Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία τύπου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
24/3/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σύμφωνα με την σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε εθελοντές αιμοδότες, σε συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων για τη συνέχιση των οργανωμένων δράσεων για αιμοδοσία, με στόχο να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 31/03 από 9π.μ. έως 1μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι 2ος όροφος).
Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για την ομαλή διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας. 
 Ας μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει. Ας πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση. Ας είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα. Μένουμε σπίτι αλλά βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα.

Αφίσα

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.)
6/3/2020

Έναρξη των προγραμμάτων και συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
4/3/2020

Στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης εδώ και αρκετό καιρό, από τότε που πρωτο-εμφανίστηκε ο κοροναϊός στην Κίνα, λήφθηκαν αυξημένα μέτρα καθαριότητας όλων των σχολείων, των κοινωνικοπρονοιακών δομών του δήμου και των δημοτικών κτηρίων.
Ήδη μετά τους σχολαστικούς καθαρισμούς των σχολείων (χλωρίνη κλπ.) ξεκίνησε, επιπροσθέτως και απολύμανση από ειδικό συνεργείο, χωρίς αυτό κατ’ ανάγκην να απαιτείται αλλά για τη διασφάλιση στο μέγιστο δυνατό βαθμό της δημόσιας υγείας στα σχολεία. Μέχρι στιγμής κανένας κάτοικος του δήμου, οποιασδήποτε ηλικίας, δεν έχει νοσήσει από τον κοροναϊό.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.)
21/2/2020

Έναρξη των προγραμμάτων και συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Δείτε περισσότερα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΠΑΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ"
28/1/2020

Η σχολική κοινότητα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κάνει την ανακύκλωση «παιχνίδι» για 2η συνεχόμενη χρονιά μέσα από τον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση». Ο Μαραθώνιος πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας για την επιβράβευση της ανακύκλωσης, www.followgreen.gr/ampelokipi-menemeni.
Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
27/1/2020

Με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου διακόπτονται τα μαθήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και στα 3ο και 4ο Νηπιαγωγεία Αμπελοκήπων, για τρείς (3) ημέρες, δηλαδή 27, 28 και 29-1-2020, επειδή απουσιάζει ή συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης και των άλλων αναπνευστικών ιώσεων.

Δείτε την Απόφαση...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
24/12/2019

Την εξαιρετική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρωί της Δευτέρας 23/12 οι μαθητές των 3ο και 5ο Δημοτικών Σχολείων Μενεμένης στον Άγιο Νεκτάριο (Δενδροπόταμος). Το υπέροχο αυτό έργο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες στο 6ο Νηπιαγωγείο Μενεμένης (Καζαντζάκη) και το 2ο Νηπιαγωγείο Μενεμένης (Δενδροπόταμος). Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος και ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
20/12/2019

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Δελτίο Τύπου....
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΖΙΖΑΝΙΑ
19/12/2019

Στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου του «ΑΛ. ΜΙΝΩΤΗΣ» πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού «ΖΙΖΑΝΙΑ»,  μία πραγματικά αρτιότατη εκδήλωση, με πολύ όμορφα σκηνικά τα οποία επιμελήθηκαν οι παιδαγωγοί του Σταθμού. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικα δρώμενα, τραγούδια, και ποιήματα, να καμαρώσουν τους μικρούς «πρωταγωνιστές» και να ανταλλάξουν ευχές με το προσωπικό του Σταθμού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και πλήθος κόσμου, οι οποίοι συνεχάρησαν τις παιδαγωγούς για την όμορφη εκδήλωση και αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες ευχές.

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
19/12/2019

Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18/12 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άστρον» Μενεμένης η καθιερωμένη τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2019.
Την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά το τμήμα σαξοφώνου του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνεχάρη τους πρωτοετείς, πλέον, φοιτητές και σπουδαστές για την εισαγωγή τους στις αντίστοιχες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρέδωσε στον καθένα και καθεμία το σχετικό του βραβείο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις σπουδές τους.
Η αντίστοιχη τελετή βράβευσης των μαθητών της Κοινότητας των Αμπελοκήπων θα πραγματοποιηθεί σήμερα (19/12) το απόγευμα στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο». 

  Δελτία Τύπου (Σχολεία - Παιδεία)
Σελίδα 1 από 25Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by