Με επιτυχία συνεχίζεται η Ανθοέκθεση του Δήμου μας

Αναρτήθηκε στις 1/05/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Με νησιώτικους χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» και με ένα όμορφο λαϊκό πρόγραμμα με τους Γεωργία Μαρνέλλου, Σταύρο Σιώπη, Ιωσήφ Βασιλειάδη και Μιχάλη Παπαδόπουλο ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πλαισίωναν την Τρίτη ημέρα της Ανθοέκθεσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος».

          Σήμερα Κυριακή 1η Μαΐου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 12:30 με το μουσικό σχήμα «Κόντρα Νότα» να μας χαρίζουν ένα Πρωτομαγιάτικο Λαϊκό γλέντι με τους συντελεστές Λεωνίδα Τσαλικίδη, Τάνια Τσαλικίδου, Παναγιώτη Παπαχατζή και Μανώλη Ζαχαρίου να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ύστερα από μία μεσημεριανή ανάπαυλα, το πολιτιστικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί το απόγευμα στις 7:00μ.μ. με τους μαθητές του Λυδικού Ωδείου να μας προσφέρουν μία έντεχνη μαθητική συναυλία και τους Μιχάλη Καραγκούνη, Πασχάλη Νέδο, Κωνσταντίνο Καρυοφύλλη, Νικόλαο Κολυρούση και Γιώργο Χαραλαμπίδη στο σχήμα «ΑΜΑΝ» να κλείνουν τις εκδηλώσεις της ημέρας με ένα Ροκ, Πόπ και Έντεχνο μουσικό πρόγραμμα. Καλή διασκέδαση και καλό μήνα.

Η είσοδος στους χώρους της Ανθοέκθεσης και στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας τις Ανθοέκθεσης: καθημερινές 09.00 -14.00 & 17.00 -22.00, Σάββατο – Κυριακή 09.00-22.00.