Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
2/7/2020

Για την πορεία των έργων ανάπλασης των παλαιών και δημιουργίας νέων ανοιχτών αθλητικών χώρων του δήμου ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρώην Ολυμπιονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου. Ο Δήμαρχος, συνοδεία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλη Μανωλόπουλου,  ξενάγησε την κ. Πατουλίδου στο χώρο όπου εκτελείται το έργο της δημιουργίας του γηπέδου του beach volley στην οδό Ελευθερίας. Η κυρία Πατουλίδου εκδήλωσε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών και συνεχάρη το Δήμαρχο για την ταχύτητα που εκτελείται το σύνολο των έργων τα οποία είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι εκτός από τις εργασίες στο γήπεδο beach volley, αυτή τη στιγμή ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση-συντήρηση των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Ριζόπουλος», επί της οδού Κυρίμη ενώ σταδιακά θα πραγματοποιηθεί τόσο η    ανακαίνιση-συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων επί της οδού Γ. Γεννηματά όσο και το έργο επέκτασης των κερκίδων του κλειστού γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης».
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡH
30/6/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡH ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (25-27/07/2020).Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ως άνω εμποροπανηγύρεις να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με όλα τα δικαιολογητικά συνημμένα από 3η Ιουλίου έως την 13η Ιουλίου 2020, ημέρα λήξης των αιτήσεων στο γραφείο 2 του 1ου ορόφου του Δημαρχείου Αμπελοκήπων. Για την διενέργεια της διαδικασίας, θα μπορείτε να ενημερωθείτε ηλεκτρονικά ή καλώντας τηλεφωνικά στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ Κ.Δ.Β.Μ
30/6/2020

Παράταση προθεσμίας υποβολής της Α.Π. 660/4/16980/10.06.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση», ΟΠΣ 5002212.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
26/6/2020

Σας ενημερώσουμε πως μπορείτε πλέον να εκδίδετε μόνοι σας, από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο, πιστοποιητικά γεννήσεως και οικογενειακής κατάστασης, αποσπάσματα ληξιαρχικών πράξεων γάμου, γέννησης, συμφώνου συμβίωσης, αλλά και εντός ολίγων ημερών (θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωσή μας) αποσπάσματα ληξιαρχικών πράξεων θανάτου και πιστοποιητικά πλησιεστέρων συγγενών, εφόσον αυτά έχουν ήδη εκδοθεί από τον Δήμο μας.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
25/6/2020

Την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).  Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Α΄ αντιπρόεδρος  Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Β' αντιπρόεδρος Δημήτρης  Κάρναβος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Καφαντάρης και ο γενικός  διευθυντής Γιάννης Καραγιάννης.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τα μέλη του προεδρείου της ΚΕΔΕ για τον τρόπο με τον οποίο η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετώπισε και συνεχίζει να διαχειρίζεται τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας όπως  επίσης και για τις πρωτοβουλίες που μπορεί να αναλάβει η αυτοδιοίκηση ώστε η πρόσφατη κρίση να λειτουργήσει ως καταλύτης για την παραγωγική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση του τόπου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23/6
23/6/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και η σημερινή (23/6/2020) προβολή της ταινίας "Τί όμορφη μέρα Θεέ μου" η οποία ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί στο πλαίσιο του θερινού κινηματογράφου του Δήμου μας αλλά και η παράσταση θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δεντρί" που θα παιζόταν στην Πλατεία Μακεδονομάχων αναβάλλονται ύστερα από ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για επικείμενη κακοκαιρία. Για τις νέες ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι αναβληθείσες προβολές και παραστάσεις θα υπάρξει σχετική νέα ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
23/6/2020

Αν είσαι πάνω από 18 χρονών κι έχεις μόνο απολυτήριο Δημοτικού, είναι τώρα η ώρα να πάρεις
και απολυτήριο Γυμνασίου. Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
✔    δωρεάν δημόσιο σχολείο
✔    χωρίς  εξετάσεις
✔    χωρίς  βαθμούς
✔    2 χρόνια φοίτησης
Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου
Εγγραφές : Από Δευτέρα 15 Ιουνίου έως Τρίτη 30 Ιουνίου 2020,και από 1 Σεπτεμβρίου 2020
Δευτέρα έως Παρασκευή 5μμ - 8μμ
Πληροφορίες: ΣΔΕ Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Κωνσταντινουπόλεως 58
(στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης, είσοδος από το 3ο Γυμνάσιο Μενεμένης).
Τηλ 2310767973-fax 2310766934 - email: sdedendrop@sch.gr

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ
22/6/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η σημερινή (22/6/2020) προβολή της ταινίας "Τί όμορφη μέρα Θεέ μου" η οποία ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί στο πλαίσιο του θερινού κινηματογράφου του Δήμου μας αλλά και η παράσταση θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης Master chef" που θα παιζόταν στην Πλατεία Γιάννη Ρίτσου αναβάλλονται ύστερα από ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για επικείμενη κακοκαιρία. Για την αυριανή (23/6) προβολή της ταινίας και την παράσταση του θεάτρου σκιών στην πλατεία Μακεδονομάχων θα υπάρξει σχετική νέα ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ (ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ)
22/6/2020

Με τη συμμετοχή πολιτών και εθελοντών της Κοινότητας Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21/6 η δράση «Ομόρφυνε τη γειτονιά σου» η οποία συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Πρασίνου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας-Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου και την ομάδα εθελοντών της κοινότητας Ρομά του συνοικισμού Αγ.Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης «Romani Sezi». Σκοπός της δράσης είναι η αισθητική αναβάθμιση της περιοχής του Δενδροποτάμου αρχίζοντας από την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, της Προϊσταμένης του Τμήματος Πρασίνου της Τεχνικής Υπηρεσίας  κ. Δέσποινας Μιχαηλίδου και μελών του «Romani Sezi» φυτεύτηκαν καλλωπιστικοί θάμνοι όπως βιβούρνα, αμπέλιες, πικροδάφνες, αγγελικές και πολυετή ανθόφυτα όπως γκάουρα, βερονίκη και υπέρικο.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
O Δήμαρχος επιθεώρησε τα έργα ανάπλασης παιδικών χαρών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων
19/6/2020

Τα έργα ανάπλασης παιδικών χαρών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη επισκέφθηκε και επιθεώρησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο οποίος και εκδήλωσε την ικανοποίησή του καθώς οι εργασίες έχουν προχωρήσει ταχύτατα μετά την άρση των περιορισμών λόγω πανδημία και πολλά από αυτά βρίσκονται σε τελικό στάδιο και τα πρώτα αποτελέσματα έχουν φανεί ήδη.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος επιθεώρησε τα εξής έργα:
(1) Κατασκευή γηπέδου Beach Volley (Οδός Ελευθερίας δίπλα στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων),
(2) Ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου και κατασκευή παιδικής χαράς οδού Γ. Χαλκίδη και Γ Γεννηματά
(3) Τοποθέτηση οργάνων ελεύθερα αθλουμένων στην παιδική χαρά πλατείας οδού Λιγδών (Κάτω Καΐστρι)
(4) Παιδική χαρά οδού Γ. Κυρίμη (Μενεμένη)
(5) Παιδική χαρά οδού Βενιζέλου (Μενεμένη)
(6) Παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως-Λεωφόρου Δενδροποτάμου (Μενεμένη).
Φωτογραφίες

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 134Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by