Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

δελτία τύπου

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
7/6/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης εκφράζει τις πλέον θερμές ευχές του προς τις μαθήτριες και τους μαθητές  για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Ρύθμιση οφειλών 100 δόσεων στους Δήμους
5/6/2019

Ρύθμιση οφειλών 100 δόσεων στους Δήμους

Νόμος 4611/2019

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Διανομή τροφίμων απο το πρόγραμμα ΤΕΒΑ
11/6/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εργασίες συντήρησης πρόσοψης του δημοτικού κτηρίου του Πολύκεντρου Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος)
31/5/2019

Τις εργασίες συντήρησης της πρόσοψης του δημοτικού κτηρίου του Πολύκεντρου στον Άγιο Νεκτάριο (Δενδροπόταμο) επιθεώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Οι εργασίες συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και σύντομα το Πολύκεντρο θα  έχει μία νέα όμορφη όψη.

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Τελικά αποτελέσματα των εκλογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
28/5/2019

Σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα των  εκλογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης με τα ποσοστά που έλαβαν οι παρατάξεις που συμμετείχαν στη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΗΜΑ

Τα ανωτέρω αποτελέσματα αναρτώνται με την επιφύλαξη της έκδοσης της δικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εορτασμός Ημέρας μνήμης γενοκτονίας των Ποντίων
20/5/2019

Με πάσα τιμή και σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και με παράλληλες εκδηλώσεις μνήμης σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας τιμήθηκε την Κυριακή 19/05 η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Στους Αμπελόκηπους, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού το οποίο βρίσκεται στο παρακείμενο πάρκο. Για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλος Κεσόγλου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιηθήκαν από την Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Εύξεινος Πόντος» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης   καθώς και από τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αναγέννηση» Αγίου Νεκταρίου στο Δενδροπόταμο. Για τη θλιβερή επέτειο μίλησε από το σολέα του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Τιμητική βράβευση του Προέδρου της ΠΕΔΚΜ από την Ένωση ειδικών Φρουρών
16/5/2019

Τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 16/05 τετραμελής αντιπροσωπία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Λάζαρο Πουρσαϊτίδη στον οποίο και επέδωσαν τιμητική  πλακέτα για την πρόσφατη δωρεά της ΠΕΔ/ΚΜ επιχειρησιακών υποδημάτων (αρβυλών) αξίας €3.000. Όπως τόνισε ο κ. Πουρσαϊτίδης «είναι ιδιαίτερα σημαντικό στους χαλεπούς καιρούς μας να υπάρχουν άνθρωποι και φορείς οι οποίοι στέκονται ως αρωγοί με κάθε τρόπο στο έργο του Έλληνα Αστυνομικού». Από τη μεριά του ο κ. Κυρίζογλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της αντιπροσωπίας για την τιμή και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν  στην προστασία των πολιτών παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εγκαίνια Ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην περιοχή Καζαντζάκη
15/5/2019

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 14η Μαΐου 2019, εγκαινιάστηκε η νέα ανακαινισμένη Παιδική Χαρά στης περιοχής Καζαντζάκη στη Μενεμένη στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης η οποία έγινε με δωρεά της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης–Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑΘΕΣΣ Α.Ε.), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, αφού καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) καθότι προσέφερε την δωρεά για την κατασκευή της παιδικής χαράς σε συνεργασία με το Δήμο. «Πρόκειται για έναν απαράμιλλης ομορφιάς χώρο, που συνδυάζει την αναψυχή με το παιχνίδι. Είναι ένα σπίτι για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Επίσκεψη- Δωρεά στα Παιδικά Χωριά
15/5/2019

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο και του «Παιδικού Χωριού SOS» στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης στηρίζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), αποδεικνύοντας έμπρακτα για άλλη και φορά, το κοινωνικό της πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Εορτασμός της Κυριακής των Μυροφόρων στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου
13/5/2019

Με πάσα επισημότητα και σε κλίμα κατάνοιξης, εορτάσθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου το απόγευμα του Σαββάτου 11/05 και το πρωί της Κυριακής 12/05 η εορτή της Κυριακής των Μυροφόρων με την καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, τον Πανηγυρικό Εσπερινό ενώ στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας. Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση στον χώρο πλησίον του Ιερού Ναού με τη συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι,  Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος πιστών.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 76Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by