Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία Τύπου

Διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ
30/3/2020

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η επόμενη διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ στα σπίτια των δικαιούχων από συνεργεία του δήμου. Οι διανομές των δικαιούχων από το κοινωνικό παντοπωλείο γίνονται κανονικά ενώ ταυτόχρονα ο Δήμος προχωρά και σε επιπλέον προμήθεια τροφίμων ώστε να εξασφαλισθεί βοήθεια και σε άτομα εκτός του προγράμματος ΤΕΒΑ αλλά και εκτός του κοινωνικού παντοπωλείου αν αυτό απαιτηθεί, λόγω τις παρατηρούμενης πανδημίας. Όλες οι διανομές θα πραγματοποιηθούν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικαιούχους από εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δήμου οι υπάλληλοι των οποίων θα φέρουν και τα σχετικά διακριτικά.

Φωτογραφία

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Ανακοίνωση σύμφωνα με την πρόσφατη πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 55Α/2020)
13/3/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
6/3/2020

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωση για τους πιθανούς τρόπους μετάδοσης, τα αναγκαία μέτρα πρόληψης καθώς και τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό COVID-19, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5-3-2020 ειδική ενημερωτική συνάντηση στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Η συνάντηση οργανώθηκε από την προσκεκλημένη του Δήμου, Δρ. Όλια Βασιλάκη-Καρόζη, Ιατρό Βιοπαθολόγο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».

Δείτε περισσσότερα...
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
14/2/2020

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης  σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») θα υπάρξει παράταση για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο για το 2020.

Δελτίο τύπου

Δικαιολογητικά ένταξης

Κριτήρια επιλογής δικαιούχων

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
27/1/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).

Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ 2019-nCoV
24/1/2020

Ο ιός  2019-nCoV είναι ένα νέο στέλεχος κορονοαϊού, μιας ομάδας ιών  που συνήθως προκαλούν αναπνευστικές λοιμώξεις με ποικίλη σοβαρότητα στον άνθρωπο και στα ζώα. Ο ιός έχει περιορισμένη μεταδοτικότητα από άνθρωπο σε άνθρωπο και χαρακτηρίζεται από χαμηλότερη θνητότητα από άλλους κοροναϊούς, όπως ο ιός MERS-CoV.

Δείτε περισσότερα...
Συμπτώματα και Μέτρα για προστασία από τη γρίπη

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
22/1/2020

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») θα πραγματοποιηθούν αιτήσεις-εγγραφές για τη φετινή χρονιά (έτος 2020) για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Δείτε περισσότερα...
Δικαιολογητικά ένταξης στο κοινωνικό φαρμακείο...
Κριτήρια επιλογής δικαιούχων...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Δράση εμβολιασμού παιδιών
16/1/2020

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η δράση εμβολιασμού παιδιών  την Tετάρτη 15 Ιανουαρίου στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών ΡΟΜΑ.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική , εμβολιάστηκαν πολλά παιδιά και ενημερώθηκαν οι γονείς για τον επόμενο εμβολιασμό.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό των Γιατρών του Κόσμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
15/1/2020

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14/1 η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μενεμένης, παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου ο οποίος ευχήθηκε στην Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αναστασία Παληκαρίδου και στους παριστάμενους Κοινοτικούς Συμβούλους καλή χρονιά με προκοπή και υγεία. Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας, το φλουρί έτυχε στον Κοινοτικό Σύμβουλο Μενεμένης κ. Ευάγγελο Μύθημη ο οποίος παρέλαβε από το Δήμαρχο μία εικόνα της Παναγίας Γλυκοφυλλούσας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ
14/1/2020

Οι Γιατροί του Κόσμου και ο Σύλλογος Γυναικών ΡΟΜΑ θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια του προγράμματος Medi Rom «Προς μία ίση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και ενδυνάμωσης της κοινότητας ΡΟΜΑ» την Τετάρτη στις 15/01/2020 σε συνεργασία με το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης μαζικό εμβολιασμό παιδιών ΡΟΜΑ ηλικίας μεταξύ 0 έως 18 ετών  στο πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου από τις 10:30πμ έως τις 14:30μμ.

Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 1 από 26Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by