Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

AΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Βύρωνος-Κέννεντυ ΤΚ 561 21 Αμπελόκηποι

Τηλ. 2310729177   2310735695
Fax: 2310734077
E-mail: evs@ampelokipi-menemeni.gr

 


ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ 

 

                                                                                                                                                                 Αμπελόκηποι,22/06/2017

Ζητείται άτομο ως εσωτερικό για να φροντίζει ηλικιωμένη κυρία (όχι κατάκοιτη) στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Προσφέρονται μισθός 500 €, δύο ρεπό το μήνα (1 Σαββατοκύριακο) , διαμονή και φαγητό. Συστάσεις απαραίτητες. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ.

Ζητείται υπάλληλος για θέση γραφείου έξω από την Σίνδο. Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση λογιστικής.

ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΤΟΜΑ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ)ΓΙΑ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Η ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ 125cc ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ Η ΚΑΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Από την Wolf security ζητείται άμεσα φύλακας με άδεια για μόνιμη απασχόληση για να καλύψει τις ανάγκες της για την περιοχή: Σ Ι Ν Δ Ο & Γ Ε Φ Υ Ρ Α. Απαραίτητα άδεια εργασίας & πιστοποίηση.
Ζητείται άτομο έμπειρο για εργασία στην λάντζα σε γνωστή ταβέρνα στο Kεντρο. Κατά προτίμηση κάτοικος Kκέντρου για καλύτερη εξυπηρέτηση αμφοτέρων.
Zζητείται άτομο για καθάρισμα ψητοπωλείου στις Συκιές.
Υπάλληλος αισθητικής ζητείται για κατάστημα βιολογικών προϊόντων, με εμπειρία ανάλογη.
Εμπορική – τεχνική εταιρία στον κλάδο της θέρμανσης, στην περιοχή της Λητής, ζητά Βοηθό λογιστή με αντίστοιχη προϋπηρεσία σε εταιρικό λογιστήριο με βιβλία Β’ και Γ’ κατηγορίας. Απαραίτητα προσόντα: Τουλάχιστον 3 χρόνια εκπαίδευση σε εταιρικό λογιστήριο ή λογιστικό γραφείο- Άριστη γνώση αγγλικών (η γνώση γερμανικών θα εκτιμηθεί)-  Άριστη γνώση Μicrosoft Word και χρήση Internet-Καλή γνώση των προγραμμάτων ERP Atlantis, ERP Entry και Payroll της εταιρίας Unisoft
Ζητείται ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ με οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, για μερική πρωινή απασχόληση για εργαστηριακή και γραμματειακή υποστήριξη του επιστημονικού προσωπικού διαγνωστικού εργαστηρίου στη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητα Προσόντα: Άριστή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων MS Office-Πολύ καλή έως άριστη γνώση Αγγλικών.
Ζητείται υπάλληλος υποδοχής για το ξενοδοχείο Heaven στους Ταγαράδες, για μόνιμη εργασία. Απαραίτητες γνώσεις αγγλικών, Η/Υ και προϋπηρεσία. Θα προτιμηθούν άτομα από ανατολική Θεσσαλονίκη με ΙΧ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΠΟΥΖΗ ΕΜΜ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΓΑΖΩΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ, ΣΙΔΕΡΩΤΡΙΕΣ_ΤΕΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ-ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ.
Ζητείται κορδελάς από εργοστάσιο επίπλων στα Διαβατά.
Ζητείται από εργοστάσιο επίπλων με ειδίκευση στις καρέκλες, στα Διαβατά έμπειρος-η τεχνίτης επίπλων.
Ζητείται οδηγός φορτηγού με δίπλωμα Γ' κατηγορίας για ημιαπασχόληση. Περιοχή λαχαναγοράς
Η Quality North, τεχνική εμπορική εταιρεία εισαγωγής δομικών υλικών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ζητά κοπέλα με προϋπηρεσία για γραμματειακή υποστήριξη. Απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση-Άριστη γνώση Η/Υ, Office, E-mail, Internet, Social Media, Αγγλικά-Γνώση χρήσης περιφερειακών συσκευών εκτυπωτών, fax-Γνώση εμπορικής αλληλογραφίας-Γνώση χρήσης τηλεφωνικού κέντρου.
Ζητείται μηχανικός - μηχανοτεχνίτης για παρακολούθηση και συντήρηση μηχανών συσκευασίας τροφίμων από Βιομηχανία στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΠΕΙ,ΚΑΡΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ! ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΣΙΝΔΟ,ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Εισαγωγική εταιρεία χονδρικού εμπορίου πλακιδίων στο Καλοχώρι. θα προσλάβει οδηγό Γ με ΠΕΙ. Προϋπηρεσία σε πλακάκια, γνώσεις αποθηκάριου και χειρισμού Κλαρκ θα εκτιμηθούν.
Τεχνικός πληροφορικής ζητείται με πιστοποίηση από την microsoft (original) σε προϊόντα server & networking με τριετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο και δίπλωμα οδήγησης, για υποστήριξη τεχνικής εταιρίας.
Από βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων στο Κέντρο, ζητείται έμπειρη- ος μοδίστρα-oς για μερική απασχόληση.

Ζητείται έμπειρο άτομο για θέση τεχνίτης για τζάμια και αλουμίνια. Στην Σταυρούπολη καλές αποδοχές και μπόνους.
Από κατασκευαστική εταιρία με έδρα την Ανατολική Θεσσαλονίκη, ζητείται τεχνίτης-τρια σοβατζής με δική του σκαλωσιά και τεχνίτης βαφέας για άμεση συνεργασία.
Προσφορά εργασίας σε ψυγειομεταφορές για την θέση του οδηγού σε άτομα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Απαραίτητο το δίπλωμα Ε’ κατηγορίας, κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και γνώση ηλεκτρικού παλετοφόρου. Έδρα Καλοχώρι 
Ζητείται άτομο για τη θέση της γραμματειακής υποστήριξης ( 5ήμερη - 8ωρη απασχόληση ) σε Οδοντιατρικό Κέντρο.
Ζητείται έμπειρο άτομο ως μηχανικός αυτοκινήτων από συνεργείο στη Μενεμένη.
Ζητείται άτομο για καφενείο, στην περιοχή Ιπποκράτειο.
Από τα καταστήματα Romina Stores (κατάστημα Κορδελιού) κατάλληλο άτομο για εργασία πλήρης απασχόλησης με γνώσεις υπολογιστή και όρεξη για δουλειά. Προϋπηρεσία στα παπούτσια θα εκτιμηθεί .Προσφέρουμε μισθό και ασφάλεια.
Ζητούνται Εργάτες/τριες Παραγωγής για βιομηχανία κατεψυγμένων αλιευμάτων στη Νέα Μηχανιώνα. Πρωινή εργασία. Ώρα έναρξης 08:00. Μεταφορά του προσωπικού με εταιρικό όχημα.

Εμπορική εταιρία για τις εγκαταστάσεις της στη δυτική Θεσσαλονίκη ζητά Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άδεια χειριστή ανυψωτικών μηχανημάτων (για μηχανήματα τύπου κλαρκ). Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση είναι απαραίτητη.

Η τεχνική – κατασκευαστική εταιρία Planb Construction με έδρα στη Θεσσαλονίκη ζητά
Απόφοιτο Πολιτικό Mηχανικό Α.Ε.Ι.. Απαραίτητες προϋποθέσεις: υπευθυνότητα, συνέπεια, αποδεδειγμένη εμπειρία στις τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, γνώση Αutocad και προγραμμάτων 3d, γνώσεις πολεοδομίας, έκδοσης αδειών.

Πωλητής  Λιανικής Βελμαρ
Προφίλ Υποψηφίου
•    Από 2 έως 8 χρόνια σε πωλήσεις Αυτοκινήτου ή/και Μοτοσυκλέτας εναλλακτικά σε άλλο τεχνικό προϊόν αλλά με υψηλό ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο
•    Καλή γνώση χειρισμού PC
•    Καλή γνώση Αγγλικών σε προφορικό και γραπτό λόγο
•    Ικανός να εργαστεί αυτόνομα εντός των εταιρικών πλαισίων
•    Καλές τεχνικές γνώσεις και ενημερωμένος σχετικά με τη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία Διαπραγματευτική ικανότητα και ευχάριστος χαρακτήρας
Περιγραφή εργασίας
•    Καθημερινή επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες
•    Διερεύνηση αναγκών πελάτη για τη καλύτερη ικανοποίηση τους
•    Δημιουργία προσφορών
•    Διαχείριση παραπόνων

Ζητούνται μια νηπιαγωγός και μια βρεφονηπιοκόμος για 2ετή πρόσληψη σε παιδικό σταθμό στην δυτική Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη προϋπόθεση να παίρνουν ταμείο ανεργίας τουλάχιστον 5 μήνες

ΖΗΤΕΊΤΑΙ Υπάλληλος υποδοχής για το ξενοδοχείο Heaven στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης για μόνιμη εργασία. Απαραίτητες γνώσεις αγγλικών, Η/Υ και προϋπηρεσία. Θα προτιμηθούν άτομα από ανατολική Θεσσαλονίκη με ΙΧ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ εβδομαδιαία στη Θεσσαλονίκη, ζητεί έμπειρο γραφίστα με γνώσεις σελιδοποίησης, απαραίτητες γνώσεις σε προγράμματα photoshop quark illustrator - in design σε περιβάλλον mac και pc

ΖΗΤΕΊΤΑΙ κρεοπώλης από εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για πλήρη απασχόληση, ασφάλεια κτλ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.

ΜΑΓΕΙΡΑΣ-ΙΣΣΑ Γ (βοηθός κουζίνας) έως 35 ετών για εστιατόριο στο κέντρο της πόλης

ΑΝΩΝΥΜΗ εταιρεία ζητά καθαριστές -στριες για ημιαπασχόληση στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης

ΣΙΔΕΡΩΤΡΙΑ πεπειραμένη ζητείται από βιοτεχνία ρούχων μακό

Για περισσότερες πληροφορίες: Στέκι Νεολαίας- Βύρωνος-Κέννεντυ (Τέρμα Φιλιππουπόλεως), Δευτέρα-Παρασκευή: 8.30πμ-14.00μμ

 

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by