Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Πλατεία Επταλόφου

Αναρτήθηκε στις 16/12/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Μια υπέροχη μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στους Αμπελόκηπους με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία Επταλόφου.

Πλήθος κόσμου, μικροί, μεγάλοι, οικογένειες και φίλοι έγιναν όλοι μαζί μια παρέα και διασκέδασαν με τριάντα οκτώ (38) μουσικούς, έντεκα (11) διασκεδαστές, ηθοποιούς ξυλοπόδαρους, ξωτικά, καθώς και με το παιδικό θέατρο «ΟΥΠΣ».

Απολαύσαμε πολύ μουσική από γνωστά μουσικά σχήματα λαϊκά, έντεχνα, ροκ, ποπ και παραδοσιακά, στους τέσσερις δρόμους περιμετρικά της πλατείας  Επταλόφου (Βενιζέλου- Πανταζοπούλου, Βενιζέλου- Θησέως, Χαλκίδη- Κανάκη, Μ. Αλεξάνδρου- Φιλιππουπόλεως).

Η γιορτινή βραδιά κορυφώθηκε με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία Επταλόφου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο  Κυρίζογλου, πλαισιωμένο από μικρά αγγελούδια των παιδικών σταθμών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη και Ελπίδα.

Ακολούθησε η μεγάλη συναυλία με τον Αλέξανδρο Τζοβάνι κι ένα σύνολο έξι (6) μουσικών. Ένα μουσικό πρόγραμμα που με τη μοναδική ερμηνεία του και τη γεμάτη συναίσθημα φωνή του Αλέξανδρου, μας διασκέδασε με φρέσκιες μουσικές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δισκογραφίας με τραγούδια «σταθμούς» στην ιστορία του έντεχνου και εντεχνολαϊκού  ρεπερτορίου.

Η μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με ειδικές τιμές, προσφορές και εκπτώσεις ειδικά για την χθεσινή βραδιά.