Μια όαση δροσιάς στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Αναρτήθηκε στις 3/06/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά στη «Μιμόζα», ένα αναψυκτήριο πραγματικό «διαμάντι», μια όαση δροσιάς στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το αναψυκτήριο «Μιμόζα» λειτουργεί για δεύτερη χρονιά και βρίσκεται κοντά στα Συμμαχικά Κοιμητήρια πίσω από τη διασταύρωση της οδού Ακριτών με την οδό Λαγκαδά, στους χώρους του πρώην Δημοτικού αναψυκτήριου «Ατλαντίδα» σε έναν ειδυλλιακό χώρο, σε έναν χώρο μακριά από τη φασαρία της πόλης και περιτριγυρισμένο από δέντρα, το οποίο μπορούν να επισκεφθούν μικροί και μεγάλοι από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ και να απολαύσουν καφέ, ροφήματα, αναψυκτικά αλλά και να γευθούν “street food”. Ο χώρος μπορεί επίσης να διατεθεί και για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, για πάρτι, μουσικές βραδιές κλπ.

Εντύπωση προκαλεί ο χώρος «εντός της πισίνας» ο οποίος διαμορφώθηκε με αναπαυτικά καθίσματα ώστε οι θαμώνες να απολαμβάνουν λίγες στιγμές χαλάρωσης χωρίς χρειαστεί να κολυμπήσουν.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου επισκέφθηκε πρόσφατα το χώρο και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το πρώην Δημοτικό Αναψυκτήριο «Ατλαντίδα» αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Στηρίζουμε το Δήμο μας, στηρίζουμε τη γειτονιά μας, στηρίζουμε τις πρωτότυπες και όμορφες επιχειρηματικές προτάσεις εντός του Δήμου μας. Προσκαλούμε όλους και όλες να έρθουν και να απολαύσουν αυτό τον όμορφα διαμορφωμένο χώρο, που είναι περιουσιακό στοιχείο του Δήμου μας.»