Διαδικτυακή ημερίδα Εκπαίδευσης- Ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα εμβόλια»

Αναρτήθηκε στις 15/03/2022, στην κατηγορία Κοινωνική Πολιτική

Το Τμήμα Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης πραγματοποιούν διαδημοτική διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα εμβόλια».

Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, η  μείωση της άσκοπης χρήσης αντιβιοτικών και η ενημέρωση σχετικά με τη χρησιμότητα και τα πλεονεκτήματα των εμβολίων.

Η ημερίδα υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας  και ο Ιατρικός Σύλλογο Αθηνών.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να στείλουν mail με το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας στο  farmakeio@ampelokipi-menemeni.gr

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης της Ημερίδας, καθώς και το Παιδικό Βιβλίο «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη» σε ψηφιακή μορφή.

Zoom meeting link: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Ecx0aTHaT0GxuNrdHuci-w