Ολοκληρώθηκε το φετινό πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα”

Αναρτήθηκε στις 5/08/2022, στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Με συμμετοχή παιδιών γεννημένα κατά τα έτη 2009 έως 2015, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 29 Ιουλίου το  Πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα 2022″ της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., διάρκειας 4 εβδομάδων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και ωφελούμενους. 

Αναλυτικά στο φετινό πρόγραμμα πήραν μέρος : την A’ περίοδο: 120 παιδιά και τη Β’ περίοδο: 70 παιδιά καθώς επίσης 17 συνοδοί γυμναστές συνολικά. Σκοπός του προγράμματος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ήταν η εξοικείωση των παιδιών με το νερό, ώστε να αποβάλλουν τις φοβίες τους μέσω του ομαδικού παιχνιδιού και παράλληλα να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, στην επίπλευση και στην κολύμβηση. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Επανομής.

Παράλληλα κάθε Παρασκευή δόθηκε η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν σε αθλητικά παιχνίδια και δραστηριότητες που οργάνωσαν οι γυμναστές του προγράμματος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Τα παιδιά αποχαιρετίστηκαν με έντονη συγκίνηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι με ακόμη περισσότερες συμμετοχές.