Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία τύπου

Γ΄φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα
1/6/2020

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Τμήματος Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, ακολουθώντας την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.5.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2087), ανακοινώνει:

Ανακοίνωση

Φύλλο ιατρικού ιστορικού αθλητή/τριας

Ιατρική βεβαίωση

Δελτίο καταγραφής αθλούμενου

Έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου/νης

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Γ΄φάση
25/5/2020

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Τμήματος Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, ακολουθώντας την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 32.008/23.5.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 25.5.2020 έως και 30.5.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 1987), ανακοινώνει:

Ανακοίνωση

Έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού

Ιατρική Βεβαίωση

Δελτίο καταγραφής αθλούμενου

Φύλλο ιατρικού ιστορικού αθλητή / αθλήτριας&

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
18/5/2020

Η B΄ Φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.Σε αυτή τη φάση το Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Τμήματος  Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανακοινώνει τους όρους προσέλευση στις αθλητικές  εγκαταστάσεις στους αθλητές των Σωματείων και τους υποψήφιους που θα εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανακοίνωση
Φύλλο ιατρικού ιστορικού
Έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου και τεχνικού προσωπικού
Ιατρική βεβαίωση

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
10/2/2020

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 11:30π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Αμπελοκήπων ‘’Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας των αθλητικών τμημάτων του Δήμου μας την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΙ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
23/12/2019

Στο τελευταίο για το 2019 παιχνίδι βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ την Ελπίδα στους Αμπελοκήπους και χωρίς κάποια αλλαγή στη σύνθεση του πήρε τη νίκη σε 63 λεπτά. Η Ελπίδα ακολούθησε τους πρωταθλητές στο σκορ και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι και κάποιο σετ που θα την έβαζε στον αγώνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν αήττητοι την 8η αγωνιστική και έκλεισαν με επιτυχία μία δύσκολη εβδομάδα με τρεις εκτός έδρας αγώνες (Παναθηναϊκός και Μόντενα). Ο Μουνιόθ έδωσε χρόνο στους Ασπιώτη, Ανδρεάδη και Παπαλεξίου και τον δικαίωσαν.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
16/12/2019

Τιμητική διάκριση για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη: Ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στους κορυφαίους του πλανήτη!

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
10/12/2019

Στο Δημοτικό γήπεδο “Κωνσταντίνος Καραμανλής” διεξήχθη το απόγευμα Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου ο φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων  και των Παλαίμαχων «Ηρακλής» Θεσσαλονίκης.  Στον αγώνα παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ VOLLEY LEAGUE
10/12/2019

Με το ντέρμπι των πρασίνων μεταξύ της νεοφώτιστης Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου η 6η αγωνιστική στην Volley League. Δυστυχώς η όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι γεμάτες εξέδρες από παιδιά των ακαδημιών στο κλειστό Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων δεν συνοδεύτηκε από ένα καλό αποτέλεσμα για την γηπεδούχο Ελπίδα, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο τελευταίο ματς με 3-0. Στον αγώνα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Τα σετ: 10-25, 10-25, 16-25.

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΜΕΤΑΞΥ Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΠΑΟΚ
30/10/2019

Η ξεκάθαρη ανωτερότητα του ΠΑΟΚ δεν αποθάρρυνε την Ελπίδα Αμπελοκήπων να δώσει τη δική της μάχη, με όσες δυνάμεις διέθετε, στην αναμέτρηση με τους Κυπελλούχους Ελλάδας στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 3-0 σετ και τους έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στον Α’ Όμιλο.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
19/9/2019

Η αθλητική σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε και για το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων με τον καθιερωμένο αγιασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18/9 στα γραφεία του στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Σελίδα 1 από 21Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by