Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία τύπου

ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ
18/1/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΚΤΥΠ A.E. («Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»), ύστερα από αίτηση του
δήμου μας, αποφάσισε την έγκριση των μελετών της Τ.Υ. του δήμου μας, την δημοπράτηση και την
κατασκευή δύο (2) σύγχρονων κλειστών σχολικών γυμναστηρίων στα σχολικά συγκροτήματα που
βρίσκονται: το ένα στο τέρμα της οδού Ν. Πλαστήρα (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων
«Κωνσταντίνος Καραμανλής»), προϋπολογισμού 780.000 ευρώ και το άλλο στο σχολικό συγκρότημα
της οδού Γ.Γεννηματά, προϋπολογισμού 790.000 ευρώ.
Έτσι ικανοποιείται επιτέλους ένα πάγιο εδώ και πολλά έτη, αίτημά του Δήμου μας, γονέων, μαθητών,
αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Δείτε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
24/12/2020

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση συνθετικού ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο ‘Κων. Καραμανλής’ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης». Οι εργασίες συντήρησης και ανανέωσης του ταρτάν πρόκειται να ξεκινήσουν από το κλειστό γυμναστήριο στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ» και στη συνέχεια ο ανοιχτός χώρος του Δημοτικού σταδίου.
Θα αντικατασταθεί όλη η επιφάνεια που καλύπτει τον υφιστάμενο στίβο και το εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου στίβου με συνθετικό τάπητα τελευταίας τεχνολογίας που να εγγυάται την ευχρηστία του, την ανθεκτικότητα του σε σχέση με την αθλητική λειτουργία και συμπεριφορά, τις τεχνικές του ιδιότητες και την προστατευτική λειτουργία και συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
25/8/2020

Επί τη ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν το απόγευμα της Δευτέρας 24/8 στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του Ηρακλή Αμπελοκήπων ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλή». Στη σύντομη τελετή το παρών έδωσαν η διοίκηση του της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες της ομάδας και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Ο δήμαρχος συνεχάρη τη διοίκηση και τους παίκτες για τις επιτυχίες της ομάδας και για την άνοδο στην Γ’ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Το γυμναστήριο του Α' ΚΑΠΗ θα παραμείνει ανοιχτό με ΔΩΡΕΑΝ άσκηση τον Αύγουστο
31/7/2020

Συνεχίζουμε και τον Αύγουστο. Το γυμναστήριο του Α' ΚΑΠΗ (Βύρωνος με Κένεντι) θα παραμείνει ανοιχτό με  ΔΩΡΕΑΝ άσκηση στην αίθουσα βαρών τον Αύγουστο  μέχρι τις 7 Αυγούστου και θα ανοίξει πάλι στις 24 Αυγούστου. Σήμερα με το πέρας των προγραμμάτων "Αθλησης για Όλους" ευχόμαστε στις αθλούμενες των τμημάτων αίθουσας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ….

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2020
28/7/2020

Με συμμετοχή παιδιών γεννημένα κατά τα έτη 2007 έως 2013, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 24 Ιουλίου το  Πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα 2020″ της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., διάρκειας 4 εβδομάδων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και ωφελούμενους.
Δείτε περισσότερα..

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ
30/6/2020

Για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος μας σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων "Κων/νος Καραμανλής" τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις πρακτικές δοκιμασίες για τις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ.
Στις εγκαταστάσεις έγινε καθαρισμός και απολύμανση και παραδόθηκαν στη διάθεση της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
12/6/2020

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στα πλαίσια της επαναλειτουργίας των δημοτικών γυμναστηρίων, από την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, ενημερώνει για τη διαδικασία της προεγγραφής των μελών που επιθυμούν να αθληθούν στα δημοτικά γυμναστήρια (χρήση γυμναστηρίου και ομαδικά προγράμματα).

Δελτίο τύπου

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Γ΄φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα
1/6/2020

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Τμήματος Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, ακολουθώντας την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.5.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2087), ανακοινώνει:

Ανακοίνωση

Φύλλο ιατρικού ιστορικού αθλητή/τριας

Ιατρική βεβαίωση

Δελτίο καταγραφής αθλούμενου

Έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου/νης

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Γ΄φάση
25/5/2020

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Τμήματος Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, ακολουθώντας την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 32.008/23.5.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 25.5.2020 έως και 30.5.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 1987), ανακοινώνει:

Ανακοίνωση

Έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού

Ιατρική Βεβαίωση

Δελτίο καταγραφής αθλούμενου

Φύλλο ιατρικού ιστορικού αθλητή / αθλήτριας&

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
18/5/2020

Η B΄ Φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.Σε αυτή τη φάση το Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Τμήματος  Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανακοινώνει τους όρους προσέλευση στις αθλητικές  εγκαταστάσεις στους αθλητές των Σωματείων και τους υποψήφιους που θα εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανακοίνωση
Φύλλο ιατρικού ιστορικού
Έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου και τεχνικού προσωπικού
Ιατρική βεβαίωση

  Δελτία Τύπου (Αθλητισμός)
Σελίδα 1 από 22Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by