Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία Τύπου

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
26/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λαμβάνοντας  μέριμνα για τους πολίτες που λόγω της πανδημίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση θα προχωρήσει στη διανομή τροφίμων. Δικαιούχοι βάσει εισοδηματικών κριτηρίων μπορούν να είναι κάτοικοι του Δήμου που δεν είναι δικαιούχοι του ΚΕΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και διαθέτουν κάρτα ανεργίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά προς αξιολόγηση στο trofima2020@ampelokipi-menemeni.gr :
Δείτε περισσότερα
Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΕΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
25/11/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λαμβάνοντας  μέριμνα για τους πολίτες που λόγω της πανδημίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση θα προχωρήσει στη διανομή τροφίμων.
Δικαιούχοι βάσει εισοδηματικών κριτηρίων μπορούν να είναι κάτοικοι του Δήμου που δεν είναι δικαιούχοι του ΚΕΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και διαθέτουν κάρτα ανεργίας.

Δελτίο τύπου

Υπεύθυνη Δήλωση σε μορφή .pdf

Υπεύθυνη Δήλωση σε μορφή .doc

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Παράταση Ισχύος Εγκριτικών Αποφάσεων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος & Επιδόματος Στέγασης
6/11/2020

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού υπεγράφη και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Υπουργική Απόφαση, με την οποία παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021.
Στον ακόλουθο πίνακα αποτυπώνεται: Α. ο μήνας έγκρισης των αιτήσεων που παρατείνονται, Β. ο μήνας αρχικής επανυποβολής τους και Γ. ο μήνας επανυποβολής, υπολογίζοντας την τρίμηνη παράταση:

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -COVID 19"
16/10/2020

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ξεκίνησε την εφαρμογή του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – Covid-19».
Πρόκειται για πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και σε συνεργασία με την οργάνωση «Μπορούμε Saving Food – Saving Lives».
Δείτε περισσότερα
Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
12/10/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα) από 12 έως και 16 Οκτωβρίου 2020.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (εντός του πρώην στρατοπέδου Μεγ. Αλέξανδρου, οδός Βενιζέλου) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Συνάντηση εργασίας των στελεχών του Δήμου με στελέχη της εταιρείας Ni-CO
9/10/2020

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνάντηση εργασίας των στελεχών του Δήμου με στελέχη της εταιρείας Ni-CO.
Η εταιρεία Ni-CO υλοποιεί έργο για τη δημιουργία ενός νέου πλαισίου παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες εκ μέρους του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε συνεργασία με τη Γ.Δ. Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στο πλαίσιο της υλοποίησης αυτού του έργου και με σκοπό την καταγραφή της υφιστάμενης ροής διαδικασιών στα σημεία προσέλευσης των πολιτών, επιλέχθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΠΕΚΑ οι παραπάνω υπηρεσίες του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης λόγω της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών, της άψογης εξυπηρέτησης ωφελουμένων και τις εύστοχες παρατηρήσεις και προβληματισμούς των στελεχών του Δήμου.

Στιγμιότυπα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
28/9/2020

Πρόσκληση του Δικτύου "ΑΛΦΑ"

Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
21/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών του έχει εγκαταστήσει στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου το πληροφορικό σύστημα διαχείρισης «Νοιάζομαι».
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα διαχείρισης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου που στοχεύει στην άμεση διαχείριση και ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών. Πλέον, μέσω της εφαρμογής υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης των Κοινωνικών υπηρεσιών καθώς και ενημέρωσής τους για την εξέλιξη των αιτημάτων σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
7/9/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα) προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής: Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Καθαριστικό υγρό γεν.χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων (Σύνολο κιλών ανά αίτηση:8,20 κιλά).
Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
21/8/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, από  25/5/2017 λειτουργεί Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας»). Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών του δήμου, που διαβιούν κάτω από το όριο κινδύνου της φτώχειας (όπως αυτά ορίζονται από την ΕΛΣΤΑΤ).  Όλα  τα παρεχόμενα είδη είναι εντελώς δωρεάν και διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, ειδή ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης, παιχνίδια και είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd – dvd. Οι ποσότητες των προϊόντων που διανέμονται είναι ανάλογες με τα εκάστοτε διαθέσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Οι αιτήσεις υποβάλλονται μία φορά τον χρόνο, στην αρχή του έτους.
Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 1 από 28Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by