Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

Παιδική θεατρική παράσταση «Μπελάδες στη Φαντασία»
4/5/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το Τμήμα Πολιτισμού, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πεύκων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αλέξανδρος», παρουσιάζουν το Σάββατο 06/05 στις 7:30μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» την παιδική θεατρική παράσταση του Γιώργου Κακαράτσιου «Μπελάδες στη Φαντασία». Είσοδος ελεύθερη.

Πρόσκληση...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Φιλοξενία παιδιών (7-14 ετών) & ΑΜΕΑ του Δήμου σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο έτους 2017
4/5/2017

Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού...

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού...

Τεχνική Έκθεση...

Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2017-Εκδηλώσεις Τρίτης και Τετάρτης
4/5/2017

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η Ανθοέκθεση και οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις του  Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στους χώρους του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος». Το απόγευμα της Τρίτης 02/05 παρουσιάστηκαν τμήματα της χορωδίας των ΚΑΠΗ μας (Α΄ και Β΄ Αμπελόκηπων  και  Α΄ΚΑΠΗ Μενεμένης), τμήματα της  χορωδίας του Θερμαϊκού Ωδείου Θεσσαλονίκης (στη διεύθυνση χορωδίας η κ. Ελένη Σινιάρη), παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα του Εσπερινού Γυμνασίου Αμπελοκήπων με υπεύθυνη την κ. Μάρθα Ζωγραφίδου, μοντέρνοι χοροί  από τη σχολή χορού «Dance mania» της κ. Μάχης Γκόρη και το Μουσικό σχήμα από τα παιδιά  του  Φάρου του Κόσμου «Gypsy strings».

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4/5/2017

Προκειμένου ο Δήμος να προβεί στη διαμόρφωση χώρου σε κτίρια του στρατοπέδου του Μ. Αλεξάνδρου, για κοινωφελείς υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρμακείου, συνέταξε σχετική μελέτη με τίτλο «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ» αρ. μελ. 87/2016,  Κ.Α.Ε. «Ε-0857-16» και προϋπολογισμό 142.842,69 € με τον Φ.Π.Α.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ 07-05-2017
3/5/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Σύμφωνο των Δημάρχων, διοργανώνει Ημέρα Δράσης για την Ενέργεια και το Κλίμα την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το Σύμφωνο των Δημάρχων το οποίο είχε προαναγγελθεί από τον Επίτροπο Miguel Arias Cañete ως «η μεγαλύτερη αστική πρωτοβουλία για το κλίμα και την ενέργεια παγκοσμίως» ενώνει χιλιάδες τοπικές και περιφερειακές αρχές που δεσμεύονται οικειοθελώς να υλοποιήσουν τους στόχους της ΕΕ για το κλίμα και την ενέργεια στην επικράτειά τους. Στο Σύμφωνο συμμετέχουν 6390 Δήμοι από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων 139 Δήμοι από όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια του Συμφώνου, ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης έχει θέσει ως στόχο τη μείωση των εκπομπών ρύπων διοξειδίου του άνθρακα εντός των ορίων του κατά 22%, έχοντας ολοκληρώσει τη σύνταξη «Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια» (ΣΔΑΕ) το οποίο ήδη εφαρμόζει."
Πρόγραμμα...
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Επιστολή του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη
3/5/2017

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη με την οποία εκφράζει την ανησυχία του για το ζήτημα της παράτασης-μονιμοποίησης των συμβασιούχων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την επιστολή...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ 2017
3/5/2017

Δείτε το πρόγραμμα...

Αφίσα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3 ON 3 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
3/5/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργανώνουν το ετήσιο αθλητικό τουρνουά μπάσκετ «3 on 3». Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στις 06-07 Μαΐου, στον αύλιο χώρο του 1ου, 2ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων. Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 10 - 17 ετών.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
Έναρξη της ετήσιας Ανθοέκθεσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
2/5/2017

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 28/04 η ετήσια Ανθοέκθεση του  Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης η οποία θα διεξαχθεί έως 07/05 στους χώρους του πρώην στρατοπέδου Μέγας Αλέξανδρος. Στο πλαίσιο της Ανθοέκθεσης διεξήχθησαν παράλληλες ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 28/04 παρουσιάστηκαν Ποντιακοί χοροί από το Παιδικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων  Μενεμένης  «ο Εύξεινος Πόντος» από τη χοροδιδάσκαλο Κυριλίδου  Ράνια, Ποντιακοί χοροί από τον Φυσιολατρικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Παλαιού Γυναικοκάστρου, χοροί ZUMBA από τμήματα  του γυμναστηρίου  «fit and style» της κ. Μελίνας Πανίδου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ
28/4/2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της Εφορίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δέρκων κ.κ.Απόστολου προς το Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ.Λάζαρο Κυρίζογλου για την απόφαση της ΠΕΔ/ΚΜ να ενισχύσει οικονομικά τη συντήρηση και ανακαίνιση της βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με το ποσό των 50.000€.

Δείτε την επιστολή...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ
25/4/2017

Χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης  για την εγκατάσταση υπογείου δικτύου οπτικών ινών

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΛΑΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ
24/4/2017

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 17.00 αγώνες ποδηλασίας Mountain Bike και Λαϊκοί Αγώνες ποδηλατοδρομίας  με μεγάλη συμμετοχή κόσμου με την υποστήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης σε συνεργασία με τα καταστήματα  ‘’ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ‘’.

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΑΦΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
24/4/2017

Προκειμένου να γίνουν συντηρήσεις βαφών των Σχολικών κτιρίων της Δ.Κ. Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και συγκεκριμένα των Νηπιαγωγείων, παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Πέμπτη 27/4/2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΑΦΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
24/4/2017

Προκειμένου να γίνουν συντηρήσεις βαφών των Σχολικών κτιρίων της Δ.Κ. Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και συγκεκριμένα των Νηπιαγωγείων, παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την ανωτέρω ανάθεση μέχρι την Πέμπτη 27/4/2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ 12 , 2ος όροφος.

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
24/4/2017

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 23/04 οι εκδηλώσεις μνήμης για την 102η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Οι εκδηλώσεις μνήμης περιλάμβαναν ομιλία από τον Καθηγητή κ. Ιω. Μάζη, κατάθεση στεφάνων ενώ σήμερα Δευτέρα 24/04 θα τελεστή δοξολογία στη μνήμη των Μαρτύρων της Γενοκτονίας. Στις εκδηλώσεις μνήμης παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
24/4/2017

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 22/04 στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. «Παπαγεωργίου» τα εγκαίνια της εξαιρετικής Δ’ ομαδικής έκθεσης  28 εικαστικών με τίτλο «Χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού». Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Η έκθεση, επίκαιρη όσο ποτέ λόγω της θεματολογίας της, ταξιδεύει τον επισκέπτη στις «Χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού», από τη Σμύρνη και την Ιωνία μέχρι την Κωνσταντινούπολη, τον Πόντο, την Κύπρο και την Αρχαία Ελλάδα. Αποτελεί δε κορυφαίο γεγονός για τα πολιτιστικά δρώμενα του Νοσοκομείου και αναμένεται να προσελκύει τα βλέμματα των φίλων της τέχνης αλλά και του κοινού, εντός και εκτός του νοσηλευτικού ιδρύματος. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 22 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2017 και κατά τις ώρες 11:00- 18:00.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ
21/4/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης η λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολούθως πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
20/4/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
20/4/2017

Σήμερα  19/04/2017 , ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10:30 π.μ.  στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.  28ης Οκτωβρίου 59,  συνήλθε η οριζόμενη επιτροπή αξιολόγησης κλειστών οικονομικών προσφορών (1. Αβραμίδης Κυριάκος 2. Παπαδόπουλος Ευστάθιος 3. Μπουλούκης Νικόλαος), με την υπ ’αριθμ. 87/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την αξιολόγηση της οικονομικής προσφοράς που κατέθεσε οι ενδιαφερόμενος  έπειτα από ενημέρωσή  για τη συμμετοχή  στη διοργάνωση «Λούνα-Παρκ» στα πλαίσια υλοποίησης της «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ 2017» που υλοποιεί η Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στρατοπέδου Μ. Αλέξανδρος  του Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης από 28/04/2017 έως 07/05/2017.

Διαβάστε περισσότερα...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
20/4/2017

Σήμερα  19/04/2017, ημέρα Τετάρτη του μηνός Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ.  στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.  28ης Οκτωβρίου 59, μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Αβραμίδη Κυριάκου  συνήλθε η οριζόμενη με την υπ ’αριθμ 87/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, επιτροπή αποσφράγισης κλειστών οικονομικών προσφορών για την «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2017» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποτελούμενη από τους :

1. Αβραμίδης Κυριάκος (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
2. Παπαδόπουλος Ευστάθιος (ΜΕΛΟΣ)
3. Μπουλούκης Νικόλαος (ΜΕΛΟΣ)
 

Διαβάστε περισσότερα...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Σελίδα 15 από 198Πρώτη   Προηγούμενη   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by