Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία τύπου

Διεξαγωγή πιλοτικής μελέτης
21/1/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Διεξαγωγή πιλοτικής μελέτης- έρευνας για την πρόωρη σχολική διαρροή στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: Stay Tuned» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  30-01-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Αναστασία Δημόκα (τηλ. 2313.313681) και Φωτεινή Παντουλάρη (τηλ. 2313.313680)

Τεχνική έκθεση

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Λειτουργία σχολείων για την Πέμπτη 10/1/2019
9/1/2019

                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης τώρα αλλά και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα ακολουθήσουν τη νύκτα (βροχή, χιονόνερο, χιόνι, χαμηλές θερμοκρασίες αρκετά κάτω απ’ το μηδέν) δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 10/01/2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Για την Παρασκευή 11/01/2019 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Λειτουργία σχολείων 9/1/2019
9/1/2019

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης  κλείνουν σήμερα Τετάρτη 09/01/2019 και ώρα 10:30. Σήμερα το απόγευμα θα εκδοθεί ανακοίνωση για αύριο Πέμπτη 10/01/2019.

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Ξεκίνησε η λειτουργία των παιδικών-βρεφικών σταθμών και των σχολείων
8/1/2019

Χωρίς κανένα πρόβλημα ξεκίνησε η λειτουργία των παιδικών-βρεφικών σταθμών και των σχολείων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) του δήμου μας. Αυτό διαπιστώθηκε μάλιστα και με επιτόπιο πρωινό έλεγχο τον οποίο πραγματοποίησε ο ίδιος ο Δήμαρχος σε σχολεία του δήμου.

Φωτογραφία

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Λειτουργία σχολείων αύριο 8/1/2019
7/1/2019

Αύριο Τρίτη 8/1/2019 θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Συνεργεία του δήμου έχουν ήδη προβεί σε καθαρισμό των εισόδων και των αυλείων χώρων.

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Μαθηματικά των πόλεων
5/11/2018

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Διημερίδας με θέμα: «Μαθηματικά των πόλεων – Τα 100 χρόνια των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας συναντούν τα 100 χρόνια της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας»
Στο επίκεντρο βρέθηκαν η μαθηματική εκπαίδευση με χρήση φορητής ψηφιακής τεχνολογίας και τα Ευφυή Συστήματα Μεταφοράς
Παρουσιάστηκε πρωτοποριακή εφαρμογή για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών στο Δήμο Νεάπολης –Συκεών

Δελτίο Τύπου

Φωτογραφίες
 

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/10 η Τελετή ονοματοδοσίας του 5ου Δημοτικού Μενενεμένης
9/10/2018

Με πάσα τιμή και επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/10 η Τελετή ονοματοδοσίας του 5ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης στη συνοικία του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) σε «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» προς τιμήν του 19χρονου Κύπριου αγωνιστή για την ελευθερία της Κύπρου ο οποίος φυλακίστηκε και απαγχονίστηκε από τους Άγγλους στις 14/03/1957.

Δελτίο Τύπου

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Παρέμβαση ενημέρωσης των μαθητών Α, Β, Γ Δημοτικών Σχολείων για θέματα ανακύκλωσης
12/9/2018

Ξεκίνησε από το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης παρέμβαση ενημέρωσης των μαθητών Α, Β, Γ Δημοτικών Σχολείων για θέματα ανακύκλωσης.
Στόχος του Δήμου είναι η μετάδοση στους μικρούς μαθητές του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων και της μεγάλης σημασίας, αξίας που έχει η ανακύκλωση για το περιβάλλον και την ίδια τη ζωή.
Επίσης ο Δήμος θα κάνει παρεμβάσεις ενημερωτικού χαρακτήρα (Ενδοσχολικής βίας - bullying, διαχείρισης κατοικίδιων ζώων και σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής). 

Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η σχολική χρονιά και στο Δήμο Αμπελοκήπων
11/9/2018

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα και του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και στο 3ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό τους ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Δελτίο Τύπου

Φωτογραφίες

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Λειτουργία Τμημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου
3/8/2018

Λαμβάνοντας υπόψη τα γεωγραφικά, κοινωνικά, οικονομικά χαρακτηριστικά της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου, τις ιδιαίτερες ανάγκες του πληθυσμού των Ρομά, τα προβλήματα συγκοινωνιακής διασύνδεσης της περιοχής με τις όμορες που λειτουργούν Τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, προβάλλει ως αναγκαιότητα η ίδρυση και λειτουργία αντίστοιχων Τμημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας για την εξυπηρέτηση των μαθητών της περιοχής Αγίου Νεκταρίου και τη στήριξη των οικογενειών τους.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Σελίδα 1 από 23Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by