Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

δελτία τύπου

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
16/9/2019

Η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής 15/09 στη Θεσσαλονίκη με επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος δήλωσε πως «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας υποχρεώσει να παραιτηθούμε από το δικαίωμα στην ιστορική μνήμη» στέλνοντας «ένα μήνυμα στους εθνοαποδομητές της ιστορικής αλήθειας, ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ξαναγράψει την ιστορία όπως θέλει ακολουθώντας την τάση της εθνοαποδόμησης».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Δράση Κοινωνικής Ποδηλασίας (16/9 – 6/10) και διαδημοτική ποδηλατάδα (21/9) από τους Δήμους
9/9/2019

Στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019, οι τρεις Δήμοι της δυτικής Θεσσαλονίκης, Κορδελιού – Ευόσμου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη συνεχή χρονιά και με στόχο την προώθηση των βιώσιμων μέσων μεταφοράς, καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν σε διαδημοτικές δράσεις με επίκεντρο τη χρήση ποδηλάτου.

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2019
5/9/2019

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Cyber και Land: ο κρυφός κώδικας» είχαν όσοι μικροί μας φίλοι παραυρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 4/9 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων. Ταυτόχρονα στην Πλατεία Μακεδονομάχων στους Αμπελόκηπους, διασκεδάσαμε με μία ρεμπέτικη-λαϊκή βραδιά με τους Κώστα Γεκουσίδη και Γιώργο Κορωναίο.  Τα Χαλκίδεια 2019 συνεχίζονται το βράδυ της Πέμπτης 5/9 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων με την εκδήλωση του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων και την Επιτροπή Ειρήνης Δυτικών Συνοικιών ενώ στην Πλατεία Τσομπάνογλου το συγκρότημα “oi ligapolla” θα μας διασκεδάσουν με το ρεπερτόριό τους από το λαϊκό και το έντεχνο τραγούδι.  Σας περιμένουμε. Είσοδος Ελεύθερη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
2/9/2019

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κατά τη διάρκεια πρώτης συνεδρίασης της νέας δημοτικής περιόδου 2019-2023 εξέλεξε την Κυριακή 01/09/2019 το νέο Προεδρείο του

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
2/9/2019

Με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την περίοδο 1/9/2019 έως 30/9/2020

Δείτε περισσότερα

Α.Δ Ορισμός Αντιδημάρχων
Α.Δ. Ορισμός Προέδρου και μελών Οικονομικης Επιτροπής
Α.Δ. Ορισμός Προέδρου και μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
28/8/2019

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου έκανε την εξής δήλωση: «Συγχαίρουμε θερμά τους επιτυχόντες και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Ταυτόχρονα συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας και τους γονείς των επιτυχόντων. Επίσης συγχαίρουμε  και όσους συμμετείχαν και δεν πέτυχαν το στόχο τους. Τους καλούμε να μην απογοητευθούν και να επαναλάβουν την προσπάθεια. Ως δήμος εκφράζουμε την μεγάλη χαρά μας για την επιτυχία των νέων μας. Βάζουμε πάντοτε την παιδεία στην κορυφή.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
26/8/2019

Στην κατάμεστη από κόσμο Θεατρική Σκήνη «Σοφία Βέμπο» του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου Αμπελοκήπων, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 25 Αυγούστου, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Κοινοτικών Συμβούλων των Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης.

Δειτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΔΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
21/8/2019

Την Κυριακή 25/08/2019 και ώρα 11:30 π.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» θα πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο ορκωμοσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Συνάντηση του πρόεδρου Λ. Κυρίζογλου με την προϊσταμένη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη
16/8/2019

ΠΕΔ-ΚΜ: Συνάντηση του πρόεδρου Λ. Κυρίζογλου με την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μ. Αντωνίου
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα εκείνα που έχουν σχέση με την Κεντρική Μακεδονία και τους 38 Δήμους βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου με την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, πρώην βουλευτή Καστοριάς.
 Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ όπου την κ. Αντωνίου υποδέχτηκε ο πρόεδρος του οργάνου κ. Κυρίζογλου.
Η προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα οποία παγίως η ΠΕΔ-ΚΜ έθετε στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Η συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Κυρίζογλου και της κ. Αντωνίου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να αναπτύξουν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας τους προς όφελος των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και εν γένει της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Λίγο πριν το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ δώρισε στην προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου μια εικόνα του Οσίου Ιακώβου (Τσαλίκη) του εν Ευβοία, με τον οποίο, ως πρώην Νομάρχης Εύβοιας, ο κ. Κυρίζογλου συνδέονταν με στενή φιλία.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Συνάντηση Δημάρχου με τα κορίτσια (παγκορασίδες) της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
8/8/2019

Μια ευχάριστη συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου με τα κορίτσια (παγκορασίδες) της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ. Φωτογραφήθηκε μαζί τους και τις ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία τόσο στις αθλητικές επιδόσεις τους όσο και στις μαθητικές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 79Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by