Εκσυγχρονισμός των αθλητικών υποδομών μαζικού αθλητισμού του Δήμου μας

Αναρτήθηκε στις 22/06/2021, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώθηκαν τα αθλητικά έργα που βρίσκονταν σε εξέλιξη στο Δήμο μας.  Συγκεκριμένα:

Α) Ανακαίνιση-συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων στο αθλητικό

ανάπλασης και ανακατασκευής με την αντικατάσταση του δαπέδου των γηπέδων μπάσκετ και την κατασκευή ενός γηπέδου βόλεϋ και ενός γηπέδου τένις με την παράλληλη κατασκευή νέων περιφράξεων και νέων περιμετρικών καναλιών απορροής ομβρίων.

Β) Ανακαίνιση -συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων επί της οδού Γ. Γεννηματά. Πρόκειται για δύο γήπεδα μπάσκετ μικρών διαστάσεων στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες και ο πλήρης εκσυγχρονισμός τους διασφαλίζοντας το άνετο και ασφαλές παιχνίδι για όλους.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και ευχαρίστησε όλους όσους εργάσθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Ιδιαίτερα μάλιστα στάθηκε στην στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία προωθεί έργα με στόχο τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών μαζικού αθλητισμού αποκαθιστώντας τις φθορές, ενισχύοντας τις υφιστάμενες δομές με σκοπό την υποστήριξη των αθλητών.

Τα σύγχρονα αθλητικά έργα παραδόθηκαν και είναι έτοιμα προς χρήση με μοναδικό στόχο να στηρίξουν ομάδες και αθλητές, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες και παιδιά να συμμετέχουν σε περισσότερα αθλήματα.