Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)

Tριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο: «Καμίαν κι ανασπάλω»
24/9/2018

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο: «Καμίαν κι ανασπάλω» που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων. Το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης μέσα από τα χορευτικά τμήματα, τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς, την θεατρική ομάδα ανέδειξαν με κάθε τρόπο την παράδοσή με γνησιότητα και ποιότητα.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
19/9/2018

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας  με θέμα : την Πολυτροπικότητα στη μετακίνηση, που διοργανώνεται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος μας έχει προγραμματίσει δράσεις με τίτλο: «Συνδυάζω, μετακινούμαι με φαντασία».
 Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε, είτε με το ποδήλατό σας είτε χωρίς,  το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 18:00-21:00 σε τμήμα της κεντρικής οδού Χαλκίδη, ξεκινώντας από την πλατεία Επταλόφου. Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν δράσεις όπως: ποδηλατοπορεία, παρέλαση κρουστών, παιχνίδια, ζωγραφική για παιδιά, θεατρική παράσταση δρόμου, πίστα ποδηλατικών δοκιμασιών, γνωριμία με το ηλεκτρικό ποδήλατο κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα

Αφίσα ποδηλατοπορείας

Αφίσα ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
«Συνδυάζω και μετακινούμαι με φαντασία»
19/9/2018

Με σύνθημα : «Συνδυάζω και μετακινούμαι με φαντασία» σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε, είτε με το ποδήλατό σας είτε χωρίς,  το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 18:00-21:00 σε τμήμα της κεντρικής οδού Χαλκίδη, ξεκινώντας από την πλατεία Επταλόφου.
Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν δράσεις όπως: ποδηλατοπορεία, παρέλαση κρουστών, παιχνίδια, ζωγραφική για παιδιά, θεατρική παράσταση δρόμου, πίστα ποδηλατικών δοκιμασιών, γνωριμία με το ηλεκτρικό ποδήλατο κ.ά. Στις 18.30 θα ξεκινήσει η ποδηλατοπορεία μας και θα συνεχιστεί με ασφάλεια στην πόλη με σημείο έναρξης και τερματισμού την πλατεία Επταλόφου.

Διαβάστε περισσότερα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Εκδήλωση του Δήμου και της «Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος»
18/9/2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος μας και η «Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος» για την 63η Επέτειο των γεγονότων κατά του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης της 6-7ης Σεπτεμβρίου 1955.
Οι εκδηλώσεις μνήμης ξεκίνησαν με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου κα του Προέδρου του Συλλόγου κ. Πολύβιου Στράντζαλη.
Ακολούθησε προβολή ντοκιμαντέρ. Στη συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου  (Διεθνολόγος, Λέκτορας Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.) ανέπτυξε το θέμα «Από το πογκρόμ του 1955 μέχρι τον σύγχρονο νέο – Οθωμανισμό της Τουρκίας: η κλιμάκωση του τουρκικού ανθελληνισμού».
Στο τέλος της εκδήλωσης παρακολουθήσαμε και τις βιωματικές αφηγήσεις δύο Κωνσταντινουπολιτών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας του αείμνηστου Δημητρίου Καλούμενου.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο
14/9/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στα πλαίσια των αναγκών του, πρόκειται να προβεί  στην ανάθεση «Υπηρεσίες αθλητικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας & Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να παραδώσουν στην Οικονομική Υπηρεσία (Τμήμα Προμηθειών) στο Δημαρχιακό Μέγαρο όροφος 1ος - γρ.6  , τις προσφορές τους  σε σφραγισμένο φάκελο με πρωτόκολλο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  18-09-2018 και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα:
Χαρίση Αφροδίτη (τηλ. 2310.725775)

Τεχνική Περιγραφή
 

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Eπετειακές εκδηλώσεις
13/9/2018

Σας προσκαλούμετο Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίουνα τιμήσετε με την παρουσία σας
τις επετειακές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση100 χρόνων από την υπογραφή
της Ανακωχής του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου,οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη,
με επίκεντρο τα Συμμαχικά Κοιμητήρια Ζέιτενλικ

Πρόσκληση

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου
7/9/2018

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία. Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Τσομπάνογλου, Μενεμένης,  απολαύσαμε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες από τη ΜΙΚΡΑΣΙΑ με εξαιρετικούς  μουσικούς:  το Βαγγέλη Πασχαλίδη στο σαντούρι, το Δημήτρη Θεοδωράκη στο βιολί, το Βασίλη Κασούρα στο λαούτο και τη Νατάσα Τσακιρίδου στο τραγούδι. Επίσης παρακολουθήσαμε το χορευτικό τμήμα του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αγία Παρασκευή Μενεμένης» και το τμήμα ενηλίκων Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.
Την ίδια ώρα στον αύλειο χώρο του πρ. Στρατοπέδου Μ. Αλεξάνδρου,  δίπλα από τον Ι.Ν Αναστάσεως του Κυρίου πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση και ομιλία από το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων και την Επιτροπή Ειρήνης Δυτικών Συνοικιών.
Στην πλατεία «Γιάννη Ρίτσου», στους Αμπελόκηπους παρακολουθήσαμε θέατρο σκιών από το γνωστό καραγκιοζοπαίχτη Οδυσσέα Κανλή. Ο Καραγκιόζης μάγεψε μικρούς και μεγάλους, με τα καμώματα του στην παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Παιδικό σινεμά
5/9/2018

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων
3/9/2018

Πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Αγ. Νεκταρίου Δενδροποτάμου ‘ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» και της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «ΕΥΞΕΙΝΙΑ 2018». Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Χαλκίδεια 2018 - Εκδηλώσεις Κυριακής 2-9-2018
3/9/2018

Πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση εις τιμήν και μνήμην του αείμνηστου Αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας Γιάννη Χαλκίδη. Ακολούθησε επετειακή  ομιλία από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εθελοντών κ. Παύλου Κεσόγλου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 10 από 56Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by