Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 28 Απριλίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με το κοινό να γεμίζει τον χώρο και να συμμετέχει ενεργά στο γιορτινό κλίμα.
Η βραδιά ξεκίνησε με τη Χορωδία του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών, η οποία παρουσίασε ένα προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
Ακολούθησαν τα τμήματα παραδοσιακών χορών των ΚΑΠΗ του Δήμου, που παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταφέροντας κέφι και ζωντάνια.
Στη συνέχεια, ο Σύλλογος Προσφύγων Μικρασιατών Νέας Κρήνης “Η Αγία Παρασκευή” ταξίδεψε το κοινό στη Μικρά Ασία μέσα από αυθεντικούς μικρασιάτικους ρυθμούς και χορούς.
Τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Δήμου, υπό τη διδασκαλία του χοροδιδασκάλου κ. Ανδρέα Παπουκίδη, παρουσίασαν ένα άρτιο και καλαίσθητο πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο της δουλειάς τους.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα λαϊκό παραδοσιακό γλέντι, όπου το μουσικό σχήμα του κ. Αργύρη Μάντζιου ξεσήκωσε τον κόσμο, που χόρεψε και διασκέδασε μέχρι αργά.
Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και το κοινό για την παρουσία και τη στήριξή τους.




