Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ανακοινώσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
3/7/2020

Τα εκτελούμενα έργα στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε και επιθεώρησε το πρωί της Πέμπτης 2/7 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Στα έργα περιλαμβάνονται οι εργασίες ανάπλασης-ανακατασκευής αύλειων χώρων, παιδικών χαρών σε διάφορα σημεία του Δήμου καθώς και εγκαταστάσεων ελεύθερα αθλουμένων.
Επισημαίνεται ότι όλο το καλοκαίρι, όπως και κάθε χρόνο, ο δήμος μας προβαίνει σε εργασίες βαφής και συντήρησης των σχολείων ώστε να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 7/9/2020.

Δείτε περισσότερα
Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΦΥΤΕΥΣΗ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
4/6/2020

Λίγο πράσινο για όλους…
Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, και στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης πρασίνου, το Τμήμα Πρασίνου προχώρησε στη φύτευση 2.500 εποχιακών ανθόφυτων (coreopsis, αργυράνθεμο, γκαζάνια, πετούνια, φλόγα, σερφίνια) σε παρτέρια κεντρικών σημείων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης  με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος. Με σεβασμό στο περιβάλλον και με αγάπη για το πράσινο επιχειρούμε να προσφέρουμε, με χρώματα και αρώματα, μια νότα ομορφιάς και αισιοδοξίας. Και μία συμβουλή για τους δημότες μας…
Αυτή την εποχή φυτέψτε κατηφέδες και σερφίνια. Πρόκειται για φυτά με πλούσια ανθοφορία μακράς διάρκειας και με περιορισμένες απαιτήσεις σε φροντίδα. Απαιτούν μεγάλη ηλιοφάνεια και έχουν μέτριες  απαιτήσεις σε νερό.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα...

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
2/6/2020

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης (άρθρο 221 του Ν.4412/2016) για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΑΒΑΚΗ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ - ΓΕΥΓΕΛΗ ΚΑΙ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ»
Δείτε το σχετικό έγγραφο...

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Κατασκευή περίφραξης γηπέδου Α. Καραφώτης» (Αρ. Μελ. 20/2020)
10/4/2020

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο1 ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 83/2020 ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Σύσταση 3μελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΥΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ:1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ MENEMENΗΣ
20/1/2020

Σύστασης τριμελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής για το έργο: «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΥΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ», με αριθμό μελέτης 115/2017 και προϋπολογισμό 157.000,00 € (με ΦΠΑ 24%) για τη διεξαγωγή της προσωρινής παραλαβής.

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΟΥ
18/9/2019

Η Διεύθυνση ΤΥ θα διεξάγει κλήρωση για τη σύσταση τριμελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου "ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ".  Δείτε την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Έγκριση εκκίνησης της διαδικασίας για τη σύνταξη του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (ΤΧΣ)
12/9/2019

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης ως αρχή κίνησης της διαδικασίας σύνταξης Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (ΤΧΣ) στην έκταση ευθύνης του, σε εφαρμογή του υπ’ αριθμ. 90/26-07-2018 Π.Δ. (ΦΕΚ 162Α/03-09-2018) «Αρμόδια διοικητικά όργανα, διαδικασίες και προθεσμίες έγκρισης, αναθεώρησης και τροποποίησης των πλαισίων και σχεδίων του συστήματος χωρικού σχεδιασμού του ν. 4447/2016 (Α’ 241), καθώς και ειδικότερο περιεχόμενο αυτών» :
1.  Ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 193/26-08-2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων –   Μενεμένης εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας για τη σύνταξη του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (ΤΧΣ) στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε εφαρμογή της παρ. 6 του άρθρου 7 του Ν.4447/2016 (ΦΕΚ 241Α’).
2.  Προσκαλεί τις αρμόδιες τοπικές, περιφερειακές ή κεντρικές υπηρεσίες των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού, Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εθνικής Άμυνας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, πολίτες καθώς και κάθε άλλο φορέα ή περιβαλλοντική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην περιοχή του εκπονούμενου ΤΧΣ του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, να υποβάλλουν στο Δήμο υπάρχοντα σχετικά προγράμματα των φορέων τους ή άλλες απόψεις τους εντός δύο (2) μηνών.
Ανακοίνωση
Έγκριση ΔΣ

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
5/9/2019

Σήμερα ολοκληρώνεται με την ασφαλτόστρωση της, η διάνοιξη της Οδού Ομήρου στην Μενεμένη. Επιτέλους ένα έργο του ταλαιπωρούσε κυκλοφοριακά και κοινωνικά επί δεκαετίες τη Μενεμένη, έχει εκτελεστεί. Με εντολή του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, το έργο εκτελέστηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές, ενώ έπρεπε να εκτελεστεί τον περασμένο Απρίλιο, για να μην θεωρηθεί ότι γίνεται προεκλογικά. Επίσης συνεχίζονταιοι ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως και Σωκράτους στην Μενεμένη και στην Οδό Ασκληπιού στο Άγιο Νεκτάριο (Δενδροπόταμος)

Φωτογραφικά στιγμιότυπα…

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΟΔΟΥ ΟΜΗΡΟΥ
26/8/2019

Επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες της διάνοιξης της οδού Ομήρου στην Μενεμένη. Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα  το οποίο απασχολούσε δεκαετίες ολόκληρες την περιοχή λύνεται με την διάνοιξη δημιουργείται ένας πεζόδρομος με δυνατότητα εισόδου και εξόδου των αυτοκινήτων μόνον των κατοίκων της συγκεκριμένης οδού.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Ανακατασκευή παιδικών χαρών
23/7/2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν.4412/16 ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.

ΣΧΕΔΙΑ

  Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου (Τεχνική Υπηρεσία)
Σελίδα 1 από 6Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by