Σε εστίες μόλυνσης έχουν μετατραπεί το τελευταίο μεγάλο διάστημα δεκάδες εγκαταλελειμμένα ετοιμόρροπα σπίτια και οικόπεδα σε περιοχές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης, αλλά και πέριξ του Δενδροποτάμου, προκαλώντας την αγανάκτηση του δήμου και την οργή των περίοικων.
Μπάζα, σκουπίδια, μάσκες, οικοσυσκευές ακόμη και σύριγγες αλλά και σύνεργα που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς που βρίσκουν άσυλο, ανενόχλητοι από την παρουσία περιοίκων που φοβούνται να επέμβουν, βρίσκουν καθημερινά τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου, ενώ διαπιστώνουν ότι τα οικόπεδα… αγνώστου ιδιοκτήτη μετατρέπονται από ασυνείδητους σε σκουπιδότοπους.
Η κατάσταση προκαλεί την έντονη αγανάκτηση του δήμου που αναγκάζεται να επεμβαίνει σε όλους αυτούς τους χώρους, που είναι ιδιωτικοί, αλλά οι ιδιοκτήτες τους είναι… άφαντοι, προκειμένου να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία.
Διαβάστε περισσότερα για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής εδώ