Πρόγραμμα επιβράβευσης αποφοίτων Λυκείων του Δήμου μας από τα ΕΛΠΕ

Αναρτήθηκε στις 22/08/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), στο πλαίσιο του προγράμματος “Proud of Youth”, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά τους αριστούχους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης μεταξύ αυτών και του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (οι άλλοι δύο δήμοι είναι Κορδελιού-Ευόσμου και Δέλτα)

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια και συγκεκριμένα να είναι απόφοιτοι λυκείων των σχολικών ετών 2020-2021 και 2021-2022, να έχουν βαθμό απολυτηρίου τουλάχιστον 18,1 και να έχουν συγκεντρώσει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις της ίδιας σχολικής χρονιάς, από 17.000 και άνω μόρια οι απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων και 16.000 και άνω μόρια οι απόφοιτοι Επαγγελματικών Λυκείων.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι φοιτητές καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://studentsawards.helpe.gr/ .

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

(α) Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου 2021 ή 2022.
(β) Αντίγραφο βεβαίωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 ή 2022.
(γ) Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους Δήμους: Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από ειδική επιτροπή στελεχών του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια. Ο τελικός κατάλογο των δικαιούχων θα αναρτηθεί στο http://studentsawards.helpe.gr/ και στην ιστοσελίδα του Ομίλου ΕΛΠΕ (www.helpe.gr).

Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για την εξέλιξη της διαδικασίας όπως και για την εκδήλωση για την βράβευση των αριστούχων αποφοίτων.