Παγκόσμια Ημέρα της οικογένειας στο δήμο μας.

Αναρτήθηκε στις 16/05/2023, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στο «Καραπάντσειο» Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων η προβολή της συγκλονιστικής ταινίας  «Η  Επιστροφή του Μπεν» (“Ben is back”).

Η προβολή της ταινίας έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας, με σκοπό να αναδειχθεί η αξία του θεσμού  της οικογένειας, καθώς και οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια οικογένεια όπως το δύσκολο ζήτημα της εξάρτησης και η σπουδαιότητα της συμβολής όλων στο μονοπάτι της απεξάρτησης!

Η δράση διοργανώθηκε από το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το τμήμα Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Τη δράση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο υπεύθυνος θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης, κ. Αντώνης Ραφτόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος κέντρου οικογενειακής υποστήριξης, κ. Θεοδωρίδης Δημήτρης.