Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Ανθοέκθεσης την Πέμπτη 5/5

Αναρτήθηκε στις 6/05/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Με παραδοσιακά τραγούδια από τις Αλησμόνητες Πατρίδες συνεχίστηκε το βράδυ της Πέμπτης το πρόγραμμα της Ανθοέκθεσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Μικρασιατικά τραγούδια από τη χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Μενεμένης-Αμπελοκήπων “Η Αγία Παρασκευή”, παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα των Ιερών Ναών Αναστάσεως του Κυρίου, Χορούς από το Σωματείο Ποντίων “Άγιος Θεόδωρος ο Γαβράς” και έκλεισαν με τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα που μας πρόσφερε ένα έντεχνο, ελαφρολαϊκό μουσικό ταξίδι από στεριές και θάλασσες συνοδευόμενος από τους Σωκράτη Παπαϊωάννου, Σίμο Μαρίνο, Ανδρέα Σουσούρα και Θάνο Μπιμπιλάκη. Στις εκδηλώσεις εκτός από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και ο πρώην Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 06/05 θα ξεκινήσει στις 7:00μ.μ. με μοντέρνους χορούς από τα τμήματα της Σχολής Χορού “TK DANCE STUDIO”, θα συνεχίσει με ποντιακούς χορούς από την Ένωση Ποντίων Μενεμένης “Εύξεινος Πόντος”, Ποντιακούς χορούς από την Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων και θα κλείσει με ένα ζωντανό Ποντιακό και Θρακιώτικο γλέντι με τους μοναδικούς Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη, Γιώργο Πουλαντσακλή, Θεόδωρο Μουρατίδη και Θύμιο Γκογκίδη.

Είσοδος Ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας τις Ανθοέκθεσης: καθημερινές 09.00 -14.00 & 17.00 -22.00, Σάββατο – Κυριακή 09.00-22.00.