Επαναλειτουργία Δημοτικών Συγκοινωνιών

Αναρτήθηκε στις 6/05/2021, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Ξεκινάει και πάλι η λειτουργία των γραμμών 1 και 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μας για την θερινή περίοδο 2021 μετά από τη διακοπή λόγω της υγειονομικής κατάστασης.Η λειτουργία των γραμμών θα ξεκινήσεισύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης και τα κατάλληλα μέτρα προστασίας με υποχρεωτική χρήση μάσκας, αντισηπτικών  και μειωμένου αριθμού επιβατών.

Η πρώτη γραμμή ξεκινά τη Δευτέρα 10/05/2021 με το δρομολόγιο εντός Δήμου (συγκεκριμένα : Αμπελόκηποι – Μενεμένη – Δενδροπόταμο) θα εκτελείται κανονικά από Δευτέρα έως και την Παρασκευή. Ώρα αναχώρησης από την 1η στάση:  7.15 π.μ.  (Α) Αναλυτικά οι στάσεις και οι ώρες άφιξης.

Η δεύτερη γραμμή ξεκινά από την Τρίτη 11/05/2021. Το δρομολόγιο κοιμητηριών – Δενδροπόταμο – Μενεμένη θα εκτελείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.(Β)Αναλυτικά οι στάσεις και οι ώρες άφιξης. Επίσης κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα εκτελείται το δρομολόγιο κοιμητηρίων από Αμπελόκηπους. (Γ) Αναλυτικά οι στάσεις και οι ώρες άφιξης. Ώρα αναχώρησης από την 1η στάση και για τις δύο γραμμές είναι 8.00 π.μ. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε μεταξύ άλλων «Διευκολύνουμε σημαντικά τις καθημερινές μετακινήσεις των συμπολιτών μας, με πολύ καλύτερες συνθήκες ποιότητας και ασφάλειας. Η χρήση της Δημοτικής Συγκοινωνίας παραμένει δωρεάν για όλους».