Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Προμήθεια και εγκατάσταση εσωτερικών σκιάστρων
2/11/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια  και εγκατάσταση εσωτερικών σκιάστρων » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  06-11-2017 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:

Μανωλίδου Κατερίνα (τηλ. 2313.300939)
 

Τεχνική Έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Εβδομάδα μητρικού θηλασμού
31/10/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης σε συνεργασία με το Ιατρείο Αμπελοκήπων της 3ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εκστρατεία ενημέρωσης από 1 έως 7 Νοεμβρίου 2017 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού. 
Η δράση έχει στόχο να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου για τη σπουδαιότητα του θηλασμού και να καταρρίψει μύθους, ανακρίβειες  και ταμπού σχετικά με το θηλασμό. Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο θηλασμός αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο ζωής με πολλαπλά οφέλη τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα.
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα πραγματοποιούνται ενημερώσεις πολιτών στους χώρους του Ιατρείου Αμπελοκήπων της 3ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας, σε δημοτικά κτίρια και χώρους του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενώ θα πραγματοποιηθεί και δράση στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ώρα 16:00.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης της Περιφέρειας σε πρώην δικαιούχους επιδόματος Απροστάτευτων Τέκνων
31/10/2017

Καλούνται οι δικαιούχοι του επιδόματος «Απροστάτευτων Τέκνων» να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο κοινωνικό πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη βιοτικών αναγκών τους με παροχή κουπονιών για είδη που πωλούνται στις λαϊκές αγορές.

Διαβάστε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων προκήρυξης ΣΟΧ 5/2017
31/10/2017

Πίνακας προσωρινών αποτελεσμάτων...

Υποβολή ενστάσεων...

Έντυπο ενστάσεων...

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων προκήρυξης ΣΟΧ 6/2017
31/10/2017

Πίνακας προσωρινών αποτελεσμάτων...

Υποβολή ενστάσεων...

Έντυπο ενστάσεων...

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων προκήρυξης ΣΟΧ 4/2017
31/10/2017

Πίνακας προσωρινών αποτελεσμάτων...

Υποβολή ενστάσεων...

Έντυπο ενστάσεων...

  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
Προμήθεια ενός ψηφιακού φωτοαντιγραφικού μηχανήματος για τις ανάγκες του 1ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων
31/10/2017

Το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα πρέπει να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες του σχολείου επειδή χρησιμοποιείται ως εξεταστικό κέντρο στις πανελλαδικές εξετάσεις για απόφοιτους και τελειόφοιτους του 1ου ΓΕΛ και του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΛ Αμπελοκήπων .

Τεχνική Έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Εορτασμός της επετείου του ΟΧΙ στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
30/10/2017

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου εορτάστηκε με όλες τις τιμές η επέτειος του «ΟΧΙ» στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων και Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ενώ ακολούθως τελέστηκαν Επιμνημόσυνες δεήσεις στο Μνημείο του Εθνομάρτυρος Μητροπολίτου Χρυσοστόμου στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη και στο Μνημείο της Αγωνιζόμενης Μάνας του Λαού στην Πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους.
Τους πανηγυρικούς της ημέρας εκφώνησαν στην πλατεία Τσομπάνογλου η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Αρμπατζάνη – Τσομπάνογλου ενώ στην πλατεία Επταλόφου ο Διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων κ. Βαρβαρέσος Ευάγγελος.
Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι παρελάσεις της μαθητικής νεολαίας και των συλλόγων του δήμου στην οδό Θωμά Χατζίκου στη Μενεμένη και στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου και Γιάννη Χαλκίδη στους Αμπελόκηπους.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού
25/10/2017

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών Συμβούλου για την καταγραφή και την επεξεργασία των οικονομικών και ενεργειακών δεδομένων και των μοντέλων εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και κατάρτιση των προδιαγραφών και του μηχανισμού πληρωμών για τη συγγραφή των συναφών συμβατικών τευχών καθορισμού του αντικειμένου, για τη δημοπράτηση της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων και οδών με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και του κόστους λειτουργίας, αριθμ.μελ.65/17, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής και εκτιμώμενη αξία 34.968,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 28.200,00€, ΦΠΑ: 6.768,00€).

Περίληψη Διακήρυξης

Διακήρυξη

Υπεύθυνη Δήλωση

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Διεξαγωγή γρήγορου, ανώνυμου και δωρεάν τεστ για HIV και Ηπατίτιδα Β, C
25/10/2017

Η ΜΚΟ PRAKSIS την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 θα βρίσκεται στο  Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αμπελοκήπων—Μενεμένης (Ελευθερίας & 28ης Οκτωβρίου) για διεξαγωγή γρήγορου, ανώνυμου και δωρεάν τεστ για HIV και Ηπατίτιδα Β,C Ώρες διεξαγωγής τεστ: 10.00—14.00

Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Προμήθεια φωτοαντιγραφικού
25/10/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προκειμένου να προμηθευτεί η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ένα φωτοαντιγραφικό μηχάνημα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός με απ’ ευθείας ανάθεση.
 Παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Πέμπτη  2/11/2017 και ώρα 10.30 στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.

Τεχνική Εκθεση

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Eνημερωτική εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα παροχή συμβουλών ασφαλείας προς ηλικιωμένους
24/10/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και του Αντιδημάρχου αθλητισμού και νέας γενιάς Μανώλη Ιωαννίδη, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 23/10 στο Α’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων ειδική ενημερωτική εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα την παροχή συμβουλών ασφαλείας προς ηλικιωμένους. Η ενημέρωση των ηλικιωμένων έγινε από τον Υπαστυνόμο Α’ της ΕΛΑΣ κ. Ιωάννη Προβατίδη, τον Ανθυπαστυνόμο Γεώργιο Δελιτζάκη και τον Αρχιφύλακα Γεώργιο Χατζίκο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο με οδηγίες ασφάλειας στους ηλικιωμένους.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

Ενημερωτικό έντυπο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Μείωση 5,26% στα Δημοτικά Τέλη φωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2018 στο Δήμο
24/10/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για τη μείωση των Δημοτικών Τελών στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Έδεσσας προς τον Πρόεδρο της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρο Κυρίζογλου
23/10/2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Έδεσσας για την παρουσία του Δημάρχου και Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρο Κυρίζογλου για την παρουσία του στους εορτασμούς απελευθέρωσης της πόλης

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Διεξαγωγή γρήγορου, ανώνυμου και δωρεάν τεστ για HIV και Ηπατίτιδα Β, C
23/10/2017

Η ΜΚΟ PRAKSIS την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 θα βρίσκεται στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου (Οδ. Ανδρούτσου 2) για διεξαγωγή γρήγορου, ανώνυμου και δωρεάν τεστ για HIV και Ηπατίτιδα Β, C
Ώρες διεξαγωγής τεστ: 10.00—14.00

Αφίσα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Άρθρο της εφημερίδας THESSNEWS για τα έργα συντήρησης των κτηρίων στο στρατόπεδο "Μέγας Αλέξανδρος"
23/10/2017

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο της εφημερίδας THESSNEWS για τα έργα συντήρησης των κτηρίων στο στρατόπεδο "Μέγας Αλέξανδρος"

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Επταλοφίτη συγγραφέα Δημήτρη Αντωνίου «Χάντρες από κεχριμπάρι»
23/10/2017

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22/10, στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο», η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Επταλοφίτη συγγραφέα Δημήτρη Αντωνίου «Χάντρες από κεχριμπάρι». Το βιβλίο παρουσίασαν ηγκ. Χαρά Ανδρεΐδου και ο κ. Γρηγόρης Μπρέντας, αποσπάσματα διάβασε ο κ. Κώστας Κρικέλης ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Χορός των ΚΑΠΗ του δήμου προς τιμήν των ηλικιωμένων μελών τους
23/10/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Νέα Γενιάς κ. Μανώλη Ιωαννίδη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τμημάτων Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής και Προέδρου ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ, της Αντιδημάρχου Δημοτικής Κατάστασης κ. Μαρίας Αρπατζάνη-Τσομπάνογλου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 22/10 ο χορός των ΚΑΠΗ του δήμου προς τιμήν των ηλικιωμένων μελών τους.

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Εκδηλώσεις)
Ελληνικό Playback Θέατρο
23/10/2017

To  KΔΑΠ ΜΕΑ Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα παρακολουθήσει το Ελληνικό Playback Θέατρο την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2017, ώρα 18.30 στο Κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής" (Πατρ.Γρηγορίου Ε' 12, Αμπελόκηποι). Οι νέοι του προγράμματος και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αυτοσχεδιαστικό θέατρο διαδραστικού χαρακτήρα.
 

Διαβάστε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Εκδηλώσεις)
Εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Χαλάστρας
23/10/2017

Με αφορμή την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της Χαλάστρας, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας το λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο. Στη Δοξολογία που ακολούθησε καθώς και στο τρισάγιο πεσόντων και τη μαθητική παρέλαση παρέστησαν βουλευτές, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος καθώς και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 15 από 214Πρώτη   Προηγούμενη   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by