Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας με τον Αλέξανδρο Τζοβάνι

Αναρτήθηκε στις 9/12/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 6:00μ.μ. ως τις 10:00μ.μ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Μέρα  γιορτής για τους Αμπελόκηπους! Οι τέσσερις οδοί  περιμετρικά της Πλατείας  Επταλόφου (Βενιζέλου- Πανταζοπούλου, Βενιζέλου- Θησέως, Χαλκίδη- Κανάκη, Μ. Αλεξάνδρου- Φιλιππουπόλεως) σας περιμένουν να τις περπατήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας και να απολαύσετε γνωστά μουσικά σχήματα σε δρόμους λαϊκούς, έντεχνους, ροκ, ποπ, ντίσκο και παραδοσιακούς! Τριάντα οκτώ (38) μουσικοί  και  έντεκα (11) διασκεδαστές. Ηθοποιοί θα σας κρατήσουν συντροφιά με ξυλοπόδαρους και ξωτικά, καθώς και παιδικό θέατρο «ΟΥΠΣ» από τις από τις 6:00μ.μ. ως και τις 8:00μ.μ.! 

Στις 8:00μ.μ. η γιορτινή αυτή βραδιά κορυφώνεται με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Επταλόφου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο  Κυρίζογλου, πλαισιωμένο από μικρά αγγελούδια των παιδικών σταθμών του Δήμου μας. Ακολουθεί  μεγάλη συναυλία με τον Αλέξανδρο Τζοβάνικι ένα σύνολο έξι (6) μουσικών. Ένα μουσικό πρόγραμμα που με τη μοναδική ερμηνευτική ικανότητα και τη γεμάτη συναίσθημα φωνή του Αλέξανδρου, «παντρεύει» φρέσκιες μουσικές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δισκογραφίας με τραγούδια σταθμούς στην ιστορία του έντεχνου και εντεχνολαϊκού  ρεπερτορίου.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!