Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
15/1/2020

Ανακοίνωση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
3/1/2020

Επί τη ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, 2020, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 31/12 η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και  Σταυρουπόλεως παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 8 & 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
30/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης καλωσορίζει το 2020 με ένα διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 12, Αμπελόκηποι) την Τετάρτη 8/1 και στο Α' ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη) την Πέμπτη 9/1 μεταξύ 9π.μ. και 1μ.μ. Η συμβολή σας είναι σημαντική και απαραίτητη στην ενίσχυση των τραπεζών αίματος του δήμου μας.

Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
24/12/2019

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σειρά σημαντικών πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών θεμάτων συζητήθηκαν και επιλύθηκαν κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις το Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) και του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ).
Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η προέγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) που αφορά σε τμήμα του πρώην Στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη για την χορήγηση χρήσεων γης και όρων δόμησης και τη δημιουργία ενός χώρου αστικού πρασίνου, πολιτισμού και κοινωνικών υποδομών υπερτοπικού χαρακτήρα. Καθορίστηκε επίσης ο μέγιστος συντελεστής δόμησης (ΣΔ) 0,15 επί του συνόλου της έκτασης παρέμβασης.
Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία ενός μητροπολιτικού πάρκου που αποτελεί σημαντικότατη παρέμβαση για τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης καθώς και για την υλοποίηση του Δυτικού Τόξου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, καθώς εντός των διοικητικών ορίων της Μενεμένης βρίσκεται τμήμα του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός μητροπολιτικού κέντρου πρασίνου, πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, την υλοποίηση του οποίου ο δήμος επιδιώκει εδώ και 15 χρόνια.
 

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΩΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
23/12/2019

Σε μία κίνηση συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας προέβει ο Α.Σ. Δημόκριτος Αμπελοκήπων με τη συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που πραγματοποίησαν από τις 9 έως 15 Δεκεμβρίου. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από αντιπροσωπία του Αθλητικού Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε θερμά για την κίνησή τους αυτή και τους ευχόμαστε καλές γιορτές. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
19/12/2019

Τμήμα του λειψάνου της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής που φυλάσσεται στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στο Λιτόχωρο της Πιερίας θα έχουν την Ευλογία να προσκυνήσουν οι πιστοί από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Μενεμένη της Θεσσαλονίκης.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΕΛΑΓΙΔΗ
16/12/2019

Στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Ευστάθιου Πελαγίδη «Μακεδονία: κιβωτός των ξεριζωμένων Ελλήνων (1913-1930)» παρέστη το πρωί της Κυριακής 15/12 στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α΄ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου. Για το βιβλίο και τη συμβολή των προσφύγων του Πόντου και της Μικράς Ασίας στη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού κράτους μίλησαν εκτός του συγγραφέα η καθηγήτρια νεοελληνικής ιστορίας Δρ. Σοφία Ηλιάδου-Τάχου και ο Δρ. Θεοδόσης Κυριακίδης, ιστορικός. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. και πρ. Γ. Γραμματέας Παλινοστούντων Ομογενών του Υπ. Μα. Θ. κ. Χρήστος Καμενίδης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΩΡΕΑ ΝΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε."
16/12/2019

Σε μία έμπρακτη συμπαράσταση στο συνάνθρωπό μας για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προέβη η εταιρία εμφιάλωσης «Σουρωτή» δωρίζοντας 2 παλέτες με φιάλες επιτραπέζιου νερού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχαριστούμε τόσο την εταιρία «Σουρωτή Α.Ε.» όσο και τους δεκάδες συμπολίτες μας οι οποίοι σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση του δήμου μας προσφέρουν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
16/12/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
10/12/2019

Ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας) απευθύνει πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον ορισμό Προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών και των αναπληρωτών αυτών, των Τομέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αρμοδιότητάς του.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 126Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by