Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ανακοινώσεις

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ
18/1/2021

Παρακαλούμε τους γεννηθέντες το έτος 2005, οι οποίοι είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης να δώσουν στοιχεία για τον καταρτισμό των Στρατολογικών Πινάκων μέχρι 31/3/2021 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 π.μ. -14:00 μ.μ..
Τα στοιχεία θα δίνονται στο γραφείο Μητρώου Αρρένων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποκλειστικά τηλεφωνικά στους αριθμούς 2313 305 615, 2313 305 614 ή 2313 305 613.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
7 ΝΕΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
12/1/2021

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι επτά (7) δημοτικοί χώροι παιδικών χαρών ανακατασκευάστηκαν στο Δήμο μας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και είναι έτοιμοι προς λειτουργία, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια τους κανόνες λειτουργίας λόγω πανδημίας, ιδίως τα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.
Τρεις από τις επτά παιδικές χαρές πλαισιώθηκαν από υπαίθρια γυμναστήρια, προκειμένου να μπορούν να γυμνάζονται και οι έφηβοι, παράλληλα με τους ενήλικες. Οι 6 μικρότεροι χώροι προσφέρονται για τις ηλικιακές ομάδες 1-12 χρονών, ενώ ένας μεγαλύτερος περιλαμβάνει και τους έφηβους.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ανακοίνωση-Παρέμβαση για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Δυτική Θεσσαλονίκη
12/1/2021

Ανακοίνωση-Παρέμβαση για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Δυτική Θεσσαλονίκη και τη Δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Ένα επίκαιρο κείμενο του Δημάρχου για το λοιμό της Αθήνας
11/1/2021

Δείτε το κείμενο

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
11/1/2021

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 11/1 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η λειτουργία των νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.  Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών πραγματοποιήθηκαν σχολαστικοί καθαρισμοί στο εσωτερικό των κτηρίων, στις αυλές και του εξωτερικούς χώρους. Στα σχολεία έχει ήδη διανεμηθεί η απαιτούμενη ποσότητα μασκών ενώ σε όλα υπάρχει διαθέσιμη η απαιτούμενη ποσότητα αντισηπτικών. Η θέρμανση των κτιρίων τέθηκε σε λειτουργία την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.  Επίσης, ο δήμος με δικούς του πόρους προέβη στην προμήθεια και τη διανομή laptop και tablet στα Γυμνάσια και τα Λύκεια και laptop στα Δημοτικά Σχολεία με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναβάθμισή τους.  Τέλος, ο δήμος μας ζήτησε ήδη από τον ΕΟΔΥ την αποστολή συνεργείων προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα τεστ σε εκπαιδευτικούς σε συγκεκριμένους χώρους που έχει υποδείξει.  Ευχόμαστε σε όλους τους παράγοντες της εκπαιδευτικής διαδικασίας (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς) καλή χρονιά.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ
11/1/2021

Κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 9.1.21 εκδηλώθηκε από άγνωστα άτομα οργανωμένη απόπειρα κλοπής στην περιοχή Δενδροποτάμου της Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα αποξήλωσαν πολλά μέτρα βαριά μεταλλικά κάγκελα από περίφραξη δημοτικού πάρκου, από τα οποία άλλα μεν μετέφεραν σε άλλο χώρο και άλλα δεν πρόλαβαν να απομακρύνουν, λόγω της διέλευσης, κατά της ώρας κλοπής, της αστυνομίας (δικυκλιστές της δύναμης ΔΙΑΣ).
Δείτε περισσότερα...

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ, 4η Συνάντηση
8/1/2021

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού». Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
Παρακαλούμε για την επικοινωνία των διαδραστικών συναντήσεων στους συνεργαζόμενους φορείς σας όπως εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και λοιπούς για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ RAPID TEST ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/1/2021

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνέχεια των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) θα συνεχίσει τα rapid test μέσα από αυτοκίνητο την Τρίτη 5 και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) για όσους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
30/12/2020

Δείτε την Ανακοίνωση Κλήρωσης για την ανάδειξη επιτροπής οριστής παραλαβής του έργου: "ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ"

  Ανακοινώσεις (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 144Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by