ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗ

Αναρτήθηκε στις 17/12/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα ανάψαμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο μας στην πλατεία Τσομπάνογλου, στην Μενεμένη. Μέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους.  Ξεκινήσαμε με μια υπέροχη παιδική παράσταση δρόμου  «ΟΥΠΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ» ενώ ξυλοπόδαροι και ξωτικά προσέφεραν πολύχρωμα μπαλόνια στα παιδιά. Ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου οποίος ευχήθηκε: « Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2023».

Στη συνέχεια απολαύσαμε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Μενεμένης – Αμπελοκήπων  «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ». Ακολούθησε μια εκπληκτική συναυλία με τον Θάνο Σταυρίδη και  τη  Λίτα Κόλλια, παρέα με τους Μάριο Μακρή στις κιθάρες και τον Χρήστο Τάσιο στα κρουστά και το νταούλι. Συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Μικρασιατικού Συλλόγου Μενεμένης- Αμπελοκήπων  «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».

Η μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Τα καταστήματα συμμετείχαν με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.