Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία τύπου

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δενδροποτάμου
12/9/2019

Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δενδροποτάμου για την σχολική χρονιά 2019/2020 συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να έρχονται στο σχολείο για πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφών, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Δήμο μας
12/9/2019

Με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά  στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα και του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος που φιλοξενεί τα 1ο, 6ο, & 7ο Νηπιαγωγείων - 1ο, 2ο  & 12ο Δημοτικών Αμπελοκήπων. Ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό τους ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Δείτε περισσότερα...

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
5/9/2019

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Πράσινες αυλές σχολείων» και με προϋπολογισμό 157.000 Ευρώ, ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της σχολικής αυλής του 1ου Γυμνασίου Μενεμένης και των Λυκειακών Τάξεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ο φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΑΦΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
4/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει προετοιμάσει από πλευράς βαφών/συντηρήσεων και καθαριότητας όλα τα σχολεία έτσι ώστε στις 11/9, με το πρώτο κτύπημα του κουδουνιού και τους αγιασμούς, να ξεκινήσει η σχολική χρονιά απρόσκοπτα. Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, ύστερα και από σχετικά αιτήματα που απέστειλαν σχολεία, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, μερίμνησε ώστε όλες οι σχετικές εργασίες (βαφές εξωτερικές και εσωτερικές, οικοδομικές εργασίες, εργασίες πρασίνου, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές επισκευές κλπ) να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του 3 ου γυμνασίου Μενεμένης
3/7/2019

Περιληψη διακήρυξης  δημοσίου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του κυλικείου του 3 ου γυμνασίου Μενεμένης – λυκειακές τάξεις.

Διακήρυξη

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
πλειοδοτικός διαγωνισμόςγια την εκμίσθωση του κυλικείου του 7ου δημοτικού σχολείου αμπελοκήπων
2/7/2019

Περίληψη διακήρυξης  δημοσίου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του κυλικείου του 7ου δημοτικού σχολείου αμπελοκήπων.

Περίληψη

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Διεξαγωγή πιλοτικής μελέτης
21/1/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Διεξαγωγή πιλοτικής μελέτης- έρευνας για την πρόωρη σχολική διαρροή στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: Stay Tuned» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  30-01-2019 και ώρα 13:00 μ.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
    Αναστασία Δημόκα (τηλ. 2313.313681) και Φωτεινή Παντουλάρη (τηλ. 2313.313680)

Τεχνική έκθεση

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Λειτουργία σχολείων για την Πέμπτη 10/1/2019
9/1/2019

                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης τώρα αλλά και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα ακολουθήσουν τη νύκτα (βροχή, χιονόνερο, χιόνι, χαμηλές θερμοκρασίες αρκετά κάτω απ’ το μηδέν) δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 10/01/2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Για την Παρασκευή 11/01/2019 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Λειτουργία σχολείων 9/1/2019
9/1/2019

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης  κλείνουν σήμερα Τετάρτη 09/01/2019 και ώρα 10:30. Σήμερα το απόγευμα θα εκδοθεί ανακοίνωση για αύριο Πέμπτη 10/01/2019.

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Ξεκίνησε η λειτουργία των παιδικών-βρεφικών σταθμών και των σχολείων
8/1/2019

Χωρίς κανένα πρόβλημα ξεκίνησε η λειτουργία των παιδικών-βρεφικών σταθμών και των σχολείων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) του δήμου μας. Αυτό διαπιστώθηκε μάλιστα και με επιτόπιο πρωινό έλεγχο τον οποίο πραγματοποίησε ο ίδιος ο Δήμαρχος σε σχολεία του δήμου.

Φωτογραφία

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Σελίδα 1 από 24Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by