Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

τελευταία νέα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
30/1/2017

Λόγω των ζημιών που υπέστη κατά την πρόσφατη κακοκαιρία το σύστημα κλιματισμού στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, όλες οι προγραμματισμένες προβολές της προτεινόμενης για Όσκαρ ταινίας "Arrival" αναβάλονται μέχρι νεότέρας.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ
30/1/2017

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 29/01 η τελετή μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Πλατεία Ελευθερίας. Στην τελετή παρέστη και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των 60.000 Ελλήνων Εβραίων που δεν επέστρεψαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (1939-1945), ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα..

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»
30/1/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28/01 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Μικρασιατικού Συλλόγου Μενεμένης-Αμπελοκήπων «Η Αγία Παρασκευή». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος παρέδωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το λάβαρο το οποίο αναπαριστά την Αγία Παρασκευή. Η Πρόεδρος κ. Αναστασία Παληκαρίδου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την κίνηση αυτή και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευδόκιμη χρονιά.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
30/1/2017

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους δήμους, για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
30/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και ο Τομέας Πολιτισμού σας προσκαλούν στην ετήσια κοπή πίτας των τμημάτων Παραδοσιακών Χορών την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, στις 6.30 μ.μ στο Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» Π.Γρηγορίου Ε’12 – Δημαρχείο Αμπελοκήπων.

Πρόσκληση...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
27/1/2017

Τα εκτελούμενα έργα στην περιοχή Καζαντζάκη της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/01 ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ
27/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  01-02-2017 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Καρατόσιου Πασχαλίνα (τηλ. 2313313619)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
27/1/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλου Κεσόγλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 26/01 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης. Λαμβάνοντας το λόγο, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Πρόεδρο κ. Νούλη και τα μέλη της Ομοσπονδίας, η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς δράσης καλή και ευδόκιμη νέα χρονιά.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Πολιτισμός)
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COURIER)
27/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier)» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  01-02-2017 και ώρα 13:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313313643)

Τεχνική έκθεση…

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΥΚΕΤΩΝ, ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ, ΜΥΛΩΝ, ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΚΛΠ
27/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια λουκέτων, κλειδαρίων, μύλων, κλειδιών κλπ» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  01-02-2017 και ώρα 13:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313313643)

Τεχνική έκθεση...

Προσφορά...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ
27/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια υλικών για το σιδηρουργείο» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  02-02-2017 και ώρα 13:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313313643)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
27/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην «Προμήθεια σιδήρου σε διάφορες μορφές» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  02-02-2017 και ώρα 13:30 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Μητσού Κυριακή (τηλ. 2313313643)

Τεχνική έκθεση...

  Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
27/1/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26/01 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΟΠΕΣ ΠΙΤΑΣ ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
26/1/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25/01 οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) –όπου παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης κ. Κυριάκος Αβραμίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Αλέξανδρος Κουσενίδης-  και του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μενεμένης –όπου παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και Καθαριότητας και Κίνησης κ. Γιώργος Κατζικάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Γιώργος Καζαντζίδης και Νικόλαος Πεχλιβανίδης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
25/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης από κοινού με το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκπονούν το ερευνητικό έργο με τίτλο «Διαμόρφωση Πρότυπου Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Σ.Β.Α.Κ.) Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης».

Διαβάστε περισσότερα...

Αφίσα Σ.Σ.Β.Α.Κ...

Ερωτηματολόγιο Διερεύνησης Επιλογών Κινητικότητας στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2022-ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 2001
25/1/2017

Παρακαλούμε τους γεννηθέντες το 2001, οι οποίοι είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης να δώσουν στοιχεία για τον καταρτισμό των Στρατολογικών Πινάκων μέχρι 28/2/2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 πμ -14:00 μμ.. Τα στοιχεία μπορούν να δοθούν ή στο γραφείο Μητρώου Αρρένων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που βρίσκεται στο κτίριο του ΚΕΠ στον 1ο όροφο επί της οδού Φιλιππουπόλεως 22 ή στο τηλέφωνο 2313 305 615.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΟΠΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
25/1/2017

Παρουσία του Δημάρχου Αμελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 25/01 οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου μας και του Συλλόγου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Β. Ελλάδος «Η Αναγέννηση». 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
25/1/2017

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης και θέρμανσης στο Στέκι Νεολαίας του Δήμου μας (διασταύρωση Βύρωνος και Κέννεντυ,  Αμπελόκηποι). Το έργο γίνεται από συνεργείο υδραυλικών του Δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 24.251 ΘΕΣΕΙΣ
25/1/2017

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ενημερώνει ότι από τις 10:00π.μ. της Τρίτης 24/01/2017 και έως τις 12:00 μ.μ. της Παρασκευής 03/02/2017 υποβάλλονται αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ  αιτήσεις συμμετοχής για νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ (δηλαδή με κάρτα ανεργίας σε ισχύ).

Διαβάστε Περισσότερα...  Προσλήψεις - Προκηρύξεις
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
24/1/2017

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 24/01 η πρώτη για το 2017 εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ο Δήμος ευχαριστεί τους νέους και παλαιούς αιμοδότες που διέθεσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να εμπλουτίσουν την εξαντλημένη από αποθέματα τράπεζα αίματος. Οι επόμενες δύο εθελοντικές αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν στις 10/02 στα Α’ ΚΑΠΗ Μενεμένης και στις 23/02 στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 15 από 191Πρώτη   Προηγούμενη   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Eπόμενη   Τελευταία   

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by