Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)

Πρώτες βοήθειες με την υποστήριξη της Ομάδας Διαχείρισης
29/11/2018

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26/11 στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής», ενημερωτική εκπαιδευτική δράση της με θέμα τις πρώτες βοήθειες με την υποστήριξη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, του εκπαιδευτικού φορέα "Training Rescue Team" και του ΠΕΠΓΑΣ. Οι παραβρισκόμενοι παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για πρακτικές πρώτων βοηθειών από τους δύο φορείς όπως τεχνητή αναπνοή, αντιμετώπιση απλών τραυματισμών παιδιών και ενηλίκων. Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Μετά από απαίτηση των παρευρισκόμενων, η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί και τη Δευτέρα 3/11/2018 μεταξύ 6μμ και 9μμ.

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Λευκές Νύχτες στις Δημοτικές Κοινότητες Μενεμένης και Αμπελοκήπων
29/11/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης διοργανώνει για πρώτη φορά στις 12/12 και στις 14/12 Λευκές Νύχτες στις Δημοτικές Κοινότητες Μενεμένης και Αμπελοκήπων αντίστοιχα. Για το λόγο αυτό θα διανεμηθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα σχετική επιστολή-πρόσκληση προς τους καταστηματάρχες των κεντρικών οδών των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων προκειμένου να συνδράμουν και αυτοί για την επιτυχία αυτής της δράσης. Η επιστολή που θα διανεμηθεί έχει ως εξής

Δελτίο τύπου

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Ευχές δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης
28/11/2018

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου εύχονται σε όλους τους πολίτες του Δήμου καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά.

Εικόνα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Παράσταση "Κατερίνα Χ" των Blue Poet
21/11/2018

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και ο Τομέας Πολιτισμού τιμώντας την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών παρουσιάζουν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 8.00μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτης" τη συγκλονιστική παράσταση "Κατερίνα Χ" των Blue Poet ερμηνευμένο από τους "Παραβάτες της σκηνής" . Στο τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει συζήτηση με την ψυχοθεραπεύτρια-οικογενειακή θεραπεύτρια κ. Σοφία Κουτσογιαννίδου. Είσοδος ελεύθερη.

Πρόσκληση

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Ο σύλλογος καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση Γαρυφαλλο στ αφτί
16/11/2018

Η παράσταση
Μια σκηνή γεμάτη από αναμνήσεις και σκηνές από τον παλιό ελληνικο κινηματογράφο, εμπλουτισμένη από τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, διάρκειας μιας ώρας και κάτι, που οργανώθηκε για τα μέλη του συλλόγου, τους φίλους και συγγενείς τους με σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα

Αφίσα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Χειμερινός κινηματογράφος στο δήμο μας
14/11/2018

Χειμερινός κινηματογράφος στο δήμο μας

Πρόγραμμα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Eκδήλωση σε συνεργασία με τον Πολιτικό Σύλλογο Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ με τίτλο «Κάτω από την Μαρκίζα»
12/11/2018

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση σε συνεργασία με τον Πολιτικό Σύλλογο «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» με τίτλο «Κάτω από την Μαρκίζα» με τα αξέχαστα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολίου.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Παράδοση σχολικών και άλλων ειδών από τις κυρίες του Α' ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων
7/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το τμήμα των γυναικών του Α ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ για ακόμα μια φορά έδειξαν την αγάπη τους με πράξεις. Μάζεψαν 12 κιβώτια με παιδικά ρούχα, 1 κιβώτιο με σχολικές τσάντες, 3 κουβέρτες, παιχνίδια, βιβλία και γλυκά τα οποία προσέφεραν στο σπίτι της «ΑΡΣΙΣ». Η μεταφορά των κιβωτίων έγινε με τη συνδρομή οχήματος του Δήμου μας από τις κυρίες: Μηλιωρέλη Αφροδίτη, Ιωαννίδου Καίτη, Τσαγκαρλή Τασούλα, Νάσιου Γιώτα, Φραγκοπούλου Δέσποινα, Ελαιοτριβάρη Μαίρη, Φουκαρά Εύα και Κουβανίδου Τούλα οι οποίες μετέφεραν τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και του υπευθύνου δημοτικού συμβούλου Μανώλη Ιωαννίδη.

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου μας
5/11/2018

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, των Εντέταλμένων Δημοτικών Συμβούλων κκ Γαβριήλ Παναγιωτίδη, Εμμανουήλ Ιωαννίδη, Μαρίας Αρπατζάνη-Τσομπάνογλου και Ευστράτιου Καρρά καθώς και πολλών ηλικιωμένων και μη συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4/11 ο ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επί τη ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας τρίτης ηλικίας.

Φωτογραφίες

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Συναυλία της εξαιρετικής Ορχήστρας «Νέοι μουσικοί χωρίς Σύνορα»
22/10/2018

Τη συναυλία της εξαιρετικής Ορχήστρας «Νέοι μουσικοί χωρίς Σύνορα» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» το βράδυ της Κυριακής 21/10. Η ορχήστρα δημιουργήθηκε το Μάϊο του 2014 από νέους μουσικούς με σκοπό να δίνει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να καλλιεργούν και να ανακαλύπτουν τις μουσικές τους δυνατότητες μέσα από μία συλλογική δουλειά. Η Ορχήστρα τελεί υπό τη διεύθυνση της κ. Εύης Γρηγοριάδου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Εκδηλώσεις (Πολιτισμός)
Σελίδα 5 από 52Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by