Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)

Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/6/2020

Ο θερινός κινηματογράφος επέστρεψε δυναμικά τη Δευτέρα 15/6 στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης με την προβολή της ιστορικής-δραματικής ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης» του λογοτεχνικού μπεστ-σέλερ, με φόντο τραγικά ιστορικά γεγονότα και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη. Οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές πραγματοποιούνται στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Μ. Αλέξανδρος». Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να απολαύσετε βραδιές κάτω από τ’ αστέρια, με την προβολή οκτώ εξαιρετικών ταινιών για τους σινεφίλ. Είσοδος Ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης πιστός στο ραντεβού του με τους μικρούς μας φίλους, προσφέρει για ακόμη μία φορά μοναδικές παραστάσεις θεάτρου σκιών. Από τις 22 έως τις 29 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουμε με τον Καραγκιόζη σε ξεκαρδιστικές ιστορίες από το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
5/6/2020

Φέτος το καλοκαίρι, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης δίνει τη δυνατότητα στους σινεφίλ να ζήσουν όμορφες κινηματογραφικές στιγμές στο πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» με την προβολή γνωστών και αγαπημένων ταινιών του ελληνικού και του παγκόσμιου κινηματογράφου. Από την Δευτέρα 15 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 4 Αυγούστου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9μμ ταξιδέψτε κάτω από τα αστέρια στον κόσμο της έβδομης τέχνης τηρώντας πάντα τις προβλεπόμενες ασφαλείς αποστάσεις. Εκκίνηση με την δραματική ελληνική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης», της ταινίας σταθμού που «έκοψε» πάνω από 350.000 εισιτήρια. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
4/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Θερινός Κινηματογράφος 2020-“ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ” » με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6, τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη   10-06-2020 και ώρα 11:00 π.μ..
Μαζί με το έντυπο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει νε προσκομίσουν:
1)    Ποινικό μητρώο ή αντίγραφο ΑΔΤ για να το ζητήσει η υπηρεσία (αν πρόκειται για εταιρία τα μέλη ΑΕ ή οι διαχ/τες ΟΕ)
2)    Ασφαλιστική ενημερότητα ΕΦΚΑ ότι απασχολείται ή όχι προσωπικό ( και αν πρόκειται για ατομική  επιχείρηση και από το Ταμείο σας ότι δεν οφείλεται ασφαλιστικές εισφορές)
3)    Φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
4)    Αν πρόκειται για εταιρία , πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το ΓΕΜΗ πρόσφατο (30 εργάσιμων ημερών όπου αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα των εκπροσώπων).
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: Μαρία Κουνατίδου (τηλ. 2313.313676)  Κυριακή Μητσού  (τηλ. 2313.313643)
Τεχνική έκθεση…

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Βράβευση του δημάρχου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ
24/2/2020

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24/2 η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο κατά την οποία τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου για την πολυετή προσφορά του στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα Σωματεία της και γενικότερα στον Αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την τιμή και τόνισε ότι και εφέτος ο Δήμος στέκεται αρωγός στον αθλητισμό ενισχύοντας οικονομικά τους αθλητικούς συλλόγους ώστε να μπορούν να προσφέρουν αδιάληπτα τις υπηρεσίες τους στη νεολαία.

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας
24/2/2020

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Συγκεκριμένα παραβρέθηκε στην κοπή βασιλόπιτας του γυμναστικού συλλόγου «Πόντος Judo», της ένωσης ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Βορείου Ελλάδος καθώς και στα μουσικά τμήματα Μενεμένης. Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή την  κοπή  της παραδοσιακής βασιλόπιτας συναντόμαστε, ανταλλάσσουμε ευχές και θέτουμε στόχους για τη νέα χρονιά».

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης & Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων
24/2/2020

Στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2020, η Εκδήλωση ενημέρωσης  για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης & Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, με στόχο την έναρξη υλοποίησης του έργου στο Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Τελετή βράβευσης του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Παραμυθιού
24/2/2020

Στην τελετή βράβευσης του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Παραμυθιού που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/2 παρεβρέθη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές συγχαίροντας ταυτόχρονα και τους διοργανωτές.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
18/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υποδέχεται τις απόκριες με κέφι, χορό και πολύ πολύ μουσική. Την Παρασκευή 21/02 στις 7μ.μ. για ακόμη μία χρονιά "Γιορτάζουμε τις Απόκριες στη Χαλκίδη" με τα κρουστά της αγαπημένης ομάδας "Batala Salonica", χορευτικές φιγούρες από τις σχολές χορού Dancemania studio και T.K. dance studio αλλά και λατινοαμερικάνικες μουσικες νότες που θα πλημυρίσουν την οδό Γ. Χαλκίδη στους Αμπελόκηπους ενώ στις 9μ.μ. θα τραγουδίσουμε τραγούδια που αγαπάμε με τον μοναδικό Μάνο Πυροβολάκη. Την Κυριακή 23/02 από τις 11π.μ. έως 1μ.μ. το κέφι θα μεταφερθεί στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη με Αποκριάτικους χορούς, παιχνίδια κλόουν και ξυλοπόδαρους για τους μικρούς μας φίλους αλλά και μία όμορφη λαϊκή συναυλία από τον Γιάννη Διονυσίου και τον Γιώργο Γεωργόπουλο με χρυσά από τις δεκαετίες '50, '60,'70 και '80.

Δείτε τις εκδηλώσεις...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΕΦΤΕΛΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΕΣ"
17/2/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σας προσκαλεί την Τετάρτη 19/2 στις 8μμ στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο θεατρική σκηνή "Σοφία Βέμπο" στην παρουσίαση της θεοτρελης ποντιακής κωμωδίας "Ο σέφτελον ο Γιάννες" από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "Ακρίτες του Πόντου". Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 1 από 56Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by