Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Δελτία Τύπου

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας
13/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας ( 20/11/2019) , με αφορμή την κατάταξη της συγκεκριμένης νόσου ως την τέταρτη αιτία θανάτου διεθνώς σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική διάλεξη την Δευτέρα 18/11/2019 στις 10:30 το πρωί, στο Δημοτικό  Πολυϊατρείο με ομιλήτρια την Πνευμονολόγο Κα Σιωνίδου Μαρία. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης αυτής της νόσου, για την αποφυγή της δυσμενούς εξέλιξής της.

Αφίσα

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ
4/11/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σακχαρώδη Διαβήτη (14/11/2019) με αφορμή την αύξηση του επιπολασμού αυτής της πάθησης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική διάλεξη την Τετάρτη 13/11/2019 στις 09:00 το πρωί στο Δημοτικό Πολυϊατρείο, με ομιλητή τον Ειδικό Παθολόγο- Διαβητολόγο Κο Ανδρεάδη Βασίλειο. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση των πολιτών για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη, με απώτερο στόχο την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή του.

Αφίσα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ
4/11/2019

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου καθώς και το Σύλλογο Μαιών και Μαιευτών Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «Μητρικό Θηλασμό και τη Διατροφή του Νεογνού».

Δελτίο Τύπου...
Αφίσα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
4/11/2019

Πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 2 Νοεμβρίου ο ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο κοσμικό κέντρο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ EXCLUSIVE». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι καθώς και μέλη – φίλοι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ
31/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα).  Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει ξηρά προϊόντα και συγκεκριμένα: Μακαρόνια, Ρύζι, Κοτόσουπα με ζυμαρικά, Κορν Φλέικς, Αλεύρι, Ζάχαρη Λευκή, Μαρμελάδα, Σούπα Μινεστρόνε, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο (Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 8,2 κιλά) καθώς και προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής: Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Καθαριστικό υγρό γεν.χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων (Σύνολο κιλών ανά αίτηση:4,10 κιλά)

Δείτε περισσοτερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ
22/10/2019

Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, δωρεάν εξέταση οστικής πυκνότητας για την οστεοπόρωση στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου από τις 9:00πμ έως τις 13:30μμ. Για πληροφορίες  μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλ. 2310 760026.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
17/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 10:00 στην πλατεία Επταλόφου, για δύο ώρες περίπου.

Δείτε περισσότερα...

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ Π.Α.Π.
17/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Εύοσμου την Τετάρτη 23/10/2019 και ώρες 9:00πμ έως 13:00μμ. διεξαγωγή δωρεάν ΤΕΣΤ Π.Α.Π. και ψηλάφησης μαστού στο Πολύκεντρο Αγίου Νεκταρίου.
Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλ. 2310760026.

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ MKO PRAKSIS ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β & C
9/10/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  θα φιλοξενήσει κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS για ενημέρωση και εξέταση HIV και Ηπατίτιδες B και C όπου θα πραγματοποιούνται ανώνυμα και γρήγορα τεστ.
Ο απώτερος στόχος είναι η έγκυρη ενημέρωση και η έγκαιρη εξέταση για το HIV/AIDS και τις Ηπατίτιδες B & C και η μείωση των περιστατικών καθυστερημένης διάγνωσης.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
-Στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στις  15/10/2019 και ώρες 10:00-14:00 
-Στο Ιατρείο του Πολυκέντρου Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) στις 16/10/2019 και ώρες 10:00-14:00

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ
4/10/2019

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης  πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πλατεία Επταλόφου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τα δικαιώματα των ζώων καθώς και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών τους.  Ταυτόχρονα ενημερωτικές αφίσες και έντυπα μοιράστηκαν και σε σχολεία του Δήμου μας ώστε να εξοικειωθούν με το θέμα και να ευαισθητοποιηθούν και οι μικροί μαθητές.

Αφίσα…
Δελτίο Τύπου…

  Κοινωνική Πολιτική (Δελτία Τύπου)
Σελίδα 4 από 27Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by