ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Αναρτήθηκε στις 12/04/2023, στην κατηγορία Κοινωνική Πολιτική

Ενόψει και των εορτών του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Εβδομάδα (10-12/4/2023) η μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν σακούλες με κοτόπουλο, λάδι, είδη βασικών αναγκών, φρούτα, λαχανικά, αναψυκτικά και κάποια παιχνίδια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε. – ΒΙΚΟΣ, FrieslandCampina EΛΛΑΣ Α.Ε. – ΝΟΥΝΟΥ, ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., τους συμμετέχοντες στο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού σε συνεργασία με τον τομέα Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, τις ομάδες Ελπίδα Αμπελοκήπων, Πήγασος Πολίχνης, Ατρόμητος Τριαδίου, την εθελοντική ομάδα διάσωσης ΠΡΟΤΕΚΤΑ, τον έμπορο οπωροκηπευτικών Νικολάου Παντελή, το Σωματείο Ποντίων Αμπελοκήπων «Άγιος Θεόδωρος ο Γαβράς», τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Κωνσταντίνος Παλαιολόγος”, την Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων καθώς και τους ανώνυμους πολίτες για την συνεισφορά τους.

Με την συμβολή τους υποστηρίζονται οικογένειες του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλές Γιορτές!