Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

Ενίσχυση των Δημοτικών Βιβλιοθηκών με νέα βιβλία
31/3/2020

 Ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κι εφέτος προχώρησε ύστερα από νόμιμη διαδικασία στην προμήθεια βιβλίων (710 νέοι τίτλοι βιβλίων)για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών του. 
 Στο δήμο λειτουργούν  τέσσερις βιβλιοθήκες («Αριστοτέλειος», Α΄και Β΄ Παιδικές σε Αμπελόκηπους και της Μενεμένης).
 

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Προσφορά του 50% της αντιμισθίας δύο μηνών του Δημάρχου προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο
31/3/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας προσέφερε το 50% της αντιμισθίας του δύο μηνών, την οποία λαμβάνει ως Δήμαρχος, προκειμένου να διατεθεί αποκλειστικώς και μόνον για την ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ειδικότερα για την αγορά τροφίμων, τα οποία διανέμονται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που κατοικεί εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας (μακροχρόνια άνεργοι, άστεγοι, ανασφάλιστοι

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 4
30/3/2020

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 4

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
25/3/2020

Σήμερα γιορτάζει η Παναγιά γιορτάζει κι η Πατρίδα. Μπορεί να μην έγιναν εφέτος δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις και καταθέσεις στεφανιών. Μπορεί να μην εκφωνήθηκαν λόγοι επετειακοί πανηγυρικοί. Μα ο νους μας είναι εκεί. Στα 1821! Στην Επανάσταση του Γένους των Ελλήνων. Σ’ αυτούς που με τους αγώνες και το αίμα τους μας χάρισαν τη Λευτεριά. Ένα στεφάνι αφήσαμε σαν Δημοτική Αρχή στην προτομή του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης στη Μακεδονία Εμμανουήλ Παππά. Κι από ένα στεφάνι στο μνημείο της Πλατείας Επταλόφου (Αμπελόκηποι) και στο μνημείο της Πλατείας Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου (Μενεμένη). Εμείς είμαστε εδώ, στην υπηρεσία. Εσείς μείνετε σπίτι. Υπομονή. Θα νικήσουμε. Χρόνια πολλά.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

 

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Λάζαρος Κυρίζογλου
Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης
Δήμων Ελλάδας
και το Δημοτικό Συμβούλιο
 

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ
25/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το Ν. 4039/2012 και το Ν.4235/2014 λαμβάνει κάθε χρόνο τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αύξησης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων στην περιοχή της αρμοδιότητάς του.
Η υπηρεσία μας (Τμήμα Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής) έχει προβεί στις κάτωθι ενέργειες
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
23/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου τριακοστό όγδοο της από 20-3-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 68/20.3.2020 τ. Β΄) «Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης», και μετά την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών, αποφάσισε την εξυπηρέτηση του κοινού με ηλεκτρονικό τρόπο, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία. Εφόσον επείγουσες υποθέσεις δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν με ηλεκτρονικό ή άλλο τρόπο (e-mail, φαξ κ.λπ.), το κοινό θα εξυπηρετείται με κατ’ ιδίαν συναντήσεις, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Νέα Υπηρεσία για την κατ’οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών
19/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε εφαρμογή της εγκυκλίου με Α.Π. 18659/17-3-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λήψη μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID 19, θέτει σε λειτουργία τη Νέα Υπηρεσία για την κατ’οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών.
Με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των ευπαθών ομάδων πληθυσμού έχει δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο όπου μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες ευπαθών ομάδων πληθυσμού (ηλικιωμένα άτομα χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, ΑμΕΑ κλπ), που δε μπορούν να μετακινηθούν ή αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!
18/3/2020

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!

 

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Εργασίες πλυσίματος των κάδων απορριμμάτων, δρόμων, πάρκων και πλατειών του Δήμου
18/3/2020

Εμείς είμαστε όλοι εδώ! Στις θέσεις μας. Στην υπηρεσία των πολιτών. Εσείς μείνετε σπίτι! Υπομονή. Θα νικήσουμε!
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του δήμου: Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), Πολυϊατρείο, Ιατρεία, Φυσικοθεραπευτήρια, Καθαριότητα, Ελαιοχρωματιστές, Τμήμα Πρόνοιας, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), Βοήθεια στο Σπίτι, Υπηρεσίες ΚΑΠΗ, Υπηρεσία Πρασίνου, Υπηρεσία Ηλεκτρολόγων, Διοικητικές Υπηρεσίες, στις Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης. Συνομίλησε με εργαζόμενους και πολίτες. Ενημερώθηκε από τους εργαζομένους και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις.
Σ’ ότι αφορά τον τομέα υγείας εξυπηρετούνται όλα τα περιστατικά από τις δομές υγείας του δήμου.

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήσετε σχετικό βίντεο

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 24/3/2020
13/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενημέρωσης των πολιτών μας λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις οι οποίες συντάσσονται μετά την από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας  για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι  του κορωνοϊού  COVID-19 ανακοινώνει:

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 130Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by