Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου για την άμεση απόδοση στην κυκλοφορία της υπόγειας οδού Μενεμένης
15/10/2018

Την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα  Α΄ ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη), θα δοθεί συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου για την άμεση απόδοση στην κυκλοφορία της υπόγειας οδού  Μενεμένης (επισυνάπτεται το Α.Π. 20185/12.10.2018 έγγραφο του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης).

Επισυναπτόμενη Αλληλογραφία

Έγγραφο υπ΄αριθμ. 20.185/12-10-2018 του Δημάρχου και Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ.Χρήστο Σπίρτζη

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του χώρου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σύσταση τριμελούς διοικούσας επιτροπής ΤοΠΦΥ
10/10/2018

Σύσταση τριμελούς διοικούσας επιτροπής ΤοΠΦΥ,βάσει του Ν.4486/17

Πρόσκληση

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Διακρατική σύσκεψη των εταίρων του δικτύου των 9 συνεργαζόμενων πόλεων
10/10/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην απευθείας ανάθεση « Έξοδα εστίασης (ένα δείπνο) στο πλαίσιο της διακρατικής σύσκεψης των εταίρων του δικτύου των 9 συνεργαζόμενων πόλεων », για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: “Stay Tuned”, στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT III – Implementation Νetwork για την αντιμετώπιση του προβλήματος της πρόωρης σχολικής εγκατάλειψης στην περιοχή του Δήμου».
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα της  εταιρίας και με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  12/10/2018 και ώρα 11:30.πμ

Τεχνική έκθεση

Δείπνο

Προσφορά

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΕΔ-ΚΜ: Ζητά επείγουσα συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα
10/10/2018

ΠΕΔ-ΚΜ: Ζητά επείγουσα συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής,  Δημήτρη Βίτσα, για την ενημέρωση των δημάρχων στο προσφυγικό ζήτημα.
Λ. Κυρίζογλου: «Ο υπουργός και η κυβέρνηση έχουν σοβαρές ευθύνες γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και πλέον είναι εκτός ελέγχου».

Δελτίο τύπου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΕΔ-ΚΜ: Τάσσεται υπέρ της απόδοσης όλων των ακινήτων στους οικείους δήμους
10/10/2018

ΠΕΔ-ΚΜ: Τάσσεται υπέρ της απόδοσης όλων των ακινήτων στους οικείους δήμους, ζητά πάγωμα της διαδικασίας και συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς.

Δελτίο τύπου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Επιστολή του Δημάρχου προς τον Υπουργό Μεταφορών κ.Σπίρτζη
3/10/2018

Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σύμφωνα με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συναινεί  στην παράταση των προσωρινών  κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αποκλεισμού τμήματος της οδού Αγ. Παρασκευής Μενεμένης, εκατέρωθεν των σιδηροδρομικών γραμμών για δύο (2) μήνες, δηλαδή ως 31.10.2018 όπως αιτείται η ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ σε σχετικό αίτημά της, διαβίβασε με επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου με κοινοποίηση στην ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.. Το συγκεκριμένο τμήμα παραμένει  κλειστό λόγω των εργασιών της υπογειοποίησης της οδού Αγ. Παρασκευής Μενεμένης. Στην επιστολή του ο κ. Κυρίζογλου τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο ισόπεδος οδικός κόμβος στην οδό Κ.Δ – Καραντινού με την οδό Μοναστηρίου και των επεμβάσεων επ΄ αυτής μαζί με την  οδό  Κάτω Διάβασης Οχημάτων από οδό Μοναστηρίου έως την οδό Αγ. Παρασκευής στο ύψος της οδού Ελ. Αλεξίου πρέπει να δοθούν άμεσα σε κυκλοφορία προσθέτοντας ότι οι καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής δυσφορούν και διαμαρτύρονται.

Επιστολή του Δημάρχου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Χορήγηση ειδικού βοηθήματος για ληξιπρόθεσμες οφειλές ηλεκτρικής ενέργειας
3/10/2018

Με το άρθρο 36 του Ν. 4508/2017 και την ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/2018 απόφαση καθορίστηκαν τα κριτήρια και η διαδικασία για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά στο γραφείο του Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής που λειτουργεί επί της οδού Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη (1ος όροφος), κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, ώρες 08:00-14:00.

Διαβάστε περισσότερα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρο Κυρίζογλου
18/9/2018

Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης  κ. Λάζαρο Κυρίζογλου για την πολύτιμη προσφορά του, την ενίσχυση - αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού του Αγροτικού Ιατρείου  στις Μουριές Κιλκίς.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι
12/9/2018

Ενημερωτικό έντυπο

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Αντικατάσταση επικίνδυνης μεταλλικής πεζογέφυρας
28/8/2018

Επιστολή του Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ και Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρου Κυρίζογλου προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Σπίρτζη

Επιστολή του Δημάρχου προς τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΣΕ

Απαντητική επιστολή του ΟΣΕ

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμαρχου και Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ.Λάζαρου Κυρίζογλου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 116Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by