Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
29/9/2020

Το Followgreen Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με γνώμονα τις ανάγκες της εποχής για ψηφιοποίηση των λειτουργιών, παρέχει ακόμα μία καινοτόμα υπηρεσία στους δημότες. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος προσφέρει ολοκληρωμένη πρόσβαση στα σημεία ανακύκλωσης, υπό τη μορφή ψηφιακού χάρτη (Βρείτε τον χάρτη εδώ: www.followgreen.gr/ampelokipi-menemeni/recyclebucket).
Οι δημότες κάνοντας χρήση της υπηρεσίας θα μπορούν να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα τα πιο κοντινά σημεία ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα θα ενημερώνονται για το τι υλικά μπορούν να ανακυκλώνουν ανά «ρεύμα», κάνοντας χρήση του κινητού ή του υπολογιστή τους.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
28/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανταποκρίνεται για ακόμη μία φορά στην ανάγκη για ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος και σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει την Παρασκευή 2/10 και από τις 9π.μ. έως 1μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα και δίνουμε αίμα για το συνάνθρωπό μας. 10 λεπτά αρκούν για να σώσουμε μία ζωή, ίσως τη δικιά μας.

Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Η Αγία Σοφία τζαμί! «Ανάρμοστη συμπεριφορά και «ντροπή»!
24/9/2020

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η συνέντευξη του Τανέρ Ακσάμ, Τούρκου ακαδημαϊκού και ιστορικού, στην διαδικτυακή εφημερίδα Ahval.Την παραθέτουμε ασχολίαστη. Αξίζει να τη διαβάσετε.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
23/9/2020

Οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αμπελοκήπων και στα Μουσικά Τμήματα Μενεμένης  άρχισαν. Για το σχολικό έτος 2020-2021 η εγγραφή σας είναι δωρεάν.  Στο Ωδείο μας διδάσκονται κλασικά και παραδοσιακά όργανα και λειτουργούν τμήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των μουσικών σπουδών.  Με προσιτά δίδακτρα λειτουργούν επίσης, τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου, η Νεανική Ορχήστρα Μενεμένης και τα Μουσικά Εργαστήρια τα οποία συμμετέχουν σε Θεματικές Συναυλίες, σε Μουσικές Παραστάσεις και συμπληρώνουν τη μουσική εκπαίδευση των μαθητών μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
22/9/2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην ειδική συνεδρίαση της Δευτέρας 21/9/2020 ενέκρινε τον Απολογισμό,  Ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης για το έτος 2019. Το αποτέλεσμα της 9ης  χρήσης (2019) μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη ήταν θετικό (πλεόνασμα) ύψους 429.781,74 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων από την ομάδα ορκωτών λογιστών που διενήργησαν τον σχετικό ετήσιο έλεγχο εκφράστηκε το συμπέρασμα ότι η οικονομική πορεία του δήμου μας για τη χρήση 2019 συνεχίζει να  εμφανίζεται ικανοποιητική.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ"
22/9/2020

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» υλοποιεί διαδικτυακό εργαστήριο για γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με δυσκολίες στη λειτουργία της  προσοχής ή /και  υπερκινητική συμπεριφορά (ΔΕΠ-Υ). Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο δίωρες διαδικτυακές συναντήσεις τον Οκτώβρη του 2020.  
Δείτε περισσότερα
Αφίσα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MYKEPLIVE
18/9/2020

Στο πιλοτικό πρόγραμμα mykeplive του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης συμμετέχει από την αρχή της πιλοτικής του εφαρμογής το ΚΕΠ Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης από υπαλλήλους των ΚΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης / βιντεοκλήσης. Με την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ιδιαίτερα σε πολίτες που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως άτομα με αναπηρίες, Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και πολίτες που θέλουν να αποφύγουν τις μετακινήσεις.
Δείτε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/9/2020

Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 16/9 η διανομή μασκών σε όλα τα σχολεία του δήμου καθώς και παιδικών παγουριών στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ο δήμος ήδη από την Παρασκευή 11/9 διένειμε μάσκες τις οποίες είχε προμηθευθεί με ίδιους πόρους σε όλα τα σχολεία.  Οι μάσκες και τα παγούρια που διανέμονται έχουν αποσταλεί στους δήμους όλης της χώρας σε συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Η διανομή θα συνεχιστεί την Πέμπτη 17/9 και την Παρασκευή 18/9.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/9/2020

Την ευκαιρία να διαθέσουν για ακόμη μία φορά δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα για το συνάνθρωπό τους είχαν δεκάδες δημότες και κάτοικοι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που συνδιοργάνωσε ο δήμος με το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Ο δήμος για ακόμη μία φορά τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"
14/9/2020

Δείτε το Άρθρο του Δημάρχου στην Εφημερίδα "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 139Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by