Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

Έναρξη λειτουργίας δωρεάν WiFi στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
22/5/2019

Σε λειτουργία τέθηκε από την Τρίτη στην πλατεία Eπταλόφου το πρώτο σημείο δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (WiFi) στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Αποτελεί την πρώτη από μία σειρά δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρία Hellenic Cable Networks (HCN) χρησιμοποιώντας την πλέον ανεπτυγμένη τεχνολογία καθώς το Wifi λειτουργεί μέσω δικτύου οπτικών ινών και ταχύτητες άνω των 100 Mbps δίνοντας έτσι τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε πολλούς ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υλοποιηθεί το δεύτερο σημείο δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στην Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης ενώ σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες θα εγκαθίστανται νέοι σταθμοί δωρεάν WiFi σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας σκοπό να καλυφθεί γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου. Σχετικά με τη λειτουργία νέων συνδέσεων θα ενημερώνεστε άμεσα με δελτία τύπου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (www.ampelokipi-menemeni.gr) καθώς και από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Μάθε που ψηφίζεις
23/5/2019

 
Στοιχεία Εκλογικού Σώματος

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ανάρτηση του Σχεδίου της Πολεδομικής Μελέτης (ΠΕ 6)
8/5/2019

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης με την 137/2019 απόφασή του (ΑΔΑ:6ΡΠΩΩΨΕ-4ΧΟ)  αποφάσισε την Έγκριση του  Β1 σταδίου της Πολεοδομικής Μελέτης, με αρ. μελέτης 81/2017 και τίτλο «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ  –  ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ  –  ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.6 ΤΗΣ Δ.Κ.ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ της  Δ. Κ. Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Δείτε περισσότερα...
Χάρτες...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Πρακτικό επιτροπής διενέργειας κλήρωσης θέσεων για την εμποροπανήγυρι της Ζωοδόχου Πηγής
18/4/2019

Πρακτικό επιτροπής διενέργειας κλήρωσης θέσεων για την εμποροπανήγυρι της Ζωοδόχου Πηγής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενμένης

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
18/4/2019

Ανακοίνωση του Πρόεδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ανακοίνωση
18/4/2019

Κλήρωση για σύσταση Επιτροπής

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ
17/4/2019

Βάσει της παρ. 6 του άρθρου 38 του Ν.4497/2017, έχουν εγκριθεί, βάσει δικαιολογητικών, οι κάτωθι αιτούντες:

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Η Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Volley League Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία της
13/4/2019

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι ανόδου με την ΧΑΝΘ στον Β' όμιλο της Α2 Ανδρών και πήρε το εισιτήριο για τη Volley League. Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Μ. Τσικίνας», η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη πήρε τη νίκη με 3-2 σετ την τελευταία αγωνιστική του Β' ομίλου της Α2 Ανδρών και με 66 βαθμούς έναντι 65 της ΧΑΝΘ, πανηγυρίζει την πρώτη της άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ. Τα σετ: 2-3 (21-25, 23-25, 25-23, 25-19, 16-18).
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συγχαίρει τη διοίκηση και τους παίκτες της Ελπίδαw Αμπελοκήπων για την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Απάντηση Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
9/4/2019

…Βρε καλώς τα τα παιδιά… Καιρό είχαν να εκδηλώσουν την «αγάπη» τους στο πρόσωπό μου... Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και οι τοπικοί πληροφοριοδότες τους παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στην άθλια παραχάραξη της αλήθειας. Σε όλη την πορεία μου, την οποία γνωρίζουν οι πολίτες, έχω αποδείξει και τη δημοκρατική μου συμπεριφορά και το δημοκρατικό μου ήθος. Δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων από αυτούς που διακρίνονται για την αριστερόστροφη, αντιδημοκρατική και καθεστωτική νοοτροπία και συμπεριφορά τους. Από αυτούς, οι οποίοι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και έχουν διαπράξει τις μεγαλύτερες κυβιστήσεις του αιώνα.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο
 

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Πλειοδοτικός διαγωνισμός για τη διοργάνωση "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑΣ" με τη συμμετοχή ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
3/4/2019

Στα πλαίσια διεξαγωγής του Πολιτιστικού Θεσμού της «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ 2019» που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και υλοποιείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ), την Τετάρτη 01 Μαΐου έως και το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στρατοπέδου Μ. Αλέξανδρος, θα διοργανωθεί και “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ” με την συμμετοχή ΛΟΥΝΑ-ΠΑΡΚ για την οποία θα διεξαχθεί πλειοδοτικός διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 119Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by