Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1940 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
22/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, σας προσκαλούν σε μία επετειακή μουσική-αφηγηματική εκδήλωση για το έπος του 1940 την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 8μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Μανιάτη στο τραγούδι, Νόνικα Μαλκουτζή στο τραγούδι και την αφήγηση, Τάσο Μαντζάρη στο πιάνο, το φωνητικό σύνολο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ομιλητή το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α' Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρο Κυρίζογλου. Είσοδος ελεύθερη, θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από το λογαριασμό του facebook του δήμου. Σε περίπτωση αναβολής λόγω περιοριστικών μέτρων, θα υπάρξει σχετική έγκαιρη ενημέρωση.
Αφίσα
Πρόγραμμα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
22/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού με μία ξεχωριστή, λιτή μουσική και αφηγηματική εκδήλωση με τίτλο "Φως Ιωνικόν" την Παρασκευή 25/9 στις 8μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" (Μεγ. Αλεξάνδρου 22, Αμπελόκηποι). Στο τραγούδι η μαγευτική φωνή της Φωτεινής Βελετσιώτου και τη σαγηνευτική ερμηνεία της Ανατολής Μαργιόλα. Είσοδος Ελεύθερη. Αριθμός θέσεων περιορισμένος λόγω των έκτακτων μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020"
18/9/2020

Αυλαία έριξαν το βράδυ της Πέμπτης 17/9 οι εφετινές δεκαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020» στην πλατεία Μακεδονομάχων με μία εξαιρετική συναυλία ποικίλου ελληνικού προγράμματος από νεανικό σχήμα που το απαρτίζουν οι Ιάσων Τόσκας στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Ιωάννης Μπατσιώκης στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Γιάννης Πλιάφας στα κρουστά. Τα «Χαλκίδεια 2020» πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες, ετοίμασε παρολ’ αυτά ένα ποικίλο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες το οποίο παρουσίασε, όπως κάθε χρονιά σε όλες τις γειτονιές του δήμου. Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες, τα συγκροτήματα και τις θεατρικές ομάδες που συμμετείχαν στα εφετινά «Χαλκίδεια» και τους περιμένουμε και πάλι. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα συνεχιστούν πολύ σύντομα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
14/9/2020

Με πολύ κέφι και μουσική συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 11/9 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020». Στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη το νεανικό σχήμα του Δήμου «Dream teen» διασκέδασε με μεγάλες γνωστές επιτυχίες του ξένου και του ελληνικού πενταγράμμου ενώ παράλληλα στην πλατεία Μακεδονομάχων η Γεωργία Μαρνέλου στο τραγούδι, ο Σταύρος Σιώπης στο μπουζούκι και ο Βασίλης Πλιάκας στα πλήκτρα διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με γνωστά λαϊκά τραγούδια. Τα «Χαλκίδεια» συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 14/9 στις 8:30 στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) ο Οδυσσέας Μαυρομάτης στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κοσμάς Σαρηγιαννίδης στο τραγούδι και στο λαούτο και ο Κώστας Κυριτσάκης στο τραγούδι και στην κρητική λύρα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 9/9/2020
10/9/2020

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020» στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο π. Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου η θεατρική παράσταση «Οι κυρίες της αυλής» μια υπέροχη κωμωδία από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας ενώ απολαύσαμε στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη μία βραδιά γεμάτη κέφι και μελωδίες με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Στις εκδηλώσεις μας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Δελτίο τύπου

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ 8/9/2020
9/9/2020

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η παιδική θεατρική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας». Μια διαδραστική παράσταση βασισμένη στο κλασικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντήθηκαν και στο ταξίδι τους είχαν βοηθούς τους τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην δράση. Την ίδια ημέρα στην πλατεία Δημοκρατίας, η αγαπημένη Κατερίνα Κυριακού μας υποδέχθηκε με τον Βασίλη Φυλλαρίδη στα πλήκτρα και τον Κώστα Παζ στο μπουζούκι σε μία βραδιά γεμάτη κέφι και μελωδίες. Στις εκδηλώσεις μας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020"
7/9/2020

Ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 6/9 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020» οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην μνήμη του αγωνιστή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας Γιάννη Χαλκίδη. Οι εκδηλώσεις, όπως κάθε έτος ξεκινούν με την τέλεση της επιμνημόσυνης Δέησης εις μνήμην του Γιάννη Χαλκίδη στην πλατεία Επταλόφου. Στη σύντομη λόγω των συνθηκών τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, πολιτιστικών συλλόγων καθώς και τα μέλη της οικογένειας του Γιάννη Χαλκίδη. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα Δευτέρα 7/9 στις 8μμ στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» με μια μουσική λαϊκή βραδιά με τη φωνή του Γιάννη Διονυσίου, το μπουζούκι του Γιώργου Γεωργόπουλου και της παρέας τους. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2020 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά και φέτος τη μνήμη του συμπολίτη μας Γιάννη Χαλκίδη με την ετήσια γιορτή "Χαλκίδεια 2020" από τις 6 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ανοιχτούς χώρους σε όλο το δήμο με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων κατ’ εφαρμογή των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (μέγιστος αριθμός 50 ατόμων ανά εκδήλωση). Είσοδος ελεύθερη.
Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
16/6/2020

Ο θερινός κινηματογράφος επέστρεψε δυναμικά τη Δευτέρα 15/6 στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης με την προβολή της ιστορικής-δραματικής ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης» του λογοτεχνικού μπεστ-σέλερ, με φόντο τραγικά ιστορικά γεγονότα και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη. Οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές πραγματοποιούνται στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Μ. Αλέξανδρος». Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να απολαύσετε βραδιές κάτω από τ’ αστέρια, με την προβολή οκτώ εξαιρετικών ταινιών για τους σινεφίλ. Είσοδος Ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/6/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης πιστός στο ραντεβού του με τους μικρούς μας φίλους, προσφέρει για ακόμη μία φορά μοναδικές παραστάσεις θεάτρου σκιών. Από τις 22 έως τις 29 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουμε με τον Καραγκιόζη σε ξεκαρδιστικές ιστορίες από το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή. Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα...

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 1 από 57Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by