου με ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-13.00 και 17.00-21.00.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν 18-20 Φεβρουαρίου 2017
20/2/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 18-20 Φεβρουαρίου οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου «Ούλοφ Πάλμε», των 3ου και του 7ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων και Μενεμένης αντίστοιχα, της Ένωσης Τάε Κβο Ντο Βορείου Ελλάδος και του Ιστορικού Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας Πιερίας «Κοτζά Αναστάς», ο ετήσιος χορός της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης και τα τραπέζια αγάπης του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου και του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Eγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής & Αγιογραφίας του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος
17/2/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης πραγματοποιεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μ. Αλεξάνδρου 22) τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής & Αγιογραφίας του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος. Η Έκθεσης θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου με ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-13.00 και 17.00-21.00.

Πρόσκληση...

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 15 από 194Πρώτη   Προηγούμενη   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by