Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΑΥΛΑΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΑΛΚΙΔΕΙΩΝ 2014
1/9/2014

Οι φετινές εκδηλώσεις των Χαλκιδείων 2014 άνοιξαν με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Γιάννη Χαλκίδη και ομιλία από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρο Κυρίζογλου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του από όλους τους παρόντες.

Μια μοναδική παράσταση, το κορυφαίο έργο του Σοφοκλή “ΑΝΤΙΓΟΝΗ”, απόλαυσαν χθες οι κάτοικοι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος Πανταζοπούλου, που μεταμορφώθηκε σε μαγευτική σκηνή αρχαίου θεάτρου. Η ευρηματική σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τα υπέροχα κοστούμια και ένα επιτελείο εκλεκτών ηθοποιών του θεάτρου δημιούργησαν μια υποβλητική ατμόσφαιρα και απέδωσαν με εξαίρετο τρόπο το κορυφαίο έργο της Ελληνικής Δραματουργίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κεσόγλου Παύλος, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ειδικότερα την θεατρική ομάδα ΑΙΧΜΗ, που εξέπληξε τους θεατές με τις υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών που συμμετείχαν. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει  δωρεάν την  υπέροχη παράσταση η οποία «έκλεψε» το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
30/8/2014

Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων «Αλέξης Μινωτής» πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα, παρουσία φορέων, αρχών και πλήθους κόσμου. Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος σε σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:    «Θα αγωνισθούμε με βάση το πρόγραμμα δημοτικής μας δράσης που αναπτύξαμε προεκλογικά. Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου. Γιατί αυτόν τον τόπο τον έχουμε όλοι μαζί και έτσι όλοι μαζί πρέπει να βαδίσουμε. Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των κατοίκων του δήμου χωρίς διακρίσεις και με τήρηση των αρχών της δικαιοσύνης, της νομιμότητας και του ανθρωπισμού. Με σεβασμό και έμπρακτη αγάπη προς τους πολίτες και την πόλη μας».Μετά την ορκωμοσία οι πολυπληθέστατοι ορκισθέντες αιρετοί υπέγραψαν το πρακτικό της ορκωμοσίας τους. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2014
29/8/2014

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης διοργανώνει και φέτος τα «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ», ένα πολιτιστικό θεσμό που καθιερώθηκε και αφιερώθηκε στη μνήμη του συνδημότη μας αγωνιστή της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ειρήνης ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΔΗ. Οι φετινές εκδηλώσεις των «ΧΑΛΚΙΔΕΙΩΝ» θα ξεκινήσουν την Κυριακή 31 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Σας προσκαλούμε όλες και όλους να παρακολουθήσετε τις ποικίλες εκδηλώσεις μας όπως μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, έκθεση ζωγραφικής και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα, τα οποία διοργανώσαμε με μεράκι και αγάπη για τη δική σας ψυχαγωγία και διασκέδαση. Να είστε όλοι εκεί.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας
29/8/2014

Περίληψη διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-24 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
29/8/2014

Άνοιξε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων (http://www.voucher.gov.gr)  για όσους ανέργους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση voucher Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Από τους 12.000 νέους που θα καταρτιστούν και θα εργαστούν, οι 3.000 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ΤΕΙ  και 9.000 θα είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πληροφορίες και Υποβολή Αιτήσεων στη σελίδα:
www.voucher.gov.gr

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 15 από 376Πρώτη   Προηγούμενη   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by