Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2024». Με οδηγό μας την ποιότητα και την ψυχαγωγία συνεχίζουμε.
Σας προσκαλούμε σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις.
Ξεκινάμε στις 7.30μ.μ. με τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κ. Παλαιολόγος». Ελάτε να θαυμάσουμε τις εικαστικές δημιουργίες των καλλιτεχνών που δημιούργησαν με φαντασία, αγάπη και μεράκι. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου από τις 7.00-10.00 μ.μ.
Στη συνέχεια στις 8.00 μ.μ στην πλατεία Τσομπάνογλου θα διασκεδάσουμε παρέα με το Μουσικό λαϊκό- ρεμπέτικο πρόγραμμα, από τους «ΚΑΤΙΦΕ».
Η βραδιά θα κλείσει στις 8.30 μ.μ στην πλατεία «Γ.Ρίτσου» εκεί όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουμε Θέατρο Σκιών και την ξεκαρδιστική κωμωδία «ΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ».
Να είστε όλοι εκεί. Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις μας είναι ελεύθερη.
