Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

δελτία τύπου

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ
29/12/2020

Στο ομώνυμο κλειστό προπονητήριο στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ», στους Αμπελόκηπους, συναντήθηκε η ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου με το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου παρουσία αθλητικών παραγόντων του στίβου και υπηρεσιακών του δήμου.
    Η Τασούλα Κελεσίδου ενημερώθηκε για τις εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα (ταρτάν), οι οποίες ολοκληρώθηκαν. Πρόκειται για κλειστό γυμναστήριο με (9+3) δώδεκα συνολικά διαδρόμους. Μετά το πέρας του χειμώνα, με κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα στον εξωτερικό χώρο δηλαδή στον χώρο ανοικτού στίβου του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Νέα rapid test μέσα από αυτοκίνητο στο Δήμο
28/12/2020

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνέχεια των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) που πραγματοποιήθηκαν στις 22, 23, 24 Δεκεμβρίου με αθρόα προσέλευση πολιτών, ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά θετικά και θα συνεχίσει τα rapid test μέσα από αυτοκίνητο και την Τρίτη 29, την Τετάρτη 30 από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. καθώς και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. έως 2μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) για όσους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΣΤΟ ΔΗΜΟ
24/12/2020

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 24/12 οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ). Παράλληλα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 23/12 rapid test στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλη Μανωλόπουλου και του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και συντονιστή COVID-19 για το δήμο κ. Μανώλη Ιωαννίδη. Εξετάστηκαν 74 εργαζόμενοι οι οποίοι βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΡΟΜΑ
23/12/2020

Με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλου Κεσόγλου και της Προϊσταμένης της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου κ. Μάγδας Ρουσσέτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/12 διαδικτυακή συζήτηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Pal Art με θέμα: «Η εκπαίδευση των ενηλίκων Ρομά μέσω της τέχνης». Στη διάρκεια της συζήτησης παρουσιάστηκε η σημερινή κατάσταση των Ρομά, κυρίως όσον αφορά την εκπαίδευση, οι τεχνικές  κατάρτισης που χρησιμοποιούνται για την ένταξη των Ρομά και πιο συγκεκριμένα πώς η τέχνη συμβάλλει στην διαδικασία αυτή και συζητήθηκε διεξοδικά με ποιους τρόπους η τέχνη θα μπορούσε να βοηθήσει τους Ρομά στην κατάρτιση τους και συνεπώς στην κοινωνική τους ένταξη. Στη συνάντηση συμμετείχε ενεργά και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του θέματος ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης και υπεύθυνος του «Φάρου του κόσμου» πατέρας Αθηναγόρας Λουκατάρης με τα παιδιά του Φάρου.
Φωτογραφικά στιγιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ"
22/12/2020

Την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο ανοικτό αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Ριζόπουλος» (οδός Γ. Κυρίμη, Μενεμένη) είχε το πρωί της Τρίτης 22/12 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο πραγματοποιούνται με ταχείς ρυθμούς εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευής με την αντικατάσταση του δαπέδου των γηπέδων μπάσκετ και την κατασκευή ενός γηπέδου βόλεϋ και ενός γηπέδου τένις με την παράλληλη κατασκευή νέων περιφράξεων και νέων περιμετρικών καναλιών απορροής ομβρίων. Ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών και ευχήθηκε στους εργαζόμενους του έργου καλές γιορτές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ–ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ» ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS
22/12/2020

Αναμένοντας τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, η αγάπη, η προσφορά  και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα προς τα απροστάτευτα παιδιά, αποκτούν ιδιαίτερο νόημα, ειδικά τη φετινή χρονιά που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από το φονικό COVID-19. Στο πνεύμα των Αγίων αυτών ημερών η διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί – ΚΑΠΗ Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης» αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, φορτώνοντας ένα έλκηθρο αγάπης με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης , υλικά καθαριότητας και δώρα με στόχο να μη χαθεί ποτέ το χαμόγελο και η ελπίδα απ’ τα πρόσωπά τους.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Δωρεάν rapid test στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
22/12/2020

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την αποστολή κλιμακίου για την πραγματοποίηση εξέτασης ενδιαφερόμενων κατοίκων του δήμου στον κορονοϊό και συνεπώς την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) σε όσους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/12/2020

Ένα «δέντρο αγάπης» φυτεύτηκε στην Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου με τη συνδρομή των εθελοντών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και της ομάδας «Μαθητές εν δράσει» του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Η δράση έμπρακτης στήριξης του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Αγγελικής Σεμερτζίδου και του Προέδρου της Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Ιωάννη Χαλκίδη, από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής και της καθηγήτριας του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων κ. Μαρίας Μερεχούγια και της ομάδας μαθητών του σχολείου «Μαθητές εν δράσει» και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τους υπεύθυνους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς παρ’ όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
ΔΕΝΔΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
10/12/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενώνει της δυνάμεις του με την ομάδα «Μαθητές εν δράση» του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων και ομάδα εθελοντών και στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο «φυτεύοντας» από ένα «δένδρο αγάπης» στην Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη. Τα σαββατοκύριακα 12-13 και 19-20 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ. συλλέγουμε βιβλία, γραφική ύλη, είδη υγιεινής, ρούχα, φάρμακα, είδη οικιακής χρήσης, τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Ας μην αφήσουμε την ελπίδα και το χαμόγελο να σβήσει από τα πρόσωπα των παιδιών. Ελάτε να στολίσουμε το «Δένδρο της αγάπης» για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

  Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)
Σελίδα 1 από 93Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by