Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

AΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Βύρωνος-Κέννεντυ ΤΚ 561 21 Αμπελόκηποι

Τηλ. 2310729177  & 2310729120  2310735695
Fax: 2310734077
E-mail: evs@ampelokipi-menemeni.gr

 


ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Αμπελόκηποι, 27/8/2015

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 19.101 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Στη δημιουργία 19.101 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς, για το χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, αφορά η τρίτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 5/2015) (εκδόθηκε στις 25-8-2015) προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. της 26 ης -8 - 2015 και λήγει στις 12 μ.μ. της 14ης -9 - 2015. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο -αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου- στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της με αριθμό 5/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον– μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ 2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

4. άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους

5. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

6. εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

Για την διευκόλυνση τους οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) , και συγκεκριμένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ- Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

 

ΤΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ Σαββίκο ζητούν άτομα για τις θέσεις του τυλιχτή-τρια και του σερβιτόρου -σερβιτόρας από άτομα με όρεξη για δουλειά για τη στελέχωση των καταστημάτων τους μέσα σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Ζητείται από την εταιρεία MediHome Εμπορία Ιατρικών και Ορθοπεδικών ειδών, στη Θεσσαλονίκη, υπάλληλος γραφείου με απαραίτητη προϋπηρεσία στον χώρο.

Απαραίτητες Γνώσεις: Αγγλικά, χρήση Η/Υ, προγράμματα office, εμπορικό πρόγραμμα ERP-singular, πτυχίο Δημοσίων σχέσεων, ή Οικονομικών, ή Διοίκησης Επιχειρήσεων.  

Χαρακτηριστικά θέσης: υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών, τηλεφωνικό κέντρο, προετοιμασία- τιμολόγηση παραγγελιών, αρχειοθέτηση παραστατικών, συντονισμός τεχνικής ομάδας, προετοιμασία καθημερινού προγράμματος τεχνικής ομάδας.  

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ζητείται για ιατρείο για απογευματινό ωράριο με γνώσεις ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στην περιοχή της Τούμπας

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ζητούνται για εστιατόριο (όχι μαγείρισσες) για δυο μήνες στην Χαλκιδική

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ-ΤΗΣ με μεγάλη προϋπηρεσία ζητείται από το κομμωτήριο και κέντρο αισθητικής beauty studio  

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ έμπειρος ζητείται για ημιαπασχόληση σε αρτοζαχαροπλαστείο στην Ανατολική Θεσ/νικη καθώς και ευπαρουσίαστη κοπέλα για πλήρη απασχόληση σε ρεσεψιόν κομμωτηρίου

ΑΤΟΜΟ νεαρό έως 32 ετών ζητείται για νεανικό καφενείο στο κέντρο για την κουζίνα με προϋπηρεσία στην παρασκευή μεζέδων και μαγειρικές γνώσεις

ΑΤΟΜΟ για τύλιγμα σάντουιτς, σχάρα και ταμείο-σέρβις ζητούνται από τα Devido για τα καταστήματα της Β. Όλγας και της Χαριλάου.

Ζητούνται 2 εμφανίσιμες κοπέλες για εργασία εντός του εκθεσιακού χώρου για όλη την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από εταιρία με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Συνεργείο καθαρισμού στην Θεσσαλονίκη ζητεί κοπέλα για καθαρισμό χώρων και γραφείων. θα προτιμηθεί προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο τομέα. μισθός και ασφάλιση.

Ζητείται Μάγειρας με τουλάχιστον 4ετή εμπειρία για πλήρη απασχόληση σε κατάστημα στη Καλαμαριά.

Για συνεργείο καθαρισμού στην τούμπα Θεσσαλονίκης ζητείται κοπέλα-γυναίκα, θα θεωρηθεί προσόν αν υπάρχει δίπλωμα αυτοκίνητου.

Ζητούνται από κατάστημα εστίασης στην δυτική Θεσσαλονίκη άτομα για πακέτο.

Ζητούνται από κατάστημα εστίασης στην ανατολική Θεσσαλονίκη άτομα για το σέρβις και κοπέλες για το ταμείο.

Μεγάλος οργανισμός στη δυτική Θεσσαλονίκη ζητά ωρομίσθιο καθηγητή/ καθηγήτρια γερμανικών για μερική απασχόληση για πτυχιακές τάξεις + 1 ώρα παιδικό τμήμα junior.

Ζητείται άτομο, να γνωρίζει από κλαμπ σάντουιτς για κατάστημα πιτσαρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για 5νθημερη εργασία

Ζητείται μάγειρας για κουζίνα σε πιτσαρία Περιοχή Θεσ/κη

Ζητείται σερβιτόρος-α για ουζερί-ταβέρνα στο κέντρο

Ζητείται διανομέας-courier για τετράωρη απασχόληση σε κυτταρολογικό εργαστήριο. ωράριο εργασίας 5mm – 9mm. απαραίτητα να έχει δίπλωμα οδήγησης μηχανής και δικό του μηχανάκι.

Ζητείται πακετας να γνωρίζει συκιές Νεάπολη άγιο Παύλο άνω πόλη μετέωρα. ψητοπωλείο τα κουμπαριά συκιές Θεσσαλονίκη.

Ζητείται κοπέλα ανειδίκευτη για κουζίνα στην περιοχή της Κ. Τούμπας.

Ζητείται σερβιτόρος-α με δίπλωμα και μηχανάκι για το ψητοπωλείο Οδοντογλυφίδα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς

ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ με εμπειρία και γνώσεις στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, κατά προτίμηση ηλικίας 25 - 35 ετών ζητείται για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ζητείται Νέος ή Νέα με εμπειρία για τύλιγμα σάντουιτς από το ψητοπωλείο Οδοντογλυφίδα Καλαμαριάς

Ζητείται οδηγός-χειριστής για φορτηγό τριαξονικό, τετραξονικό, χωματουργικό με Γ΄ κατηγορίας δίπλωμα για εργασία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

Ζητείται βοηθός ζαχαροπλάστη και τεχνίτης ζαχαροπλάστης να ειδικεύονται σε καλλιτεχνικές δημιουργίες. κεντρικό ζαχαροπλαστείο

Ζητούνται άτομα για διανομές εντύπων στην Θεσσαλονίκη και στα περίχωρα. Η πληρωμή γίνεται με εργόσημο (αν έχετε κάρτα ανεργίας ακυρώνεται). Όριο ηλικίας από 18 μέχρι 45 χρονών. Το ωράριο εργασίας δεν είναι στάνταρ. Παρακαλώ στην απάντηση σας να αναγράψετε το όνομα, το κινητό, την ηλικία και την περιοχή διαμονής σας

Εταιρεία leader στην εστίαση ζητά άτομα δραστήρια ηλικίας 21-27 ετών για μερική απασχόληση Επίσης ζητούνται άτομα για delivery με δικό τους μηχανάκι.

Ζητείται Κοπέλα ή Άντρας έως 30 ετών για τύλιγμα σάντουιτς με προϋπηρεσία και Κοπέλα ή Άντρας έως 30 ετών για DELIVERY με δικό τους μηχανάκι από ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ζητούνται νέοι 25 έως 30 χρονών για εντυποδιανομη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2015.

Ζητούνται άμεσα έμπειροι καθηγητές Αγγλικής, Γερμανικής, Γαλλικής και Τουρκικής γλώσσας από επώνυμο φροντιστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Προσφέρονται άριστες συνθήκες εργασίας, υψηλός μισθός ,ασφάλιση και προοπτικές εξέλιξης.

Για την ενίσχυση της εταιρίας μας ψάχνουμε έναν τεχνίτη με γνώση του πολυεστερικού υλικού και πολυεστερικά εξαρτήματα. Είμαστε μια κατασκευαστική εταιρία γεωργικών μηχανημάτων με έδρα στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Ζητείται έμπειρος πωλητής στον τομέα των λιπαντικών αυτοκινήτων για πλήρη απασχόληση. Προϋπηρεσία στο χώρο και δίπλωμα αυτοκινήτου απαραίτητα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Στέκι Νεολαίας- Βύρωνος-Κέννεντυ (Τέρμα Φιλιππουπόλεως), Δευτέρα-Παρασκευή: 8.30πμ-14.00μμ

 

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by