«Πράσινες Αποστολές – Green Missions» –

Αναρτήθηκε στις 25/05/2021, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Το παιχνίδι της Ανακύκλωσης ξεκίνησε στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Το Followgreen Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης καλεί τους δημότες να ευαισθητοποιηθούν αναφορικά με την Ανακύκλωση και τη σωστή διαχείριση των υλικών, καθώς αποτελούν  βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντός μας. Η Ανακύκλωση δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολίτη που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

Green Mission με τίτλο: Πόσα γνωρίζεις για την Ανακύκλωση;

Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για ένα Bambaw σετ μαχαιροπήρουνα μπαμπού:

www.followgreen.gr/ampelokipi-menemeni/Mission/Single/2954

Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης!

Μερικά από τα οφέλη της Ανακύκλωσης είναι τα παρακάτω:

  • Προστασία του Περιβάλλοντος  
  • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής – ΕΥ ΖΗΝ  
  • Αποφόρτιση του Περιβάλλοντος από μεγάλες ποσότητες αποβλήτων 
  • Εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στις εκπαιδευτικές δράσεις και ελπίζουμε μέσω αυτών να συνεχίσετε να ανακυκλώνετε ακόμη περισσότερο.

Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα!

Επισυναπτόμενα