Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
12/6/2017

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 09/06 η θεατρική παράσταση «Το όνειρο του Ρο»της ΣΤ’ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» και τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της ομάδας «Πήγασος» στον υπαίθριο χώρο της Αριστοτελείου δημοτικής βιβλιοθήκης. Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
12/6/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης διοργανώνει 3ημερη εκδρομή στη Λευκάδα από 30 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου.

Αφίσα-Πρόγραμμα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"
9/6/2017

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κος Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. κος Σωκράτης Σαμαράς, σας προσκαλούν στην Εκδήλωση "Προσωπική ενεργοποίηση-Συμβουλές αναζήτησης εργασίας".

Πρόσκληση...

  Εκδηλώσεις (Σχολεία - Παιδεία)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΤΕΛΕΤΗ"
9/6/2017

O Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης & ο Τομέας Πολιτισμού σας προσκαλούν στην κωμωδία της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης "Η ΤΕΛΕΤΗ", την Παρασευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής" (Π.Γρηγορίου Ε΄12, Αμπελόκηποι).

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
9/6/2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Χορήγηση αδιάθετων (έτους 2016) αδειών υπαιθρίου πλανόδιου εμπορίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
9/6/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο Τομέας Πολιτισμού και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου
σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής της Ομάδας Εικαστικών ΠΗΓΑΣΟΣ, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 9μ.μ.

Πρόσκληση...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΙΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
9/6/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «προμήθεια δύο (2) επιβατηγών οχημάτων πέντε θέσεων μεικτής χρήσης για το προσωπικό του Προγράμματος της νέας Κοινωφελούς Εργασίας : ΕΡΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 7 :«ΕΡΓΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  13-06-2017 και ώρα 12:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Ρουσσέτης  Ηλίας (2310.724670)
Τεχνοοικονομική Μελέτη…
Προσφορά…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2017
9/6/2017

Το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» πραγματοποιείται και φέτος από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.
ΕΝΑΡΞΗ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από 19 Ιουνίου έως  28 Ιουνίου  2017
ΕΝΑΡΞΗ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από   3 Ιουλίου  έως 12 Ιουλίου  2017

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
8/6/2017

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 07/06 οι εκδηλώσεις λήξης της σχολικής χρονιάς για το τμήμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου στην Αριστοτέλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής». Κατά την εκδήλωση του τμήματος ΚΔΑΠ-ΜΕΑ παρουσιάστηκε η αειθαλής κωμωδία «Η Παριζιάνα». Και στις δύο εκδηλώσεις, οι θεατές καταχειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων. Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ) κ. Κυριάκος Αβραμίδης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΒΑΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ
8/6/2017

Με το μετάλλιο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Λάζαρος Κυρίζογλου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη από τις 3 έως 6 Ιουνίου.
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...
Χαιρετισμός Προέδρου προς την ΑΘΠ Οικουμενικό Πατριάρχη...
Χαιρετισμός Προέδρου προς το Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ
7/6/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Προμήθεια υαλοπινάκων» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  09-06-2017 και ώρα 13:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Αλεξίου Μαρία  (τηλ. 2313.300942)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
7/6/2017

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται στους αποφοίτους των Λυκείων του Δήμου, που είναι υποψήφιοι για τα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. της χώρας, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
7/6/2017

Για τις σύγχρονες οικολογικές μεθόδους διαχείρισης απορριμμάτων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ/ΚΜ), ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γεράνης, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια ενημερωτικής επίσκεψης στις αυστριακές πόλεις Βιέννη, Βελς, Σαλζμπουργκ και Λιντζ, από τις 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σε χώρους διαχείρισης απορριμμάτων διαπιστώθηκε ότι οι σύγχρονες αυτές μέθοδοι, όπως η κομποστοποίηση, η ανακύκλωση και η ενεργειακή αξιοποίηση, συμβάλουν πολύ περισσότερο στην αξιοποίηση και διαχείριση των απορριμμάτων από τον παραδοσιακό τρόπο της υγειονομικής ταφής (το μοντέλο δηλαδή που χρησιμοποιείται και στην Ελλάδα), βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα και τη μείωση των ρυπογόνων παραγόντων στο περιβάλλον και έτσι διασφαλίζεται καλύτερη ποιότητα ζωής. Ταυτόχρονα, με τις μεθόδους αυτές υπάρχουν και σημαντικά οικολογικά και κοινωνικά οφέλη, καθώς κυρίως με τη μέθοδο της καύσης λειτουργεί  παράλληλο σύστημα τηλεθέρμανσης (δηλαδή παραγωγής και διανομής ζεστού νερού μέσω δικτύου αγωγών στα αστικά κέντρα), μέθοδος με την οποία ελαχιστοποιούνται οι ρύποι από αντίστοιχες μεθόδους θέρμανσης όπως μέσω καυστήρων πετρελαίου, αερίου και πέλετ.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
6/6/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση υπηρεσιών «Συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων του Δήμου» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  09-06-2017 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Κόγκας Κωνσταντίνος  (τηλ. 2313.313694).

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
Πραγματοποίηση του μιούζικαλ «Το Έκτο Πάτωμα»
6/6/2017

«Το Έκτο Πάτωμα» είναι ο τίτλος του μιούζικαλ του Άλφρεντ Ζερί, το οποίο ανέβασε η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, στις 1 και 2 Ιουνίου στο Κινηματοθέατρο του Δήμου μας «Αλέξης Μινωτής». Οι θεατές παρακολούθησαν τη ζωή των συγκατοίκων να ξετυλίγεται μέσα από έρωτες, συγκρούσεις, πάθη και όνειρα, που τους δίνουν τη δύναμη να αντέξουν τη σκληρή καθημερινότητα.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη και οι διοργανωτές πρότειναν στο κοινό, αντί εισιτηρίου, να προσφέρει είδη για την ενίσχυση συσσιτίων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Συνεχίζεται η μεγάλη επιτυχία της θεατρικής παράστασης «ΡΑΟΥΣ» των Μ.Ρέππα – Θ.Παπαθανασίου
6/6/2017

Συνεχίζεται η μεγάλη επιτυχία της θεατρικής παράστασης «ΡΑΟΥΣ» των Μ.Ρέππα – Θ.Παπαθανασίου που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου μας «ΘΕΑΤΡΟΚΑΠΗΛΟΙ». Όλοι οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ψυχαγώγησαν τους θεατές, οι οποίοι καταχειροκρότησαν την υπέροχη παράσταση.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 10/6 και την Κυριακή 11/6, στις 9.00 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής». Είσοδος ελεύθερη, ακατάλληλο για ανηλίκους.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ GRAFFITI ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
6/6/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στον «Kαθαρισμό και προστασία πινακίδων οδοσήμανσης από graffiti και αυτοκόλλητα » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 09-06-2017 και ώρα 11:30 π.μ..
Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει ο τελικός ανάδοχος είναι τα εξής:
1)    Ποινικό μητρώο
2)    Φορολογική ενημερότητα
3)    Ασφαλιστική ενημερότητα
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μαρία Αλεξίου (τηλ. 2313300942)
Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
2/6/2017

Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στις 19:30 στο ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. Τελετές λήξης των τμημάτων Μπάσκετ και Τέννις.
Η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού είναι μία γιορτή αφιερωμένη στους αθλούμενους των προγραμμάτων Άθλησης γιά όλους περιόδου 2016-2017.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY 11-06-2017
2/6/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΠΕΣΘ), διοργανώνουν το ετήσιο  τουρνουά STREET VOLLEY αγοριών-κοριτσιών. Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στις 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ημέρα Κυριακή και ώρα 09.00 πμ, στην οδό Μ.Αλεξάνδρου ( Πλατεία Επταλόφου). Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 10 - 13 ετών.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Αθλητισμός)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΩΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α' ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
2/6/2017

Τα μέλη και το προσωπικό του Α’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων ανταποκρινόμενα στις ανάγκες του ιδρύματος Άγιος Στυλιανός και της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ προέβησαν σε μία πράξη αγάπης καθώς παρέδωσαν δώρα τα οποία αγοράστηκαν από καταστήματα των Αμπελοκηπων με χρήματα από την εκδήλωση "Απόγευμα Αγάπης" που είχε διοργανωθεί στα Α’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων.  Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και νέας γενιάς και υπεύθυνος του  Α ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων κ. Μανώλης Ιωαννίδης συνόδευσε τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων κκ Χατζηϊωάννου Μερκούριο, Ιωαννίδου Καίτη, Γουσίδου Χρυσάνθη, Νάσιου Γιώτα, Τσαγκαρλή Αναστασία, Μητσικάρη Φωτεινή, Καδηγιαννάκη Ευαγγελία, Ελαιοτριβάρη Μαίρη, Σαρρή Βασιλική και Γεροντίδου Έφη. Επίσης στην επίσκεψη συμμετείχαν οι Δημ. Υπάλληλοι Καρυδάς Παύλος και Εξάρχου Χρυσούλα. Ο Δήμος ευχαριστεί και συγχαίρει όλα τα μέλη και το προσωπικό του Α ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων γι’ αυτή τους την κίνηση.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 15 από 203Πρώτη   Προηγούμενη   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by