Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ 25/10/2019
22/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην τραγουδίστρια της Νίκης του έπους του '40 την Παρασκευή 25/10/2019 στις 7:30 μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Τσάμη. Την ορχήστρα αποτελούν οι: ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΤΣΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΗΣ. Συμμετέχουν οι χορωδίες των Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων και Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης καθώς και η Χορωδία Γυναικών του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
18/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε δύο θεατρικές παραστάσεις, δύο απίθανες ξέφρενες κωμωδίες το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με την πένα και την σκηνοθετική ματιά της Βούλας Αργυράκη.  Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε στο Κινηματοθέατρο «Αλ. Μινωτής» (Π. Γρηγορίου Ε΄12) από την θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «Πελλαία Μούσα» την παράσταση «Αχ αυτές οι μάνες μας» και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. από την θεατρική ομάδα του Σύλλόγου Στραντζαλιωτών «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» την παράσταση «Πέθανε η Θεία ?». Είσοδος Ελεύθερη. Προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αχ αυτές οι μάνες μας
Πέθανε η Θεία ?

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Θεατρική σεζόν με γέλιο μέχρι δακρύων!
4/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης υποδέχεται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» την φετινή θεατρική σεζόν με γέλιο μέχρι δακρύων. Έτσι την Κυριακή 6/10 στις 8μ.μ. θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο του Ηλία Καπετανάκη «Η βεγγέρα» από την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Πολιτείας Ευόσμου, το Σάββατο 19/10 στις 8μ.μ., η θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «Πελλαία Μούσα» θα παρουσιάσει την κωμωδία της Βούλας Αργυράκη «Αχ αυτές οι μάνες μας» ενώ την Κυριακή 20/10 στις 8μ.μ. ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών «Η Στράντζα» θα παρουσιάσουν άλλη μία κωμωδία της Βούλας Αργυράκη με τίτλο «Πέθανε η θεία;». Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Έπεται και συνέχεια…

Αφίσες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΒΕΓΓΕΡΑ"
2/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου Νέας Πολιτείας Ευόσμου παρουσιάζουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 08.00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο "Μινωτής" (Π. Γρηγορίου Ε΄12)τη θεατρική παράσταση του Ηλία Καπετανάκη "Η Βεγγέρα" . Προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο
23/9/2019

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και τιμώντας την Παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τους όμορους Δήμους του Παύλου Μελά και του Κορδελιού - Ευόσμου διοργάνωσε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00 μπροστά από το δημαρχείο Ποδηλατοπορεία και στις 18:00-21:00 σειρά δράσεων όπως παιχνίδια παντός καιρού, θέατρο δρόμου, πίστα ηλεκτρικών ποδηλάτων κ.α., στον κεντρικό δρόμο της Θωμά Χατζίκου ο οποίος ήταν κλειστός «χωρίς αυτοκίνητα»!

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
18/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με τις ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29/9/19 στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Αφίσα…

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ "ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ, Σ' ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΦΥΤΕΜΕΝΗ"
18/9/2019

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Μενεμένης - Αμπελοκήπων "ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" ενόψει της 97ης επετείου από τη Μικρασιατική Καταστροφή παρουσιάζει το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα "ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ, Σ' ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΦΥΤΕΜΕΝΗ". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30μ.μ. στο Κινηματοθέατρο "ΑΣΤΡΟ" επί της οδού Κομνηνών 3, Μενεμένη. Στο εν λόγω αφιέρωμα θα παρουσιαστούν μαρτυρίες Μικρασιατών  και θα διαδραματηστούν σκηνές από την Καταστροφή της Σμύρνης, την Προσφυγιά και την ζωή των προσφύγων στη νέα πατρίδα. Το αφιέρωμα θα είναι πλαισιωμένο με οτικοαουστικό υλικό και τραγούδια της προσφυγιάς.

Συμμετοχή: χορευτικά τμήμα του Συλλόγου
Γενική επιμέλεια - οργάνωση: Περικλής Διαματνής
Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης
Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5/9/19
6/9/2019

Τα Χαλκίδεια 2019 συνεχίστηκαν και το βράδυ της Πέμπτης 5/9 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων με την εκδήλωση του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων και την Επιτροπή Ειρήνης Δυτικών Συνοικιών ενώ στην Πλατεία Τσομπάνογλου απολαύσαμε μία συναυλία από το συγκρότημα “oi ligapolla” με το ρεπερτόριό τους από το λαϊκό και το έντεχνο τραγούδι.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΕΙΩΝ
4/9/2019

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίσθηκαν το βράδυ της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2019» με μια ακόμη μουσική βραδιά με λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια με τους Εύη Κουτσαυτάκη, Σωκράτη Παπαϊωάννου και την ομάδα τους στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων ενώ εκτάκτως εμφανίσθηκε και ο Γιώργος Φανάρας. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και σήμερα, Τετάρτη 4/9 στις 8μ.μ. ξανά στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων με την παιδική παράσταση «Cyber και Land: ο κρυφός κώδικας» ενώ στις 8:30μ.μ. στην Πλατεία Μακεδονομάχων στους Αμπελόκηπους (συμβολή των οδών Ντούρμα & Κανάκη), θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικη-λαϊκή βραδιά με τους Κώστα Γεκουσίδη και Γιώργο Κορωναίο.
Σας περιμένουμε. Είσοδος Ελεύθερη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2019 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 02-09-2019
3/9/2019

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Χαλκίδεια 2019» το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου απολαύσαμε μια όμορφη μουσική βραδιά με λαϊκά και έντεχνα τραγούδια από την Περσεφόνη Μηλιά και την ομάδα της.  Σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. σας προσκαλούμε και πάλι στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου  (Βενιζέλου – Πανταζοπούλου) σε μια ακόμη μουσική βραδιά με λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια με τους Εύη Κουτσαυτάκη, Σωκράτη Παπαϊωάννου και την ομάδα που τους πλαισιώνει. Σας περιμένουμε. Είσοδος Ελεύθερη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 1 από 53Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by