Χωρίς προβλήματα οι αγιασμοί στα σχολεία του Δήμου μας

Αναρτήθηκε στις 11/09/2023, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Χωρίς προβλήματα και με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά  στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου παρέστη στους αγιασμούς του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, του σχολικού συγκροτήματος που φιλοξενεί τα 1ο, 6ο, 7ο Νηπιαγωγεία Αμπελοκήπων και τα 1ο  και 12ο Δημοτικά Σχολεία Αμπελοκήπων, του σχολικού συγκροτήματος που φιλοξενεί το 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και στο 4ο Δημοτικό Αμπελοκήπων.

Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Για την εφετινή  σχολική χρονιά (2023-2024) ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Ο δήμος προέβη σε συνεχής καθαρισμούς των σχολικών κτηρίων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Καλή σχολική χρονιά σε όλους.