Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

Ευχές του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για το νέο σχολικό έτος 2019-2020
12/9/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά όλα τα διδακτήρια του δήμου (νηπιαγωγεία κτλ.) είναι καλοσυντηρημένα και υποδέχθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ο δήμος βάζοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή στέκεται στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
9/9/2019

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποφασίζει τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2019 την αλλαγή κυκλοφορίας από μονόδρομο σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης των οχημάτων, επί της οδού Αρκαδίου, από Δαβάκη έως Γ. Κυρίμη,  από τις 11:00 έως και τις 20:00 ή το πέρας των εργασιών, προκειμένου να γίνεται εκτροπή των οχημάτων από την οδό Ελ. Βενιζέλου για να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, επί του οδοστρώματος.

Δείτε την Απόφαση...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Εκτροπή Κυκλοφορίας επί της οδου Ελ. Βενιζέλου του Δήμου
9/9/2019

Δείτε την Απόφαση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΟΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
6/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, θα προβεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στη συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, καιδημότες, οι οποίοι θα επιλεγούν, μετά από κλήρωση, μεταξύ των εγγεγραμμένων σε ειδικό κατάλογο που τηρείται στον Δήμο και στον οποίο μπορεί να εγγράφεται κάθε δημότης που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
4/9/2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει φροντιστηριακό-εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και θα παρέχεται δωρεάν γραφική ύλη.

Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
27/8/2019

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου  η τελευταία συνεδρίαση της τρέχουσας δημοτικής Περιόδου (2014-2019) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για το έργο που έγινε προς όφελος των πολιτών. Υπενθυμίζεται ότι η νέα δημοτική περίοδος (2019-2023) ξεκινάει την 1/9, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα Δ.Σ η εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Πρόσκληση για την εκλογή μελών Δημοτικού Συμβουλίου,Οικονομικής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
26/8/2019

Δείτε την Πρόσκληση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ενημέρωση για το Επίδομα Στέγασης
21/8/2019

Ενημερωση για το επίδομα στέγασης...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Eσπερινός προς τιμήν της Κυρίας Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό
16/8/2019

Την Τέταρτη 14.8.2019, παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της εις ουρανούς Θείας μεταστάσεώς Της, στον ομώνυμο Ιερό Ναό, που βρίσκεται στον οικισμό Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος), πραγματοποιήθηκε ο εσπερινός προς τιμήν της Κυρίας Θεοτόκου κατά τον οποίο εψάλησαν τα εγκώμιά Της.
Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας Της. Χοροστάτησαν ο αρχιμανδρίτης κ. Αθηναγόρας Λουκατάρης και ο πρωτοπρεσβύτερος κ. Λάζαρος Χατζηαθανασίου. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και πλήθος πιστών.
Φωτογραφίες

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ένας χώρος που μοσχοβολάει Μακεδονία
29/7/2019

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Βαρνάβα και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων πατέρα Νικηφόρο Καλαϊτζίδη  γιατί μεταξύ άλλων (συσσίτιο, αγιογράφηση του ναού, πνευματικό και πολιτιστικό έργο κλπ) περιέλαβαν στην εν γένει μέριμνα και δραστηριότητά τους την αγιογράφηση και τον στολισμό της αίθουσας υποδοχής του ναού (αρχονταρίκι) με μορφές της Παναγίας, του Αποστόλου Παύλου, του οικουμενικού Πατριάρχη Ιωακείμ του Γ΄, του Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου, του Αρχιστράτηγου της επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία Εμμανουήλ Παπά, του Παύλου Μελά, του Ίωνος Δραγούμη, του Μανώλη Ανδρόνικου, της Πηνελόπης Δέλτα κλπ.   

Είναι ο χώρος που κυριολεκτικά «μοσχοβολάει» Μακεδονία.

Θερμά συγχαρητήρια!

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 122Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by