Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 3Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ
13/6/2016

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου η 3η Πολιτιστική γιορτή των Σερραίων της Θεσσαλονίκης με τίτλο: «ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» στο πρώην στρατόπεδο «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
13/6/2016

Γιορτάσαμε την Κυριακή 12 Ιουνίου την Παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη. Στην πλατεία Επταλόφου  πραγματοποιήθηκαν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και συμμετείχε το χορευτικό συγκρότημα του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Ο.Α.Σ.Θ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο εντεταλμένος Δ.Σ. κ. Παύλος Κεσογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Ιωαννίδης  και οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κκ Γιάννης Γεννηματάς και Γιάννης Βενετικίδης όπως και οι εθελοντές του Δήμου μας οι οποίοι προετοίμασαν και στήριξαν την εκδήλωση.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
13/6/2016

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11/06 απονεμήθηκαν από το Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Άγιος Παύλος» στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Βραβεία Εθελοντισμού για τις δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνουν. Στην τελετή βράβευσης παρευρέθη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος και παρέλαβε τα βραβεία.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ
10/6/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σύσταση τριμελούς επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου: «Δράσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης & ορθολογικής διαχείρισης ενέργειας στο 1ο Λύκειο Μενεμένης» με αριθμό μελέτης 100/13 και προϋπολογισμό 128.002,00€ για τη διεξαγωγή της προσωρινής - οριστικής παραλαβής.

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
10/6/2016

Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 10/06 και μεταξύ 9 π.μ. και 3 μ.μ. στην Πλατεία Επταλόφου, δράση για την ενημέρωση των δημοτών, κατοίκων και επισκεπτών του δήμου σχετικά με τις δωρεάν παροχές του δήμου δηλαδή της Τράπεζας Ρούχων, της Τράπεζας Φαρμάκων, του Δημοτικού Πολυιατρείου “Σταύρος Αντωνίου”, της Τράπεζας Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου και για τη Συλλογή ρούχων και φαρμάκων.

Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 8ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ "ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ"
9/6/2016

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 08/06, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» η διαδραστική παράσταση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων με τίτλο «Το αγόρι με τη βαλίτσα», μία εκδήλωση με κύριο άξονα αναφοράς το προφυγικό. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασίλειος Μεζίκης, μέλη του διδακτικού προσωπικού, γονείς και μαθητές του Σχολείου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ 8ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
9/6/2016

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου ειδική τελετή στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στην οποία βραβεύτηκαν τα σχολεία εκείνα που ανέπτυξαν προγράμματα και δράσεις γύρω από το προσφυγικό ζήτημα. Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων ήταν ένα από τα σχολεία αυτά, καθώς στη διάρκεια του σχολικού έτους οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του υλοποίησαν δύο προγράμματα σχετικά με το πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΙ ΑΠΟΨΕ...ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ"
9/6/2016

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Κι απόψε … όπως παλιά» μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του Δήμου μας και οι «ΘΕΑΤΡΟΚΑΠΗΛΟΙ»,  με τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος  «Μαύρη γάτα».  Σας περιμένουμε όλους μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο της Αριστοτελείου Βιβλιοθήκης (Φιλιππουπόλεως–Μ.Αλεξάνδρου), για να παρακολουθήσετε μια διαφορετική πολιτιστική πρόταση. Εξασφαλίστε τα δωρεάν εισιτήριά σας, τα οποία θα διατίθενται έως το πέρας των παραστάσεων εντός της βιβλιοθήκης (Δευτέρα – Παρασκευή 8.00 π.μ. – 8.00 μ.μ. και Σάββατο 8.00 π.μ. -14.00 μ.μ.). Σας περιμένουμε.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ"
8/6/2016

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο Τομέας Πολιτισμού και οι "Θεατροκάπηλοι" σας προσκαλούν στη μουσικοθεατρική παράσταση "Κι απόψε...όπως παλιά" από 8 έως 13 Ιουνίου και ώρα 09.30μ.μ. στον αύλειο χώρο της Αριστοτελείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Φιλιππουπόλεως-Μ.Αλεξάνδρου).Η είσοδος θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με την προσκόμιση ειδικού δωρεάν εισιτηρίου τα οποία διατίθενται εντός της βιβλιοθήκης από σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου και μέχρι και το πέρας των παραστάσεων.

Πρόσκληση

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 12-06-2016
8/6/2016

Εθελοντική αιμοδοσία την  Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 09.00 έως 13.00 στην Πλατεία Επταλόφου (Parking Φιλίππου, Μ.Αλεξάνδρου & Φιλιππουπόλεως γωνία).

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ
8/6/2016

Το σώμα εθελοντών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με το Δήμο, διοργανώνουν ημέρα "Αγάπης"  για την ενίσχυση των δωρεάν κοινωνικών δομών του Δήμου μας. Παρασκευή 10-06-2016 και ώρες 09.00πμ έως 15.00μμ στην Κεντρική Πλατεία Επταλόφου.

Πρόσκληση

  Κοινωνική Πολιτική (Εκδηλώσεις)
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
8/6/2016

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (Μελ. 22/16) , με διαδικασία απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6 , τις προσφορές τους το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  13/06/2016 και ώρα 12:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μαΐτου  Ξανθούλα (2313300951)

Τεχνική έκθεση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΕΝΝΙΣ
8/6/2016

Η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού είναι μία γιορτή αφιερωμένη στους αθλούμενους των προγραμμάτων άθλησης γιά όλους περιόδου 2015-2016. Διαβάστε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
ΑΓΩΝΑΣ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ALL STAR ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
7/6/2016

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 06/06 στο Δημοτικό Στάδιο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» ο αγώνας “All Star” μεταξύ μεικτών ομάδων Ανατολικού και Δυτικού Ομίλου που διοργάνωσε για πρώτη φορά στη Δυτική Θεσσαλονίκη η Ένωση Συλλόγων Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Νομού Θεσσαλονίκης επί τη ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του νομού Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ & ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ"
6/6/2016

Ένα μουσικό και χορευτικό ταξίδι «με χρώματα της γης & της θάλασσας» παρακολουθήσαμε το Σάββατο 4 Ιουνίου στην κατάμεστη  από κόσμο θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο. Μια παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης, ο τομέας Πολιτισμού και η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος. Στην παράσταση συμμετείχαν το επίλεκτο χορευτικό τμήμα του Δήμου μας με Κρητικούς χορούς, χορευτικά τμήματα της Κυπριακής Εστίας με Κυπριακούς χορούς και το Επίλεκτο Τμήμα της Ε.Ν.Ε. του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, με χορούς από την Ανατολική Θράκη. Το μουσικοχορευτικό ταξίδι απόλαυσαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ"
6/6/2016

Το κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διαδημοτική συνεργασία των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά και Ωραιοκάστρου παρουσίασαν την παράσταση "ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ" στη σκηνή "ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ" του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Μονή Λαζαριστών). Μια καταπληκτική παράσταση που μας συγκίνησε και μας συγκλόνισε καθώς τα μηνύματά  της ήταν ουσιαστικά και εμβάθυναν σε ένα εσωτερικό «καθρέφτισμα» της ψυχής και των κρυμμένων παθών της.

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ Η΄ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ"
6/6/2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση «ΠΟΛΕΜΟΣ. Με όπλα. Ή εντός μας» από το 2ο Λύκειο Καλαμαριάς. Μια παράσταση που διοργάνωσαν ο τομέας του πολιτισμού και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης με τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου.  Την παράσταση παρακολούθησαν γονείς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές οι οποίοι ενώ βρίσκονται σε περίοδο  εξετάσεων καθώς κατάφεραν και έστησαν μια καταπληκτική παράσταση, με δουλειά, αγάπη και μεράκι.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση υπογείου δικτύου οπτικών ινών
6/6/2016

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών...

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY
6/6/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Ε.ΠΕ.Σ.Θ. με την υποστήριξη των τοπικών σωματείων Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων και Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Διαβάστε περισσότερα


Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2016
3/6/2016

Το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» πραγματοποιείται και φέτος από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.
ΕΝΑΡΞΗ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από 13 Ιουνίου έως  22 Ιουνίου  2016
ΕΝΑΡΞΗ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από   4 Ιουλίου  έως 13 Ιουλίου  2016

Εγγραφές καθημερινά 8:00-14:00 στο Γραφείο Αθλητισμού, στο Δημοτικό Στάδιο "Κ. Καραμανλής" (τηλ.  2310 725775).

Δελτίο Τύπου

Αίτηση Εγγραφής

Δικαιολογητικά-Κανονισμός

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Σελίδα 15 από 173Πρώτη   Προηγούμενη   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by