Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων Κοινότητας Μενεμένης στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2022

Αναρτήθηκε στις 23/12/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «Άστρον», η καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων Κοινότητας Μενεμένης στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2022.

Την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά ο Λάζαρος Σουσλόγλου. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνεχάρη τους πρωτοετείς, φοιτητές για την εισαγωγή τους στις αντίστοιχες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στις σπουδές τους και καλές γιορτές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απένειμαν τιμητικούς επαίνους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολος Φουκίδης, ο Εντεταλμένος Δ.Σ. σε θέματα Παιδείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Γρούγιος, ο Εντεταλμένος Δ. Σ. σε θέματα Πολιτισμού κ. Παύλος Κεσόγλου, ο Εντεταλμένος Δ.Σ. σε θέματα Αθλητισμού Εμμανουήλ Ιωαννίδης και η Εντεταλμένη Δ.Σ. σε θέματα Διοίκησης & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Μαρία Αρπατζάνη- Τσομπάνογλου.